Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#497938 Chocho 2010. január. 25. 22:48
Chocho
#497889 :: GÜNTHER (2010. január. 25. 20:31)
Amugy én igazából a verekedős játékok miatt vennék konzolt, én alapvetően még mindig pc párti vagyok, és nagyjából minden játék megy nekem maxon, irányitás sokkal jobban kézre áll, és a legjobb játékok általában kijonnek pc-re is, meg olcsóbbak is, stb, viszont tényleg verekedős játékok egyáltalán nincsenek rá, és én imádom őket. Ha veszek konzolt első játék a fight night round 4 lesz az a játék valami egészen brutális. Szóval vegyük azt, hogy alapvetően mindig is pc-n fogok játszani, nagyjából csak verekedős játékokra fogok beruházni, dlc-k nem érdekelnek, meg demók, akkor se érdemes arcadeot venni? Mert azért 20 ezerrel olcsobb jobbik verziónál.
GÜNTHER írta:

... dlc-k nem érdekelnek, meg demók...

Jaj, de ismerős hozzáállás! Tudod, hogy kitől hallottam ilyet legutóbb?

Magamtól.

Én is így képzeltem, majd miután megvettem az Arcade-et és kitoltam rajta ezt-azt, jött a Forza Motorsport 3, és a tény, hogy csak akkor élvezhetem ki maximálisan, ha veszek egy merevlemezt. Mivel pedig az Xbox 360 csak DVD-t használ, a vinyó megléte lassan elengedhetetlenné válik. Ne érts félre, jó üzlet az Arcade, ha úgy vagy, mint én voltam, és nincs annyi pénzed, hogy egyben vegyél egy Elite-et. De ha megteheted, akkor inkább légy okosabb...
Gaming is believing.
#497916 NY124 2010. január. 25. 21:33
NY124
Ha már a ropik számának csökkentéséről van szó tudom ajánlani ezt: =2&data=10Platinumshop

Jó nagy a választék. Szemezgess, had ne soroljam fel.
#497910 Cooler 2010. január. 25. 21:23
Cooler
#497895 :: GÜNTHER (2010. január. 25. 20:49)
Uberkonzolba 47 ezer az arcade. A kovetkező az elite ami 120 gigás asszem az 64 ezer. Használtan meg nem nagyon merek venni, mert nem tudhatom mi baja lehet egy használtnak vagy mennyire sokat használták.
Akkor ezt figyuzd: Konzol Stúdió, Arcade, 1 játékkal, netkábellel 46 ropi. Ugyanitt Elite 2 játékkal 62 ropi. Vedd inkább itt.
#497895 GÜNTHER 2010. január. 25. 20:49
GÜNTHER
#497893 :: NY124 (2010. január. 25. 20:44)
Hol veszed? Találd meg a legolcsóbb helyet ahonnan beszerezheted!
Uberkonzolba 47 ezer az arcade. A kovetkező az elite ami 120 gigás asszem az 64 ezer. Használtan meg nem nagyon merek venni, mert nem tudhatom mi baja lehet egy használtnak vagy mennyire sokat használták.
#497893 NY124 2010. január. 25. 20:44
NY124
Hol veszed? Találd meg a legolcsóbb helyet ahonnan beszerezheted!
#497889 GÜNTHER 2010. január. 25. 20:31
GÜNTHER
#497881 :: Cooler (2010. január. 25. 20:15)
1.) Nekem az egy használt példányom Orange boxból, 3000Ft-ért új gazdája lehet 2.) Lost Coast nincs benne 360-on csak Pc-n. Nem sokat jelent mivel csak egy pálya, amolyan techdemo. 3.) TF2 nem havidíjas. Ez nem MMO 4.) Arcade annyira nem gáz hogy állandóan későn jönnének be a textúrák, de jelenleg nem érdemes olyat venni. Egyre több játékhoz kell valamennyi merevlemez, vagy nagyok a játékok mentései, illetve jobb ha installálod a gamet, hogy kíméld a meghajtót. Plusz tudod: ha nincs merevlemez akkor nincsen dlc, nincsen demó sötöbö... 5.) Miért a Media Markt a mérce? Minden rohadt drága ott, tisztességes konzol-boltban aránylag jó árú játékok vannak. Vagy olcsón használtan is lehet. Media Markt-ban egy elemet sem vennék, nem hogy játékot...
Amugy én igazából a verekedős játékok miatt vennék konzolt, én alapvetően még mindig pc párti vagyok, és nagyjából minden játék megy nekem maxon, irányitás sokkal jobban kézre áll, és a legjobb játékok általában kijonnek pc-re is, meg olcsóbbak is, stb, viszont tényleg verekedős játékok egyáltalán nincsenek rá, és én imádom őket. Ha veszek konzolt első játék a fight night round 4 lesz az a játék valami egészen brutális. Szóval vegyük azt, hogy alapvetően mindig is pc-n fogok játszani, nagyjából csak verekedős játékokra fogok beruházni, dlc-k nem érdekelnek, meg demók, akkor se érdemes arcadeot venni? Mert azért 20 ezerrel olcsobb jobbik verziónál.
#497887 TOMYKILLER 2010. január. 25. 20:26
TOMYKILLER
Rol123 írta:

