Forza 3, FF XIII (háháhááá), Rage, és persze Natal
Én még a Splinter Cell: Conviction-t is ide sorolnám... Igaz lesz PC-re is, de marad a Microsoft-nál, és valamivel jobb lesz Box-on mint PC-n.
Amúgy nem értem aki sosem játszott/nem Xbox tulaj az miért vitatkozik olyannal aki nap-mint-nap játszik rajta... Kit érdekel a csomó szám, a lényeg, hogy szórakoztasson, és mi élvezzük. Ezért hívják ezeket szórakoztató elektronikának... Van akinek a PS3, van akinek az Xbox tettszik.
Citro, téged nem fizet a Sony, ne hirdesd itt az igéjét, erre nem vagyok kíváncsi, és ahogy látom más se, ugye Chocho?
Más: a LIVE!-on még mindig nem tették teljes körűvé a FIFA 10 demóját. Lassan bele bolondulok, már szívesen játszanék vele...
Úristen olvasni se tudsz ??? 30 játékkal Natal
szerk: ebből is látni ,hogy csak egy xbot vagy, aki ugyan olyan baromságokat beszél ,mint az általad emlegetett pisis fanboyok,csak te okosnak próbálod magad mutatni,. tudom ,szívesen máskor is
raikoh írta:
szerk: ebből is látni ,hogy csak egy xbot vagy, aki ugyan olyan baromságokat beszél ,mint az általad emlegetett pisis fanboyok,csak te okosnak próbálod magad mutatni,. tudom ,szívesen máskor is
PC Guruban írták, hogy annyi játék készül rá. A személyeskedésedből meg kösz, nem kérek, mert ahogy látom, PS3-at meg te veszel, aki képtelen vagy helyesen leírni egy mondatot. Riszpekt, kisapám.
Hát ja, legalább próbálom magam okosnak mutatni. De te már nem fáradsz ilyesmivel.
Chocho írta: Te, még a végén elszégyellem magam. Mit hasonlítsak össze rajtuk? Semmi közük egymáshoz, mert teljesen más architektúrát követnek.
Ha a motorodat szereled, és odajön az egyik cimborád, hogy "Hé haver ne segítsek valamit?" akkor őt is elküldöd a picsába?
Judgement írta:
Ha a motorodat szereled, és odajön az egyik cimborád, hogy "Hé haver ne segítsek valamit?" akkor őt is elküldöd a picsába?
Nem, de csak mert nincs motorom.
Citro írta:
Hagyd most megint ki fog találni valamit. A PS3 messze erősebb (mondom, jómagam is meglepődtem, pedig eddig is tudtam hogy erős, de ennyire nem néztem utána, tehát mégerősebb), ezen nincs mit gondolkozni. Ezt a gyakorlatban még nem láthatjuk, de nemsokára az Xbox lesüllyed lastgen szintre, mikor megunják majd hogy túl korlátozott a teljesítménye, szívesebben fejlődne a technika...
]{iegészítés: gyakorlatban csak annyit láthatunk hogy nem véletlenül a 90% felett értékelt játékok fele/egyharmada PS3 exkluzív, és a maradék az összes többi... meg hogy már sorozatosan viszik a legszebb grafika címeket. Ez csak jelent valamit.
Itt a technológiáról van szó. A PS3 erősebb pricval bír, de gyengébb GPU-val, a Box fordítva. Ja és nem, a technikai adatok nem sokat érnek, révén itt a magokról van szó, ami máshogy megy a valóságban, de mindegy. Ez viszont nem az Xbox vs. PS3 topic, mert olyan nincs, úgyhogy minden fanboy szíveskedjen átfáradni a saját gépének topicjába! Köszöntem.
Judgement írta: Jó lenne ha abbahagynád a csípkelődést, szerintem nem mondtam semmit amivel megbántottalak. Csak azért tettem be, hogy összehasonlíthassátok. Szívesen
Te, még a végén elszégyellem magam. Mit hasonlítsak össze rajtuk? Semmi közük egymáshoz, mert teljesen más architektúrát követnek.
dragon83 írta: Szegény Chocho, csoda hogy még nem akadtál ki az alapján, ami itt a topikban megy. XD
Ne is mondd... nagyon unhatom magam, hogy ezt csinálom.
