Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#263378 HammeR 2008. augusztus. 22. 13:19
HammeR
Teljesen mindegy, hogy Amerikára vagy Európára regisztrálsz, de utóbbiban csak az Egyesült Királyságban és Németországban van teljes értékű Live, amivel multiplayerezni is lehet.
Nekem régen sokáig volt PS1-em, azt a kontrollert megszoktam, de mivel az analógkarok nem nagyon estek kézre, ezért nem használtam valami sűrűn azokat. Ez az Xbox kontrollerével megváltozott. Sokkal jobban kézre esik a bal oldali, és az első tűzgombok is jobban tetszenek. Ez bejövősebb.
#263369 carbon0 2008. augusztus. 22. 13:00
carbon0
1 Kerdes lenne az Amerikai es az Europai Live elofizetes kozott mi a kulombseg?? Mert nemnagyon vagom... Az amerikai Live elofizetes azt takarja h amerikai konzolosokkal is lehet game-elni?? Mert msot szeretnek venni 1 box-ot jah es meg 1 vmi menyire esnek kezre az analog karok a gamepad-on jobb mint a PS3-e???
#263078 Cooler 2008. augusztus. 21. 18:50
Cooler
#263074 :: hobbeKiller (2008. augusztus. 21. 18:44)
Zsoltáf: Lemerül az elem? kubi: Nem. Miért kéne? ddek: Nem. Jól jön a HDD. Várd meg a 60 gigás boxot. A premium pakkot váltja fel és jön az árcsökkenés is.
A 60 GB-os Premium Pack pénteken (vagyis lassan egy hete) jelent meg európában szal már lehet venni és pár helyen már láttam is és kb ugyanannyiért mint eddig a premiumot. 62-63 rugóért a tied lehet amúgy ezt is premiumnak hívják, aza pro jelzés csak az amerikaiakon illetve a japánokon van (de ott eddig is rajta volt szal semmit nem jelent).
#263074 hobbeKiller 2008. augusztus. 21. 18:44
hobbeKiller
Zsoltáf: Lemerül az elem?
kubi: Nem. Miért kéne?
ddek: Nem. Jól jön a HDD. Várd meg a 60 gigás boxot. A premium pakkot váltja fel és jön az árcsökkenés is.
#263032 ddek 2008. augusztus. 21. 16:52
ddek
arcade xbox-ot érdemes venni vagy sem?
#262997 kubi 2008. augusztus. 21. 14:48
kubi
A gépet össze lehett kötni a boxal media center nélkül is?
#262917 kubi 2008. augusztus. 21. 13:21
kubi
Ezt csak azér raktam ide mer a ps3ok mindig mondják hogy mennyi mindet lop az MS hát tessék ezt kitöl lopta a Sony?
#262671 MaxFormula 2008. augusztus. 20. 23:29
MaxFormula
Dehát ez X360 topic, ne PS3as kiegekkel foglalkozzunk. Nézzétek meg példul a 360-hoz kapható átalakítókat, ami által egérrel és billentyűvel válik irányíthatóvá bármely fps vagy rts. Ugyeugye.
#262549 kubi 2008. augusztus. 20. 19:13
kubi
PS3 fannok ajánlom figyelmébe a ps3 hoz lehett majd kapni a xbox 360 messenger kit-hez rémesen hasonlito kieget
#262464 Cooler 2008. augusztus. 20. 16:14
Cooler
#262226 :: MaxFormula (2008. augusztus. 20. 03:09)
Azért ember legyen a talpán, aki egy normális minőségű TV-n kimutatja a HDMI és a Komponens átvitelek között a különbséget. X360-ra meg ha van Vistád, vagy Media Center Editionos géped vígan átvihetsz mindent, elég csupán a PC-den megjelölni a mappákat, hogy miket lásson a box. Ha a fenti kettő nincs meg neked, a Media Player 11 képes ugyanerre, csak nem a Media Center látványos felületén keresztül. Így még dvd lemezekkel se kell szenvedni, a PC-dről átstreamelhetsz akármit. A Divx filmeknél, hogy mely kategóriát játsza le, azt most speciel nem tudom, mert sajnos nem mindegyik kodekkel bírkózik meg a gép, hiába van benne már a support.
Normális tv? Ez kicsit nem tom milyen amúgy persze nincs egetrengetően nagy különbség. Pluszba még annyiból jobb a HDMI hogy nincs akkora kábeldzsungel nála. Mert ugyebár az csak egy vezeték nem úgy mint komponensnél ahol 5.
#262226 MaxFormula 2008. augusztus. 20. 03:09
MaxFormula
Azért ember legyen a talpán, aki egy normális minőségű TV-n kimutatja a HDMI és a Komponens átvitelek között a különbséget.
X360-ra meg ha van Vistád, vagy Media Center Editionos géped vígan átvihetsz mindent, elég csupán a PC-den megjelölni a mappákat, hogy miket lásson a box. Ha a fenti kettő nincs meg neked, a Media Player 11 képes ugyanerre, csak nem a Media Center látványos felületén keresztül. Így még dvd lemezekkel se kell szenvedni, a PC-dről átstreamelhetsz akármit. A Divx filmeknél, hogy mely kategóriát játsza le, azt most speciel nem tudom, mert sajnos nem mindegyik kodekkel bírkózik meg a gép, hiába van benne már a support.
#261112 Cooler 2008. augusztus. 18. 14:39
Cooler
#260634 :: kecskusz (2008. augusztus. 17. 20:53)
Kösz Cooler!Tudom,nekem is HDReady TV-m van,de ha nem HDMI-s kábellel dugom rá a boxot ,akkor nem lessz olyan szép a kép.Eddig értem,de hogyan romlik le a kép?Talán textúrák nagyobbak,vagy csak a fényerő más?Így gondoltam a kérdést.Azok az Xbox classic gémek,mondanál pár címet,mert ez így nagyon tág fogalom. Az átvitelt PC-ről boxra pedig úgyértem,h pl. a zenéket,képeket felírom DVD-re és DVD-ről rámásolhatom a HDD-re?
Xbox Classic gamek: Fable, Halo, Jade Empire, Splinter Cell 3, Psyhonauts meg még sokan mások
Nah erről az átmásolásos dologról sokat nem tok mondani, mert én sose másolom át, de amúgy át lehet.
#260634 kecskusz 2008. augusztus. 17. 20:53
kecskusz
Kösz Cooler!Tudom,nekem is HDReady TV-m van,de ha nem HDMI-s kábellel dugom rá a boxot ,akkor nem lessz olyan szép a kép.Eddig értem,de hogyan romlik le a kép?Talán textúrák nagyobbak,vagy csak a fényerő más?Így gondoltam a kérdést.Azok az Xbox classic gémek,mondanál pár címet,mert ez így nagyon tág fogalom.
Az átvitelt PC-ről boxra pedig úgyértem,h pl. a zenéket,képeket felírom DVD-re és DVD-ről rámásolhatom a HDD-re?
#260617 Cooler 2008. augusztus. 17. 20:32
Cooler
#260553 :: kecskusz (2008. augusztus. 17. 19:10)
Helo all,erősen gondolkozom rajta,h vegyek egy Xbox360-ast,de még meg szeretnék győződni,h tényleg megéri-e. Szóval lenne egy pár kérdésem ide a topicba és egy-két PM-ben valakivel aki jártas ebben a dolgokban. MI a különbség a HDMI-s és a sima kép között?A HDD-re csak úgy simán bármit átvihetek a PC-ről?Milyen gémeket lehet letölteni a pontokért amit meg lehet vásárolni? A válazokat előre is thx,és pls valki jelentkezzen PM-ben is.
HDMI és úgymond sima kép (gondolom a normál tvre érted) között annyi a különbség hogy utóbbi az úgymond a legrosszabb kép elöbbi a legjobb. De HDMI-vel természetesen csak HDTVhez kötheted hozzá.
Hát úgy simán az tág fogalom, de lehet tenni a Boxra is videót, zenét, képet, meg mindenfélét
Credit pontokért letölthetsz minijátékokat, Xbox Classic játékokat, amúgy meg HD filmeket is, meg témákat, meg Istentuggya mit (mondjuk azt haloottam hogy ha nem stimmel a régiókódja a Boxnak akkor nem lehet filmek és Xbox Classic gameket letölteni, vagy úgy hallottam európai boxra nem tod letölteni, csak amerikai boxokra...)
Az irányításról meg annyit hogy pc-n sokkal pontosabban lehet célozni de a konzolt is meg lehet szokni, még egy pár hónap és teljesen megszokom talán, vagyis inkább pontosabb leszek.
#260580 quorthon 2008. augusztus. 17. 20:03
quorthon
Elsőre biztos, hogy az de simán meg lehet szokni. Először nekem is fura volt de mára már a Rainbow Six Vegas-ban a létező összes terrorista fejében egy golyó díszeleg.
#260553 kecskusz 2008. augusztus. 17. 19:10
kecskusz
Helo all,erősen gondolkozom rajta,h vegyek egy Xbox360-ast,de még meg szeretnék győződni,h tényleg megéri-e.
Szóval lenne egy pár kérdésem ide a topicba és egy-két PM-ben valakivel aki jártas ebben a dolgokban.
MI a különbség a HDMI-s és a sima kép között?A HDD-re csak úgy simán bármit átvihetek a PC-ről?Milyen gémeket lehet letölteni a pontokért amit meg lehet vásárolni?

