1. Mindegyik pakkban lévő alapgép ugyanolyan megbízható.
2. Minősége a cuccnak ugyanolyan mindehol, max az árak, és az eladók korrektsége más. Jó helyek: Überkonzol, Platinumshop, Konzolstúdió, Multiformat szigorúan SZVSZ!
Sziasztok ,gépvásárlást tervezek ősszel,ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.
1: Melyik gép most a legmegbízhatóbb ?
2agyarországon melyik konzolboltot ajánljátok ,ahol jó árban vannak ,a jóminöségű cuccok ?
Egyenlőre ennyi ,köszi előre is.
Ezzel azt akarta kifejezni hogy hogy sz@rjak? De nem komolyan gondolta
Amúgy Matthawk vmi nem kóser a te online profilodba mert ha az aláírásodra nézek akkor is 0-n van a GS-ed.
Nekem meg jó pár napja megvan a 16.000 GS . De most van egy csomó játék amiből alig szedtem ki acsikat szóval lesz ez még jóval több. Mondjuk azt utálom mygamercardba hogy csinál egy százalékos arányt hogy a megszerezhető gamerscoreból hány százalékát szerezted meg. Ebbe még önmagában semmi rossz nincs, de beleszámolja az összes játékhoz az összes DLC-t. Példa: Halo 3-ból DLC-k nélkül 1000 pontot tudsz kiszedni. Minden DLC-vel 1750 pontot. Ha kiszedem mind az 1000-ret akkor sem 100%-os a teljesítményem abban a játékban, hiába nincs nekem egy DLC-m sem. Persze ebbe van egy kis marketing is hogy minnél jobb arányod, meg még több acsid legyen azért vedd meg a dlc-t. Na igen....
Lenne egy kérdésem!Ha már regisztráltam magam a hivatalos x-boxos oldalon akkor,azon a mygamecard.net-es oldalon mit kell csinálni?
Semmit. Ha van online profilod akkor automatica felkerül az xbox oldalára és MGC-ra. Ha képet akarsz berakni akkor felmész mygamercard.net-re ott beírod a gamertagodat és onnan már nem lesz bonyolult. Magát a profilodat úgy látod részletesen ha felmész erre: http://profile.mygamercard.net/gamertagod, értelemszerűen a gamertagod szócska helyett a gamertagodat írd be. És lám máris gyönyörködhetsz h milyen sok/kevés acsid van
Ebben a percben halt meg az elitem . . És kiírta hogy E74. A segítségeteket kérem hogy mit csináljak. Van még remény vagy cseréljem be (még tart a gari asszem). Megoldható bármi módon hogy működjön? A HDD-t érdemes megtartanom mert hallottam hogy az is rásegít erre az E74-re. Ha be kell cserélnem megoldható hogy csak a boxot cseréljem a többit ne vagy mindent be kell cserélni? És meg lehet-e oldani hogy helyette jasperest kapjak? Tudom hogy sok a kérdés, és gondolom érzitek a kétségbe esést az üzenetben de nagyon kell a segítség. Előre is kösz.
Gondolom ha minden második szavad az h becserélés, akkor garanciás a boxod. Akkor nem kell kétségbe esni hogy darabig nem játszhatsz elvégre nem a levegőt veszik el tőled. Ez nem úgy működik hogy: "Hé bro, aggyá má dzsászperes boxot vazze!". Az se biztos hogy az egész gépet kicserélik. Hívd a supportot és utána azt kell csinálni amit mondanak. Jön egy futár elviszi, és vissza is fogja hozni. Amúgy nem kell minden szart elküldeni garinál, csupán magát a gépet.
Megoldható-e hogy működjön? Ja. Javíttatni kell. Amúgy kis mértékben elő szokott fordulni az is hogy akkor ír ki E74-et ha az AV kábel nincs rendesen bedugva. Tudod mit? Azért még csekkold le hogy az összes kábel normálisan be van-e dugva és ha igen és úgy is kiírja az E74-et akkor hívd a supportot.
Ebben a percben halt meg az elitem . . És kiírta hogy E74. A segítségeteket kérem hogy mit csináljak. Van még remény vagy cseréljem be (még tart a gari asszem). Megoldható bármi módon hogy működjön? A HDD-t érdemes megtartanom mert hallottam hogy az is rásegít erre az E74-re. Ha be kell cserélnem megoldható hogy csak a boxot cseréljem a többit ne vagy mindent be kell cserélni? És meg lehet-e oldani hogy helyette jasperest kapjak? Tudom hogy sok a kérdés, és gondolom érzitek a kétségbe esést az üzenetben de nagyon kell a segítség. Előre is kösz.
A Lost and Damnedre csak annyit mondok hogy biztos jársz annyira nyitott szemmel a világban hogy tudjad hatalmas sikere volt, és a legtöbbször letöltött dlc liveról. Ha szar lenne ki szedné le? Próbálta-e már valaki? Akinek van GTA IV-e annak valszeg Lost and Damnedje is, másrészt már februárba kijött szal szinte mindenki akit érdekelt egy kicsit is Amúgy a Rockstar North sosem hibázik. Amit ők csinálnak az csak jó lehet...
Nem tudtam eldönteni, hogy ide vagy, a FIFA09 topikba írjam, de úgy döntöttem, itt talán nagyobb esély van, hogy tud segíteni valaki.
Na szóval, még tavaly felrakták az Xbox LIVE-ra a FIFA-hoz a szinkronokat. (pl. angol, spanyol, német, mexikói stb...) és eléggé idegesítő a magyar így több mint fél év után, és szeretném lecserélni angolra. Arra nem jövök rá miután letöltöm (a szinkront) mit kéne vele kezdenem.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.