Amit belinkeltem kábelt,alkalmas,hogy rá tudjam kötni a monitort a konzolhoz,és a pc-s hangszórót is?
Mert nem akarok spéci hangcuccot venni hozzá,hanem amikor boxoz-nék,akkor a pc hangszóróját kötném rá a box-ra!
Xanax: A DVI átalakítóval nincs gond,mert van kettő is.
Csak azt hittem,hogy gond,ha ilyen átalakítós megoldáshoz nyúlok.
Ez a kábel jó a HDMI csatlakozójúhoz is?
Mert még azt nem döntöttem el,hogy Elite,vagy pedig Premium lesz-e!
Az Elite meg,tudomásom szerint már alapból HDMI-s.
Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy hogyan lehet 360-at,DVI csatlakozójú monitorra rákötni?
De úgy,hogy hang is legyen!
16:9-es Full HD Samsung monitorról van szó!
MongooseNX71 csinált egy ábrát,hogy miként is lehet,de azon a monitor D-Sub-os.
Milyen kábel kellene,hogy a DVI csatlakozójút rá lehessen kötni?
Több féleképpen is megoldható. Veszel egy ILYET, és hozzá egy ILYET, ahogy Xanax mondta.
Egy jóval drágább megoldás, ha veszel egy ILYET. Viszont rengeteg az előnye. Így például rögzíthetsz videókat játék közben.
szerk. vannak olcsóbbak is, amik megfelelnek, én csak találomra választottam egyet.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Kösz Cooler! Kipróbáltam a TBB demóját, és nagyon jó. Van benne platform, ügyességi és harc is. Szerintem megveszem majd mindkettőt, de nem most, hanem csak február után, mert 23-án felvételi, addig nem akarom, hogy elterelje a figyelmemet bármi a tanulásról... Tényleg jobb értékeléseket kapott a TBB mint a RoN... A GT-n fordítva volt.
Kösz Cooler! Kipróbáltam a TBB demóját, és nagyon jó. Van benne platform, ügyességi és harc is. Szerintem megveszem majd mindkettőt, de nem most, hanem csak február után, mert 23-án felvételi, addig nem akarom, hogy elterelje a figyelmemet bármi a tanulásról... Tényleg jobb értékeléseket kapott a TBB mint a RoN... A GT-n fordítva volt.
Közületek valaki játszott már valamelyik Naruto játékkal? Megtetszett a mese és gondoltam kipróbálom az egyiket, csak nem tudom melyik lenne a jobb választás, a Rise of Ninja amelyik jobb értékeléseket kapott, vagy a The Broken Bond ami újabb kiadás. Azért érdekelne, mert tettszik a verekedős játék ötvözése a szabad kóborlós játékmenettel, hangulatos és jól is néz ki.
Csak azért kérdeztem,mert már régóta halogatom,hogy beszerezzek ( ismét ) egy 360-at,és ,hogy még megérné-e?
Vagy már nem,mivel jön a következő generáció,de ez a 2-3 év még bőven jó.
Egyébként van egy játék,legfőképpen amiatt akarom megvenni,annak idején rengetegszer kijátszottam,és még mindig nem bírok szabadulni a varázsa alól!
Szisztok!
Rendeltem a platinumshoptól egy Batman Arkham Asylum-ot,na de nincs raktáron és várni kell,és én gondoltam,hogy nincs kedvem várni ezért átszerteném cserélni egy Fight night round 4-re lehetséges az ilyen vagy nem lehet cserélni??(ez egy kicsit off lett )
Ez boltfüggő. Nem értem miért itt kérdezed... Hívd fel őket azt rendezd le.
Szisztok!
Rendeltem a platinumshoptól egy Batman Arkham Asylum-ot,na de nincs raktáron és várni kell,és én gondoltam,hogy nincs kedvem várni ezért átszerteném cserélni egy Fight night round 4-re lehetséges az ilyen vagy nem lehet cserélni??(ez egy kicsit off lett )
Bőven elég. Nekem is sima HD ready TV-m van, igaz nekem PS3-hoz. Az 1080p-s játékok nem mostanában fognak még elterjedni, ha egyáltalán elterjednek ebben a generációban.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.