Tisztán emlékszem hogy 2-3x már megkérdezted, én pedig válaszoltam rá kb 3 HSZ-el késöbb ahogy feltetted a kérdést. Lehet akkor egy idejig nem figyelted a topikot, vagy nem tudom hogy nem vetted észre. Na itt kezdődik az amit az okos ember először csinál. Google keresel 1 percet megvan akkor okés, nincs meg valamit nem értesz go fórum.
Ezt a Live-ot hogy kel beüzemelni? dolgot már annyiszor feltettétek hogy nem igaz. Mindig leírom és újra felteszitek. Legutóbb asszem BigBoy kérdezett rá, és írtam is hogy hogy kell. Olvassatok már vissza pár oldalt könyörgöm...
Pár oldalt? legalább 20 oldalt kéne visszakeresni, na de mindegy, majd megnézem máshol, nagyon nehéz leírni!
Ezt a Live-ot hogy kel beüzemelni? dolgot már annyiszor feltettétek hogy nem igaz. Mindig leírom és újra felteszitek. Legutóbb asszem BigBoy kérdezett rá, és írtam is hogy hogy kell. Olvassatok már vissza pár oldalt könyörgöm...
Az X-Men Origins Wolverine egy igenis jó játék lett! Én nem tudok róla lekattanni!
Több haverom is isteníti a játékot, de nekem valamiért nem jött be, nem rossz de nem az én stílusom
De boxon a legjobb játék amivel játszottam az egyértelműen a gow2..
Azt írtad, " a PC több mindenre jó" - mégis mi másra gondoltál?
Az Xbox 360 egy remek konzol. Játékra tökéletes, és még a közösségépítő hatásai sem hanyagolhatóak el. Viszont a PC HELYETT sosem lesz elég, és ennyi. Mondom én, akinek mind a kettő van.
Chocho írta:
Az Xbox 360 egy remek konzol. Játékra tökéletes, és még a közösségépítő hatásai sem hanyagolhatóak el. Viszont a PC HELYETT sosem lesz elég, és ennyi. Mondom én, akinek mind a kettő van.
Ezt nekem írtad?(nem jó az előzmény gomb) Ha igen akkor...
Szerintem a PC több mindenre jó, viszont játékra tényleg alkalmasabb a konzol. Teljesen egyetértek azzal amit írtál!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Totoo: Gears of War 1-2, Naruto Rise of the Ninja és Broken Bond, Wolverine, Resident Evil 5., Scene It!, Guitar Hero, Halo 3, Street Fighter IV stb stb
Matthawk írta:
... Naruto Rise of the Ninja és Broken Bond, Wolverine, Resident Evil 5...
Ja ha multizni is akarsz akkor gold kártyát is vegyél
Engem is érdekelne hogy mégis hogyan tudnék vele multizni!
Amit már felsoroltak, enternet kábel, áram számla, gold kártya stb.. tehát minden meg lenne... akkor utánna mit kell csinálni? Mikor megvettem a Boxot egyből update-ltam, utánna meg létrehoztam egy sima profilt, net nélkül (offline), gondolom akkor azt a profilt nem tudom használni, de amit használok pc-n, a gta4 és a gow miatt live-s regisztrációm azt kell használnom? Előre is kösz a segítséget.
Egyet értek veled Miguel! Néha a legtöbb időm az Arcade gamekkel töltöm!
Miguel és Bate barát: Ha lesz újra Live cardom akkor játszok ellenetek! Köszönöm a meghívást! Bate, elfelejtettem, mi is az az egyetlen archievement ami hiányzik neked? Ja és majd Pü-be írok nektek kérdéseket, remélem ismét válaszoltok!
Tudtok nekem olyan játékokat mondani amiket érdemes megvenni Boxra?
Totoo írta:
Crackdown, Rock Band 1-2, CoD 4 és 5 (főleg, hu multizni is akarsz), Scene it! LCA és BOS (Matthawk, vedd fel Bate-et meg engem, mindketten nagy Scene It-fanok vagyunk )...
Hát nem valószínűséggel bejönnek majd ezek: Gears of War részek, Fable, Halo, Resident Evil 5. Hogy csak a nagyobb címekből említsek. De persze van még kismillió tök jól megvalósított multiplatform cím is.
Totoo: Gears of War 1-2, Naruto Rise of the Ninja és Broken Bond, Wolverine, Resident Evil 5., Scene It!, Guitar Hero, Halo 3, Street Fighter IV stb stb
Mondjuk a világháló.
Nagy előny az Xboxszal szemben.
Persze játszani egyszerűbb xboxszal,ha megszokta az ember,hogy nincs egér a kezében.
Megint oltogatni szeretnél,csak azt nem vetted figyelembe ,hogy nem is írtam a számítógépes munkáról.
- > Off topik
Ha megengeditek most beiktatok egy mini OFF-ot: Azok az emberek akik szart sem értenek az xboxhoz, és oltogatni jöttek ide, legyenek szívesek elhúzni innen! Köszönjük.
Az esetleges durvulások megelőzése végett...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.