és a netre valo csatlakozás vagy demo letöltés?bocs sik hülye vok ehhez
Gaborgame írta:
és a netre valo csatlakozás vagy demo letöltés?bocs sik hülye vok ehhez
Gold tagság a demo letöltéshez nem kell. Persze néhány napig a leg keresettebb demóknál előfordulhat, hogy csak a fizetős tagok számára elérhatő, de úgy is feloldják. Valódi net boxon nincs. egyébként nem kell gold acc. sem a fizetős tartalmak letöltéséhez, sem a böngészéshez. Az ingyen cuccok letöltéséhez csak egy NEM flashelt box kell, fizetőshöz Microsoft Pont.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Nekem egy éve van X-boxom,de még mindig nem próbáltam vele multizni,valahogy nincs kedvem fizetni érte... Netezni meg ott a PC,nem tudom hogy előfizetés nélkül van-e értelme böngészni konzollal.(ha lehet egyáltalán)
Grafikai külömbség van a ps3al szemben?vagy fps kölömbség?
Nekem egy éve van X-boxom,de még mindig nem próbáltam vele multizni,valahogy nincs kedvem fizetni érte... Netezni meg ott a PC,nem tudom hogy előfizetés nélkül van-e értelme böngészni konzollal.(ha lehet egyáltalán)
Szóval akkor mit nem értesz ??
Azok a zsinórok kellenek csupán,amiket Cooler belinkelt.
Összes plusz ráfordítás kb. 4000+1000 forint a két zsinór.
Gabor !
Miért akarod lecserélni a PS3-at???
Nekem van mindkettő és nagyon nem tudnék dönteni,hogy melyik a jobb...
Szívem a 360-as felé húz,technikailag viszont a PS3 jobbnak tűnik,bár kevesebb rá az exkluzív game.
Idén tutti,hogy PS3-ra jobb címek jönnek,de 360-as fronton JELENLEG jobb a felhozatal.
Netes része a 360-asnak kidolgozottabb (LIVE vs. PSN) de az online game azon fizetős.
Kontroller X360-on jobb,de PS3-ban ott a Blu-Ray player. (bár ha nem akarod kihsználni,tök fölös...)
Szóval pro és kontra van mindkét oldalon.
Ám ha csupán az újdonság varázsa vonz és kíváncsi vagy a 360-asra,annyit nem ér meg a dolog,mint amennyit buksz egy gépcserén.
EZT jól gondold át !!!
MongooseNX71 írta:
Már mindent értek. Ellenben az élcelődésednek semmi hasznát nem vettem.
Azok a zsinórok kellenek csupán,amiket Cooler belinkelt.
Összes plusz ráfordítás kb. 4000+1000 forint a két zsinór.
Gabor !
Miért akarod lecserélni a PS3-at???
Nekem van mindkettő és nagyon nem tudnék dönteni,hogy melyik a jobb...
Szívem a 360-as felé húz,technikailag viszont a PS3 jobbnak tűnik,bár kevesebb rá az exkluzív game.
Idén tutti,hogy PS3-ra jobb címek jönnek,de 360-as fronton JELENLEG jobb a felhozatal.
Netes része a 360-asnak kidolgozottabb (LIVE vs. PSN) de az online game azon fizetős.
Kontroller X360-on jobb,de PS3-ban ott a Blu-Ray player. (bár ha nem akarod kihsználni,tök fölös...)
Szóval pro és kontra van mindkét oldalon.
Ám ha csupán az újdonság varázsa vonz és kíváncsi vagy a 360-asra,annyit nem ér meg a dolog,mint amennyit buksz egy gépcserén.
EZT jól gondold át !!!
Srácok, a segítségetekre van szükségem!
16 oldalt olvastam vissza, de még így sem tiszta minden, szóval kérnék egy szívességet. Mielőtt azonban ezt megtenném, leírom, mi is a helyzet velem.
Kb. abban a cipőben járok, mint arby korábban. Van egy monitorom (Samsung SyncMaster 2333SW, 16:9 full HD), aminek ugye a DVI-je foglalt a gép által, viszont a D-SUB-ra szívesen kötnék rá egy Xbox 360-at. Van továbbá egy sima sztereó hangfalszettem, jack-dugókkal. Amit pedig kérnék:
Lenne szíves valaki belinkelni a kábeleket, amikre egészen pontosan szükségem van? Csak mert nagyon közeleg a vásárlás napja és nem szeretnék hülyeséget csinálni. Ugye megértitek...
Köszönöm előre is!
Nah akkor mégegyszer: egy HD VGA kábelre lesz szükséged, pl egy ilyenre. Ennek a D-subja megy a monitorra. Hangnak meg ott van a 2 db rca, hogy ebből jacket varázsolj még kell egy rca jack átalakító aminek az rca része anya az jack része apa. Pl. egy ilyen. Jah és igen ehhez a megoldáshoz olyan hangfal kell aminek van jack bemenete. Kb ennyi.
16 oldalt olvastam vissza, de még így sem tiszta minden, szóval kérnék egy szívességet. Mielőtt azonban ezt megtenném, leírom, mi is a helyzet velem.
Kb. abban a cipőben járok, mint arby korábban. Van egy monitorom (Samsung SyncMaster 2333SW, 16:9 full HD), aminek ugye a DVI-je foglalt a gép által, viszont a D-SUB-ra szívesen kötnék rá egy Xbox 360-at. Van továbbá egy sima sztereó hangfalszettem, jack-dugókkal. Amit pedig kérnék:
Lenne szíves valaki belinkelni a kábeleket, amikre egészen pontosan szükségem van? Csak mert nagyon közeleg a vásárlás napja és nem szeretnék hülyeséget csinálni. Ugye megértitek...
ok, kösz! holnap megyek érte! eddig csak jókat hallottam róla, és úgy tudom ez a második legjobb Xbox360-ra elkészült játék. (az első a GTA IV)
kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen csodálatos játék, és még nem vettem meg...
ok, kösz! holnap megyek érte! eddig csak jókat hallottam róla, és úgy tudom ez a második legjobb Xbox360-ra elkészült játék. (az első a GTA IV)
kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen csodálatos játék, és még nem vettem meg...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.