Sikerült megjavítanom a konzolom egy you tube-os videó alapján.Pár napja belinkeltem. E 74-es hibája volt.
Na szóval annyit csináltam,hogy leszedtem a burkolatot,és a CPU-t és a VGA-t melegítettem kb 15 percig egy hajszárítóval. A hűtést nem szereltem le mint ahogy azt a videón mutatták,csak próba szerencse alapon kezdtem az egészbe.
(jó forró lett az egész doboz,alíg bírtam tartani) Ezek után második bekapcsolásra zöld led fogadott.
Megúsztam a szervízdíjat.Persze lehet hogy elkiabálom az egészet de 24 órája működik minden. Még annyi az egészhez hogy miután a konzol felébred a kómából,hagyni kell hogy egyszer lehűljön teljesen.
Kíváncsi vagyok meddig működik,egyelőre még nem merem megvenni az új Fifát,nehogy pórul járjak.
kacsurka: lényegében nem nagy ügy volt,ha PC-t mer bütykölni az ember akkor azután már egy x-box 360 nem nagy újdonság...
Különben nem olyan bonyolult egy szerkezet.Azon csodálkoztam hogy egy mai PC-s videókártya GF8800-tól felfele önmagában bonyolultabbnak tűnik mint az x-box 360 egész hardvere. Ami szemet szúrt még az hogy a GPU elég rossz helyre lett tervezve,ugyanis a DVD meghajtó alatt van ,és a kettő között egy csekéy méretű hűtőborda. Szóval nem véletlen a relatív nagy hibaszázalék... Persze más oka is lehet.
Sikerült megjavítanom a konzolom egy you tube-os videó alapján.Pár napja belinkeltem. E 74-es hibája volt.
Na szóval annyit csináltam,hogy leszedtem a burkolatot,és a CPU-t és a VGA-t melegítettem kb 15 percig egy hajszárítóval. A hűtést nem szereltem le mint ahogy azt a videón mutatták,csak próba szerencse alapon kezdtem az egészbe.
(jó forró lett az egész doboz,alíg bírtam tartani) Ezek után második bekapcsolásra zöld led fogadott.
Megúsztam a szervízdíjat.Persze lehet hogy elkiabálom az egészet de 24 órája működik minden. Még annyi az egészhez hogy miután a konzol felébred a kómából,hagyni kell hogy egyszer lehűljön teljesen.
Kíváncsi vagyok meddig működik,egyelőre még nem merem megvenni az új Fifát,nehogy pórul járjak.
töfi írta:
Gratulálok! Gondolom nem volt már garanciás! Én nem mertem volna nekiállni! inkább csinálja olyan aki ért hozá, de úgylátszik saját kezüleg is meglehet oldani!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Nekem ilyen van. Innét rendeltem.Csak az a gond hogy a monitoromon csak 1 DVI csatlakozó van,így ha konzolt kötök hozzá,akkor ki kell húzni a PC videókártyájától jövő kábelét.szóval a 2 egyszerre nem megy.A másik meg az hogy a hangot sajnos egy ilyen kábel nem viszi át.Így én visszaraktam a konzolom a nem LCD tévémhez.Nekem megfelel azon is.
OFF
Ha már TV-k, akkor szerintem a HD TV-k néha iszonyatosak ha TV-t nézel rajta! DVD-n se mindig teszi ki teljes képernyőre(legalábbis a miénk, ha én teszem ki akkor meg kicsit szemcsés lesz), a képarány meg nem minden csatornán jó, így azokat torzítja elég rendesen! Meg kell egy bizonyos távolság, mert közelről nagyon ronda a kép! Bár én a HD tv adás között se láttam olyan nagy különbséget(pl: M1)
Bár ez csak személyes tapasztalatom, lehet a mi TV-nk szar minőségű! De konzolokhoz szerintem jó, mert a DVD-k legtöbbjéhez is gyönyörű képet ad, szóval...
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Nekem van. Ma reggel vettem a boltban. Mogyorós!
Rofl123, jól meggondoltad ezt? Mert ezeknek a játékoknak a harmadára én tuti nem költenék pénzt. Gondolok itt a Wheelman,,The Godfather 2, Kane and Lynch, 50cent Blood on the Sand, The Club címekre. Vannak ezeknél jobb játékok. Persze nem akarok beleszólni, végülis ha neked tetszenek...
WhiteNigga írta: Tudom, nekem sincs Full HD. Tapasztalom, hogy lassan már elég kevés felbontásnak tűnik az az 1280x720. Főleg minél nagyobb a TV, annál jobban látszik.
Itt csak az a kérdés, hogy nagy TV de kicsi felbontás a jobb, vagypedig egy monitor, de sokkal jobb felbontás. Pl 32"-os HD-Ready, vagy 24"-os Full HD. Hát... nem tudom melyik a jobb. Az egyik lehetne nagyobb, a másiknak meg a felbontása lehetne jobb. Arra meg tényleg sok pénz kell, hogy mindkettő teljesüljön.
