Szeva! Engem az érdekelne, hogy egy ILYEN monitorra rá tudnám-e kötni az Xbox-ot, erre a monitorra van ráköztve a sz. gépem is, szóval megoldható lenne-e? Előre is köszi a segítséget.
A Konzolvilág oldalán találhatsz Jasperes gépeket. Sőt, még olcsóbban mint bármelyik másik oldalon/üzletben. Erre az oldalra Ricco hívta fel a figyelmem. Így utólag is köszi neki.
Egyébként mostanában azon gondolkozok, hogy én is boxot veszek, csak az a baj, hogy van egy-két dolog amitől félek, mint pölö a túlmelegedés.
Én meg attól hogy nem sokárra lesz új kon zol, ezért nem akarok venni
A Konzolvilág oldalán találhatsz Jasperes gépeket. Sőt, még olcsóbban mint bármelyik másik oldalon/üzletben. Erre az oldalra Ricco hívta fel a figyelmem. Így utólag is köszi neki.
Egyébként mostanában azon gondolkozok, hogy én is boxot veszek, csak az a baj, hogy van egy-két dolog amitől félek, mint pölö a túlmelegedés.
Igen, igen, itt találtam egy részletes leírást arról, hogyan lehet megállíptani, hogy Jasperes-e, csak sajnos nincs lehetőségem előben lecsekkolni, rendelnem kell. Ezért érdekelne, hogy van-e valami biztos tipp, de főleg a 60 gigás (pro vagy premium, egyik helyen így másikon úgy) gépeknél.
Azért köszi, de RE 5 pack nem fér bele sajna
Tesza: akkor a link alapján a te boxod második generációs, azaz Falcon alaplapos
Nos, megjöttek a boxhoz a játékok, most már, csak magát a gépet kellene megrendelni jövő hétre
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha jól láttam nem olyan régen jelent meg a kínálatban a 60gigás box + PES 2009 pack. Akkor azokat a boxok már Jasperes alaplappal vannak felszerelve? Vagy a pack forgalomba kerülési időpontja nem lényeges, attól még lehet benne Jasper korszak előtti gyártású gép? Valaki halott erről valami infót?
Előre is köszi!
Aminek 150 W-os a tápegysége az tuti Jasper. Tutira csak egy csomagot tudok amiből az összes Jasperes az a Resident Evil 5 pack...
Nos, megjöttek a boxhoz a játékok, most már, csak magát a gépet kellene megrendelni jövő hétre
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha jól láttam nem olyan régen jelent meg a kínálatban a 60gigás box + PES 2009 pack. Akkor azokat a boxok már Jasperes alaplappal vannak felszerelve? Vagy a pack forgalomba kerülési időpontja nem lényeges, attól még lehet benne Jasper korszak előtti gyártású gép? Valaki halott erről valami infót?
Előre is köszi!
De ugye a mass effect angol tudás és a szövegek nélkül és csak a harcok miatt még élvezhető?
hazavaros az angol miatt és csak a gyakásra mész a GoW is ilyesmi, csak kicsit betegebb. ott is megvan a másik bojgó (naprendszer ha jól tudom) a fedezék harcrendszer, a a jó sztori, a grafika, és magyar feliratos a második része.
De ugye a mass effect angol tudás és a szövegek nélkül és csak a harcok miatt még élvezhető?
Hááát,nem merném azt állítani.
Az angol tudás (illetve a sztori ismerete) nélkül az egész sztem legalább a felét elveszti az értelmének.
A történet NAGYON JÓ !!!
De ha mondjuk bejönne nálad az Oblivion sztori nélkül,akkor ez is nyerő lesz.
De CSAK a harcok miatt biztosan nem vállalnám be.
Amúgy PC-re teljesen át lett alakítva a társak karakterfejlesztése,ami x360-on kicsit flusztráló,mert nem sok mindenbe szólhatunk bele.
Én azt mondom,mindenképp próbáld ki,ha teheted konzolon.
PC-re egészen biztos,hogy a legjobbak közt van, Sci-fi vonalon pedig egyenesen a legjobb.
Na igen.