Chocho írta:
Te, még a végén elszégyellem magam. Mit hasonlítsak össze rajtuk? Semmi közük egymáshoz, mert teljesen más architektúrát követnek.
WhiteNigga írta: Hát nem igazán, a PS3-nak a korlátai még lényegesen odébb vannak, de tény hogy az is lassíthatja, de amíg egy nála gyengébb hardver (Xbox360 ami a 720p-vel is küszködik má', meg a helyigénnyel is) van a piacon, addig az lassítja.
Komolyan... miért nem érted meg, hogy nem igaz? Az Xbox 360 nem gyengébb, csak más! Ez olyan... pisifanboy szarszöveg. Tipikusan citrós.
WhiteNigga írta: tt tulajdonképpen csak a PC határtalan, de szerintem a PC-sek örülnek hogy van ami lassítja, ígyis egy konzol kifutási ideje alatt egy ember minimum kétszer vesz gépet, és még időközben javítgat bele, na most ha a technikát nem lassítaná semmi, akkor ez a folyamat mégjobban felgyorsulna, pedig igaz ami igaz, még manapság se jó befektetés hosszútávra egy gamernek PC-t venni... viszont mostmár túl lelassult a fejlődés, ezért egy kicsit változott a dolog.
Ez megint relatív ugye, bár so-so igaz. Mondjuk magamból kiindulva azt látom, hogy sok olyan pécés, aki konzolt vesz, elbutul, és úgy gondolja, hogy a gép többé nem éri meg, holott nem így van. Kapásból egy tucat játékot tudok mondani csak a nyárból, amik miatt megérte, hogy van egy - kvázi - jó gépem, és amiket sose toltam volna le az Xbox 360-amon. A PC ugye nem befektetés, hanem hobbi, ami rövidtávon élvezetes. Pl. a Resident Evil 5 FullHD-ban, 4x-es élsimítással olyan, mint egy álom.
Szegény Chocho, csoda hogy még nem akadtál ki az alapján, ami itt a topikban megy. XD
Judgement írta:
Inkább haggyuk a témát. Elég összehasonlító vieót néztem már meg, hogy tudjam miről beszélek. Ha akarod elmesélem PÜ-ben, de most nem szeretnék ezzel vitát szítani.
Vitát? Már rég van. Amúgy nem akarok én megbeszélni semmit pü-ben, szvsz ez a többi fórumozóra is éppúgy tartozik.
Citro írta: Itt a Blu-Ray minőséget most úgy értettem, hogy akár 50GB-os nagysg. Amúgy hogyne, PS3-on vannak 1080p-s játékok, ami már Full HD.
Igen, és k*rva kevés, lévén ez a generáció még nagyon nem a FullHD-ra termett. Az csak upscale. De nem tudom, miért mondom neked mindezt, hisz úgyse érted meg.
Az 50 giga meg egyelőre nem kell senkinek sem, hacsak nem interaktív filmet csinál (MGS, Heavy Rain).
Chocho írta:
Vitát? Már rég van. Amúgy nem akarok én megbeszélni semmit pü-ben, szvsz ez a többi fórumozóra is éppúgy tartozik.
Kösz inkább nem, nem akarok belekeveredni ebbe a vitába.
Chocho írta: Ha meg egy cég - ugye a Sony - nagyon rátenyerel a dologra, akkor sem lesz az eredmény erősebb, mint az MS-é
Inkább haggyuk a témát. Elég összehasonlító vieót néztem már meg, hogy tudjam miről beszélek. Ha akarod elmesélem PÜ-ben, de most nem szeretnék ezzel vitát szítani.
Judgement írta:
Citro írta:
Itt a Blu-Ray minőséget most úgy értettem, hogy akár 50GB-os nagysg. Amúgy hogyne, PS3-on vannak 1080p-s játékok, ami már Full HD.
