Nos, akkor egy 256 Mb-os vinyó nem lesz elegendő a normális futtatásához egy-egy játéknak? Vagy amíg nem telik meg a vinyó, addig jól fognak menni?
Vader nagyúr, ahogy többen is írták, nem vinyó, memóriakártya van benne. Nagy különbség! Más az elérési, írási/olvasási, átviteli sebesség, sőt, a működési elv is, lévén teljesen más az architektúrája.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
MongooseNX71 írta: Zeroo !
Igen. Mit szenvedtem vele...
Az "alkotás" értékét emeli,hogy éppen vacsi időben gyártottam. Tudod mi megy olyankor,ha 3 kópé is van a háznál? Netuddmeg...
No igen, jó kis kép lett - Elképzeltem, késő
Nos, akkor egy 256 Mb-os vinyó nem lesz elegendő a normális futtatásához egy-egy játéknak? Vagy amíg nem telik meg a vinyó, addig jól fognak menni?
Vader nagyur írta: Emberek! Két kérdés: úgytervezem, hogy hamarosan veszek egy X360 Arcade-ot, és a kérdésem az lenne, hogy ez jó választás lenne?
A másik: a Mongoose által beszúrt kép alapján valamiféle HD-VGA kábel kell ahhoz, hogy ráköthessem az Xbox 360-at egy monitorra, nos a kérdés: egy ilyen kábel mennyibe kerül és hol beszerezhető? Illetve ha elmondom, milyen monitorom van, akkor el tudjátok mondani, hogy milyen szintű látványra számíthassak?
És még valami: milyen játékokat ajánlotok úgymond elsőknek?
1. Arcade jó választás,ha nem akarsz mindenképpen netre menni a géppel vagy nem tartasz túl nagy igényt a letöltésekre.
Ssztem nem árt,mert ajavítások,frissítések akkor jönnek a játékaidhoz,plussz ott a rengeteg demo is,amit letöltve könnyenn választhetsz a játékok közt. Meg a LIVE minijátékai sem utolsó szempontok,jópár többet ér,mint egy lemezes "teljes" játék.
És még persze az Achievment-rendszernek is így van értelme,hisz hasonlíthatod teljesítményed másokhoz is. És jó az NXE is !!!
Szóval ha van rá pénzed,vegyél egy Pro (60GB) változatot. 55-60 ezerbe van kb.
Ha nincs,akkor Arcade-ot (csak a Jasper-es javasolt!) és ha bejön a cucc,később -ha lesz keret rá- hozzá egy winyót.
Arcade gép 45-50k, 20GB hdd 10-12k.
2. HD-VGA kábel 3-4ezerért elérhető sok helyen. Keress rá konzol-boltok honlapjain vagy Vatera-TeszVesz javasolt.
3. Látvány: a gép érzékeli,hogy VGA-ra van kapcsolva a kimeneti jel.
Onnantól a menüben beállíthatod,hogy mekkora felbontást szeretnél.Én a 19colos, 4:3 moncsimon 1280x1024-et használok.Tutkó nagyon.
4. Első game? Attól függ,milyen stílust szeretsz.
Bunyós= SoulCalibuur4, Autós=Burnout Paradise vagy Midnigyht Club, Akció= GoW2, Horror=Deep Space, Repcsis=Ace Combat4, Platform= PoP,Hack'Slash (gyakás ezerrel)= Devil May Cry, Stratégia=Endwar, Rpg=Lost Odyssey vagy Last Remnant, Kaland= Fable2
vagy Tomb Raider Underworld, és persze még ott a Halo3 és a GTA4,amik a hangulatukkal aláznak !! Kellemes válogatást !
Zeroo !
Az "alkotás" értékét emeli,hogy éppen vacsi időben gyártottam. Tudod mi megy olyankor,ha 3 kópé is van a háznál? Netuddmeg...
MongooseNX71 írta:
Zeroo !
Kimaradt egy szó: HDD nélkül-t akartam írni. GTA IV-hez pedig úgy olvastam, nagyon ajánlott, mert sokkal kevesebb lesz a popup. (Semmiből előtűnő tárgyak.) Meg gondolom a játékokhoz letölthető plusz tartalmak is érdekelnek.
Cooler !
Már bocsesz,de én nem tapasztaltam fagyást TFU-nál,pedig Arcade-on használtam egy ideig.
GTA4 valóban fürgébben tölt,de game közben az sem vacakolt észrevehetően.
Attól függetlenül igazad van,a winyó nagyon nem hátrány.
És 2 game árából bőven kijön egy 20GB-os.