Aki pécén ismeri a történetet,annak fölösleges meglépni ezt a gámát X-en.
Inkább azoknakjavasolt,akiknek nincs elég gépük hozzá,vagy csak egyszerűen jobban vonzza őket a platform.
Megeshet,nem túl sok ilyen emberke szaladgál,de azért elég jól fogyogat a játék világszinten,szóval van aki megveszi.
Mondom,tényleg pangás van a stílusban 360-ason,ez tény.
De sztem Forza3 legkorábban Xbox Next-re jön,mert nagy a csend körülötte. Lehet,hogy launch game lesz a vasra ?!
Addig is jönni fog a Shift,előtte meg itt van ez.
Race Evolution nekem is megvan. Elég klassz,talán manapság az egyetlen race,amit PC-n elég komolyan tolok.
A Race Pro felől én érdeklődtem egyszer,de a tesztjét olvasva,meg persze anyagi okok miatt kihagyom.Elkezdtem megint GTR-ezni,na meg ott a Race07 a polcomon,amit ki lehet egészíteni a GTR Evolutionnel,és kb ugyanott vagyok mintha megvenném a Race Prot.
Egy Forza 3 bejelentésnek örülnék azért X-boxra,de nemigen hallani semmit róla.
Sztem inkább vedd meg PC-re,ha a vas bírja (mondjuk sztem nem vészes a gépigénye).
PéCé-re MAGYAR (a sok duma és a príma sztori maitt KÖTELEZŐ), jobb a harcrendszer meg a kontroll és sztem szebb is.
Én próbáltam mind2t, de a boxos nem jött be. Aztán kölcsön kaptam a PC-set és lenyűgözött...
De ez csak privát vélemény,dönts magad!
Más:
Vki kérdezte itt nemrég a Race Pro-t,hogy milyen? Nagyon sok helyen 65-75%-ot kapott,mondván,hogy egy lebutított GTR.
Mivel eléggé kevés a beálítási lehetőség,szegényes a pálya-kínálat és az időjárási viszonyok is meglehetősen sablonosak (aka. esik vs. süt).
A kocsik törése illetve az ütközések nem éppen reális hatással vannak,főleg az első két nehézségi szinten.
Valamint az online rész is elég kiherélt lett. (EZT nem próbáltam !!!)
De nekem ma volt szerencsém egy pár órás tesztre és azért az a 65% körüli verdikt elég erős szvsz.
Én azt mondom,inkább 75-85% közötti,bár én imádom a racékat,úgyhogy lehet elfogult vagyok.
Mellesleg elég szegényes a kínálat az efféle tipikusan PÁLYA versenyekből.
Forza 2,GRID,aztán talán más említeni való nincs is... Szóval elég hiánypótló. De legalábbis a NfS Shift-ig bőven jó !!!
Annak ajánlanám,aki szereti a pálya-zúzásokat,a kevésbé árkád és inkább soft-szimulátoros mókákat. Meg aztán verda is van benne dögivel.
Akinek herótja van az "éjjszakai-illegális-gyorsulós-gengszteres-tuningolós" agymenésektől és a vegytiszta VERSENYZÉS miatt nyomatná.
Szerintem simán megéri beszerezni és sznte 100%,hogy jönni fog javítás hozzá,csak muszálj volt ennyire korán kiadni,
mivel hamarosan (ősszel??) jön a Shift és akkor ebből már egy darab sem fog elkelni...
hát van benne szöveg, de fontos is, a történések miatt, mert a válaszokat te adod. de ne a tipikus RPG-re gondolj, a harcrendszer a bújkálos lövöldözésre alapul, nekem tettszett a játék ezen része.
Mass Effect-el játszott már valaki és mi a véleménye rola sok benne a beszéd és mennyi benne az akcio mer a beszéd része az angol miatt nem nagyon tudna lekötni
Lenne 1 kérdésem:miben más a gamepad mint a billentyűzet?
Mivel X-Box -hoz gamepad van ezért kérdem,mert a Top Spinnel játszok és háááát billentyűzettel kicsit lehetetlen a Grand Slam.
X-Box gamepad kompatibilis a PC-vel?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.