Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#369639 ChelseaKid 2009. február. 19. 19:15
ChelseaKid
a Marcanaries 2-t próbáltam( GTA 4 4ever), annyira nem jött be, a GRID-nél is ugyanez a helyzet, inkább Bornaut-ozok
#368867 MongooseNX71 2009. február. 18. 17:18
MongooseNX71
Én is csak tippelek.
Vagy inkább logikusan (?) agyalok...
#368854 kacsurka 2009. február. 18. 17:04
kacsurka
#368473 :: MongooseNX71 (2009. február. 17. 20:18)
Akkor ugyanazt fogják csinálni,mint az alap GTA4 meg a GoW játékokkal. Fél év szünet vagy figyelik,mikor esnek vissza jelentősen az eladások és akkor kiadják PC-re. (az tutti,hogy PS3-ra nem,mert hülyék lennének a konkurenciának dolgozni) A fejőstehén-dologhoz csak annyit: Az MS-nek fontosabb a presztizs (aka. konzolháborúban szerzett minden csipetnyi előny) és maga a konzol-biznisz,mint hogy holmi DLC-ken keressenek még méhány plusz millát (persze dodóban,ugye). Azért ők sem hülyék és higyjétek el,pontosabban tudnak hosszútávra tervezni illetve becsülni,mint holmi fórom-vitézek. Ez sztem belátható mindenképp és igaz a konkurenciára is.
MongooseNX71 írta:

Akkor ugyanazt fogják csinálni,mint az alap GTA4 meg a GoW játékokkal.
Fél év szünet vagy figyelik,mikor esnek vissza jelentősen az eladások és akkor kiadják PC-re.
(az tutti,hogy PS3-ra nem,mert hülyék lennének a konkurenciának dolgozni)
A fejőstehén-dologhoz csak annyit:
Az MS-nek fontosabb a presztizs (aka. konzolháborúban szerzett minden csipetnyi előny) és maga a konzol-biznisz,mint hogy holmi
DLC-ken keressenek még méhány plusz millát (persze dodóban,ugye).
Azért ők sem hülyék és higyjétek el,pontosabban tudnak hosszútávra tervezni illetve becsülni,mint holmi fórom-vitézek.
Ez sztem belátható mindenképp és igaz a konkurenciára is.

Lehet, hogy igazad van, ezért hangsúlyoztam, hogy szerintem! NEm ismerem annyira az MS üzletpolitikáját, hogy bármit is biztosra tudjak állítani velük kapcsolatban. MAjd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#368614 ChelseaKid 2009. február. 18. 06:54
ChelseaKid
MongooseNX71 írta:

NEM ÉN (vagy bármelyik user) dönti el,hogy mi legyen és mikor.

de, mégis érted a tanáros példát...
amúgy az előző hsz-em nem csak a Te hsz-ed-re hanem az előtted szólóékra is írtam.
és mellesleg igazad van, de mikor először adtak ki játékot akkor Ők adtak, és csak utána mi, és ez így ment/megy tovább szvsz...
#368510 MongooseNX71 2009. február. 17. 21:22
MongooseNX71
Én a Kacsurka hsz.-ét reagáltam.
Olvasd el előtte azt és közvetlen utánna az enyémet.
Sztem nagyjából lejön,amiről zagyváltam.
Vagyis nem biztos, hogy azoknak, akik diktálnak adott piacokon, a plusz bevétel egyensúlyban van (esetleg eőtérbe helyezhető) egy piaci
pozíció megtartásával (jelen esetben ez az exkluzivitás megőrzése,ugye).

Azt meg ne is reméld,hogy a buliban MI (userek) vagyunk azok,akiket kiszolgálnak. Neeem. Mi szolgáljuk ki őket. Mi tejelünk nekik,mi tartjuk
el az egész brancsot. (vagy ha nem, akkor KICSODA ??)
Mi hajlongunk alázattal egy GoW2 vagy Halo3 előtt, mi tapsikolunk a bemutatókon egy-egy csilli-villi cucc láttán.
Volt-e valaha olyan,hogy BÁRMELYIK vezető cég MEGKÖSZÖNTE ÉS / VAGY DÍJAZTA BÁRMIVEL IS (piaci érdek nélkül !!!)
a felhasználók "hűségét" ???

