Én is a Ps3 mellett vagyok. Én is azt vennék, ha engednék a szüleim, és lenne rá pénzem.
És nem csak a Heavy Rain az egyetlen nagy cím rá. Ott a God of War 3 is, ami talán jobb is mint HR. + A Gran Turismo 5+ ott vannak a most megjelent címek is: Uncharted 2 ( 99% )...
szerk.: + a PS3 hardverben is sokkal jobb és megbízhatóbb, és a multi ingyenes, míg a Box-on havidíjas
Geri_98 írta: Ááááá,segítség! Fogalmam sincs mire gyűjtsek! XBOX360-ra vagy PS3-ra?
Hááát... ez egy Xbox 360 topic, de most én is a PS3-at javaslom. Igen erős exkluzív felhozatallal bír a gép, és idén is sok nagy név érkezik rá.
Hacsak nem vagy beleesve az Alan Wake-be. Bár az egy év múlva várható PC-re is.
Chocho írta:
Geri_98 írta: Ááááá,segítség! Fogalmam sincs mire gyűjtsek! XBOX360-ra vagy PS3-ra?
Hááát... ez egy Xbox 360 topic, de most én is a PS3-at javaslom. Igen erős exkluzív felhozatallal bír a gép, és idén is sok nagy név érkezik rá.
Hacsak nem vagy beleesve az Alan Wake-be. Bár az egy év múlva várható PC-re is.
Már sry,de 2010 a X360 legjobb éve lesz...Lesz itt Natal az év végén,Halo Reach amit az emberek csak úgy hívnak,hogy 2010 legtöbb bevételt hozzó játéka(pedig exkluziv)akkor Fable 3,Mass Effect 2,Alan wake...
A PS3-nak most csak a Heavy Rain olyan nagyobb címe...
Xanax: Először is megcsinálod a gamertagod itt, aztán a kép beszúrásával feltöltöd, gondolom tudod hogy kell. Itt be tudod állítani a gamertagod skinjét, a legjobb a szerintem a 300x135 (ez van nekem is, Coolernek is) és a neve NXE. Ha bármi kérdés van akkor szólj!
Azért nem lehet bizonyos címeket mint pl Doom letölteni mert régiózáras. Ezt azt jelenti hogy ebben a régióban nem elérhető. Vannak trükkök a régiózár megkerülésére, de elég bonyolult. Ha valami régiózáras cuccot akarsz venni ajánlom figyelmedbe az Überkonzolt, ahova ha beviszed a winyódat 500Ft-ért letöltik neked ami kell (pontokat lehet náluk is venni, de máshol is feltöltheted).
Alan Wake nem február-március, hanem május eleje. Pontosan asszem 6.-a vagy vmi ilyesmi.
Mivel mindjárt itt a Mass Effect 2, Splinter újra online vagyok, több mint egy év után, új box a profilom a régi. SC co-op -ban majd ütközünk.
Alan Wake megjelénés mikor várható??
Na most telt le az 1 hónap Goldom és az lenne a kérdésem, hogy erre a Gold kártyák bevannak korlátozva, hogy meddig lehet fölhasználni? A nagyszüleimtől kaptam és őnekik azt mondták, hogy egy éven belül kell felhasználni.
Hát,végülis én nem tudom mert...én mindig egyből felhasználom,de az biztos,hogy a 3 hónapos-3 hónap a 12-12 stb.
Szerintem egyből használd fel...gondolom nagyszüleid nem egy éve vették
Mivel mindjárt itt a Mass Effect 2, Splinter újra online vagyok, több mint egy év után, új box a profilom a régi. SC co-op -ban majd ütközünk.
Alan Wake megjelénés mikor várható??
Na most telt le az 1 hónap Goldom és az lenne a kérdésem, hogy erre a Gold kártyák bevannak korlátozva, hogy meddig lehet fölhasználni? A nagyszüleimtől kaptam és őnekik azt mondták, hogy egy éven belül kell felhasználni.
Amikor bemutatták az mondták hogy várhatóan 40 rongy lesz. Aztán most hogy közeledik a megjelenés azt mondják hogy 20 fölé nem akarnak menni. Hát biztos tök jó lesz, majd én is beszerzem, de annyira nem hat meg. Akinek bejön a Wii-féle hadonászás négyzetre emelése annak tuti tetszeni fog. Néhanapján elmegy, de hogy mindennap kézen álljak, meg ugráljak a tv előtt az nekem sok. Mondjuk a Sonytól jó húzás volt azt hogy majdnem teljesen lekoppintották a Wii kontrollerét. Csomó Wii játék megjelenik PS3-ra. Bár attól függ a PS3-as közönség hogy fogadja.
Főleg mivel még nem tudják biztosra, hogy hogyan fogja fogadni az emberiség () Szerintem is 30 környékén lesz az ára de még bármi előfordulhat.
Bár ha a Microsoft biztos magában talán, drágábban is piacra dobhatja. Vagy ha esetleg ( ami talán biztos is ) azokkal akik kipróbálták a gépet kitöltettek egy kérdőívet és jól sikerült az is emelhet az árán.
A másik lemezen szerintem a DLC-k vannak, szerintem nem függ tőle az alap játék.
A TPS és az FPS között elég sok különbség van. Teljesen más a látvány és a GoW magában majdnem mindent aláz... Ha meglesz az új monitorod ajánlom figyelmedbe, mert amilyen egyszerű olyan jó.
Amúgy regisztrálva vagy XLIVE-ra, ha igen mi az acc-od neve? Ha gondolod felveszlek...
A lemeznek a műanyag részén normális ha van egy kör alakú karc. Én a TFU-t elsőre 5 óra alatt vittem végig normál fokozaton. Az USE-ben kb 3 pályával van több szal... A simát használtan akár 4 rongyért is be lehet szerezni, az USE-t pedig újonnan akár 7-8 ért is. de annyival nem ér többet. Másrészt a GoW2 nem FPS, hanem TPS
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.