Banyek és én még várhatok legalább fél hetet mire szedni tudom
Amúgy leszedtem a PES 10 és a FIFA 10 demóját, egyik sem tettszett igazán. A PES megint csak nevetséges, komolyan mintha egy telefonon játszottam volna. A FIFA olyan értelemben tűrhető volt, hogy rosszabbra számítottam, de ebből sem lesz megvétel az biztos...
Szedjétek a Forza 3 demót! Nagyon durván atom üt Én nem komálom annyira az autós játékokat, de még nekem is nagyon tetszik. A grafika meg egyszerűen áll-leejtős... Nem lehet többet kihozni az X360-ból mi? Többet lehet mint amire gondoltam.
Hali!
Nem lenne valakinek tippe ,hogy hol lehetne beszereznem 2db új xbox360 tokot ugyanis a kisöcsém is szeretett volna játszani a játékokkal csak ö 1 picit másképp a játék tokok nembírták sokáig mikroszkóp alatt kellene puzle-oznom XD de jólenne 1-2 tipp hogy hol lehetne venni ?
Csátok!
Szedjétek a Forza 3 demót! Nagyon durván atom üt Én nem komálom annyira az autós játékokat, de még nekem is nagyon tetszik. A grafika meg egyszerűen áll-leejtős... Nem lehet többet kihozni az X360-ból mi? Többet lehet mint amire gondoltam.
raikoh írta: Mit kéne érvelnem?? Csak annyit kértem, hogy írjon 5 komoly exkl. címet ami Q1 -ig kb. megjelen ,erre egy akkora baromságot írt ,hogy szinte fáj, meg hagyjál már az olyan érveléssel ,hogy " a guruban írták .." röhögő görcsöt kapok ,komolyan
Nem igen értem, mi bajod van. Azt látom, hogy lehülyézel, látványosan flame-elsz és jó, hogy az anyámat nem szidod, míg Te szerkesztgeted a hsz.-eid ls egy értelmes mondat nem sok, annyit sem tudsz leírni. Hogy a Natal nem érv? Miért nem? Mert Neked PS3-ad van? Ugyan... Magadat nevetteted ki.
De oké, játsszunk a Te játékszabályaid szerint: Forza 3, Fable 3, GTA Gay Tony, Alan Wake. Gears of War 3.
Öt darab. Most jó? Vagy még mindig idióta xbot vagyok, aki nem ért egyet raikoh őszentségével?
Citro írta: Epic Fail. Direkt feltüntette raikoh, hogy ne multikat sorolj, erre odavágsz Raget meg FF13-at, gratulálok.
Utólag szerkesztette a hsz.-t a lelkem. Mikor megírtam a választ, még nem volt ott a mondat második fele. Mellesleg hősünk olyan magas IQ-val bír, hogy a szerkesztés utána pontot a mondat végén hagyta, szóval most is látni a dolgot. Gyász.
szerk.:
raikoh írta: GT- Kellemes görgetést
És mégis most mit csináljunk vele? Miért nem értitek már meg, hogy EZ NEM EGY VS. TOPIC! HANEM XBOX TOPC! Az egész vita Citró hülyeségeivel kezdődött, mert megint jött, hogy a "pisi3 így erősebb, meg úgy jobb", mindezt egy boxos topicban. Nem értitek, hogy ez itt off?
Hűha, látom megint pörög a topik. Nem kéne az xbox topikot is konzolháború helyszínévé tenni, mert warn és BAN lesz a vége! Amúgy azon vitatkozni, hogy az egyik játékban 5000, a másikban meg 10000 autó van nevetséges, mivel teljesen felesleges ilyen soknak szerepelnie. Őszintén, ki fog akár 100 autót is kipróbálni, nemhogy 10000-et. Különben is parasztvakítás az egész, mindkét oldalról. Ugyanannak az autónak az egyes években futott darabjai külön darabnak számítanak? Ugyan már.
