MongooseNX71 írta: Csak érintőlegesen ( és NO WAREZ,de: ) akinek már eleve garit vesztett gépe van (pl. plusz hűtés belerakása miatt)
sokkal olcsóbban jön ki,ha belerakat egy notebook-winyót (gy.k.: 2,5 colosat)
Akár 250-500GB is mehet bele. Nem kell a gyári HDD keret / tok,egyszerűen be lehet rakni a burkolat alá,aztán kábellel rákötni.
Annyi csak,hogy a belerakott új winyó spéci formázást kíván (rosseb tudja,miféle formátumot?!),különben nem látja a BOX.
Éppen ezért házilag kicsit bajos a mutatvány,de tutti van róla videó a YouTube -on pár tucat.
Ez ellen már tett az MS. A legújabb update-ben benne van az hogy csak gyári winyókat ismer fel a box.
Mellesleg a winyós gépre mehet a telepítés (simábban futnak a gamék, gyorsabb a töltés-mentés) és kíméled az olvasót.
MINDENKÉPPEN jobban megéri a HDD-s verza, vagy utólag beszerezni egyet hozzá.
Havernak a gépe 1,5 éves,prímán bírja,nem halt be 3 RED LED-el sem.
De a drive már kezd halódni (néhány gamét csak 4-5 alkalomra olvassa be) és néha nem akarja csukni a DVD-tálcát.
A MS statjai szerint is a túlmelegedés utáni legtöbb szervíz-gond a DVD-olvasó egységet érinti.
(Jasperes deszkák megjelenését követően pedig magasabb is a hiba-arány a drive-oknál)
Csak érintőlegesen ( és NO WAREZ,de: ) akinek már eleve garit vesztett gépe van (pl. plusz hűtés belerakása miatt)
Akár 250-500GB is mehet bele. Nem kell a gyári HDD keret / tok,egyszerűen be lehet rakni a burkolat alá,aztán kábellel rákötni.
Annyi csak,hogy a belerakott új winyó spéci formázást kíván (rosseb tudja,miféle formátumot?!),különben nem látja a BOX.
Éppen ezért házilag kicsit bajos a mutatvány,de tutti van róla videó a YouTube -on pár tucat.
MongooseNX71 írta:
Csak érintőlegesen ( és NO WAREZ,de: ) akinek már eleve garit vesztett gépe van (pl. plusz hűtés belerakása miatt)
Ez ellen már tett az MS. A legújabb update-ben benne van az hogy csak gyári winyókat ismer fel a box.
Annyi a normális ár egy Elite-ér pedig. Bár abban nem vagyok biztos hogy a Media Marktban annyi. MM-ban mindig aranyárban van minden.
Am én a boxra csak vennék gémeket,én nem töltenék dlc-ket vagy demokat...
De egy Arcade ugye olcsóbb de ugye a hely is kevesebb rajta mennyi helyet foglal a mentés meg a többi,és az Arcade-hoz nincs HDMI kábel vagy mi ez pontosan mit is jelent?!
Annyi a különbség az Arcade és a Elite között(prémium már nincs),hogy az elit fekete boritású kontroller és házat kapott és jár hozzá HDMI/komponens kábel meg minden kábel ami kell, egy headset és 120GB-s vinyója
Az arcade-ban nincs vinyó(helyette 256mb mem) AV kábelt kapsz,headsetet nem kapsz és egy vezeték nélküli kontrollelt.....meg mind a kettőhöz 1 hónap XBOX LIVE! előfizetést.
Szóval ha drágább is de az Elite jobban megéri nem?!
Amúgy mi a különbség a Premium,Arcade és Elite típus közt....
Van előny ill. hátrány?
Annyi a különbség az Arcade és a Elite között(prémium már nincs),hogy az elit fekete boritású kontroller és házat kapott és jár hozzá HDMI/komponens kábel meg minden kábel ami kell, egy headset és 120GB-s vinyója
Az arcade-ban nincs vinyó(helyette 256mb mem) AV kábelt kapsz,headsetet nem kapsz és egy vezeték nélküli kontrollelt.....meg mind a kettőhöz 1 hónap XBOX LIVE! előfizetést.
blake:a Microsoft azt mondja hogy az X360 gamek is futni fognak,de ez nem biztos,A tv-vel kapcsolatban amúgy nem muszály HD tévé anélkül is élvezetes a game de ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor adok egy tippet Full HD
Amúgy mi a különbség a Premium,Arcade és Elite típus közt....
Van előny ill. hátrány?
2012-re van mondva a gen.váltás szal 13-14re lessz új box
blake:a Microsoft azt mondja hogy az X360 gamek is futni fognak,de ez nem biztos,A tv-vel kapcsolatban amúgy nem muszály HD tévé anélkül is élvezetes a game de ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor adok egy tippet Full HD
Az se mindegy, hogy hány darabot vizsgálnak!! Ha valakit bővebben érdekel mit írtam róla anno, az keresse meg a 2009-11-01 14:15:39 hsz-emet! inkább nem másolom be, mert flame alap lehet!!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
a nem hdmi-s box nem tudja a hd-t? vagy mi a kölömbség a HDMI-s és a nem HDMI-s között?
a jasper vagy a falcon alaplap a megbízhatóbb?eddig azttem h jasper, de ma azt olvastam h a falcon.
1.) Amelyik nem HDMI-s az is tudja a HD-t.
2.) A nem HDMI-s és az HDMI-s között annyi a különbség hogy az egyiken van HDMI és a másikon nincs. Ugye milyen bonyolult?
3.) A Jasper megbízhatóbb, mivel az a legújabb alaplap. A Falcon régebbi eggyel.
a nem hdmi-s box nem tudja a hd-t? vagy mi a kölömbség a HDMI-s és a nem HDMI-s között?
a jasper vagy a falcon alaplap a megbízhatóbb?eddig azttem h jasper, de ma azt olvastam h a falcon.
UK vagy USA. Gold előfizu bármilyen regisztrációhoz használható, de az MS pontok már regre vannak bontva. Vannak USA és UK pontok. Árak nagyjából hasonlóak ami a beszerzést illeti, csak a pontkártyák változnak. UK pontok: van 800-as, 2100-as, 4200-as. USA pontok: 800, 1600, 4000.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.