Igen, és k*rva kevés, lévén ez a generáció még nagyon nem a FullHD-ra termett. Az csak upscale. De nem tudom, miért mondom neked mindezt, hisz úgyse érted meg.
Az 50 giga meg egyelőre nem kell senkinek sem, hacsak nem interaktív filmet csinál (MGS, Heavy Rain).
Judgement írta: Tudom, hogy nehezebb kisajtolni belőle. De ki lehet. Max több időbe tart, de meg lehet csinálni.
De nem érted, hogy nem csinálják meg? Vess össze egy third-party játékot a két gépen és meglátod, miről beszélek! Ha meg egy cég - ugye a Sony - nagyon rátenyerel a dologra, akkor sem lesz az eredmény erősebb, mint az MS-é, max elhanyagolható részletekben (GT4 és Forza 3, ugye).
Citro írta: Manapság, amikor olyan hírek jönnek, hogy az Xbox360 már a 720p-vel is alig bírkózik meg...
Honnan?? Honnan jönnek ezek a hírek?? Meg a sok hülyeség, amit itt mondasz?? A múltkor is egy csomót kamuztál, és ki is derült, nem tudom, mit pattogsz még mindig!
Citro írta: PS3-ra meg alapból nehéz ugye optimalizálni, de ott legalább van vas ami elbírja a kevésbé optimalizálatlan játékot is...
Mi az, hogy "elbírja"? Az nem PC! Ott KELL optimalizálni! Istenem...
Chocho írta:
Ha meg egy cég - ugye a Sony - nagyon rátenyerel a dologra, akkor sem lesz az eredmény erősebb, mint az MS-é
Chocho írta: Hogy a fenébe ne azon múlna már! Ha nehezebb rá, akkor tovább tart kisajtolni a kakaót, így nem sok third-party vállalkozik rá.
Tudom, hogy nehezebb kisajtolni belőle. De ki lehet. Max több időbe tart, de meg lehet csinálni. Ez nem csak ettől függ. Pl: egy hegyre is fel lehet biztosítókötél nélkül is mászni, csak óvatosabbnak kell lenni. Már láttuk, hogy PS3-on is lehet gyönyörű játékokat csinálni.
Judgement írta:
Tudom, hogy nehezebb kisajtolni belőle. De ki lehet. Max több időbe tart, de meg lehet csinálni.
De nem érted, hogy nem csinálják meg? Vess össze egy third-party játékot a két gépen és meglátod, miről beszélek! Ha meg egy cég - ugye a Sony - nagyon rátenyerel a dologra, akkor sem lesz az eredmény erősebb, mint az MS-é, max elhanyagolható részletekben (GT4 és Forza 3, ugye).
Citro írta:
Manapság, amikor olyan hírek jönnek, hogy az Xbox360 már a 720p-vel is alig bírkózik meg...
Honnan?? Honnan jönnek ezek a hírek?? Meg a sok hülyeség, amit itt mondasz?? A múltkor is egy csomót kamuztál, és ki is derült, nem tudom, mit pattogsz még mindig!
Citro írta:
PS3-ra meg alapból nehéz ugye optimalizálni, de ott legalább van vas ami elbírja a kevésbé optimalizálatlan játékot is...
Mi az, hogy "elbírja"? Az nem PC! Ott KELL optimalizálni! Istenem...
Judgement írta: A grafika nem függ attól, hogy mennyire nehéz rá fejleszteni.
Hogy a fenébe ne azon múlna már! Ha nehezebb rá, akkor tovább tart kisajtolni a kakaót, így nem sok third-party vállalkozik rá.
Chocho írta:
Hogy a fenébe ne azon múlna már! Ha nehezebb rá, akkor tovább tart kisajtolni a kakaót, így nem sok third-party vállalkozik rá.
Tudom, hogy nehezebb kisajtolni belőle. De ki lehet. Max több időbe tart, de meg lehet csinálni. Ez nem csak ettől függ. Pl: egy hegyre is fel lehet biztosítókötél nélkül is mászni, csak óvatosabbnak kell lenni. Már láttuk, hogy PS3-on is lehet gyönyörű játékokat csinálni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.