Az enyém original,és tök jó hogy azóta nem kell kéthetente 4 darabos tartós elemet vennem!
Miguel: az a Shaun White Snowboarding valahol az év sportjátéka lett.Ekkorát tévedtek volna??A videókból annyit szűrtem le hogy elég arcade,viszont jól néz ki.
A X-box360 kontrolleréhez ajánlatos aksit venni ha nem akartok tartós elemér futkozni a boltba... Megéri!
Mate !
Ez klassz ( amit linkeltél ).
Nem is tudtam,hogy együtt csomizva is adják őket.
De sztem második joynak bőven jó egy zsinóros.
töfi !
Igen. Egy aksi tényleg megéri,de csak a Play&Charge kitben véve és lehetőleg az eredeti MS.
Vannak jobb féle utángyártmányok,azok 4-5 ezerért vállalhatók.
Az origi MS kb. 6 ezer.
De a vacak 3 ezreseket kerülni kell !!!
Ha belegondolsz,egy Varta aksi pakk (4 db, 23100mAh ) + töltő is bőven 4ezer fölött van,de a MS aksit gaming közben is töltheted frankón !
A vezetékes X360 controller USB-s csatolású nem? Láttam már pár játéknál, hogy támogatja a vezérlőt, gondolom nem a vezeték nélkülit. Vagy azt lehet esetleg valahogy csatlakoztatni a PC-hez?
HammeR írta:
A vezetékes X360 controller USB-s csatolású nem? Láttam már pár játéknál, hogy támogatja a vezérlőt, gondolom nem a vezeték nélkülit. Vagy azt lehet esetleg valahogy csatlakoztatni a PC-hez?
Hammer nekem ilyen
van és tökéletesen működik(xp-hez)
Elég drága de nem 6-8 ezer plusz.
Igen, USB-s. Ezzel + egy segédprogival (MS-től leszedhető a progi + infót is találsz hozzá) használhatod gyak. bármelyik PC gaméhoz.
A wifi-shez kell egy "vevőt" venni és csatizni a PC USB portjába és azzal is mülkszik.
De egy ilyen vevő (csakis az origi MS x360-as féle a jó!) elég erős árban van. Kb. 6-8 ezerre számíts.
Ez viszont eléggé vicces ...
Akor inább már egy zsinóros joy,6ezerért.
Kábelessel amúgyis már rég óta nem csomiznak 360-ast gyárilag.
És beszerezni sem egyszerű.
Vegyél gépet wifi joy-al és második joyszinak egy használt (de jó állapotú) kábelest a vateráról vagy a teszveszről.
Kredenc!
A szfvári médiamarkt-ban van vevő,sztem bp-en is akad. itt 8ezer.
Halo 3 talán azért nem tetszett,mert túl sokat vártál tőle.
Annál a gaménál NEM arról szólt a hype,hogy arcodba kapod a legbrutálabb grafixot !!
Ott bizony a hangulat a lényeg,meg a történet. És mellesleg az egyik legerősebb a multija,bármi közül.
És azokban bizony a mai napig alig-alig akad párja.
Pl. anno a Halo 2 is hasonlóan járt XBOX-on.
Volt szebb ( BLACK ) és biztosan volt hoszabb fps is nála.
De az érzés,ami magával sodort és ami miatt végigtoltad Legandary-n is háromszor,na az bizony nem volt piskóta.
Nekem az egész HALO trilógia itt figyel a polcomon és akár az első résztől fogva bármikor végigtolnám,amikor időm engedi !
Gépvásárlás:
Ha netre mész vele,mindenképp az új alaplapos 60GB Pro gépet vegyél,ha nem lényeges,akkor elég az Arcade is,de az is Jasper-es legyen.
( 2008. aug. utánni tutti az )
Bár azért az Arcade melé érdemes beszerezni egy 20GB winyót is,mert az új dashboard felpakolása erősen ajánlott.
Én ezt tenném: 42-45k X360 Arcade + 20 GB X360 HDD 10-12k. = 52-57k. Mindenképp a legolcsóbban jössz ki.
A vevőegység is USB-s csatlakozójú...
Ha az Xbox 360 Controller for Windowsra gondolsz, van belőle vezetékes és vezeték nélküli is. Más kérdés, hogy én nem találtam idehaza egyetlen bolt, sőt, a Microsoft Hungary kínálatában sem vevőegységet... Ezért vettem vezetékest, meg vagyok vele elégedve, és szerintem elég hosszú a madzagja, engem legalábbis nem zavar.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Hát a Halo 3 nekem is megvan (igaz egy Bundle Copy verzió), de én csalódtam benne. Végigjátszottam 2x, multizgattam is vele de valahogy sztem egyhangú és unalmas.... Főleg most amikor már lassan másfél éve ki van adva. Ma már kopottas a grafika (ami már megjelenéskor sem volt szép), és sokkal jobb akciójátékok vannak nála. Én csalódtam benne, és én is az mondom amit a csalódottak 95%-a: túl nagy volt a hype... (azt hozzáteszem hogy odavagyok amúgy az FPS-ekért.)
Én azt mondom hogy magát az alapgépet, valamilyen olcsóbb és normális konzolshopban vegyétek meg, míg a játékokat vagy külföldről, vagy használtan, vagy ilyen cserebere oldalakról szerezzétek be. (Én is így szoktam, szvsz ez a 3 legjobb lehetőség hogy olcsón eredeti játékhoz juss....)
Hy! Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy x360-at, de sehogy sem tudok fel csatlakozni live-ra. A csatlakozás meg felel, mert érzékeli a box, de amikor rá megyek, hogy connecting akkor azt írja hogy nem jött létre a kapcsolat (valami ilyesmi, mert angolul van), aztán rá megyek a tesztre és ott az ip címnél azt írja, hogy hibás, akkor is, ha automatán van és akkor is ha manuálisan írom be. Mit tegyek? + a felhasználó nevet meg a jelszót, amit ha PC-n csatlakozok a netre, akkor kér, azt be írjam a Box-ba? vagy nem ott van a gond????
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.