Töfi !
Én egy 2.1-es rendszeren nyomom és teljesen szuper.
Logitech X-230. Nagyon korrekt a hangja. Igazából elgondolkoznék azon,hogy PC köré hogyan pakolok egy 5.1 vagy 7.1 rendszert. Olyan kicsi helyre az minek ??
Ha már annyi pénzed van és mindenképp surround kell,vegyél inkább olyan fülest.
Vezeték nélküliek is vannak,nagyon minőségiek mind hangzás,mind szolgáltatás terén.
Csak egy 256Mb-os memóriakártya van benne. Játékmentéseket tárolni sok ideig elég, de a játékoknak winyó nincs gyorsítótára, demókat nem tölthetsz le, mert nem férnek rá stb.
Kimaradt egy szó: HDD nélkül-t akartam írni. GTA IV-hez pedig úgy olvastam, nagyon ajánlott, mert sokkal kevesebb lesz a popup. (Semmiből előtűnő tárgyak.) Meg gondolom a játékokhoz letölthető plusz tartalmak is érdekelnek.
Így van 256 MB-os memkari van hozzá. Ha megtelt akkor az van h törölsz róla vmiket. Jah és ha HD-VGA kábeles megoldás mellett döntesz akkor jó ha figyelembe veszed hogy olyan hangszóró kell aminek (általában az elején szokott lenni) van 3.5mm-es jack bemenete. Mert ugyebár a HD-VGA kábelen a hang 2 db rca-n jön és ezt alakítod át 3.5mm-es jack-re. GTA IV és TFU - kitűnő játékok, de mindkettőnél jobb a játékélmény winyóval. GTA IV-nél nem jönnek késöbb a textúrák stb. TFU-nál pedig nem akad meg a játék illetve nem fagy ki. Persze ezek winyóra másolás mellett értendőek. De önmagában is jobban fut a játék ha van winyód és nem másolod rá a gamet. Szóval én melegen ajánlom egy winyó vételét vagy a Pro pakkot.
Kösz Mongoose a válaszokat. Asszem akkor egy Arcade hamarosan érkezik egy HD-VGA kábellel karöltve illetve a videók alapján még egy Force Unleashed illetve egy GTA IV társaságában. Egyébként ha jól tudom, akkor az Arcade-ban alapból egy 256 Mb-os vinyó van, nem? Ez mégis mivel és milyen sebességgel telik meg? És mi van akkor, ha megtelt?
Csak egy 256Mb-os memóriakártya van benne. Játékmentéseket tárolni sok ideig elég, de a játékoknak winyó nincs gyorsítótára, demókat nem tölthetsz le, mert nem férnek rá stb.
Ez a hangfalszett Pont megfelelne a konzolomhoz,de biztos találok olcsóbbat is
Kösz Mongoose a válaszokat. Asszem akkor egy Arcade hamarosan érkezik egy HD-VGA kábellel karöltve illetve a videók alapján még egy Force Unleashed illetve egy GTA IV társaságában. Egyébként ha jól tudom, akkor az Arcade-ban alapból egy 256 Mb-os vinyó van, nem? Ez mégis mivel és milyen sebességgel telik meg? És mi van akkor, ha megtelt?
A DVI csak képet enged be,hangot nem ! Hoppá...
Ja,igen. A 2007 augusztus előtti gépek a HDMI-mentesek,bocs.
X-boxos hangfalszett ?? Az miféle?
Ja. HDMI felirat akkora betűkkel van rajta,mint a BigBen óramutatói. Meg aztán a port is rajta van,ráírni sem kellett vóna.
Tudom hogy mit hibáztam el: olyan monitort kellett volna venni amin van beépített hangszóró,így szerintem azon a HDMI DVI kábelen átmenne a hang is.De amúgy egy X-boxos hangfalszettel áthidalható a probléma. Megnéztem 2007 10 27-én készült a konzolom(matricára van írva ) Meg néztem képet HDMI kábelről is aminek a végződése alapján csak passzol a gépemhez az a híres vezeték......... Na de most látom,nagy betükkel ott van a hátulján hogy HDMI,csak kicsit takarta a TV (nem HD) felé induló vezeték dugója!
Nemsokára megjön a monitorom amit rendeltem. Na most akkor minden arcade gépen van ugye HDMI nyílás ugye? (nincs meg a papírja a konzolomnak,így egy lyukat nem tudok beazonosítani! Remélem az az,és így egy HDMI VGA kábellel megoldom az összekötést! Remélem.
töfi írta:
Na most akkor minden arcade gépen van ugye HDMI nyílás ugye? ... egy HDMI VGA kábellel megoldom az összekötést...
