Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#327506 MongooseNX71 2008. december. 14. 16:54
MongooseNX71
Legrant !

Akkor tényleg behalt a DVD-driver.
csere lesz. Jó esetben és jó helyen 7-10e megúszod. 1 nap alatt megcsinálják,de ez a fizetős megoldás.
Inkább vissza oda,ahol vetted és szervíz gariban. Vagy MS-szervíz,de az lehet 1 hónap is...
Elég szívás ez,hogy zsírúj gép dvd meghal,hát még így,kari előtt,amikor a szervízek tele vannak,
az ember meg frankón ráérne,de nincs mivel...
Akor ennyit a híres-neves 3ledes halálról,ami "bármikor" lesúlythat.
Mintha párszor említettem volna már,hogy inkább a dvd a veszélyeztetebb. Hát íme.
És ez viszont bármelyik konzollal előfordúlhat. PS3-al is ugyanúgy,mint a Wii-vel.
( csak súgok: PS3 olvasófej csere 30 körül fáj...a BR miatt )
És ezt most nem piszkálásként mondom Citro,de te valaha valahol is láttál egyetlen egy Sony meghibásodási arányról való
HIVATALOS kimutatást ??
Sztem tutti nem. ( ha mégis,kérlek linkeld ! ) Miért? Mert a Sony ELTITKOLJA a vevői elől. Amihez pedig simán joguk lenne.
Annyit azonban a hazai szervízektől megtudtam,hogy a PS3 tápja az egyik legérzékenyebb része. 15-17ezres szervízköltséggel.
Nanemár,hogy soha-sehol-egyetlen PS3 nem halt még be,gyári hiba miatt ( aka garis szervízbe belefért volna ),ugye ilyen nincs!
#327502 HammeR 2008. december. 14. 16:52
HammeR
Ami a PC fő előnye, az egyben a hátránya is. Hardveres/szoftveres összeférhetetlenségek, frissítési gubancok, az operációs rendszerek problémáiról nem is beszélve, melyek konzolon nincsenek.
#327118 MongooseNX71 2008. december. 13. 23:47
MongooseNX71
Nekem konzolra tökéletesen megfelel a kontroller.
PC-hez vettem kormányt a GTR miatt annó,egy LOGITECH FORMULA FORCE -t.
Elég szánalmas,hogy az elmúlt 2 évben ugyanannyi az ára,egy cseppet sem vették leljebb.
Amúgy sztem a Logitech cuccok eléggé fellül vannak árazva.
Persze,minőségileg nagyon ott vannak,nade pl. egy holt egyszerű optikai egérért miért kérnek el 5-6 ezrte?
meg egy kormányért 45-öt ???
Könyörgöm,nem űrtechnológia...
Kontrollerben egy Saitek van, Joystick szintén Saintek, billentyűm Genius, az egér meg Razer.
Egyedül a kormány Logitech.
Mostanában a GTR Evo-hoz,TDU-hoz használom sokatrégebben meg a TOCA 3 mellé jött be nagyon és a FlatOut 2-höz is.
Még a szomszéd csajszi is néha átjön vezetni.
Nemrég egy kis házibuli keretén bellül mutattam neki,milyen élethű,ő meg éppen most fog jogsira menni,hát kicsit gyakorol ...

PS2-höz a GT3 miatt akartam nagyon kormányt,de mégsem vettem meg.
Aztán a sima XBOX-hoz a PGR2 mellé vettem egyet és iszonyat kiábrándító volt.
Azóta konzolon csak kontrollerrel megyek. Éppen elég. Okés,nem mondom,hogy a mai cuccok nem lennének már prímák,
csak vhogy nem hiányzik. Főleg azért,mert a racék 90%-a árkád konzolra. Oda meg minek a szimuláció?
#326998 MongooseNX71 2008. december. 13. 22:12
MongooseNX71
Hát ja. Az akkor már más. Persze ha cseréled,nincs sokba. Kérdés FC2-t mennyiér vetted? Mert akkor gyak. annyiért van a NfS is...
FC2 miért nem jött be?
És van már egy F1 game PS3-ra (én majdnem amiatt vettem azt anno),ami nem is olyan rossz. Próbáltad?
Kormányt milyent vettél ??
Remélem a Codemasters féle F1 is multiplatform lesz,mint a Grid.