A tanáros példádat viszont nem vágom.
Én csupán azt említem (említhetem) amiről vélt vagy valós infóm van. Mint bárki másnak.
Ha azt olvasom vagy látom/hallom valahol,hogy mi mikor és mire jön ki,esetleg megemlítem. Én vagy bárki más.
Csupán egy infó alapján. Ismétlem,ez nem biztos,hogy VALÓS.
NEM ÉN (vagy bármelyik user) dönti el,hogy mi legyen és mikor.
Az osztályzatokat pedig a tanár adja. De csak olyant adhat,ami tükrözi a diák előadását.
És ez nem csupán a tartalmi oldalra vonatkozhat. Ha szimpi neki a srác vagy kidumálja magát,simán ad neki egyel jobb jegyet,nem?
#368483 ChelseaKid 2009. február. 17. 20:42
ChelseaKid
most nem értem Mongoose, van Box-od akkor mi van (ha nincs másra) ha a presztízs az egyik legfontosabb náluk? Tudod, hogy az első, hogy minket (tulajdonos, gamer) kiszolgáljanak... Csak utána a pénz, és a rivalizálás. szerintem is majd ők eldöntik, hogy mire jön...
amikor van egy játék és leírod, hogy erre és erre jön ki az teljesen ugyanolyan mintha a tanárnak megmondanád, hogy 4-est vagy 5-öst akarsz...
amúgy van valakinek valami új játéktapasztalati élménye?
#368473 MongooseNX71 2009. február. 17. 20:18
MongooseNX71
Akkor ugyanazt fogják csinálni,mint az alap GTA4 meg a GoW játékokkal.
Fél év szünet vagy figyelik,mikor esnek vissza jelentősen az eladások és akkor kiadják PC-re.
(az tutti,hogy PS3-ra nem,mert hülyék lennének a konkurenciának dolgozni)
A fejőstehén-dologhoz csak annyit:
Az MS-nek fontosabb a presztizs (aka. konzolháborúban szerzett minden csipetnyi előny) és maga a konzol-biznisz,mint hogy holmi
DLC-ken keressenek még méhány plusz millát (persze dodóban,ugye).
Azért ők sem hülyék és higyjétek el,pontosabban tudnak hosszútávra tervezni illetve becsülni,mint holmi fórom-vitézek.
Ez sztem belátható mindenképp és igaz a konkurenciára is.
#368437 Plaxer 2009. február. 17. 19:26
Plaxer
#368426 :: kacsurka (2009. február. 17. 19:14)
Tényleg only Xboxnak emlegették, de mivel az MS vette meg, lehet hogy lesz PC-re is. Miért ne fejné meg kétszer ugyan azt a tehenet? Bár ez csak az én gondolkodásom, de szerintem logikus lenne, ha így lenne, csak azért nem jelentették be eddig, mert akkor nem biztos, hogy annyian megvennék BOXra. SZVSZ
Megnem erősített források szerint júniusban jön a GTA DLC-je PC-re. A Rockstar nem cáfolta a híreket.....Jönni fog az ne aggodjatok
#368426 kacsurka 2009. február. 17. 19:14
kacsurka
Tényleg only Xboxnak emlegették, de mivel az MS vette meg, lehet hogy lesz PC-re is. Miért ne fejné meg kétszer ugyan azt a tehenet? Bár ez csak az én gondolkodásom, de szerintem logikus lenne, ha így lenne, csak azért nem jelentették be eddig, mert akkor nem biztos, hogy annyian megvennék BOXra. SZVSZ
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#368423 MongooseNX71 2009. február. 17. 19:11
MongooseNX71
#368418 :: Cooler (2009. február. 17. 19:01)
Kiderült hogy csak technikai probléma volt, most már letölthető M.o.-ról is. Éljen! PC-re nem jön. ONLY FOR XBOX 360.
Jól sejtettem. Éljen A BOX !!!
#368418 Cooler 2009. február. 17. 19:01
Cooler
Kiderült hogy csak technikai probléma volt, most már letölthető M.o.-ról is. Éljen! PC-re nem jön. ONLY FOR XBOX 360.
#368399 MongooseNX71 2009. február. 17. 18:42
MongooseNX71
Én úgy hallottam,a GTA4 DLC only x360 lesz.
Aztán javítson ám ki nyugodtan,aki jobban tudja !
#368300 ChelseaKid 2009. február. 17. 16:10
ChelseaKid
ha a PoP-al is ez lesz biztos nem veszek MS pontokat, ezek nagyon jónak tűnnek, de ha ilyenek...
kösz aki leírta a véleményét! most asszem az lesz, hogy jön a CoD aztán a Bad Company és a Mirror's Edge...
a HALO meg majd ezek özött! ( szerencse, van a Microsoftnál ismerős és a Microsoft által kiadott gamékat, könnyebben megvehetem ... ezért nem lesz most se GoW-om se Fable-m se Halo-m majd egyszerre , még egyszer kösz!
#368273 Cooler 2009. február. 17. 14:38
Cooler
Nah most elég pipa lettem a Microsoftra... Ma megjelent a GTA IV DLC, és nem tölthető le M.o.-ról mert régiózáras. (GYK: regiózár- ip címedet ellenőrzi és ha olyan országból vagy ahol nem támogatott a live akkor bukta...) Persze vannak különféle trükkök hogy hogy lehet kijátszani a régiózárat, de egyik sem működik jól. Komolyan nem hiszem el hogy nem kell nekik a pénzem...
#368186 Big Slim19 2009. február. 17. 12:27
Big Slim19
Ki mondta azt hogy warez lenne ez? Eggyik ismerősöm tudna hozni, csak hát nem akarom potyára megvenni, hogy utánna meg kidobhassam. Na valaki egy értelmes választ?
#368131 MongooseNX71 2009. február. 17. 01:56
#368128 MongooseNX71 2009. február. 16. 23:52
MongooseNX71
ez elég erősen warez,úgyhogy én hanyagolnám...
#368107 Big Slim19 2009. február. 16. 22:32
Big Slim19
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy amit kiadtak amerikában a Forza Motorsport 2-höz Bonus lemezt, amin rajta van az összes live-os dlc azt pal-os gépekre is fellehet vajon tenni? Csak mert live-om nincs(bann), így azokat nem tudom letölteni, ezért érdekelne a dolog.

