Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#466204 Ricco 2009. október. 08. 20:39
Ricco
Én személy szerint egyetértek PS3-as barátunkkal. Más Forzára számítottam. Jobb grafikára, irányításra (!) -> Nem tudom ez mi akart lenni, szimulátor, vagy félszimulátor (?), vagy arcade, vagy mi, de szerintem sehogy sem sikerült. Semmi realitás nem volt benne. A Shift ugyanúgy nem tetszett. A EA-nek nem jött össze a GRID copy, de sebaj van még egy évük újat csinálni... Persze ezek csak saját vélemények. Szerintem ebben az évben a DIRT 2 üt

Amúgy újratudtam regelni, és van még egy hónap GOLD-om, thx annak, aki segített
#466199 uhrindam 2009. október. 08. 20:35
uhrindam
#466193 :: Chocho (2009. október. 08. 20:21)
Jaj persze, hogy nem rólad beszéltem Cooler, ugyan már... tudod Te is, hogy miért írtam amit írtam. De mindegy, hagyjuk... toten: Azért nem rossz az a Shift. Sokkal jobb, mint az utóbbi NFS-ek, mert ez legalább TÉNYLEG versenyjáték, és maga a hangulat is van olyan jó, hogy feledtetni tudja a hiányosságokat. Ami a fizikát illeti, ez egy NFS - szerintem mindent elmondtam. Én is visszasírom az 5. rész zseniális fizikai motorját és autós viselkedését, de azok az idők elmúltak, ez van.
Nekem is jobban bejött a Shift mint a Pro Street vagy az Undercover...
Igaz van benne elég sok rallis beütés és a Tuning eltűnt de ettól még elfogadható.
#466193 Chocho 2009. október. 08. 20:21
Chocho
#466191 :: Cooler (2009. október. 08. 20:13)
Chocho írta: A durva egyébként az, hogy tök mindegy, mit írok ebbe a topicba, sosem olyan válaszol, akinek boxa is van.
Nanana. Ezt kikérem magamnak. Sokszor szoktam véleményt írni, segíteni, tanácsot adni. Legtöbbször ha valaki idejön boxal kapcsolatos problémával javarészt szoktam segíteni neki. Ha meg nem segítek akkor azért mert más már megtette. Tudom hogy te nem 100%-ig erre értetted, mármint segítségkérés témára.
Jaj persze, hogy nem rólad beszéltem Cooler, ugyan már... tudod Te is, hogy miért írtam amit írtam. De mindegy, hagyjuk...

toten: Azért nem rossz az a Shift. Sokkal jobb, mint az utóbbi NFS-ek, mert ez legalább TÉNYLEG versenyjáték, és maga a hangulat is van olyan jó, hogy feledtetni tudja a hiányosságokat. Ami a fizikát illeti, ez egy NFS - szerintem mindent elmondtam. Én is visszasírom az 5. rész zseniális fizikai motorját és autós viselkedését, de azok az idők elmúltak, ez van.
Gaming is believing.
#466191 Cooler 2009. október. 08. 20:13
Cooler
#466171 :: Chocho (2009. október. 08. 19:11)
Cooler írta: PS fanboy hozzászólásokat hallottunk. Csak az a baj hogy mindig ugyanaz jön: a kákán is csomó keresése, multi címmel összehasonlítás hogy még egy multi cím is jobb annál, no meg a húú fúújj ez biztos túlértékelt. SZÁ-NA-LOM. Legalább a Forza 3-at bejelentették az E3-on és pár hónapra rá már ki is adják. Nem csúszott meg semmi. GT5-el mivan? Hát készül, készül, pletykák vannak hogy talán jövő tavasszal jön de az se biztos. Ráadásul semmivel nem fog többet nyújtani mint a Forza 3. Félreértésbe ne essen senki nem vagyok Forza párti. Semmilyen párti nem vagyok ilyen helyzetben. Az ok egyszerű: az utóbbi időkben nagyon nem szeretem az autós játékokat... Ami meg kicsit is szimulátoros azt főleg nem
Hagyd Cooler, Te ezt nem értheted! A GÉTÉÖT kijöhet 2989-ben is, AKKOR is jobb a Forzánál, ami egy túlértékelt szutyok, és különben is, fújj! A vicces csak az, hogy én megvettem a Shiftet is és... hát nem azért, de a grafika köszönőviszonyban sincs a Forzában látottakkal. Az effektek stílusosabbak és "enefesesebb" az egész, hisz NFS ugye, de minden más gyengébb. A durva egyébként az, hogy tök mindegy, mit írok ebbe a topicba, sosem olyan válaszol, akinek boxa is van.
Chocho írta:

A durva egyébként az, hogy tök mindegy, mit írok ebbe a topicba, sosem olyan válaszol, akinek boxa is van.