"GIRT 2" az melyik game lesz ???
A Colin McRae Dirt és a Race Driver Grid párosítása ?
#326928 MongooseNX71 2008. december. 13. 21:40
MongooseNX71
Sztem a NfS-el sokkal rosszabbul jársz.
Pár napja gyűröm a Midnight-ot és maximálisan bejön. Nagyon tutkó !
Azért egy próbát mindenképpen megérne vásárlás előtt az NfS.
Aztán ha elsőre tetszik,lelked rajta ...
Szóltam.
Amúgy nekem ezek a "Prológ" dolgok kicsit sántítanak.
Asszem a GT3 óta csinálja ezt a Sony (jaj,bocsesz,a Polyphony Digital).
Gyakorlatilag eléggé rabló politika.
Kiadnak egy viszonylag bővebb demót TELJES játék árán. Pffff....
Na,a hasonló dolgokért ver ki a víz a cég nevének hallatán.
Mindenesetre a GT5 istencsászár LESZ. Ha majd megjelenik.
A demóért meg fizessen akinek nincs türelme. ( állítólag 2009 közepe a launch,de simán csúszhat még... )
#326873 MongooseNX71 2008. december. 13. 20:59
MongooseNX71
Nah ... témánál vagyunk.

Grat,hogy ilyen frankón emlékeztek néhány héttel ezelőtti fórumhsz-ekre.
Csak az szokott tetszeni,amikor vki a két nappal ezelőtt kitárgyalt dolgokat hozza fel újra meg újra.
Persze azok nem ők,akik rendszeres idejárók,csak beugranak.
De -könyörgöm- max 2 oldalt kéne visszaugraniuk és totál képben lennének.
Áhhh...mind1. Csak morogtam 1et.

Más:
Tegnap este moziban voltunk párommal.
Meglestük az új Keanu Reevs filmet. ( Amikor megállt a föld )
Az első néhány percben van egy jelenet,hogy a kissrácot a nevelőanyukája kihívja a szobájából vacsizni.
A gyerek persze nyomatja laptopján a WoW-ot ezerrel és nem is igazán akar menni.
De nem is ez a lényeg,hanem amikor a kamera szépen lassan körbejár a szobában,
akkor simán látszik néhány dolog. A pojén:
HALO 3 gigamega poszter a falon, MASTER CHIEF akciófigura az asztalon.
Tetszett,hogy körülöttem kábé hárman felszisszentek. Ismerős volt másnak is a dolog.
#326775 Cooler 2008. december. 13. 19:19
Cooler
Onnan tudom hogy mennyi idős hogy emlékszem hogy írta Legrant ebbe a topicba amikor megvette meg előtte is kérdezősködött az X-ről. Úristen 3 hét alatt bedöglött? hát nem semmi...
#326731 MongooseNX71 2008. december. 13. 18:12
MongooseNX71
Legrant !
Több gond lehet...
1. DRIVER végképp behalt,csere kell. 7-10ezer pénz minimum
2. Optika elállítódot vagy piszkos. Szervíz megtisztítja vagy beállítja,de ez elég kis esélyű...
3. A driver hajtása halt meg. Ez esetleg javítható,ha csak a hajtószíj kopott ki. De nem hinném.
Hogyan használtad a box-ot?
Állítva vagy fektetve ???

Cooler !
Hogyhogy "ilyen hamar" elromlott az olvasója?
Honnan tudod,mennyi idős az a gép ?
#326644 czibiklaszlo 2008. december. 13. 15:31
czibiklaszlo
@MongooseNX71: köszi a segitséget
Még biztos fogok jelentkezni
Üdv.:Laci Bá.
#326200 MongooseNX71 2008. december. 12. 17:11
MongooseNX71
#326080 :: czibiklaszlo (2008. december. 12. 13:03)
Nekem kéne egy kis segitség, mert szeretnék venni Valamit, de ahogy nézgelődök egyre káoszosabb az egész.Találtam több helyen Például itt ahonnan be tudnám szerezni.Viszont ahogy nézgelődtem találtam pl ezt a 42 ezrest ez Arcade.Mondjuk én nem értek hozzá , de ezen menne a GTA4 ?Mert én kifejezetten ezért akarnám meg venni.Mondjuk a másikat az 55 ezreset is nézegetem.Szóval valaki elmagyarázhatná hogy hogy is érdemes ezeket megvenni.Ja és ahogy néztem a 42 ezrest valami minimális memoria volt irva. Akkor gondolom az eléggé gázos. Köszi a segitséget Üdv :Laci bá
XBOX 360 Pro 60GB a Te géped ez legyen !
50-55 ezer forintért beszerezheted,felregisztrálsz az XBOX LIVE! hálózatára,leszeded hozzá a zsírúj operációs rendszert.
Aztán - ha megvetted a GTA4-et - akkor feltelepítheted az új o.s.-re és gyönyörűen fog futni.
Ha mindenképp GTA4-re hajtasz,ne vegyélm Arcade-ot,mert a játék szét fogja hajtani a DVD driveredet.
Csá !
#326080 czibiklaszlo 2008. december. 12. 13:03
czibiklaszlo
Nekem kéne egy kis segitség, mert szeretnék venni Valamit, de ahogy nézgelődök egyre káoszosabb az egész.Találtam több helyen Például itt ahonnan be tudnám szerezni.Viszont ahogy nézgelődtem találtam pl ezt a 42 ezrest ez Arcade.Mondjuk én nem értek hozzá , de ezen menne a GTA4 ?Mert én kifejezetten ezért akarnám meg venni.Mondjuk a másikat az 55 ezreset is nézegetem.Szóval valaki elmagyarázhatná hogy hogy is érdemes ezeket megvenni.Ja és ahogy néztem a 42 ezrest valami minimális memoria volt irva. Akkor gondolom az eléggé gázos.
Köszi a segitséget
Üdv :Laci bá
#326029 MongooseNX71 2008. december. 12. 01:49
MongooseNX71
gondolom nem lesz gondja.
de én mondjuk azért nem raknám be fiókba.
tudod,azért az ördög néha nem alszik...

