Xanax88: A haverom úgy csinálta, hogy Amerikai adatokat adott meg és úgy regelt és elfogadta! Most boldogan játszik, mint Amerikai állampolgár! Csak azt nem tudom, hogy hogy csinálta
Mivel ez a topik az egyik menedéke a fanboy-oknak, íme egy vicces írás arról, hogy igenis van hasznuk nekik. Mire jó a fanboy? Persze poén az egész, de szerintem 1-2 dologban van egy kis igazság. (Nyugi, a PS3 topikba is beraktam a linket, mert az a másik menedék. )
Xanax88: A haverom úgy csinálta, hogy Amerikai adatokat adott meg és úgy regelt és elfogadta! Most boldogan játszik, mint Amerikai állampolgár! Csak azt nem tudom, hogy hogy csinálta
Xanax: Platinumshop.hu ... ott a webshop menü alatt az Xbox360-nál menj arra, hogy kormányok és van 18-ért is
(bocsi de a linket valamiért nem fogadta el... biztos álmos még a gép )
Régen a Premiumhoz majd a Pro-hoz is járt komponens kábel. De ugyebár ma már csak Arcade meg Elite van. Elitehez régen volt HDMI, komponens meg minden vacak, mostanra kivették belőle ezért még olcsóbb lett.
Olcsóbb lett de akinek szüksége van rá úgy is megveszi
Én tavaly karácsonyra kaptam a boxot, sima Media Markos konzol, 2 játék melléklettel ( LEGO Indiana jones és Kungfu Panda). Ha elhiszitek ha nem komponens kábelt dobtak mellé Na erre nem HD a TV-m
Régen a Premiumhoz majd a Pro-hoz is járt komponens kábel. De ugyebár ma már csak Arcade meg Elite van. Elitehez régen volt HDMI, komponens meg minden vacak, mostanra kivették belőle ezért még olcsóbb lett.
Memoriakártyán tárolhatod esetleg a mentéseidet. Vannak trükkök hogy Pc-re hogy lehet rátenni de a franc tudja. Kell átalakító meg babrálás ezerrel.
Az Elite-hez jelenleg csak egy sima vacak SD-kábel jár. Szal alapjáraton ha nem veszel semmi pluszt akkor HD-ben nem tudsz játszani. Kell venned hozzá HDMI-t ha HD-ban akarsz gamelni. (Vagy komponens kábelt.)
Én tavaly karácsonyra kaptam a boxot, sima Media Markos konzol, 2 játék melléklettel ( LEGO Indiana jones és Kungfu Panda). Ha elhiszitek ha nem komponens kábelt dobtak mellé Na erre nem HD a TV-m
Köszi! Ha jól tudom akkor HDMI kábel 1000-2000 között mozog! Bár azt nem tudom, hogy az aranyozott miért jobb, csak drágább! Vagy ha tudtok olcsóbban akkor légyszi adjatok linket!
Memoriakártyán tárolhatod esetleg a mentéseidet. Vannak trükkök hogy Pc-re hogy lehet rátenni de a franc tudja. Kell átalakító meg babrálás ezerrel.
Az Elite-hez jelenleg csak egy sima vacak SD-kábel jár. Szal alapjáraton ha nem veszel semmi pluszt akkor HD-ben nem tudsz játszani. Kell venned hozzá HDMI-t ha HD-ban akarsz gamelni. (Vagy komponens kábelt.)
knodros28: Hallottam egy módszerről, hogy egy gyereknek sikerült az Xbox winchestert rákötnie a Pc-jére! Egy oldalon leírta, hogy hogy kell csak azt az oldalt már elfelejtettem, hogy melyik az! Próbálkozz Google-ba!
Itt egy érdekes cikk, érdemes vigyázni a használt boxokkal: Katt!
Xanax88 írta: Nem feltétlenül kell... már persze, ha csak frizbizni akarsz a lemezekkel Link
Hivatalos borító hátlapja. Nagyjából középen kiemelve: "GRAND THEFT AUTO IV NOT REQUIRED TO PLAY"
Nem kell hozzá az alap...
link
Valamint lenne egy kérdésem is.
Valamelyik nap benyomtam a gép (álló helyzetben) alján lévő billenő "ablakot" és kipattant a rugó...
Alap helyzetben nem férek hozzá, nem tudom visszatenni a helyére, szóval gondoltam ha leveszem az előlapot, talán vissza bírnám helyezni. De hogy is kéne levenni szakszerűen az előlapot? Nem nagyon mertem húzni, feszegetni...
Valamint ha leveszem, az már garancia vesztéssel jár?
Remélem nem, vidéki vagyok, egy rohadt rugó miatt nem fogom küldözgetni/felvinni pestre garanciába. De azért mégis idegesít, hogy csak úgy fityeg az a valami
Nekem is kipattant a rugó. Állítólag vissza lehet tenni de én nem tudtam, és nem nagyon halottam senkit aki vissza tudta tenni. Hiába veszed le az előlapot úgyse fog menni. Hogy ne porosodjon ott be az USB, az a megoldás hogy egy kis papírdarab élével kicsit húzd be az USB fedőt. Már amennyire lehet. Vagy vegyél egy új előlapot. Ha leveszed az előlapot a garancia nem vész el. Akkor nincs gari ha az előlap alatt lévő Ms matricát eltávolítod.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.