orange boxot ajánlod igaz ?Miért jó?
Mert egyszerűen nagyszerű csomag, azért! De komolyabbra fordítva a szót, öt játék van a lemezen, amiből egy online-os ( TF2 ), a Portal nagyszerű, és
ötletes, aztán ott van a Half Life 2, az Episode 1, és az Episode 2 is ( knodros28, nem, nem horrorfilm a Half Life. ), amelyek mind remek játékok, így én azt venném meg.

Cooler, a Lost Coast hangulatos, de nagyon rövid, mindössze 10 perc alatt végig lehet menni a pályán!
#497881 Cooler 2010. január. 25. 20:15
Cooler
1.) Nekem az egy használt példányom Orange boxból, 3000Ft-ért új gazdája lehet
2.) Lost Coast nincs benne 360-on csak Pc-n. Nem sokat jelent mivel csak egy pálya, amolyan techdemo.
3.) TF2 nem havidíjas. Ez nem MMO
4.) Arcade annyira nem gáz hogy állandóan későn jönnének be a textúrák, de jelenleg nem érdemes olyat venni. Egyre több játékhoz kell valamennyi merevlemez, vagy nagyok a játékok mentései, illetve jobb ha installálod a gamet, hogy kíméld a meghajtót. Plusz tudod: ha nincs merevlemez akkor nincsen dlc, nincsen demó sötöbö...
5.) Miért a Media Markt a mérce? Minden rohadt drága ott, tisztességes konzol-boltban aránylag jó árú játékok vannak. Vagy olcsón használtan is lehet. Media Markt-ban egy elemet sem vennék, nem hogy játékot...
#497872 GÜNTHER 2010. január. 25. 19:59
GÜNTHER
#497866 :: csga (2010. január. 25. 19:54)
1.: BAROMI olcsó( 4000Ft) 2.: Benne van a Half Life 2, az Episode 2, Episode 1, Lost Coast (az utóbbi három csak kiegészítő), Portal (egy nagyon jó logikai játék), Team Fortress 2( egy nagyon jól eltalált, vicces, multi-s játék, amihez manapság is jönnek és később is jönni fognak ingyenes kiegészítők) 3.: PCGuru-n, vagy máshol nézz tesztet. 92 alatt sehol se találod egyiket se. Hogyhogy a BC1-et és nem a kettőt akarod?
Sziasztok!

Ugy döntöttem ps3 helyett inkább xboxot veszek, a dead ora alive 4, meg a gears 2 miatt, és azt szeretném kérdezni, hogy ha arcadeot veszek es nem veszek hozzá merevlemezt az nagyon gáz? Például a texturákat későn fogja megjeleniteni, meg ilyenek? Ha nincs kulonosebb probléma vele, akkor ezt venném, mert nagyon jó áron van.
#497870 Judgement 2010. január. 25. 19:58
Judgement
#497866 :: csga (2010. január. 25. 19:54)
1.: BAROMI olcsó( 4000Ft) 2.: Benne van a Half Life 2, az Episode 2, Episode 1, Lost Coast (az utóbbi három csak kiegészítő), Portal (egy nagyon jó logikai játék), Team Fortress 2( egy nagyon jól eltalált, vicces, multi-s játék, amihez manapság is jönnek és később is jönni fognak ingyenes kiegészítők) 3.: PCGuru-n, vagy máshol nézz tesztet. 92 alatt sehol se találod egyiket se. Hogyhogy a BC1-et és nem a kettőt akarod?
csga írta:

