Mongoose- 50 ezerbe került amikor kiadták mint "megvásárolható" tartozék a boxhoz,azóta nem csoda hogy lement az ára,és igaz ithon még nem tarol a Blu-ray,engem sem érdekelnek,néha ritkán azért valamit beszerzek,pl. a Dark Knight-ot nem hagytam ki ,Advent Children
Kinek meg A nintendó még mindíg az a narancssárga kazattás akármi a piacról... ( ismerek ilyent,bizóóóny... )
Arby !
A box360 összekötése pécével (média centeres móka) le van írva a haszn. utasításba.
le kell tölteni vmit a MS oldaláról a pécére asszem,hogy lássa a gép a boxot.
De most ne kérd,hogy túrjam fel a dobozt,a tiédben is van haszn.ut. papír,asszem.
HD-DVD témához:
HD-DVD lejátszót kapsz a boxhoz már 15ezerért,úgyhogy az 50ezres duma melléduma.
És igen,elég sok filmet is kiadtak már itthon is rá,mire becsődölt a buli.
Nekem pl. Hulk,Terminátor mozi film van meg és nagyon kafa.
Simán lehet még új és használt filmeket is kapni,csak keresni kell és nem várni a sültgalambot...
Az áruk kábé a fele a BR filmeknek,szóval sztem megéri. ( parasztvakításnak mindenképp )
Ja,a BR-D ről meg csak annyit,hogy igaz,2007 januárjában nyerte a formátum-háborút,de azalatt az eltelt 2 év alatt
alig esett az ára a filmeknek és a lejátszóknak,plusz az elterjedése a platformnak ...khmm... elég korlátolt.
Okés,pl. itthon Bp-en biztosan sok helyen van,de egy 120ezer fő fölötti "nagyvárosban" csupán a MédiaMarkt-ban meg a
MadarasTeszkó-ban lehet kapni egykettőt... És ez elég b*sszantó.
Chocho írta: boyzndahood írta:Mert kihasználja
Bizonyíték?
Na jó, csak vicceltem. Veled nem lehet vitatkozni, ezt már tudom a másik topicból, lévén soha nem érvelsz, csak mondod a magadét. Az pedig ugye flame-met von maga után, amit errefelé nem szeretnek. Szóval písz és bekontopik.
Próbáld azt bemagyarázni hogy a DVD-t szuperül kihasználják és még hely is marad a boxon
boyzndahood írta:
Próbáld azt bemagyarázni hogy a DVD-t szuperül kihasználják és még hely is marad a boxon
Ezt most nem nagyon értem... milyen mondat ez? Kérdő, vagy kijelentő, vagy... nincs mondatvégi írásjel, a mondanivaló összesslglben zavaros, stb.. Na mindegy.
arby írta:
Alapból tudsz, csak hát bonyolult a gépelés... De én próbáltam már, működik.
Lenne egy kérdésem hol tudnék letölteni a windows xp-mhez windows media center-t mer akk ha össze kötném a boxot a gépel akkor lehettne netezni is tudtomal
Én a KIng Kong-ot láttam olyanon ,mást nem,de volt még egy pár kapható ,ha jól emlékszem,meg nálunk a boltba is egy két zenekaros ,aszem még most is itt porosodnak
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.