Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#373502 töfi 2009. február. 26. 21:44
töfi
Tudtok valamit arról hogy az általam, nagyon várt Race Pro miért csak 7,5 körüli értékeléseket kapott? Talán a grafika miatt,mert az nincs olyan mint a Forza 2-é vagy a PGR 4-é? Nem tudom,mert a szimulációs rész biztos OK.
#373497 ChelseaKid 2009. február. 26. 21:33
ChelseaKid
nah!! végre, szombaton megyek a Gears of War első részéért !! nagyon örülök, ez lett a CoD 5 és a Halo 3-ból...
a játékkal kapcsolatosan az lenne a kérdésem, hogy:
-Mo. vásárolt játékok feliratosak-e? természetesen magyar nyelvű feliratra gondolok...
-ebben is van CO-OP mód vagy ez csak a másodék részében található újdonság?
(hétvégén ki tudom-e pörgetni a legkönnyebb szinten , ha a a Cod 5 PC-n casual szinten) 5 óra volt? tudom, ez hülye kérdés... erre nem fontos válaszolni )
köszi a választ.
#372868 Chocho 2009. február. 25. 18:28
Chocho
Lenne egy kérdésem. Az Xbox 360-hoz tudok csatlakoztatni sima jack-dugós hangfalakat (egy régi 2.0-ám van)?
Gaming is believing.
#372703 Bate 2009. február. 25. 12:48
Bate
A netes vásárláshoz mindenképpen dombornyomott kártya kell, tehát ezek a diák-kártyák nem jók erre a célra...
#372685 Brian_Sullivan 2009. február. 25. 10:37
Brian_Sullivan
#372662 :: MongooseNX71 (2009. február. 25. 08:10)
ezek a Junior-os kártyák nem igazán szoktak mülködni efféle vásárlásokkor. igazából kérdezd meg a kártya kibocsájtót,hogy mit szeretnél csinálni (ahhoz közük semmi,hogy konkrétan mit akarsz venni !!!) azt támogatja-e? amúgy meg regisztráld be a kártyádat a GAME oldalán és ha nekik nem okés,akkor jön egy e-mail,hogy ez a kari nekik nem frankós. nekem az Allianz-os hitelkártyám dobta vissza,úgyhogy maradt a K&H-s,de az nem túl szimpi ügy nekem, mert arra jön a fizum is és nem szeretném közkinccsé tenni a kari adataimat ... ezért várok most még és asszem direkt erre a célra keresek egy olcsó de sokrétű kártyát majd.
Köszi, akkor majd utána járok a dolognak mind két oldalról.
Nekem pont azért lenne jó, ha ezt is elfogadnák mert nem utalnak rá semmit, csóró diák vagyok Csak akkor van rajta pénz ha teszek rá. Ajánlották sokan a web kártyát, de ahhoz először is kell egy folyószámla, aminek nekem nem lenne kedvezményes a havi díja, kapásból kb 1000ft/hó...
Ha találsz valami jó megoldást, akkor megköszönném, ha megosztanád velem is.
#372662 MongooseNX71 2009. február. 25. 08:10
MongooseNX71
ezek a Junior-os kártyák nem igazán szoktak mülködni efféle vásárlásokkor.
igazából kérdezd meg a kártya kibocsájtót,hogy mit szeretnél csinálni (ahhoz közük semmi,hogy konkrétan mit akarsz venni !!!) azt támogatja-e?
amúgy meg regisztráld be a kártyádat a GAME oldalán és ha nekik nem okés,akkor jön egy e-mail,hogy ez a kari nekik nem frankós.
nekem az Allianz-os hitelkártyám dobta vissza,úgyhogy maradt a K&H-s,de az nem túl szimpi ügy nekem,
mert arra jön a fizum is és nem szeretném közkinccsé tenni a kari adataimat ...
ezért várok most még és asszem direkt erre a célra keresek egy olcsó de sokrétű kártyát majd.
#372621 Brian_Sullivan 2009. február. 24. 21:37
Brian_Sullivan
Volt már itt korábban részletesen kifejtve a game.co.uk-ról való vásárlás menete. Konkrétan engem az érdekelne, hogy az említett oldalról lehet-e, illetve volt-e már valaki aki vásárolt
kártyával.

Bocs az offért, de láttam, hogy itt volt róla szó... Amúgy van egy kis köze a topichoz, innen rendelnék boxos játékokat majd
#372440 lde 2009. február. 24. 17:20
lde
VAn egy eladó tökéletes állapotban lévő tápom ha érdekel valakit írjon i.á.: 6000 ft
#372435 Cooler 2009. február. 24. 17:10
Cooler
#372354 :: Gaborgame (2009. február. 24. 15:30)
Tud valaki valamit az uj xbox ról?
Ha hivatalos információ napvilágot lát akkor már mindenki fog tudni róla. Pletykálni meg nem érdemes. Mondjuk én tudok egy alapon nyugvó információt, amiben lehet hogy van vmi. Olvastam hogy a Microsoft megvette vmi Izraeli cégnek a full mozgásérzékelős akármilyét, amely a legfejlettebb technológia a piacon. Szal vmilyen MS-es cuccba ilyen lesz, szinte mindenki azt mondja h az Xboxba. Mondjuk ez sztem is legalább 90%, nem hiszem hogy a Windowsba akarnák tenni . Csak az a kérdés hogy lehet ehhez a 360hoz lesz ez kiegészítő, vagy a teljesen új X része lesz.
