Hali. Boxon az ilyen 2 DVD-s játékokat mint például a Forza Motorsport 3, hogyan lehet játszani? A játék felénél kéri hogy rakjam be a 2. lemezt? Vagy csak az tud vele játszani akinek van vinyó a gépébe?
Igen csak az tud,felkell másolni a második dvd-t a vinyóra.....
Hali. Boxon az ilyen 2 DVD-s játékokat mint például a Forza Motorsport 3, hogyan lehet játszani? A játék felénél kéri hogy rakjam be a 2. lemezt? Vagy csak az tud vele játszani akinek van vinyó a gépébe?
Háhhááá! Amikor hazaértem a suliból anyukám letámadott és mondta, hogy szombaton fölmegyünk Pestre és megvesszük a boxot! Így nem kell rendelnem és megspórolok 1500 Ft-ot! Tehát kb úgy vasárnap elkezdek majd embereket barátnak fölvenni! Már egy-két ember van akit föolveszek! Majd még gondolkozok!
Micsoda komoly problémák azon gondolkozni hogy kiket veszel fel
Háhhááá! Amikor hazaértem a suliból anyukám letámadott és mondta, hogy szombaton fölmegyünk Pestre és megvesszük a boxot! Így nem kell rendelnem és megspórolok 1500 Ft-ot! Tehát kb úgy vasárnap elkezdek majd embereket barátnak fölvenni! Már egy-két ember van akit föolveszek! Majd még gondolkozok!
Jajjj geri97 ez akkora egy facepalm hozzászólás hogy arra szó nincs Chocho nem azt mondta hogy szülinapodkor vedd meg, hanem arra válaszolt hogy milyen gamertagot kreáljon Totoo. Arra célzott magyarul hogy ha már van Bránermájszter nevű felhasználó akkor fogd a születési éved (pl. 1985) és akkor csinálsz egy Bránermájszter85 nevezetű felhasználót. Másrészről meg a hozzászólás jobb felső sarkában a második ikonnal meg tudod nézni hogy mire válaszolt az illető. Ha ráviszed az egeret akkor látod hogy azt írja ki hogy hozzászólás előzménye.
Már elkezdek gondolkodni Live! néven! Egy-kettő már eszembe is jutott! Azt mondja ChelseaKid (Krisztián), hogy Totoo felhasználó már van! Nem baj a mostani amit kitaláltam az talán nincs!
geri97: Te mikor veszed/kapod meg?
Chocho is volt, így én hozzátettem a születési évem. Ez még egy megoldás.
Már elkezdek gondolkodni Live! néven! Egy-kettő már eszembe is jutott! Azt mondja ChelseaKid (Krisztián), hogy Totoo felhasználó már van! Nem baj a mostani amit kitaláltam az talán nincs!
Cooler: Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Akkor megnyugodtam, ha kedden kihoznák akkor jó lenne, mert nem kéne sokat tanulnom szerdára és tudnék játszani az AC 2-vel!
Multiformattól egy-két napon belül megkapod a cuccot, és mellesleg szinte minden más online-bolttól is.
geri97: a mai világba nem nagyon hiszem hogy van olyan monitor amin nincs VGA. Amúgy meg nem hasonló a VGA meg a DVI. Írd be Google-be és meglátod, ennyi. Nem kell ezt kérdezni.
OFF(utolsó)
Ja, most már értem, csak valamiért alul/felül dolog ugrott be! A két oldalt fekete dolog meg eleve nem szimpatikus, mert "Nem azért vettünk nagy TV-t, hogy kicsibe nézzem!" Amúgy egy idő után hozzászokik az ember a nyomott fejekhez, meg lassan jönni fog a HD TV adás(asszem be kell vezetniük kötelezően majd az EU miatt, de ez csak rémlik valahonnan!)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
De még valami mindig nem tiszta!
Azt nem értem, hogy ha egyszer DVI csati van a Samsungon és én az előbb meg VGA csatit mutattam, az hogy mehet bele?? Vagy szinte megegyezik a kettő és ezért??
A BenQ E-2200HD-n igenis van DVI-D csati. Azt pedig,hogy nem 5ms a válaszidő,hanem 2ms, egyszerűen meg kell fizetni. Oké,nem 24col,csak 22. De az elég komoly kontrasztjával is büntet.
MongooseNX71 írta:
A BenQ E-2200HD-n igenis van DVI-D csati. Azt pedig,hogy nem 5ms a válaszidő,hanem 2ms, egyszerűen meg kell fizetni. Oké,nem 24col,csak 22. De az elég komoly kontrasztjával is büntet.
8 ms alatt nem látsz különbséget, és ekkora panelen a 2 is csak parasztvakítás. Valószínűleg nem kevesebb 3-4-nél, csak ugye nem ezt írják rá, mert olyan szabvány nem létezik. A kontraszt pedig 1000:1-hez, mint a Samsungnál, szóval nem értem, hogy jön ide a dolog. Ha pedig a dinamikus kontrasztra gondolsz, nos, az csak egy feature, ami konkrétan használhatatlan a monitorok 99%-ánál, a TN+filmeseknél legalábbis mindig. Tehát ki szokták kapcsolni. A valóságban csak annyit jelet, hogy a monitor megemeli a fényerejét a világos, míg lecsökkenti a sötét képeken - sejtheted ez milyen élmény egy játék vagy egy film alatt...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.