nemtudjátok véletlenül hogyan lehet elinditani a lost and damedet?
Egyszerűen. Ha megvan a DLC amit Live-ról szedtél le akkor alapból oda lép be a játék. ha meg a lemezes van akkor is gondolom egyszerű az indítása. De ha ilyet kérdezel akkor szerintem valami warez dolog van az ügyben. Ha legális módon szerzed be akkor olyan egyszerű hogy ilyet nem kérdeznél.
Cooler: Az elsőt (Rise of a Ninja) három nap alatt végigvittem (suli mellet), nagyon jó, ajánlom, ahogy a The Broken Bond-ot is, ami nekem valószínűleg a héten jön meg újra. Haverom szerint az még jobb mint az első, és ügye mindkettőben van egy jó kis multi is.
Amúgy nemsokára fog megjelenni (PS/Xbox360) a Naruto Shipuudden: Ultimate Ninja Storm 2, ami szintén ígéretesnek tűnik. (Nekem az első része a legjobb PS3 exkluzívnak tűnik az U2 után...)
Szóval csak ajánlom, nekem valószínűleg vagy ez (Naruto 2: UNS) vagy az Alan Wake lesz a következő játékom. (Vagy más...)
Az Ultimate Ninja Storm 2 az tényleg jó lesz Végre egy Shippuuden játék Ősszel jön az?
vikt0r93 írta: Igen, néhol elég rossz pontszámokat kapott;
Hát, a három platform összes review-ja között eddig egy 70%-os értékelés van (az is valami noname oldal), a többi mind 80-nál kezdődik. Pedig már kijött vagy félszáz értékelés. A gamerankings-en 87 %-on áll a játék.
vikt0r93 írta: Új plasmidokkal eddig még nem találkoztam,
Egy-két új van. Pl van egy scout nevű, amivel szellemalakban felfedezhetjük a pályát, és hackelhetünk is.
vikt0r93 írta: a textúrák néhol baromi rondák,
Nem tudom az Xbox verzió milyen, de a PC-s verzióban szerencsére ilyennek nyoma sincs.
Itt kiemelték a pozitív, és negatív dolgokat a grafikáról. Olyan ronda textúrákra gondoltam, ami látható az oldalon található képeken is, és szerintem a PC-s verzió is ilyen. Én anno az első résszel még PC-n játszottam, és ott is előfordultak ilyenek.
Igen, néhol elég rossz pontszámokat kapott; de vannak jók is, pl: IGN: 9.1. Tény, hogy sok újítást nem tartalmaz az első részhez képest, de szerintem radikális változtatásokra nem is volt szükség. Egyedüli nagyobb újítás az a hackelés: egyrészt, távolról is hackelhetünk, másrészt megváltozott a módja is: csupán jó pillanatban kell megnyomnunk az A gombot. Aztán új fegyverek is vannak, de ugyanolyan funkciót töltenek be, mint az első részben: van shotgun, gépfegyver, és egy ún. Rivet Gun, az kb. olyan, mint az első részben a pisztoly. Eddig én ezek szereztem meg, de lesz még - ha jól tudom - egy gránátvető, és egy nyílpuska-féleség is. Új plasmidokkal eddig még nem találkoztam, de van egy-két új tonic is. A játékmenet is maradt a régi: van egy nagy pálya, amit úgy fedezel fel, ahogy akarsz: egyszóval nem lineáris. A grafika is maradt a régi: a textúrák néhol baromi rondák, de az egész megvilágítás valahogy nagyon szép látványvilágot ad a játéknak. Kipróbáltam a multiplayert is, hasonlóan a MW2-höz itt is van fejlődési rendszer: az ellenfél megöléséért, a hackelésért XP-t kapunk, ennek függvényében oldhatunk fel új fegyvereket, fegyverkiegészítőket, plasmidokat. Egyszóval szerintem elég jól sikerült ez is, bár nem egy MW2, de jó.
vikt0r93 írta:
Igen, néhol elég rossz pontszámokat kapott;
Hát, a három platform összes review-ja között eddig egy 70%-os értékelés van (az is valami noname oldal), a többi mind 80-nál kezdődik. Pedig már kijött vagy félszáz értékelés. A gamerankings-en 87 %-on áll a játék.
vikt0r93 írta:
Új plasmidokkal eddig még nem találkoztam,
Egy-két új van. Pl van egy scout nevű, amivel szellemalakban felfedezhetjük a pályát, és hackelhetünk is.
vikt0r93 írta:
a textúrák néhol baromi rondák,
Nem tudom az Xbox verzió milyen, de a PC-s verzióban szerencsére ilyennek nyoma sincs.
