Áááááááá! Most játék közbe a Controllerem X gombja beragadt és most már meg se mozdul! Gyári hibára gyanakszom! Most azon gondolkozok, hogy visszaküldöm és akkor talán adnak egy újat!
Az gáz...
Fújd be Cillit- el,hátha kicsi piszok vagy zsír-izzadtság,vagy valami.
Hagyd úgy éjjelre,aztán próbáld kipiszkálni.
Ha semmi,ne erőltesd !
Vidd vissza,simán gari,ha nem látszik külsérelmi nyom !
Áááááááá! Most játék közbe a Controllerem X gombja beragadt és most már meg se mozdul! Gyári hibára gyanakszom! Most azon gondolkozok, hogy visszaküldöm és akkor talán adnak egy újat!
Kéne egy kis segítség. A box menüjébe ugyebár van egy windows media center opció. Ez gondolom azt jelentené, hogy a box és a PC között létre hoz egy összeköttetést, amin keresztül cuccokat lehet lejátszani / átvinni(?). Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan tudom megoldani. Egyik haverom megcsinálta úgy, hogy a nettkábelt kötötte a modembe és onnan meg a box felismerte a gépét, de valami progit futtatott közben a gépen, persze. A progit le is szedtem, de nekem sehogy sem jön össze. Tudna valaki segíteni? ÉS amúgy mért nem lehet PenDrive-ról, mp3-ról, mp4-ről zenét felrakni a Hard Drive-ra? A segítséget köszönöm
Média fájlokat megosztani Windows Media Player-ben tudsz, semmi más program nem kell hozzá, egyszerűen engedélyezed WMP-ben az Xbox-szal való megosztást.
Zenét pedig csak audio CD-ről lehet felmásolni.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Kéne egy kis segítség. A box menüjébe ugyebár van egy windows media center opció. Ez gondolom azt jelentené, hogy a box és a PC között létre hoz egy összeköttetést, amin keresztül cuccokat lehet lejátszani / átvinni(?). Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan tudom megoldani. Egyik haverom megcsinálta úgy, hogy a nettkábelt kötötte a modembe és onnan meg a box felismerte a gépét, de valami progit futtatott közben a gépen, persze. A progit le is szedtem, de nekem sehogy sem jön össze. Tudna valaki segíteni? ÉS amúgy mért nem lehet PenDrive-ról, mp3-ról, mp4-ről zenét felrakni a Hard Drive-ra? A segítséget köszönöm
Am x-box profilt csak akkor kell ha online szeretnéd nyomni a gémeket-vagy mindenképp kell?
És am,hogy kell boxon,vagy gépen és neten...
blake07: Szombathelyen sajnos nem járok, csak ingázom Miskolc és Pest közt. Ezért tudtam csak irsalagornak segíteni. Google sem dob konzolboltot Szombathelyen.
Érdemes live-os profilt csinálni, nem csak a demók meg videók miatt, hanem mert az offline profilon elért gamerscore-od nem tudod később átvinni a live-os profilodra, ha esetleg úgy döntesz, hogy kell a gold előfizu.
Érdemesebb a gépen megcsinálni, aztán boxon a profilok fülön recover gamertag-et nyomni. Sok oldalon nyújtanak segítséget, UK-s profil létrehozásához, ilyen ez is. Mondjuk itt sok minden másról is olvashatsz.
Az aláírásodba másold be ezt vagy ha nagyobb képet akarsz akkor ezt. De ha beírod netre hogy mondjuk "Xbox gamercard crator" boztos kidob egy két helyet, ahol a linkbe a nevedet beírva készíthetsz magadnak gamercard-ot.
blake07: Profil mindenképp kell, de ha nem akarsz neten játszani akkor elég egy offline profil is! De szerintem online profil jobb, mert úgy vannak demók, videók és sok jó cucc az avatarnak!
na eldöntöttem, hogy veszek egy Elit boxot, előzetesen neten rendelem, mert úgy kb csak 60 ezer...
Akkor, még az én régi, sima, se Nem HD, se nem LCD és még nem is lapos Tvmre is jó lesz
bolt v net? szerintetek? mert Miskolc vagy Eger közelében tudom csak megvennei, esetleg ha van ott valami jókis konzol bolt leírhatjátok
Thx minden segítséget
Miskolcon itt van konzolbolt, többször jártam már náluk (1x sikerült vásárolni is), nagyon korrektek.
Box vásárlást mindenképp személyesen oldd meg szerintem.
na eldöntöttem, hogy veszek egy Elit boxot, előzetesen neten rendelem, mert úgy kb csak 60 ezer...
Akkor, még az én régi, sima, se Nem HD, se nem LCD és még nem is lapos Tvmre is jó lesz
bolt v net? szerintetek? mert Miskolc vagy Eger közelében tudom csak megvennei, esetleg ha van ott valami jókis konzol bolt leírhatjátok
Thx minden segítséget
Hát ismerősömnek már 2* is meghibásodott boxa,és úgye szerencsére volt rá garija.
Boxot én magam nem szívesen vennék netről,mert ha vmi lenne vele akkor küldethetnéd vissza stb.(tapasztalat,hogy hardvert vagy hasonló cuccokat kicsit komplikáltabb netről)
De hát nem mindig van így
Meg az sem mind1,hogy honnan veszed...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.