szerk.: Most látom csak, hogy nekiestetek Plaxernek... kár volt, mert igazat beszél. Idehaza (és úgy összességében keletebbre) az xboxos közönség nagy részre is warezol. Akinek meg nem inge ne vegye magára, mert így nagyon kilóg a lóláb.
Cooler írta: Plaxer a magad nevében beszélj. X360-on játszok és eredeti gameim vannak Mondjuk én nem úgy vagyok hogy csak olyat ismerek aki eredetiben tolja, és az a baj hogy a közvetlen környezetemben csak olyat ismerek aki warezol. Azt haver csak sóvárogva néz amikor mesélek neki hogy tegnap milyen jót multiztam, vagy milyen jó a Lost and Damned. Megéri eredetiben tolni nagyon. Másik meg az hogy haverom egyfolytában szedi le a gameket alig játszik velük, játékoknak bizonyos esetében még a feléig sem jut el. Én ha vmit megveszek az minimum 1x végigjátszok, de inkább többször. Pl. Force Unleashedet most játszom ötödszörre végig, GTA IV-et 2x toltam végig, Gears 1-et 3x, Gears 2 3x, Halo 3 2x, Prince of Persia 2x, Mirror's Edget 4x és még sorolhatnám... Mondjuk jó van olyan amit csak egyszer pl. Assassin's Creed. De akkor is, ha az ember megvesz egy gamet akkor általában van benne annyi hogy legalább végigtolja. Másrészt egy játékról sztem csak úgy lehet normális véleménye az embernek ha végigjátsza...
ÚÚÚúúúúgy szeretem ha valaki nem tud olvasni, vagy nem olvassa végig amit a másik ír és úgy reagál rá(esetleg nem értelmezi, pont mint PSfanboy...). Na de akkor a gyengébbek kedvéért idézek magamtól, hátha másodszorra összejön az értelmezés...
Plaxer írta: veszik meg többnyire
Többnyire,többnyire , többnyire. Többnyire. Nem csak. Többnyire.
A magam nevében meg nem beszélhetek mert nincs boxom. A Lost and Damned-ről meg anyit hogy tudtommal feketén is belehet szerezni.
Ott volt a többnyire persze. Nekem erről azt jött le hogy ha a PS3 gamerek vesznek TÖBBNYIRE eredeti játékot, akkor az Xboxosok többnyire másolgatnak. Ez pedig nem feltétlen igaz. Na ki nem tud olvasni meg értelmezni haver?
Egy kis segítség kellene. Half life 2 végén vagyok csak az a baj hogy nem tudom mit kell tennem. Olvastam hogy löjjem a kilövőállomást vagy mit. De hiába lövöm nem csinál semmit. Fent még lelövöm a két repülőt és utánna nem tudom mit kell csinálni. Egy idő után meg végem Előre is köszi a segítséget.
Plaxer a magad nevében beszélj. X360-on játszok és eredeti gameim vannak Mondjuk én nem úgy vagyok hogy csak olyat ismerek aki eredetiben tolja, és az a baj hogy a közvetlen környezetemben csak olyat ismerek aki warezol. Azt haver csak sóvárogva néz amikor mesélek neki hogy tegnap milyen jót multiztam, vagy milyen jó a Lost and Damned. Megéri eredetiben tolni nagyon. Másik meg az hogy haverom egyfolytában szedi le a gameket alig játszik velük, játékoknak bizonyos esetében még a feléig sem jut el. Én ha vmit megveszek az minimum 1x végigjátszok, de inkább többször. Pl. Force Unleashedet most játszom ötödszörre végig, GTA IV-et 2x toltam végig, Gears 1-et 3x, Gears 2 3x, Halo 3 2x, Prince of Persia 2x, Mirror's Edget 4x és még sorolhatnám... Mondjuk jó van olyan amit csak egyszer pl. Assassin's Creed. De akkor is, ha az ember megvesz egy gamet akkor általában van benne annyi hogy legalább végigtolja. Másrészt egy játékról sztem csak úgy lehet normális véleménye az embernek ha végigjátsza...
Cooler írta:
Plaxer a magad nevében beszélj. X360-on játszok és eredeti gameim vannak Mondjuk én nem úgy vagyok hogy csak olyat ismerek aki eredetiben tolja, és az a baj hogy a közvetlen környezetemben csak olyat ismerek aki warezol. Azt haver csak sóvárogva néz amikor mesélek neki hogy tegnap milyen jót multiztam, vagy milyen jó a Lost and Damned. Megéri eredetiben tolni nagyon. Másik meg az hogy haverom egyfolytában szedi le a gameket alig játszik velük, játékoknak bizonyos esetében még a feléig sem jut el. Én ha vmit megveszek az minimum 1x végigjátszok, de inkább többször. Pl. Force Unleashedet most játszom ötödszörre végig, GTA IV-et 2x toltam végig, Gears 1-et 3x, Gears 2 3x, Halo 3 2x, Prince of Persia 2x, Mirror's Edget 4x és még sorolhatnám... Mondjuk jó van olyan amit csak egyszer pl. Assassin's Creed. De akkor is, ha az ember megvesz egy gamet akkor általában van benne annyi hogy legalább végigtolja. Másrészt egy játékról sztem csak úgy lehet normális véleménye az embernek ha végigjátsza...