Nanana. Ezt kikérem magamnak. Sokszor szoktam véleményt írni, segíteni, tanácsot adni. Legtöbbször ha valaki idejön boxal kapcsolatos problémával javarészt szoktam segíteni neki. Ha meg nem segítek akkor azért mert más már megtette. Tudom hogy te nem 100%-ig erre értetted, mármint segítségkérés témára.
#466171 Chocho 2009. október. 08. 19:11
Chocho
#466159 :: Cooler (2009. október. 08. 18:12)
PS fanboy hozzászólásokat hallottunk. Csak az a baj hogy mindig ugyanaz jön: a kákán is csomó keresése, multi címmel összehasonlítás hogy még egy multi cím is jobb annál, no meg a húú fúújj ez biztos túlértékelt. SZÁ-NA-LOM. Legalább a Forza 3-at bejelentették az E3-on és pár hónapra rá már ki is adják. Nem csúszott meg semmi. GT5-el mivan? Hát készül, készül, pletykák vannak hogy talán jövő tavasszal jön de az se biztos. Ráadásul semmivel nem fog többet nyújtani mint a Forza 3. Félreértésbe ne essen senki nem vagyok Forza párti. Semmilyen párti nem vagyok ilyen helyzetben. Az ok egyszerű: az utóbbi időkben nagyon nem szeretem az autós játékokat... Ami meg kicsit is szimulátoros azt főleg nem
Cooler írta:

PS fanboy hozzászólásokat hallottunk. Csak az a baj hogy mindig ugyanaz jön: a kákán is csomó keresése, multi címmel összehasonlítás hogy még egy multi cím is jobb annál, no meg a húú fúújj ez biztos túlértékelt. SZÁ-NA-LOM. Legalább a Forza 3-at bejelentették az E3-on és pár hónapra rá már ki is adják. Nem csúszott meg semmi. GT5-el mivan? Hát készül, készül, pletykák vannak hogy talán jövő tavasszal jön de az se biztos. Ráadásul semmivel nem fog többet nyújtani mint a Forza 3. Félreértésbe ne essen senki nem vagyok Forza párti. Semmilyen párti nem vagyok ilyen helyzetben. Az ok egyszerű: az utóbbi időkben nagyon nem szeretem az autós játékokat... Ami meg kicsit is szimulátoros azt főleg nem

Hagyd Cooler, Te ezt nem értheted! A GÉTÉÖT kijöhet 2989-ben is, AKKOR is jobb a Forzánál, ami egy túlértékelt szutyok, és különben is, fújj! A vicces csak az, hogy én megvettem a Shiftet is és... hát nem azért, de a grafika köszönőviszonyban sincs a Forzában látottakkal. Az effektek stílusosabbak és "enefesesebb" az egész, hisz NFS ugye, de minden más gyengébb.

A durva egyébként az, hogy tök mindegy, mit írok ebbe a topicba, sosem olyan válaszol, akinek boxa is van.
Gaming is believing.
#466159 Cooler 2009. október. 08. 18:12
Cooler
#466121 Chocho 2009. október. 08. 16:53
Chocho
#466118 :: ]{redenc (2009. október. 08. 16:44)
Ezt most fejezzétek be. Raikoh,meguntam már a stílusodat, úgyhogy kaptál egy örökös figyelmeztetést, viszont mivel Chocho kezdte a műsort, ő is kapott két hetet, hátha megtanulja, hogy néha bölcsebb dolog hallgatni...
Így van... Néha még most se tudom abbahagyni a dolgokat. Sajnos ez van akkor, ha túl jól szórakozom.

Na on:

Forza 3 demó nem rossz, nem rossz. Ugyanakkor vicces, hogy vannak pontok, amikor csökken az a 60 fps (pl. amikor a verseny véget ér és átugrik visszajátszás módba).