Mit kéne érvelnem?? Csak annyit kértem, hogy írjon 5 komoly exkl. címet ami Q1 -ig kb. megjelen ,erre egy akkora baromságot írt ,hogy szinte fáj, meg hagyjál már az olyan érveléssel ,hogy " a guruban írták .." röhögő görcsöt kapok ,komolyan
raikoh írta:
Mit kéne érvelnem?? Csak annyit kértem, hogy írjon 5 komoly exkl. címet ami Q1 -ig kb. megjelen ,erre egy akkora baromságot írt ,hogy szinte fáj, meg hagyjál már az olyan érveléssel ,hogy " a guruban írták .." röhögő görcsöt kapok ,komolyan
Nem igen értem, mi bajod van. Azt látom, hogy lehülyézel, látványosan flame-elsz és jó, hogy az anyámat nem szidod, míg Te szerkesztgeted a hsz.-eid ls egy értelmes mondat nem sok, annyit sem tudsz leírni. Hogy a Natal nem érv? Miért nem? Mert Neked PS3-ad van? Ugyan... Magadat nevetteted ki.
De oké, játsszunk a Te játékszabályaid szerint: Forza 3, Fable 3, GTA Gay Tony, Alan Wake. Gears of War 3.
Öt darab. Most jó? Vagy még mindig idióta xbot vagyok, aki nem ért egyet raikoh őszentségével?
Citro írta:
Epic Fail. Direkt feltüntette raikoh, hogy ne multikat sorolj, erre odavágsz Raget meg FF13-at, gratulálok.
Utólag szerkesztette a hsz.-t a lelkem. Mikor megírtam a választ, még nem volt ott a mondat második fele. Mellesleg hősünk olyan magas IQ-val bír, hogy a szerkesztés utána pontot a mondat végén hagyta, szóval most is látni a dolgot. Gyász.
szerk.:
raikoh írta:
GT- Kellemes görgetést
És mégis most mit csináljunk vele? Miért nem értitek már meg, hogy EZ NEM EGY VS. TOPIC! HANEM XBOX TOPC! Az egész vita Citró hülyeségeivel kezdődött, mert megint jött, hogy a "pisi3 így erősebb, meg úgy jobb", mindezt egy boxos topicban. Nem értitek, hogy ez itt off?
Hirtelen azt hittem, hogy a szánalom.hu fórumára tévedtem, de úgy látszik sajnos nem!
Nem fogok beleszólni a vitába, mert nem érdekel, és nem is értek hozzá annyira, hogy rendesen tudjak érvelni stb. Csak két kérdésem lenne: 1. Miért nem játszik mindenki azzal a konzollal amivel rendelkezik, és hagyja a konkurenciát, és közben hisz amit akar?
A második kérdés pedig: Raikoh: Mi az anyanyelved? (ez csak kíváncsiság, mert új infó volt, hogy nem a magyar)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Miről beszélsz ember ???? FACEPALM !!!!
nem keversz te itt valakivel ??? én semmit se állítok, vagy érvelek ,csak reagáltam ,és egy kérdést tettem fel. Nem kéne belebonyolódnod,ha azt se tudod mibe, kihez szólsz.
Chocho- na látod még hülyébb is lehetsz , csak így tovább.... , igyekszem helyesen írni, de mivel nekem nem a magyar az anyanyelvem könnyen tévedek, de gondolom te a füleiddel tapsolnál ha egy idegen nyelven legalább így tudnál írni ,noobocskám...
na húzok mert a low brained már kezd fárasztani a monitoron keresztül is, well done bro, keep it on
Úristen olvasni se tudsz ??? 30 játékkal Natal
szerk: ebből is látni ,hogy csak egy xbot vagy, aki ugyan olyan baromságokat beszél ,mint az általad emlegetett pisis fanboyok,csak te okosnak próbálod magad mutatni,. tudom ,szívesen máskor is
Hoppá, most látom, hogy szerkesztettél a hsz.-eden. Gratulálok, ezért illik odatenni, hogy "szerk". Áhh, nem is vitatkozom veled tovább, mert bolond lyukból... na de mindegy.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.