Citro hagyd már a hülye platformháborús dumádat. PS3 nem nyújt grafikailag eget rengetően többet, mivel nehéz rá fejleszteni. És a multi címek általában ugyanakkor jelennek meg mind3 platformra. Xboxra vagy Pc-re fejlesztik először azt portolják PS-re. Ps sokszor még csúnyább is mint az X vagy a Pc verza. Hol kisebb, hol nagyobb a különbség. Pontosan akkor fog szinte elavulni egy Ps is amikor egy Xbox, hatalmas különbség nem lesz. Teljesen más az architektúra, nem fognak külön pénzt ölni abba hogy Pistike PS3-ából kihozzanak többet. És a multi kiadók tudnak életben tartani egy konzolt az pedig 100%.
Cooler írta:
nem nyújt grafikailag eget rengetően többet, mivel nehéz rá fejleszteni.
A grafika nem függ attól, hogy mennyire nehéz rá fejleszteni.
és (engem megfogott az a grafika amit a cod6 os videok nyujtottak gondolom az is LCDTV-n ment) de azért egy géppel mondjuk egy elég tuningolt (értsd 4magos proci 4giga ddr3 ram meg vmi nagyon jó vas pl HD4890)mennyire marad alul?
Ez már elég régi technika (5 éves), úgyhogy valószínűleg nem kapsz olyan éles textúrákat. Ezt leszámítva szerintem nem nagyon. Bár kérdés, hogy kap-e új motort. Ha a korábbit tuningolják, akkor nem hiszem hogy eget verő különbségek lennének.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
toten írta: Igen csak az 2 különböző platform... Mellesleg az ha 1 platformon lenne akkor ha shiftet meg a dirtet nézzük akkor alap változnak mivel más koncepció alapján épülnek fel. (uttartás, kocsi fizikája, setupolása), addig egy FPSbe ugyanaz azaz irányitása. Lehet egyikben gyorsabban fut a másikban lassabban, vagy optionsba beállitani a nézelödés gyorsaságát... Attol még 2 karod van, és futsz egy fegyverrel a kezedben. Szerintem mind1 h a mester szakáccal, vagy egy ODSTs katonával mész, mert nem oly mind1?
Nem mindegy, mert a Haloban az egyik legnagyobb vonzerő a szórakoztató sztori volt. MC összefonódott a világgal, nélküle nem az igazi, Stg. Johnson ide vagy oda...
Cooler írta: Hát az ODST a Halo 3 motorját használja, ami egy 2007-es játék, szal ja kb. 2006-os szintű a grafika. Másrészt meg a Halóknak sosem volt olyan kiemelkedő grafikájuk. És hozzáteszem sosem a grafika miatt szerettük a Halo-t.
Ez igaz, de az, hogy nincs új engine, a MS és a Bungie igénytelenségét jelzi.
Szerintem nem így kell kezelni. Ez csak egy kiegészítő, miért csinálnának egy új motort neki? Plusz költség lenne csak.
Hi , lenne egy kérdésem.
Most oda adom 20 gigás vinyómat a barátomnak, mivel csak porosodik a gépben , na a kérdés : le tudom menteni az egészet külső vinyóra ,majd ha veszek új boxot,simán vissza másolni ?? Ps-en ment , mivel tunningoltam vinyót, nyomtam neki egy back up-ot majd a újra egy restore-t, itt is van ilyen, nem tudom még nem próbáltam. előre is thx
Tudtommal nem lehet a 360 winyójának tartalmát felmásolni egy sima külső winyóra, de hallani olyan dolgokat hogy a külső winyóval így meg úgy trükköznek, szal egy biztos: ki kell próbálni.
Hát az ODST a Halo 3 motorját használja, ami egy 2007-es játék, szal ja kb. 2006-os szintű a grafika. Másrészt meg a Halóknak sosem volt olyan kiemelkedő grafikájuk. És hozzáteszem sosem a grafika miatt szerettük a Halo-t.
Hi , lenne egy kérdésem.