Hát én nem hallottam olyan jókat eddig róla. Majd egyszer én is beszerzem de nem mostanában.
Most azt tervezem hogy az összes nextgen Naruto játékot beszerzem (2 Xboxos, 1 Ps3as). Ki játszott velük? Régebben szóba kerültek már, de akkor nem hallottam tapasztalatot.
Igen, néhol elég rossz pontszámokat kapott; de vannak jók is, pl: IGN: 9.1. Tény, hogy sok újítást nem tartalmaz az első részhez képest, de szerintem radikális változtatásokra nem is volt szükség. Egyedüli nagyobb újítás az a hackelés: egyrészt, távolról is hackelhetünk, másrészt megváltozott a módja is: csupán jó pillanatban kell megnyomnunk az A gombot. Aztán új fegyverek is vannak, de ugyanolyan funkciót töltenek be, mint az első részben: van shotgun, gépfegyver, és egy ún. Rivet Gun, az kb. olyan, mint az első részben a pisztoly. Eddig én ezek szereztem meg, de lesz még - ha jól tudom - egy gránátvető, és egy nyílpuska-féleség is. Új plasmidokkal eddig még nem találkoztam, de van egy-két új tonic is. A játékmenet is maradt a régi: van egy nagy pálya, amit úgy fedezel fel, ahogy akarsz: egyszóval nem lineáris. A grafika is maradt a régi: a textúrák néhol baromi rondák, de az egész megvilágítás valahogy nagyon szép látványvilágot ad a játéknak. Kipróbáltam a multiplayert is, hasonlóan a MW2-höz itt is van fejlődési rendszer: az ellenfél megöléséért, a hackelésért XP-t kapunk, ennek függvényében oldhatunk fel új fegyvereket, fegyverkiegészítőket, plasmidokat. Egyszóval szerintem elég jól sikerült ez is, bár nem egy MW2, de jó.
Hát én nem hallottam olyan jókat eddig róla. Majd egyszer én is beszerzem de nem mostanában.
Most azt tervezem hogy az összes nextgen Naruto játékot beszerzem (2 Xboxos, 1 Ps3as). Ki játszott velük? Régebben szóba kerültek már, de akkor nem hallottam tapasztalatot.
Cooler írta:
Hát én nem hallottam olyan jókat eddig róla.
Akkor rossz helyen nézted. Mindenhol röpködnek hozzá a 85-90%-os értékelések.
Nekem meg van az Ultimate Ninja Storm nagyon jól vissza adja az anime hangulatát, ha minden küldetést megcsinálsz 3 csillagosra és ha minimum normál vagy legnehezebb fokozaton játszol akkor garantált az 50 óra feletti játékidő csak az akár, hogy nem lehet multizni benne
Cooler: mindenképpen pótold be UNS a második rész előtt nem fogsz benne csalódni.
Cooler: Én is ajánlom. Igaz, hogy a Rise of a ninja rövid, de a multija jó (csak elég nehéz ). Broken Bond: Ez is nagyon jó, könnyű acsik, jó játékmenet és viszonylag hosszú. Az Ultimate Ninja Storm is jó szerintem, bár nem játszotttam vele csak videón láttam.
Cooler: Az elsőt (Rise of a Ninja) három nap alatt végigvittem (suli mellet), nagyon jó, ajánlom, ahogy a The Broken Bond-ot is, ami nekem valószínűleg a héten jön meg újra. Haverom szerint az még jobb mint az első, és ügye mindkettőben van egy jó kis multi is.
Amúgy nemsokára fog megjelenni (PS/Xbox360) a Naruto Shipuudden: Ultimate Ninja Storm 2, ami szintén ígéretesnek tűnik. (Nekem az első része a legjobb PS3 exkluzívnak tűnik az U2 után...)
Szóval csak ajánlom, nekem valószínűleg vagy ez (Naruto 2: UNS) vagy az Alan Wake lesz a következő játékom. (Vagy más...)
Ma megvettem a Bioshock 2-t, méghozzá egy Rapture Edition-t. Az első 2-3 óra alapján nagyon meggyőző: hozza az első rész remek hangulatát, és játékmenetét. Játszik még valaki vele?