én a pc asztalán csináltam helyet neki.
itt kéznél van,kellőképp szellős a hely,por sem lepi igazán.
bár kicsit szűkösen vagyok így.
#326027 MongooseNX71 2008. december. 12. 01:20
MongooseNX71
Már ideje volt épp váltani. Gondolkoztam is rajta ...
Aztán maradt ez a PAL -os DC logo ( mert ugye a NTSC a piros csigabigás ).

Az az "új" verziójú X360 a Jasper alaplapos gépek akarnak lenni.
Augusztus óta jelent meg és a mostani PRO gépek 80 % -a olyan.
Módosított gyári hűtés,áttervezett alaplapi elrendezés,erősebb feltörés védelem,45nanométeres technológia alkalmazása
a CPU-GPU lapkáján.
Emiatt csendesebb,kevésbé melegszik,nehezebb (drágább) feltörni.
A szett kiszerelése gyakorlatilag megegyezik a 2007-es PREMIUM verzióval,de itt már 60GB a HDD és átalakították kicsit a
headset-et (megjegyzem,nem előnyére). Más tápegységet is kapott,a réginek nem passzol ebbe a csatlakozója.
HDMI csatlakozó persze van, HDMI kábelt viszont nem adnak ehhez sem,csak a régebbi féle HD-TV zsinórt.

Aztán hogy az ARCADE meg az ELITE pakkokban lévő gépet mikortól szerelik a Jasper lappal,még nem tudni.
Egyenlőre olyan jól megy a PRO-pakkok eladása,hogy nem tudnak elég deszkát csinálni a másik két kiszereléshez.
Azokra egyenlőre marad a 2007-es, II. generációs alaplap,HDMI-vel.
#326024 MongooseNX71 2008. december. 12. 00:59
MongooseNX71
Lerágott csont...

Megaztán még egy szó erejéig:
Hogy a pics*ba lehetett annak a gépnek ENNYIRE BETALÁLÓS nevet adni ??
Hihetetlen jól hangzik !!!!
Nameg az a logo...
#326019 MongooseNX71 2008. december. 12. 00:05
MongooseNX71
Én meg már a harmadik DC-t fogyasztom. Egy leesett és gallyra ment,egyet a haverom vágott haza.
És kb. 1 éve vettem ezt. Azóta gyüjtöm rá a gamékat is. Előtte csak a Cd-re rajzolós fajta volt...
Van pár igazi gyöngyszem a kollekcióban.
Dead or Alive 2, Sega Rally 2, MDK 2, Tomb Raider 4, V-Rally 2, Metropolis Street Racer
( a PGP-ek őse !!! már ennél is megvolt a Kudos-rendszer ), Soul Calibur, Vanishing Point, ShadowMan ...
Némelyikhez párszáz forintért jutottam hozzá.
De majd 20 év múlva mennyit fognak érni !!!!
Mondjuk egy eredeti ShenMue vagy Resi Evil-Code Veronica ma sem olcsóság ( min. 6-7ezerért futnak )
#326007 MongooseNX71 2008. december. 11. 23:02
MongooseNX71
Szerette és szereti.
ZERO GUNNER 2.
Próbáltad már ?!
Hihetetlen nagy shooter. Remélem,egyszer lesz majd LIVE-on is.
Százszor inkább,mint az 1942. Hogy az mekkora

