quorthon: NEM az Electro World--höz kell fordulni. Mindenképpen azt a számot hívd, és a Microsoft kicseréli. Ingyé'. Szóval hívd föl, a gépet gyors elviszik (munkaszüneti napokon, offkorsz) és 1 max. 2 hét alatt kicserélik. Ha nincs flashelve akkor no para, 3 évig barmi baja van a gépnek ingyen megjavítják.
Nyugi nem értettem félre szerintem odaillett mert tényleg tipikusan jellemző a box-okra. hányszor gondoltam már h hála Istennek sikerült nem hibásat kifogni és tessék.
Snec: lejárt a garancia (elektro world rulez) de haverom is azt mondja akár lejárt akár nem ha ez a probléma akkor lecserélik és az egy év nem olyan sok idő h ezt ne lehetne már megtenni. am nincs flashelve. a gold-nak örülnék
Sziasztok! kéne egy kis megerősítés. ma tönkrement a boxom befagyott minden játék dvd. elvittem a konzolvilágba azt mondták totál káros pirosan villog a 3led. a garanciám most járt le pár héttel ezelött 1éve van meg. namost adtak nekem a srácok egy számot és azt mondták, hogy panaszoljam el ezt a problémát és lecserélik. ebben mennyi igazság van?
quorthon: Figyelj! Minden Xboxnak 2+1 évnyi garanciája van. Te azt mondtad, hogy 1 éves. Tehát a garancia nem járt le!!!!!! Akkor csak annyit kell tenned, hogy felhívod a Microsoft supportot (a számot amit a srácok megadtak), és megmondod nekik hogy meghalt a taliga......vagy mi a box. Miután megadtad az adataidat kiküldenek a házadhoz egy futárt, az elviszi, és 1 héten belül hozzák is vissza. Ingyen. Bár ez a minimum, amit megtehetnek. De csak akkor javítják, ha nincsen flashelve a gép. Tehát ha nem nyomulsz másolt játékokkal. Miután visszahozzák, jobb lesz mint újkorába. És kapsz egy havi ingyen gold előfizut.
Sziasztok! kéne egy kis megerősítés. ma tönkrement a boxom befagyott minden játék dvd. elvittem a konzolvilágba azt mondták totál káros pirosan villog a 3led. a garanciám most járt le pár héttel ezelött 1éve van meg. namost adtak nekem a srácok egy számot és azt mondták, hogy panaszoljam el ezt a problémát és lecserélik. ebben mennyi igazság van?
Miguel: Barátom, erőltess magadra némi intelligenciát, és igyekezz érthető, kerek mondatokban kommunikálni a többiekkel - valószínűleg válaszból is több lesz majd.
Persze,főleg,h most jelent meg az új Premium csomag,amiben már 60Gigás vinyó van és új teches hardverek vannak a gépben.Ami pedig árát illeti,60 egy-két ezerért már beszerezhető.Tehát az tuti,h megéri.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.