Ma megvettem a Bioshock 2-t, méghozzá egy Rapture Edition-t. Az első 2-3 óra alapján nagyon meggyőző: hozza az első rész remek hangulatát, és játékmenetét. Játszik még valaki vele?
Na úgy néz ki, hogy jövő hétvégén átmegyek osztálytársamhoz boxozni kicsit, aztán ha megtetszik, szerintem beruházok egy ilyenre. Szerencsére adnak hozzá két játékot is, úgyhogy azokkal elleszek egy ideig.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a Games for Windows - LIVE-os accountomat tudom használni X360-al is?
Tudod használni a Windows Live-osat Xbox Live esetében is. Annyi hogy amikor majd rákérdez az accountra, akkor valami olyasmi lesz hogy már rendelkezel accountal, azt kiválasztod stb.
Na úgy néz ki, hogy jövő hétvégén átmegyek osztálytársamhoz boxozni kicsit, aztán ha megtetszik, szerintem beruházok egy ilyenre. Szerencsére adnak hozzá két játékot is, úgyhogy azokkal elleszek egy ideig.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a Games for Windows - LIVE-os accountomat tudom használni X360-al is?
kovy29, semmiképpen se flesseltesd ki!Illetve a PGO-n ne is nagyon emlegesd a flesselést, mivel a flesselés egyenrangú a warezolással, amit a PGO-n tiltanak, és bann-al jutalmaznak érte!
vikt0r93, tévedsz, már 4 ezerért tudsz venni régebbi játékokat újonnan! Példának okáért itthon a konzolstudio-ban.
Igen, néztem a Premiumot is, egy tizessel drágább. Azt nem tudom még, hogy ha veszek, akkor flesseltessem-e ki, vagy van valami hely ahonnan lehet eredeti játékokat venni olyan 5ezer forint körül? Mert ha kiflesselik, akkor oda a garancia és nincs se multi, se semmi (+ még el is romolhat ... vagy nem?), de viszont nem is akarok 10-15 ezer forintokat költeni egy-egy játékra.
5e-ért max. használtan tudsz venni játékokat, de 6-7-8 ezerért is hozzájuthatsz a megjelenés után kb. egy évvel. Ami flesselést illeti: szerintem semmiféleképpen sem érdemes flesseltetni, ahogy mondod, elveszik a 3 év gari, és kitilthatnak a Live-ról is, így nincs multi sem. Flesseltetés nélkül is elromolhat , olyanról nem hallottam, hogy a flesselt Box nagyobb eséllyel romlik el.
Igen, néztem a Premiumot is, egy tizessel drágább. Azt nem tudom még, hogy ha veszek, akkor flesseltessem-e ki, vagy van valami hely ahonnan lehet eredeti játékokat venni olyan 5ezer forint körül? Mert ha kiflesselik, akkor oda a garancia és nincs se multi, se semmi (+ még el is romolhat ... vagy nem?), de viszont nem is akarok 10-15 ezer forintokat költeni egy-egy játékra.
@TOMYKILLER nem boltból van, egyik ismerősöm adná el az övét. Csak még nem tudom, hogy akarok-e Boxot. Szerintem alszok még rá párat.
Szerintem sem éri meg 40e-ért a használt Arcade, 43e-ért kapsz újat: jasper alaplaposat, 1 játékkal + 3 év garival. De ha én most vennék, akkor mindenféleképpen HDD-s gépet vennék: Elite-t, vagy Premiumot (bár utóbbit már nem nagyon lehet kapni). Hidd el kelleni fog a HDD, mivel felmásolhatod rá a játékokat (így nem fog süvíteni a meghajtó), Live-ról letölthetsz különböző demókat, videókat, DLC-ket stb... Míg a 256-os mem. kártya csak a mentésekre elég. Tény, hogy drágább, de még mindig olcsóbb, mintha utána vennél hozzá külön HDD-t. De ez a te döntésed, én mindenféleképpen HDD-s gépet vennék.
különben is 1 autós játékhoz kell tudni a brake/throttle szót és kész
1. Ha már van magyar nyelvű, akkor azt veszem.
2. Látom arcade játékokon nőttél fel, ha nekem egy autós cucc annyiból áll, hogy throttle / brake! Főleg, ha van a játékban lehetőség arra, hogy tudsz állítgatni az autó beállításain.
kovy29: Ha boltból van, akkor igen, ha nem akkor ezt nézd meg.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.