ja,és amikor beraktad a DreamCast "CD"-jét egy audió lejátszóba,közölte,hogy " This is a DreamCast disc ... "
Behalás volt. Próbáltad ??
#325989 MongooseNX71 2008. december. 11. 22:23
MongooseNX71
Mondjuk az a joy az egyik leg kényelmesebb,amit valaha használtam...
Igaz,csak egy analog joy van rajta,de totál nem érezni a másik hiányát.
A két ravasz pedig igazi evolúció volt,mert az utána jövő PS2 sem nyújtotta ezt.
Autós meg lövöldözős gamékhoz príma volt.
Ami viszont a dolog non-plus-ultra -ja volt,az a VMU rwndszer,ami mindmáig egyedülálló.
Mindez annyit jelentett,hogy a GYÁRI memóriakariknak volt egy kis kvarckijelzője,ami rengeteg funkciót látott el.
Pl. játék közben mutatta az életerőt,stukkerban a galacsint,rpg-knél a mana értékét,stb.
És ha kivetted a joy-ból és elmentél otthonról,vihetted magaddal a buszra és tolhattad a gamét tovább azon.
Pölö fejlesztgetted a karaktered és amikor hazaértél,két szinttel combosabb volt Sonic,amikor folytattad a játékot.
Ami kicsit béna volt,hogy nem volt beépített rezgője,hanem volt egy un. RUMBLE PACK,amit hozzá kellett csatolni a memokari
slotba és azok a gamék,amik kezelték,rezgették a joy-t.
Volt még a géphez ARCADE kontroller ( asszem a BOX-hoz is lehet kapni,a bunyós játékok lekezelik )

meg a legdurvábbkontrolerek egyike,amit a föld a hátán hordott.
Ez volt a FISHING ROD CONTROLLER. Gyak. egy pecabot.Beépített rezgővel, ORSÓVAL.

A Sega Bass Fishing sorozat használta és imádtuk.
Hatalmas fííílingje volt a cuccnak,pecás haverok alig akarták visszaadni...
#325921 töfi 2008. december. 11. 20:24
töfi
Az a kontroller....
#325918 MongooseNX71 2008. december. 11. 20:07
MongooseNX71
Itt figyel egy,a BOX mellett...
RETRO KIRÁLYSÁG !!!
Íme:

#325869 Chocho 2008. december. 11. 17:48
Chocho
#325863 :: MongooseNX71 (2008. december. 11. 17:42)
Hát skacok,én nemrég vettem 10ezerért HD-DVD playert a box mellé. Tudom,az a "vesztes" formátum. Éppen ezért most aratni lehet az ilyen cuccok közt a használt piacokon meg a DVD-turkálókban. És micsoda gyöngyszemekre lel néha az ember !!! 2000 forintért dobták utánnam a HULK-ot meg a TRANSFORMERS-t is. Van 2 kosárra való film erre a formátumra is (az a 1,5 év háború a BR-el azért nem múlt el nyomtaélanúl ... ) Ezt az utat én csak ajánlani tudom. Vajon hol kapsz tizenegynéhányért BR-playert meg 3ezer alatt filmeket rá ??? Amikor a nyers BR-diszk 5ezer forint,a legolcsóbb író meg 50ezer hozzá.
MongooseNX71 írta:

Hát skacok,én nemrég vettem 10ezerért HD-DVD playert a box mellé.
Tudom,az a "vesztes" formátum.
Éppen ezért most aratni lehet az ilyen cuccok közt a használt piacokon meg a DVD-turkálókban.
És micsoda gyöngyszemekre lel néha az ember !!!
2000 forintért dobták utánnam a HULK-ot meg a TRANSFORMERS-t is.
Van 2 kosárra való film erre a formátumra is (az a 1,5 év háború a BR-el azért nem múlt el nyomtaélanúl ... )
Ezt az utat én csak ajánlani tudom.
Vajon hol kapsz tizenegynéhányért BR-playert meg 3ezer alatt filmeket rá ???
Amikor a nyers BR-diszk 5ezer forint,a legolcsóbb író meg 50ezer hozzá.

Akárcsak a Dreamcast halálakor. Minden király játékot szarér-hugyér dobtak az ember után. Asztaliban sajnos drága a HDDVD... vagy nem?
Gaming is believing.
#325863 MongooseNX71 2008. december. 11. 17:42
MongooseNX71
Hát skacok,én nemrég vettem 10ezerért HD-DVD playert a box mellé.
Tudom,az a "vesztes" formátum.
Éppen ezért most aratni lehet az ilyen cuccok közt a használt piacokon meg a DVD-turkálókban.
És micsoda gyöngyszemekre lel néha az ember !!!
2000 forintért dobták utánnam a HULK-ot meg a TRANSFORMERS-t is.
Van 2 kosárra való film erre a formátumra is (az a 1,5 év háború a BR-el azért nem múlt el nyomtaélanúl ... )
Ezt az utat én csak ajánlani tudom.
Vajon hol kapsz tizenegynéhányért BR-playert meg 3ezer alatt filmeket rá ???
Amikor a nyers BR-diszk 5ezer forint,a legolcsóbb író meg 50ezer hozzá.