ÚÚÚúúúúgy szeretem ha valaki nem tud olvasni, vagy nem olvassa végig amit a másik ír és úgy reagál rá(esetleg nem értelmezi, pont mint PSfanboy...). Na de akkor a gyengébbek kedvéért idézek magamtól, hátha másodszorra összejön az értelmezés...
Plaxer írta:
veszik meg többnyire
Többnyire,többnyire , többnyire. Többnyire. Nem csak. Többnyire.
A magam nevében meg nem beszélhetek mert nincs boxom. A Lost and Damned-ről meg anyit hogy tudtommal feketén is belehet szerezni.
Így már érthető
A sztori...igen. Az sem rossz.
Amúgy -ahogy elnézem- nem "Csak" x360-at vesznek egyre többen,hanem PS3-at is. És ezek jó dolgok.
Nagyon sokan eljutnak -végre- addig,hogy nem ölnek súlyos 10ezreket vagy akár 100ezret is egy pc fejlesztésébe,
ami ráadásul 1-2 év alatt idejét múlttá válik.
Helyette konzolra szavaznak és EREDETI játékokat vesznek,hogy tolhassák a netes multi-mókát.
Vagy esetleg haverokkal-családdal bulizzanak egy konzol társaságában.
Mindez talán annak is köszönhető,hogy amíg -a válság hatására- a PC alkatrészek árai meredeken emelkednek,a konzol és játékaik árai
továbbra is csökennek vagy legalábbis stagnálnak.
A JoeyStation jó hely,de néha kicsit "elszállnak" maguktól a srácok és elég idegesítő módon arcoskodnak. Főleg a nagydarab.
Egyszer nekiállt nekem is "nyelvtan" órát tartani,amikor bevittem egy gamét hozzájuk cserélni és kérdeztem,mennyit fizessek rá,
hogy XY cuccra cserélhessem. Erre ő: "NEM cserélünk, BESZÁMÍTUNK..." Pffff...olyan szánalmas volt.
MongooseNX71 írta:
Helyette konzolra szavaznak és EREDETI játékokat vesznek,hogy tolhassák a netes multi-mókát.
Ne túlozzunk, csak a PS3 tulajok veszik meg többnyire, és azok is csak azért mert nem lehet másolt cd-vel játszani rajta..
Ja. Az idén mindkét gépre jött eddig 1-1 (azaz EGY-EGY DARAB !!!) exkluzív cucc. (t.i. HaloWars és a Killzone2)
Ami meg kijön mindkét konzolra is,előbb-utóbb jön a pécére. (SF3,Resi5,stb.)
Amúgy -ahogy elnézem- nem "Csak" x360-at vesznek egyre többen,hanem PS3-at is. És ezek jó dolgok.
Nagyon sokan eljutnak -végre- addig,hogy nem ölnek súlyos 10ezreket vagy akár 100ezret is egy pc fejlesztésébe,
ami ráadásul 1-2 év alatt idejét múlttá válik.
Vagy esetleg haverokkal-családdal bulizzanak egy konzol társaságában.
Mindez talán annak is köszönhető,hogy amíg -a válság hatására- a PC alkatrészek árai meredeken emelkednek,a konzol és játékaik árai
továbbra is csökennek vagy legalábbis stagnálnak.
A JoeyStation jó hely,de néha kicsit "elszállnak" maguktól a srácok és elég idegesítő módon arcoskodnak. Főleg a nagydarab.
Egyszer nekiállt nekem is "nyelvtan" órát tartani,amikor bevittem egy gamét hozzájuk cserélni és kérdeztem,mennyit fizessek rá,
hogy XY cuccra cserélhessem. Erre ő: "NEM cserélünk, BESZÁMÍTUNK..." Pffff...olyan szánalmas volt.
Mongoose: kíváncsi vagyok a sztorira... hidd el 2 hónap, és az is meglesz és a Fable II és a PGR4... de előtte a ténylegesen a kedvenc játékaimat szeretném megvenni.... (értem ezt a FIFA 09-re és a GTA IV-re...) elhiszem, hogy jobb, szebb, de mivel ez egy folytatásos játék, kíváncsi volta rá... 3000-ért te is megvetted volna (a Joeystationba, amit Te ajánlottál.)
MÁS: látom egyre többen fognak venni, vagy már meg is vették az X360-jukat... örülök
Mongoose: kíváncsi vagyok a sztorira... hidd el 2 hónap, és az is meglesz és a Fable II és a PGR4... de előtte a ténylegesen a kedvenc játékaimat szeretném megvenni.... (értem ezt a FIFA 09-re és a GTA IV-re...) elhiszem, hogy jobb, szebb, de mivel ez egy folytatásos játék, kíváncsi volta rá... 3000-ért te is megvetted volna (a Joeystationba, amit Te ajánlottál.)
MÁS: látom egyre többen fognak venni, vagy már meg is vették az X360-jukat... örülök
Chocho!