1.: BAROMI olcsó( 4000Ft)

Nagyon lement az ára akkor. Vagy csak a Media Markt-ban rohadt drága
Will you remember me? http://youtu.be/N31nC496J_A
#497866 csga 2010. január. 25. 19:54
csga
1.: BAROMI olcsó( 4000Ft)
2.: Benne van a Half Life 2, az Episode 2, Episode 1, Lost Coast (az utóbbi három csak kiegészítő), Portal (egy nagyon jó logikai játék), Team Fortress 2( egy nagyon jól eltalált, vicces, multi-s játék, amihez manapság is jönnek és később is jönni fognak ingyenes kiegészítők)
3.: PCGuru-n, vagy máshol nézz tesztet. 92 alatt sehol se találod egyiket se.

Hogyhogy a BC1-et és nem a kettőt akarod?
#497855 csga 2010. január. 25. 19:34
csga
Szerintem most inkább az Orange Box-ot, és majd később a BC2-t.

Én tök jól elvagyok a Team Fortress 2-vel, nekem tetszik, csak átmenetileg nem tudok játszani. 4000 Ft-ot megér.
#497746 TOMYKILLER 2010. január. 25. 13:17
TOMYKILLER
Chocho írta:

De miért, minek kéne változnia?

TOMYKILLER írta:

Semmiképpen sem úgy, hogy kilökdösnek az ellenfelek! Vegyenek rövidebb féktávot, ne menjenek le az ideális ívről, ne fékezzék el magukat stb, hasonlóakra gondolok.
Már leírtam, hogy mit várnék a nehezebb szintektől!
#497609 kacsurka 2010. január. 24. 19:00
kacsurka
Itt azon van a hangsúly, hogy INGYEN volt!!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#497482 Chocho 2010. január. 23. 21:56
Chocho
#497465 :: TOMYKILLER (2010. január. 23. 20:24)
Chocho írta: Miért, hogy máshogy kéne nehezednie?
Semmiképpen sem úgy, hogy kilökdösnek az ellenfelek! Vegyenek rövidebb féktávot, ne menjenek le az ideális ívről, ne fékezzék el magukat stb, hasonlóakra gondolok.
Chocho írta: Ott a nehéz fokozat csalást jelent, az autók ugyanis "csak úgy" beérnek, és úgy mennek el az egyenesben, mintha rakéta lenne a tetejükre szerelve.
Szerintem nem csak a Forza Motorsport 3 ilyen, az első két Forza Motorsport is, és az összes Gran Turismo-ban is voltak ilyenek. Én az egyenesben mindig eléjük kormányzok, így nem tudnak megelőzni, a kanyarban meg már nem tudnak! Szerencsére ha nehéz szinten toljuk, akkor viszonylag sokszor az ideális íven autóznak az ellenfeleink, és mivel én is ott autózok így nem tudnak megelőzni. Visszatérve az alap kérdéshez, nekem nem tetszik az, hogy ha emeled a nehézségi szintet, akkor csak az ellenfelek lesznek agresszívebbek! Lehet, hogy másnak bejön ez a rendszer, de nekem nem.
De miért, minek kéne változnia? A nehézségi szinthez kellene kötni a játék realitásfaktorát, vagy hogy gondolod? Csak mert az ennél is rosszabbul hangzik.
Gaming is believing.
#497465 TOMYKILLER 2010. január. 23. 20:24
TOMYKILLER
Chocho írta:

Miért, hogy máshogy kéne nehezednie?
Chocho írta:

Ott a nehéz fokozat csalást jelent, az autók ugyanis "csak úgy" beérnek, és úgy mennek el az egyenesben, mintha rakéta lenne a tetejükre szerelve.
Szerintem nem csak a Forza Motorsport 3 ilyen, az első két Forza Motorsport is, és az összes Gran Turismo-ban is voltak ilyenek. Én az egyenesben mindig eléjük kormányzok, így nem tudnak megelőzni, a kanyarban meg már nem tudnak! Szerencsére ha nehéz szinten toljuk, akkor viszonylag sokszor az ideális íven autóznak az ellenfeleink, és mivel én is ott autózok így nem tudnak megelőzni.