Eddigi értékelések:

Videogamer 10
TeamXbox 9.5
IGN 9.4
IGN UK 9.4
G365 9.5
Gaming is believing.
#466118 ]{redenc 2009. október. 08. 16:44
]{redenc
#466091 :: raikoh (2009. október. 08. 15:30)
Chocho írta: Hogy oda ne rohanjak! A múltkor is az volt, hogy az észlény rajkó haveroddal együtt megjelentetek itt, és jött a sok kamu a "sokkal erősebb pisi 3-ról" meg a "minden box bedöglik" álstatisztikáról. A végén meg az jött, hogy személyeskedésbe fulladt az egész, és miszter öneltartó milliomos megjegyezte, hogy én egy "vicc" vagyok. De nem, ti nem kötekedtek.
Már megint pattogsz kis köcsög
Ezt most fejezzétek be. Raikoh,meguntam már a stílusodat, úgyhogy kaptál egy örökös figyelmeztetést, viszont mivel Chocho kezdte a műsort, ő is kapott két hetet, hátha megtanulja, hogy néha bölcsebb dolog hallgatni...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#466091 raikoh 2009. október. 08. 15:30
raikoh
#465810 :: Chocho (2009. október. 07. 07:48)
WhiteNigga írta: Miért? Azt is elmeséltem amikor az én PS3-mam romlott el. (belecsapott a villám) Őszintének kell lenni.
Hogy oda ne rohanjak! A múltkor is az volt, hogy az észlény rajkó haveroddal együtt megjelentetek itt, és jött a sok kamu a "sokkal erősebb pisi 3-ról" meg a "minden box bedöglik" álstatisztikáról. A végén meg az jött, hogy személyeskedésbe fulladt az egész, és miszter öneltartó milliomos megjegyezte, hogy én egy "vicc" vagyok. De nem, ti nem kötekedtek.
Cooler írta: Azért nem kell túldefiniálni ezt sem. Én is eredetiben játszok, fizetem a Goldot meg minden vackot, és mégsem verem a mellem, és ettől nem is leszek különleges.
Nem erről van szó. A szabályok tiltják a warezt a fórumon, ennyi. Ha arról akar beszélni, van kismillió oldal, ahol lehet, hát miért nem oda megy?
Chocho írta:

Hogy oda ne rohanjak! A múltkor is az volt, hogy az észlény rajkó haveroddal együtt megjelentetek itt, és jött a sok kamu a "sokkal erősebb pisi 3-ról" meg a "minden box bedöglik" álstatisztikáról. A végén meg az jött, hogy személyeskedésbe fulladt az egész, és miszter öneltartó milliomos megjegyezte, hogy én egy "vicc" vagyok. De nem, ti nem kötekedtek.

Már megint pattogsz kis köcsög
The games have changed, or gamers ?
#465901 mar2veltobb 2009. október. 07. 16:50
mar2veltobb
#465899 :: Chocho (2009. október. 07. 16:49)
A fórumon bármely hsz.-re válaszolhatok, épp ezért maradnak meg. Ez nem chat.
Igen,de ez csak a szar(fel)keverésre jó már ilyen régi hozzászólásnál.
#465899 Chocho 2009. október. 07. 16:49
Chocho
#465826 :: mar2veltobb (2009. október. 07. 09:48)
Azért te is mikori hozzászólásra válaszolsz már
A fórumon bármely hsz.-re válaszolhatok, épp ezért maradnak meg. Ez nem chat.
Gaming is believing.
#465826 mar2veltobb 2009. október. 07. 09:48
mar2veltobb
#465810 :: Chocho (2009. október. 07. 07:48)
WhiteNigga írta: Miért? Azt is elmeséltem amikor az én PS3-mam romlott el. (belecsapott a villám) Őszintének kell lenni.
Cooler írta: Azért nem kell túldefiniálni ezt sem. Én is eredetiben játszok, fizetem a Goldot meg minden vackot, és mégsem verem a mellem, és ettől nem is leszek különleges.
Nem erről van szó. A szabályok tiltják a warezt a fórumon, ennyi. Ha arról akar beszélni, van kismillió oldal, ahol lehet, hát miért nem oda megy?
Azért te is mikori hozzászólásra válaszolsz már
#465650 Cooler 2009. október. 06. 14:11
Cooler
#465612 :: Judgement (2009. október. 06. 06:50)
Ez nem erről szól, hanem, hogy ne lopd a játékokat. Nem verte a mellét...
Lassan kb olyan leszel mint a POP:T2T-ben a sötét herceg. Minden egyes apró dologba bele kell kössön...
#465612 Judgement 2009. október. 06. 06:50
Judgement
#465582 :: Cooler (2009. október. 05. 22:01)
Azért nem kell túldefiniálni ezt sem. Én is eredetiben játszok, fizetem a Goldot meg minden vackot, és mégsem verem a mellem, és ettől nem is leszek különleges.
Cooler írta:

Azért nem kell túldefiniálni ezt sem. Én is eredetiben játszok, fizetem a Goldot meg minden vackot, és mégsem verem a mellem, és ettől nem is leszek különleges.