Bocsesz,de egy cseppet sem "élcelődtem" veled.
Csak meg merészeltem kérdezni,hogy mi az,amit MÉG nem értesz. Ennyi.
Sajnálom,ha úgy értetted,nem az volt a célom.
(nem hülyeség,ha vki segít vkinek,akkor miért bántaná ??? )
Chelsea!
Igazából nem értem,miért nem a GoW 2-t választottad inkább??
Évszázadokkal jobb,mint az 1. rész (ezt itt alább is írta vki). Bár való igaz,a 2. majd' dupla annyiért van általában.
Amúgy sztem is jobb ez a "dobozban figyel a lemezen a játékom" dolog.
Eltekintve attól,hogy ha letöltöd,jóval olcsóbb. Magyar kiskerek jó nagy "keselyűk",mit ne mondjak... Élen az 576-al pölö.
Chocho!
Bocsesz,de egy cseppet sem "élcelődtem" veled.
Csak meg merészeltem kérdezni,hogy mi az,amit MÉG nem értesz. Ennyi.
Sajnálom,ha úgy értetted,nem az volt a célom.
(nem hülyeség,ha vki segít vkinek,akkor miért bántaná ??? )
Chelsea!
Igazából nem értem,miért nem a GoW 2-t választottad inkább??
Évszázadokkal jobb,mint az 1. rész (ezt itt alább is írta vki). Bár való igaz,a 2. majd' dupla annyiért van általában.
Amúgy sztem is jobb ez a "dobozban figyel a lemezen a játékom" dolog.
Eltekintve attól,hogy ha letöltöd,jóval olcsóbb. Magyar kiskerek jó nagy "keselyűk",mit ne mondjak... Élen az 576-al pölö.
ide ez van írva... :
PUBLISHER: Microsoft
DEVELOPER: Epic Games
GENRE(S): Third-Person Shooter, Action, Survival Horror
PLAYERS: 8
ESRB RATING: M (Mature)
RELEASE DATE: November 7, 2006
amúgy meg igazad van, nagyon nem horror... inkább TPS túlélő akció...
az lenne a GoW-al kapcsolatosan a kérdésem, hogy a Knock Knock pálya részen (asszem pálya rész...) miután lelőtték
Carminet
ltámadtak hátulról, aztán az épületből... azokat legyaktam és Domot kéne követnem... Dom meg nem megy sehova... itt hova/merre kéne mennem? plz segítsetek ,
én sokkal jobban szeretem a dobozos játékokat, örömmel tölt el ha a 2 hónapos Xbox360 gyűjteményemre nézek. ma gyarapítottam egy Gears of War-ral... ez a játék kötelező mindenkinek aki szereti a horrorokat (pl: Resi, Dead Space...) amúgy meg az hülyeség ha veszek egy 250 GB-os vinyót és arra rakom a DLC-ket?
én úgy tudom teljes játékok csak a Classic-ra készült játékok vannak fent.(pl Fable, Bornaut Revenge, Black vagy mi a fene... ilyenek, ezek 1200 MS pontba kerülnek. a legtöbb)
én 1600 MS pontot (=GTA IV-Last and Damned)- 6000 FT-ért láttam...
a többit meg már elmondta Cooler...
Gears of War = horror? xD Amúgy a Gears 2 minden tekintetben jobb mint az 1. Teljes játékot nem lehet leszedni mármint normális "nagyot" Arcade gameket lehet leszedni, meg classic xbox gameket stb. Attól függ mennyiért veszed a pontokat, hogy mennyibe kerül. GTA: TLAD-ért 6000 az sok. Én nemrég vettem 4200 pontot 11500-ért, számolj utána sokkal jobban megéri.
én sokkal jobban szeretem a dobozos játékokat, örömmel tölt el ha a 2 hónapos Xbox360 gyűjteményemre nézek. ma gyarapítottam egy Gears of War-ral... ez a játék kötelező mindenkinek aki szereti a horrorokat (pl: Resi, Dead Space...) amúgy meg az hülyeség ha veszek egy 250 GB-os vinyót és arra rakom a DLC-ket?
én úgy tudom teljes játékok csak a Classic-ra készült játékok vannak fent.(pl Fable, Bornaut Revenge, Black vagy mi a fene... ilyenek, ezek 1200 MS pontba kerülnek. a legtöbb)
én 1600 MS pontot (=GTA IV-Last and Damned)- 6000 FT-ért láttam...
a többit meg már elmondta Cooler...
Jó kis chatet csináltatok itt. Gaborgame - amúgy fel lehet tenni a sok kérdést egy HSZ-be is és akkor nem ez megy... Ha letöltesz egy DLC-t itt nem úgy van h 3szor letöltheted még, hanem hozzárendeli az accountodhoz szal bármikor ingyen leszedheted már. Premium régebbi 20 gb-os winyóval, pro új 60 gb-os winyóval. Az újabb gyártmányokon van HDMI. Live-on nem lehet böngészni a netet, demót lehet leszedni minden minden vackot. Gold tagság és pontok feltöltése valóban kóddal megy.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.