#372327 ChelseaKid 2009. február. 24. 14:41
ChelseaKid
ezzel a kis aranyossal. asszem ethernet kábel a neve (gondolom mindenki ismeri), nagyon fain és amíg nem volt bekötve a net a Box-ba evvel játszottam, hasznos ám.
#372221 pulai 2009. február. 23. 22:46
pulai
Sziasztok. Xbox live-hoz való csatlakozásnál fontos a router? Mert én próbáltam csatlakozni a live-hoz de valami hibát ír ki. Valami DNS a hibás. A szolgáltatóm azt mondta hogy használjak routert. Ti hogyan csatlakoztok a live-hoz?
#372218 Cooler 2009. február. 23. 22:24
Cooler
#372207 :: snec (2009. február. 23. 21:59)
Aki MS pontokat vagy Live kódot akar vásárolni az keresse fel Iceakos-t Villámgyors, olcsó és megbízható a srác.
Pont ma vettem tőle pontokat, amúgy igen nagyon megbízható, gyors és legjobb áron igazából nála lehet kapni.
#372207 snec 2009. február. 23. 21:59
snec
Aki MS pontokat vagy Live kódot akar vásárolni az keresse fel Iceakos-t Villámgyors, olcsó és megbízható a srác.
#371895 ChelseaKid 2009. február. 23. 15:04
ChelseaKid
pontosabban a legfrissebb demók, de egy idő után azokat is engedi. amúgy én azért szeretem az ilyeneket főleg GTA, Mass Effect és a Pókemberek. ) mert a sztori jó szokott lenni, ellehet lenni sokáig vele és ha kicsit ideges vagy, lazítani szeretnél fogod, bekapcsolod és mindenkit szétgyaksz
#371798 MongooseNX71 2009. február. 23. 11:40
MongooseNX71
A sandbox-gamék átka. Elder Scrolls,GTA széria,meg a Mass Effect és most meg a FC2. Lassan,lassan szaporodik a kínálat...
Én mindenesetre azt gondolom EZEK a játékok a leginkább HC-gamereknek való cuccok.
Nyomhatod napokig-hetekig-hónapokig,mire kiismered.
Aztán jön egy tartalmasabb kiegészítő (mint annó a Shivening Isles az Oblivionhoz,vagy most a GTA4 DLC) és újabb hosszú napokig beszippant.
Ez JÓ dolog. Aki "megunja",annak vagy nincs ideje rá,vagy a "könnyebb" léptékű cuccokat kedveli.
Szóval nekem senki ne akarja bemagyarázni,hogy a világ az "egyszerűbb" játékok felé megy.
Okés,kazuál gamék jönnek hegyekben.
De pl. hasonlítsunk már össze egy 5 vagy akár 2-3 évvel ezelőtti stratégiát,meg egy mait (pl. Halo Wars,Red Alert 3,EndWar).
Vagy egy "ugrabugra" cuccot. Mint pl. a Mirrors Edge vagy az új Tomb Raider.
Ecerűek, mi ?? Sokkal "butábbak", mint az évekkel ezelőtti társaik, ugye ??
Véleményetek ?
#371790 TOMYKILLER 2009. február. 23. 11:11
TOMYKILLER
Csáó.
Szerintem unalmas egy játék a FarCry2,sajnos!
Inkább várj jövő hónapig,ugyanis Márciusban jön a Resident Evil 5 !

"Ez a saját véleményem!"
#371789 pulai 2009. február. 23. 10:53
pulai
Sziasztok. Mit gondoltok a Far Cry 2 játékról? Érdemes rá beruházni? Persze olvastam róla teszteket de én annak a véleményére lennék kíváncsi aki végigjátszotta a játékot.
#371618 Cooler 2009. február. 22. 21:05
Cooler
Eléggé aranyárba mérős helyet linkeltetek be itt Goldra. 12+1 hónapos Goldot akár 10-ér is lehet kapni... Nézzetek körül a boltokba most igaz válság van szal olyan 11 környéke az ár. Igen van EU-s profilhoz meg amerikaihoz meg minden. Ajánlatos EU-ba regelni (pl. UK) mert Magyarországon a legkönnyebben beszerezhető Gold, és MS pont az az EU-s. Ja és eléggé oda kell fiygelni hogy milyen országhoz milyen feltöltőkarit vásárolunk.
#371610 MongooseNX71 2009. február. 22. 20:40
MongooseNX71
az ember,aki sosem fogja tudni meghazudtolni önmagát ...
#371607 ChelseaKid 2009. február. 22. 20:33
ChelseaKid
tulajdonképpen az Xbox.com-ot látod csak kicsit más formában...
#371603 MadBoy 2009. február. 22. 20:27
MadBoy
Jah de akkor így honlapot nézni mint ezt a PGO-t pl nem lehet ugye? HOgy onnan ide feljövök? Vagy más akármilyen oldalt..
#371601 ChelseaKid 2009. február. 22. 20:24
ChelseaKid
így néz ki a Dashboard, az avatarod és a témád Te állítod be. ha be van kötve a net, akkor a gép letölti a Dash-t és felrakja, Neked "regisztrálni" kell. mivel Mo-gon nincs LIVE ezért ajánlott angolnak vagy amerikainak "regelni". (remélem jól emlékszem... ha valamit rosszul írtam javítsatok ki. ) filmeket, videoklipeket, játékokkal kapcsolatos cuccokat, játékokatm demókat tudsz letölteni, és nem mellesleg levelezni+ multi.
#371594 MongooseNX71 2009. február. 22. 20:11
MongooseNX71
Szólsz,hogy akkor egy héten bellül kell,én mondom majd,mikor járok Bp-en (hetente egyszer minimum megyek) és ütközünk.
Ennyi.