Most oda adom 20 gigás vinyómat a barátomnak, mivel csak porosodik a gépben , na a kérdés : le tudom menteni az egészet külső vinyóra ,majd ha veszek új boxot,simán vissza másolni ?? Ps-en ment , mivel tunningoltam vinyót, nyomtam neki egy back up-ot majd a újra egy restore-t, itt is van ilyen, nem tudom még nem próbáltam. előre is thx
Ma jelent meg az új 576 KByte, benne Halo 3 ODST teszttel. 8.2 pontot kapott. Más tesztet még nem is láttam sehol a játékról, még külföldi oldalon sem. Van egy olyan érzésem hogy hasra nem fogunk esni az ODST-től, de korrekt KIEGÉSZÍTŐ lesz.
Cooler írta:
Ma jelent meg az új 576 KByte, benne Halo 3 ODST teszttel. 8.2 pontot kapott. Más tesztet még nem is láttam sehol a játékról, még külföldi oldalon sem. Van egy olyan érzésem hogy hasra nem fogunk esni az ODST-től, de korrekt KIEGÉSZÍTŐ lesz.
Engem annyira, de annyira nem tud érdekelni az ODST, hogy az már szinte fáj. Halo Haster Chief nélkül? FAIL! Ráadásul az a grafika is, mintha 2006-ot írnánk...
danidevito írta: Szerintetek melyiket vegyem meg? Midnight Club: LA vagy Prototype. Őszintén szólva a MC felé húzok, de azt hallottam róla bitang nehéz. Aki játszott vele mondana pár szót róla? Érdemes megvenni vagy inkább menjek biztosra a Prototype-pal?
Most komolyan, ez a kérdés kb. annyira megválaszolható, mint hogy mi a jobb, alul vagy felül lenni? Kb. ízlés kérdése, mindkét játék oké.
Helló!
Valaki tud ajánlani nekem egy monitort amelyen szép képe lenne az xboxnak???
Szerintetek melyiket vegyem meg? Midnight Club: LA vagy Prototype. Őszintén szólva a MC felé húzok, de azt hallottam róla bitang nehéz. Aki játszott vele mondana pár szót róla? Érdemes megvenni vagy inkább menjek biztosra a Prototype-pal?
danidevito írta:
Szerintetek melyiket vegyem meg? Midnight Club: LA vagy Prototype. Őszintén szólva a MC felé húzok, de azt hallottam róla bitang nehéz. Aki játszott vele mondana pár szót róla? Érdemes megvenni vagy inkább menjek biztosra a Prototype-pal?
Most komolyan, ez a kérdés kb. annyira megválaszolható, mint hogy mi a jobb, alul vagy felül lenni? Kb. ízlés kérdése, mindkét játék oké.
WID3 írta: Én egyébként megvagyok győződve arról, hogyha a régi gépet játékból kilépve hagyjuk hűlni 2-3 percig, akkor semmi gáz nincs... (nekem van egy 2006-os és egy 2007-es gép is, az utóbbi hűtésmoddal)!
Sokan mondják, hogy ez a megoldás. Én így is járok el, plusz mindig tartok egy 20 perc szünetet 3 óránként.
Nekem is egy 2006-os Xbox-360 gépecske van! én is szoktam pihentetni ez természetes, és még sohasem volt grííííz vele!!!
emberoltoplusz1 írta: Valahogy erről jutott eszembe:
Azok az Elitek,amit a Májkrémszoft épp most tol ki,
és olcsóbban fogja adni,azok már mind jasperesek?
Erről egy szót sem írnak a médiákokban.
Természetesen azok, hiszen a 2008-as gépek már az új alaplapokkal vannak felvértezve , amúgy az elitekre már alapból odafigyeltek az első példányoknál is ! Én egyébként megvagyok győződve arról, hogyha a régi gépet játékból kilépve hagyjuk hűlni 2-3 percig, akkor semmi gáz nincs... (nekem van egy 2006-os és egy 2007-es gép is, az utóbbi hűtésmoddal)!
WID3 írta:
Én egyébként megvagyok győződve arról, hogyha a régi gépet játékból kilépve hagyjuk hűlni 2-3 percig, akkor semmi gáz nincs... (nekem van egy 2006-os és egy 2007-es gép is, az utóbbi hűtésmoddal)!
Sokan mondják, hogy ez a megoldás. Én így is járok el, plusz mindig tartok egy 20 perc szünetet 3 óránként.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.