Kösz, csőő!
#368092 Plaxer 2009. február. 16. 21:59
Plaxer
#368079 :: Plaxer (2009. február. 16. 21:42)
A Bad Company-t válaszd, minden pénzt megér!
Ez ember függő. Ha akció orientált játékra vágysz sok humoros közbe szolással, akkor Bad Company. Ha sztrorira specializálodó epikus történettel rendelkező gamer vágysz akkor Halo. Akkor is a Bad Company-t válaszd
#368083 lde 2009. február. 16. 21:48
lde
#368067 :: ChelseaKid (2009. február. 16. 21:19)
3 jelöltem lenne amúgy, a 3. a Halo 3 5000 Ft-ért szerintem ezek mind megérnék, de csak a kövi péntek 13. lesz névnapom, majd akkor lehet találkozom velük kár hogy a FIFA nincs ilyen áron...
Egyértelműen HAlo
#368067 ChelseaKid 2009. február. 16. 21:19
ChelseaKid
3 jelöltem lenne amúgy, a 3. a Halo 3 5000 Ft-ért szerintem ezek mind megérnék, de csak a kövi péntek 13. lesz névnapom, majd akkor lehet találkozom velük kár hogy a FIFA nincs ilyen áron...
#368059 ChelseaKid 2009. február. 16. 20:57
ChelseaKid
OFF: nem akarok reklámozni, de a Joeystation-on egy két játék jó árban van, nem tudok dönteni!
szóval ki játszott a CoD 5-tel, és van-e olyan jó minta a Bad Company? és milyen szerintetek a Box-os Mirrors's Edge, játszottam a demóval, tettszik, csak nem tudom megér-e 7000 Ft-ot?
#367872 ChelseaKid 2009. február. 16. 18:32
ChelseaKid
töfi, én úgy tudom, hogy nincs...
amúgy szoktam olvasni a ps3 topicot és azt írják nem lesz Xbox exkluzív az évben, e ezeknek lehet mondani bármit...
nem értem...