Elnézést kérek tudatlanságom miatt de a katalógusokban mindig ki van írva hogy Xbox 360 260 gigával.Na az mi?Merevlemez?Ennyi savegamet tud elmenteni?
260-as nincs, max 250. Igen merevlemez. Nem csak játékmentésre lehet használni, hanem képek, videók, patchek, installált játékok, DLC-k és még sok más tárolására jó.
Off: Most a PGO videoteszt alapján nagyon megtetszett az AC 2!
On:Kéne a segítségetek! Ha nekem a gép kiszállítással együtt lenne 59 400 és ehez még hozzá csapom az AC2-t ! Akkor még szerintetek meg vegyem még mellé a GTA IV Episodes from Liberty City-t 9 000 ért?
Elnézést kérek tudatlanságom miatt de a katalógusokban mindig ki van írva hogy Xbox 360 260 gigával.Na az mi?Merevlemez?Ennyi savegamet tud elmenteni?
Off: Most a PGO videoteszt alapján nagyon megtetszett az AC 2!
On:Kéne a segítségetek! Ha nekem a gép kiszállítással együtt lenne 59 400 és ehez még hozzá csapom az AC2-t ! Akkor még szerintetek meg vegyem még mellé a GTA IV Episodes from Liberty City-t 9 000 ért?
Na ez jó ár csak én láttam egy picit olcsóbban! De szerintem karácsonykor lesznek akciók és jóval olcsóbbak lesznek a játékok! Inkább addigra tervezek majd ilyen "nagy" bevásárlást!
Lenne egy kérdésem! A Brütal Legend kb. milyen hosszú?
Totoo írta:
Lenne egy kérdésem! A Brütal Legend kb. milyen hosszú?
8-10 óra kb.
Xanax88 írta:
Háát... én anno, PSP-n végigvittem... és oké, poén, meg minden ez az új stílus... nekem is tetszett, de egy idő után kegyetlen monotonná válik... ráadásul... szerintem még mindig nem Crash... legalábbis nem sok köze van hozzá... bár, még mindig fényévekkel jobb, mint az ez előtt kiadott, szintén nem ND-os részek
Ehh, tudom, tisztában vagyok vele, csak hiányzik a régi feeling. Azért teszek vele egy próbát, pláne most, hogy ilyen olcsón adják.
Előbb hagytam abba a Crash of the Titans demóját. A régi, eredeti Crash-szériát imádtam PSX-en, és mivel ezt már nem a Naughty Dog készítette, voltak fenntartásaim. Most azonban meggyőztek: ez kell nekem. Egyedül a demó framerate-jével nem voltam elégedett.
Elhatároztam magam! Veszek elemeket! Itthon úgy is szokott egy csomó elem lenni tehát nem is kell olyan sokat venni! Legfeljebb lemegyek a boltba és veszek pár csomaggal! A DOA 4-en én is gondolkoztam, de még alszok rá egyet!
Ha jól tudom akkor amit elemet a Boxhoz adnak az Duracell és az általában jó szokott lenni! Inkább én is elemekbe gondolkozok most néztem, hogy annyira nem is drágák az elemek! A P&CK helyett akkor megveszem a Fable 2-t és akkor lesz 4 játékom (Abból 1 már megvan, Halo 3 )! Akkor a játékaim Halo 3, Gow 2, SC4, Fable 2! Azthiszem ezekkel egy darabig elleszek!
Nem hülyeség a play and charge kit. Nézd azt hogy 4000Ft és egy életre le van a gondod hogy kontrollerbe elemet vegyél. Hamar megtérül, főleg hogy ha többet játszol akkor azért elég hamar lemerül az elem, legyen az Duracell vagy bármi. Pl. a Duracell tartós elem, de olyat venni nem olcsó. Pontos árat nem tudok mondani de multkor néztem és kifejezetten drága ha veszel 4 db olyan elemet. Kontrollerbe 2 db kell, de az a 4 se tart olyan sokáig.
Ha jól tudom akkor amit elemet a Boxhoz adnak az Duracell és az általában jó szokott lenni! Inkább én is elemekbe gondolkozok most néztem, hogy annyira nem is drágák az elemek! A P&CK helyett akkor megveszem a Fable 2-t és akkor lesz 4 játékom (Abból 1 már megvan, Halo 3 )! Akkor a játékaim Halo 3, Gow 2, SC4, Fable 2! Azthiszem ezekkel egy darabig elleszek!
Tomi: Szerintem ha jól körülnézel találsz normális elemet. Apum a Tesco-ba/Auchan-ba vett olyan elemet ami (asszem) 4 db és 70 Ft volt. 2 db elem egy hónapig bírta. Nem hiszem hogy lételem a P&CK, inkább vegyél rajta játékot.
Éppen húztam a számat hogy egy-két pont milyen gagyi. Persze ez szubjektív saját pontozásod.
Kicsit objektívebben Metacritic pontátlagai alapján az említett játékok, amik jobban tükrözik szerintem a valós értéket:
Prince of Persia - 81
Mirror's Edge - 79
Resident Evil 5 - 85
Gears of War 2 - 93
Soul Calibur 4 - 79
Mortal Kombat vs DC Universe - 72
Bionic Commando - 70
Prototype - 78
NFS: Most Wanted - 83
Szerintem ezek objektívan abszolút reális képet adnak egy-egy játékról.
Már amelyik. A Prototype-hoz én egy tizest biztos hozzácsapnék, mert nagyon jó játék. És a Mirror's Edge sem 79. Persze ezek csak átlagok.
Én is egy Gow 2 és SC 4 kombón gondlkoztam. Ha lesz még pénzem akkor hozzá csapom még a fable 2-t vagy egy play & charge kitet, de amit a boxhoz adnak elemet szerintem elég lesz egy ideig!
Most történt velem: Tesóm bekapcsolja a boxot. Elkezd ordítani, hogy "jöjjek már" mert 3 piros led lett a boxon
Majd be tam az idegességtől Erre kihúzogatom a kábeleket és már készítettem volna elő a törölközőket mikor szól anyum, ( aki szintén ideges volt ) hogy próbáljam meg még1x összerakni hátha jó lesz. Mikor bekapcsoltam a boxot egyből kivettem a DVD-lemezt ami a boxban volt ( ami a Wet amit tegnap este vettem ...) és láss csodát elindult gond nélkül a box 0 piros leddel.
Most már még jobban oda fogok figyelni boxom biztonságára ( ez alatt azt értem, hogy 1 óránként kikapcsolom, 6 óránál többet nem játszom rajta 1 nap, hagyom, hogy fusson az üres dashboardon magában (, hogy elrendezze a saját ügyeit ) és SOSE hagyok benne kikapcsolás után DVD lemezt.) (Ezeket tartsa be mindenki !!)
Ennyi az én szomorú de heppy endes storym
Vagy az is lehet, hogy valamelyik kábel elmozdult, attól is lehetett.
Xanax: A Soul és a Fable egy ideig el fog tartani és végig nagyon élvezetesek. A GoW... hát arról nem kell beszélni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.