Bankkártyás fizetés van. Szoktam rendelni tőlük, korrektek.
Bocs a floodért, szerkesztésről már lekéstem...
]{redenc!
Bankkártyás fizetés alatt azt érted, hogy bankszámlaszámot kell megadni és levonják majd a pénzt? Mondjuk azt nem vágom hogy ilyenkor megteszi-e a forint is a bankszámlán....
Célszerű mondjuk angliai címet megadni, mert az ms pontok külön vannak szinte minden régióban. A Live Gold feltöltés az általában bármilyen regisztrációhoz jó.
Tényleg jó oldal a game.co.uk, de itt hogy van a fizetés? átutalással, vagy utánvéttel? Jah, és igen: fontba, vagy forintba a fizetés? Lehet ezentúl külföldről szerzem be inkább a játékokat...
Tudja futtatni az Xbox Classic gameket is, ehhez egy kis javítást kell letölteni a Microsoft oldaláról, kiírni CD-re vagy DVD-re (esetleg pendrive) és feltelepíteni a boxra.
Hát igen 2 lehetőség van erre: 1.) HD VGA kábel, de ahhoz kell mégegy átalakító hogy hangot is tudjál varázsolni, plusz olyan hangfal aminek van 3.5mm-es jack dugója. 2.) HDMI - egyszerű egy kábel semmi más, egyszerre hang és képátvitel, mondjuk gondolom amelyik monitoron van HDMI azon van hangszóró is
Cooler: csak nem azt akarod mondani hogy ha Scart csatlkozóval kötöm a konzolt a HD tv-hez akkor nem 720p-ben fut a játék?! Ezt nem akarom elhinni.
töfi: Pedig igenis hidd el, mert így van. Mert a 3 db rca kábelt alakítja át scartra, az pedig sima SD képminőség (480p). 720p az HD, és ezt kizárólag Komponens illetve HDMI-vel lehet elérni (nah jó meg HD VGA kábellel monitornál). Scart nem képes HD-ra.
Az Xbox sokféleképp tud csatlakozni: adnak scart- rca átalakítót is, szal ha van scart akkor okés a dolog, persze ez csak SD minőség lesz. HD minőségben HDMI-vel és Component- el tud csatlakozni. Arcade most komolyan nem éri meg ha egy kicsit is komoly gamer vagy. Nem a letölthető tartalmak vagy a mentés helyigény miatt, nemis az NXE miatt. A probléma igazából az hogy vannak gamek amiknél nagyon megváltozik a játékélmény ha felmásolod winyóra (Fable 2, Force Unleashed, GTA IV). Sokkal rövidebb a töltési idő (ezek a gamek elég sokat töltenek, nah jó GTA nem annyira...), másrészt Force Unleashed-nek még kisebb a kifagyási esélye, kevesebb laggolás a dvd-meghajtó miatt, GTA-ba nincs pop-up, Fable-nél meg nem kell bámulnod a képernyőt jó másfél percig ha új helyre mész, hanem csak fél perc mondjuk. És az a gáz hogy simán elkell a 60 GB-os winyó, mert az én húsz gigásomra egy játék fér rá plusz néhány demó stb. Netről pedig még patcheket is leszedhecc stb, ami néha igenis kell... Soroljam még? Arcade a casual gamereknek való, akik nem játszanak sokat, kisebb játékokkal játszanak stb. nem részletezem.
Szerk.: az majdnem elfelejtettem hogy a dvd meghajtó meghibásodási esélye is csökken ha winyóról fut a játék, mivel nincs igénybe véve az olvasó.
JA igen azt ne mondtam nekem nem TVhez kell hanem most a hangfalamon keresztül van meg oldva az egész de nem szeretnék a monitor a box meg a feles mellé egy hangfalt is mindig csomagolni.
Jelenleg az xbox kábele ( olyan mint egy DVD nek a kábele piros fehér sárga és erre van egy átalakitó kötve ami 3.5 jacket csinál hogy a hang falba kössem de most van új fülesem és szeretném a sorból kihagyni a hangfalat.)
Olyan dologban szeretnék segítséget kérni hogy milyen átalakítót kellene vennem ahhoz hogy a fülhallgatót közvetlen az xboxra tudjam kötni. Az átalakítónak a videó kábel jobb és bal hang csatlakozójára kéne ha nem tévedek. ( az átalakító minden végének "bemenetesnek" kelenne lennie )
Na, az mondjuk sz.pás Tudom, hogy itthon is megvehetem viszonylag olcsón, ez a külföldi viszont a sok extra miatt csábító, elvégre kapsz + 1 joyt, 3 játékot annyiért, mint itthon egy sima Premium-ért. Végülis mindegy, amúgy sem most tervezem a vételét, pénzem meg ígyis úgyis lesz rá, csak mondjuk nem mindegy, hogy mit kapok azért a pénzért. Kár lenne kihagyni, de ha nincs más...akkor ez van.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.