Én is tervezem egy HD TV beszerzését, így kicsit utána is néztem a dolgoknak. Azt írták, hogy 40" alatt nem is nagyon látni meg a különbséget a 720p és az 1080p között, ha 2 méterre ülsz legalább a TV-től. De minél nagyobb a tv képátlója, annál jobban előjön a különbség.Szóval az általad említett 32"-s HD Ready és a 24"-os Full HD között nem látnád a különbséget, hacsak nem közvetlenül közelről nézed. Amúgy én azt mondom, hogy konzolos játékokban nem biztos, hogy túl hamar lennének 1080p-s játékok. A mai játékok részletessége mellett, 60 fps esetén talán el sem bírnák az 1080p-t. Nekem nem is hiányzik a magasabb felbontás. Inkább legyen egy játék részletesebb és fusson jól, mint hogy ráerőltessenek valami baromi nagy felbontást, de emiatt lassabb legyen. Úgy néz ki, hogy épp ezért HD Ready-s TV-t fogok venni, hacsak valaki nem tud felhozni egy nagyon jó érvet a Full HD-s mellett. Bár lehet még egy jó érv is kevés lenne, tekintve a Full HD TV-k árát. Ez lehet, hogy kicsit OFF, de akinek van már tapasztalata ilyenben, tud mondani pár tippet azzal kapcsolatban, hogy milyet érdemes venni?
Full HD-t nem annyira érdemes. Valóban kisebb tvn nem látszik annyira a különbség. Másrészt csak kevés játék támogatja az IGAZI 1080p-t. Legtöbb játék 720p-be fut, és a legtöbb játéknál ahogy mondtam az 1080p az nem más mint egy kicsit feltuningolt 720p, azaz nem nagy a különbség.
Nekem van. Ma reggel vettem a boltban. Mogyorós!
Rofl123, jól meggondoltad ezt? Mert ezeknek a játékoknak a harmadára én tuti nem költenék pénzt. Gondolok itt a Wheelman,,The Godfather 2, Kane and Lynch, 50cent Blood on the Sand, The Club címekre. Vannak ezeknél jobb játékok. Persze nem akarok beleszólni, végülis ha neked tetszenek...
WhiteNigga írta: Tudom, nekem sincs Full HD. Tapasztalom, hogy lassan már elég kevés felbontásnak tűnik az az 1280x720. Főleg minél nagyobb a TV, annál jobban látszik.
Itt csak az a kérdés, hogy nagy TV de kicsi felbontás a jobb, vagypedig egy monitor, de sokkal jobb felbontás. Pl 32"-os HD-Ready, vagy 24"-os Full HD. Hát... nem tudom melyik a jobb. Az egyik lehetne nagyobb, a másiknak meg a felbontása lehetne jobb. Arra meg tényleg sok pénz kell, hogy mindkettő teljesüljön.
Én is tervezem egy HD TV beszerzését, így kicsit utána is néztem a dolgoknak. Azt írták, hogy 40" alatt nem is nagyon látni meg a különbséget a 720p és az 1080p között, ha 2 méterre ülsz legalább a TV-től. De minél nagyobb a tv képátlója, annál jobban előjön a különbség.Szóval az általad említett 32"-s HD Ready és a 24"-os Full HD között nem látnád a különbséget, hacsak nem közvetlenül közelről nézed. Amúgy én azt mondom, hogy konzolos játékokban nem biztos, hogy túl hamar lennének 1080p-s játékok. A mai játékok részletessége mellett, 60 fps esetén talán el sem bírnák az 1080p-t. Nekem nem is hiányzik a magasabb felbontás. Inkább legyen egy játék részletesebb és fusson jól, mint hogy ráerőltessenek valami baromi nagy felbontást, de emiatt lassabb legyen. Úgy néz ki, hogy épp ezért HD Ready-s TV-t fogok venni, hacsak valaki nem tud felhozni egy nagyon jó érvet a Full HD-s mellett. Bár lehet még egy jó érv is kevés lenne, tekintve a Full HD TV-k árát. Ez lehet, hogy kicsit OFF, de akinek van már tapasztalata ilyenben, tud mondani pár tippet azzal kapcsolatban, hogy milyet érdemes venni?
WhiteNigga írta:
Tudom, nekem sincs Full HD. Tapasztalom, hogy lassan már elég kevés felbontásnak tűnik az az 1280x720. Főleg minél nagyobb a TV, annál jobban látszik.
Én is tervezem egy HD TV beszerzését, így kicsit utána is néztem a dolgoknak. Azt írták, hogy 40" alatt nem is nagyon látni meg a különbséget a 720p és az 1080p között, ha 2 méterre ülsz legalább a TV-től. De minél nagyobb a tv képátlója, annál jobban előjön a különbség.Szóval az általad említett 32"-s HD Ready és a 24"-os Full HD között nem látnád a különbséget, hacsak nem közvetlenül közelről nézed. Amúgy én azt mondom, hogy konzolos játékokban nem biztos, hogy túl hamar lennének 1080p-s játékok. A mai játékok részletessége mellett, 60 fps esetén talán el sem bírnák az 1080p-t. Nekem nem is hiányzik a magasabb felbontás. Inkább legyen egy játék részletesebb és fusson jól, mint hogy ráerőltessenek valami baromi nagy felbontást, de emiatt lassabb legyen.
Úgy néz ki, hogy épp ezért HD Ready-s TV-t fogok venni, hacsak valaki nem tud felhozni egy nagyon jó érvet a Full HD-s mellett. Bár lehet még egy jó érv is kevés lenne, tekintve a Full HD TV-k árát. Ez lehet, hogy kicsit OFF, de akinek van már tapasztalata ilyenben, tud mondani pár tippet azzal kapcsolatban, hogy milyet érdemes venni?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.