Visszatérve az alap kérdéshez, nekem nem tetszik az, hogy ha emeled a nehézségi szintet, akkor csak az ellenfelek lesznek agresszívebbek! Lehet, hogy másnak bejön ez a rendszer, de nekem nem.
#497378 Chocho 2010. január. 23. 15:56
Chocho
#497239 :: TOMYKILLER (2010. január. 22. 20:20)
Xanax88 írta: Én a SHIFT el vagyok így
Nem rossz játék, nekem csak annyi a bajom vele, hogy a nehézségi szint emelésével nem nehezedik a játék, hanem az ellenfelek lesznek egyre szemetebbek! De ez igaz a Forza Motorsport-ra is.
Xanax88 írta: és a legnagyobb "poén" hogy én eddig rühelltem a belső nézetet minden autós játékban... itt viszont ki nem lehet robbantani belőle...
Amelyik játékban van minőségi műszerfalas nézet, azokban én csak azt használom. Én nagyon szeretem a belső nézetes versenyjátékokat.
Xanax88 írta: monnyuk ennek hátránya is van... most, hogy nem látom a kocsimat, kb eszembe se jut festeni meg matricázni, mert minek, ha úgy sem látom verseny közben?
Igaz! Én is jóval kevesebbet bíbelődök az autóim matricázgatásával, de ha unatkozok, akkor még néha-néha összedobok egy minőségibben matricázott gépet! De már nem olyan nagy számban, mint annó az Underground 2-ben!
TOMYKILLER írta:

Nem rossz játék, nekem csak annyi a bajom vele, hogy a nehézségi szint emelésével nem nehezedik a játék, hanem az ellenfelek lesznek egyre szemetebbek! De ez igaz a Forza Motorsport-ra is.

Miért, hogy máshogy kéne nehezednie? Talán csaljanak? A Shift e téren nagyon jól teljesít. A Forza 3 viszont nem. Ott a nehéz fokozat csalást jelent, az autók ugyanis "csak úgy" beérnek, és úgy mennek el az egyenesben, mintha rakéta lenne a tetejükre szerelve.
Gaming is believing.
#497241 uhrindam 2010. január. 22. 20:34
uhrindam
Sry ha kicsit megszakítom a témát, de gondoltam leírom....
Tegnap megint kaptam egy RROD-ot pontosabban a 2.-at. Nem ért nagy meglepetés már számítottam rá, de véglegesre ( mármint hogy valami végleg tönkrement benne. Ennek ellenére nagy örömömre és szerencsémre egy alapos "vizsgálat" után újra működött a gépezet. Az még kérdés, hogy mennyi ideig, de reménykedem, hogy minél hosszabb ideig tölthetem időmet a box varázslatos világában
#497239 TOMYKILLER 2010. január. 22. 20:20
TOMYKILLER
Xanax88 írta:

Én a SHIFT el vagyok így
Xanax88 írta:

és a legnagyobb "poén" hogy én eddig rühelltem a belső nézetet minden autós játékban... itt viszont ki nem lehet robbantani belőle...
Amelyik játékban van minőségi műszerfalas nézet, azokban én csak azt használom. Én nagyon szeretem a belső nézetes versenyjátékokat.
Xanax88 írta:

monnyuk ennek hátránya is van... most, hogy nem látom a kocsimat, kb eszembe se jut festeni meg matricázni, mert minek, ha úgy sem látom verseny közben?
Igaz! Én is jóval kevesebbet bíbelődök az autóim matricázgatásával, de ha unatkozok, akkor még néha-néha összedobok egy minőségibben matricázott gépet!

De már nem olyan nagy számban, mint annó az Underground 2-ben!