Ez nem erről szól, hanem, hogy ne lopd a játékokat. Nem verte a mellét...
Will you remember me? http://youtu.be/N31nC496J_A
#465595 ChelseaKid 2009. október. 05. 23:12
ChelseaKid
Cooler írta:

semmire nem mennél vele mert havonta újra kell regelj, ha így akarsz Goldozni. De ez amúgy sem működik asszem így. Havonta nem lehet újra regelni.

Ha az üzenet nekem szól, biztos, hogy félre értettél, nem érdekel az egy hónap múlti, a LIVE! rendszerébe bevitt adatok nem tettszenek, és ezeken nem lehet változtatni, csak újra regeléssel. Szóval nem a plusz egy hónap multiért regelnék újra.(mikor elhasználtam észre se vettem, hogy multizhattam volna )
#465582 Cooler 2009. október. 05. 22:01
Cooler
#465573 :: MadBoy (2009. október. 05. 21:18)
Nem chippelünk! Nem warezolunk! Tessék szépen megvenni! Ha én meg tudom akkor te is.... Rövid pályafutás volt ez....
#465573 MadBoy 2009. október. 05. 21:18
MadBoy
Nem chippelünk! Nem warezolunk! Tessék szépen megvenni! Ha én meg tudom akkor te is....
Rövid pályafutás volt ez....
#465507 Cooler 2009. október. 05. 18:45
Cooler
#465496 :: ChelseaKid (2009. október. 05. 18:28)
Nem akarok Gold-ot csalással szerezni és nem kifejezetten a névvel van bajom, hanem az egyéb adatokkal...
Azt hiszem nem 100%-ig vágod a dolgokat, legalább is nekem ez jön le mert néha nem értem mire gondolsz. Na mind1. Senki nem szakad bele egy Gold-ba mert nem vészes az ára, és végülis megéri. Meg amúgy is, nem arról van szó hogy még megduplázni tudnád azt a 3000 gamerscore-odat is ami most van hanem az hogy semmire nem mennél vele mert havonta újra kell regelj, ha így akarsz Goldozni. De ez amúgy sem működik asszem így. Havonta nem lehet újraregelni.
#465496 ChelseaKid 2009. október. 05. 18:28
ChelseaKid
Nem akarok Gold-ot csalással szerezni és nem kifejezetten a névvel van bajom, hanem az egyéb adatokkal...
#465488 Cooler 2009. október. 05. 18:00
Cooler
#465471 :: ChelseaKid (2009. október. 05. 17:11)
Nekem egy két adat nem tettszik/nem stimmel, amit nem lehet, vagy nem tudok megváltoztatni, mert nem én állítottam be a géped... 800 MS pontot meg nem fogok fizetni, hogy átírjam a nevem, meg achievmentből meg csak 3000 van... Azt a meglévő játékok kimaxolásával vissza tudom szerezni sőt, kétszer annyit is.
Attól hogy átírod a neved nem lesz Goldod. ÚJ PROFILT kell létrehozni.
#465471 ChelseaKid 2009. október. 05. 17:11
ChelseaKid
Nekem egy két adat nem tettszik/nem stimmel, amit nem lehet, vagy nem tudok megváltoztatni, mert nem én állítottam be a géped...
800 MS pontot meg nem fogok fizetni, hogy átírjam a nevem, meg achievmentből meg csak 3000 van... Azt a meglévő játékok kimaxolásával vissza tudom szerezni sőt, kétszer annyit is.
#465454 Cooler 2009. október. 05. 16:42
Cooler
#465430 :: ChelseaKid (2009. október. 05. 15:47)
Nekem nincs DLC-m, az Achievmentek meg nem izgatnak, ha veszniük kell hát vesszenek, csak legyen meg a másik account a XLIVE! rendszerében...
Így is fel lehet fogni, de nekem pl ha új profillal nyitnék az egyenlő lenne egy érvágással