Nem minden Arcade gépen van HDMI. Ami 2008 előtt készült,azon nincs,ha jól emléxem. De az elég kevés példány. Olyant nehogy vegyél !!
Ami most kint van,azon mindegyiken van. (meg a Pro és Elite gépeken is persze)
Esetleg HDMI-DVI kábellel igen. De nem tudom,hogy mülködik-e. Még nem próbáltam. Sztem mindenképp tegyél vétel előtt egy próbát !
Meg aztán a hangot azzal hová teszed?
Amit én rajzoltam,nem több kiadás és a hang is megoldott. Max. 4500-ból kijön a HD-VGA kábel és az RCA-JACK átalakító.
Egyetlen problem az lehet,ha fejhallgatóra akarod kitenni a box hangját. Akkor nem árt,ha a speakernek van füles-kimenete.
Emberek! Két kérdés: úgytervezem, hogy hamarosan veszek egy X360 Arcade-ot, és a kérdésem az lenne, hogy ez jó választás lenne?
A másik: a Mongoose által beszúrt kép alapján valamiféle HD-VGA kábel kell ahhoz, hogy ráköthessem az Xbox 360-at egy monitorra, nos a kérdés: egy ilyen kábel mennyibe kerül és hol beszerezhető? Illetve ha elmondom, milyen monitorom van, akkor el tudjátok mondani, hogy milyen szintű látványra számíthassak?
Vader nagyur írta:
Emberek! Két kérdés: úgytervezem, hogy hamarosan veszek egy X360 Arcade-ot, és a kérdésem az lenne, hogy ez jó választás lenne?
1. Arcade jó választás,ha nem akarsz mindenképpen netre menni a géppel vagy nem tartasz túl nagy igényt a letöltésekre.
Ssztem nem árt,mert ajavítások,frissítések akkor jönnek a játékaidhoz,plussz ott a rengeteg demo is,amit letöltve könnyenn választhetsz a játékok közt. Meg a LIVE minijátékai sem utolsó szempontok,jópár többet ér,mint egy lemezes "teljes" játék.
És még persze az Achievment-rendszernek is így van értelme,hisz hasonlíthatod teljesítményed másokhoz is. És jó az NXE is !!!
Szóval ha van rá pénzed,vegyél egy Pro (60GB) változatot. 55-60 ezerbe van kb.
Ha nincs,akkor Arcade-ot (csak a Jasper-es javasolt!) és ha bejön a cucc,később -ha lesz keret rá- hozzá egy winyót.
Arcade gép 45-50k, 20GB hdd 10-12k.
2. HD-VGA kábel 3-4ezerért elérhető sok helyen. Keress rá konzol-boltok honlapjain vagy Vatera-TeszVesz javasolt.
3. Látvány: a gép érzékeli,hogy VGA-ra van kapcsolva a kimeneti jel.
Onnantól a menüben beállíthatod,hogy mekkora felbontást szeretnél.Én a 19colos, 4:3 moncsimon 1280x1024-et használok.Tutkó nagyon.
4. Első game? Attól függ,milyen stílust szeretsz.
Bunyós= SoulCalibuur4, Autós=Burnout Paradise vagy Midnigyht Club, Akció= GoW2, Horror=Deep Space, Repcsis=Ace Combat4, Platform= PoP,Hack'Slash (gyakás ezerrel)= Devil May Cry, Stratégia=Endwar, Rpg=Lost Odyssey vagy Last Remnant, Kaland= Fable2
vagy Tomb Raider Underworld, és persze még ott a Halo3 és a GTA4,amik a hangulatukkal aláznak !! Kellemes válogatást !
Zeroo !
Nemsokára megjön a monitorom amit rendeltem. Na most akkor minden arcade gépen van ugye HDMI nyílás ugye? (nincs meg a papírja a konzolomnak,így egy lyukat nem tudok beazonosítani! Remélem az az,és így egy HDMI VGA kábellel megoldom az összekötést! Remélem.
Ha van hangszóró a monitoron akkor onnan, ha megfelelően kötöd, egyébként meg sehol, de én nem vagyok szakértő, de már többször előjött ez a téma, úgyhogy ha visszanézel oldalakat valahol csak belefutsz.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Azt szeretném megtudni, hogy a Dead Space mennyire nehéz( a legkönnyebb nehézségi levelre gondolok ) , mivel nem szoktam shooterekkel játszani. Egyébként a demo nekem egy picit nehéz volt
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.