A válazokat előre is thx,és pls valki jelentkezzen PM-ben is.
#258239 Cooler 2008. augusztus. 14. 17:26
Cooler
Ha géphez akarod használni a wireless kontrollert ahhoz kell egy olyan cuccos ami veszi a jelet plusz a játéknak támogatnia kell az irányítást...
#257767 hobbeKiller 2008. augusztus. 13. 21:09
hobbeKiller
Én nem azt mondom, hogy nem működik, nem akarom én elrontani az üzletet, de pchez nem fogod tudni használni a kábelmentes (wireless) kontrollert. A kábelest,- konkrétan USB-s- kábelt azt tudnád. De azt sem támogatja minden játék.
#257758 hobbeKiller 2008. augusztus. 13. 21:01
hobbeKiller
Wireless kontroller pchez? Hmm... Azt hiszem, az nem fog menni. Vegyél inkább egy köteleset. Usbvel rá tudod kötni a gépre.
#257702 papi20 2008. augusztus. 13. 19:19
papi20
20 Gb-os vinyó 256 Mb-os memóriakártya egy wirelles joy, komponens kábel és táp eladó.

Joy: 6
256 Mb-os kártya : 4
Táp: 7
Kábel: 4
20 G vinyó: 10

A vinyót csak jövő héttel adom el mert akkor jön az új Elite gépem és át kell másolnom a cuccokat róla.
Játékok is érdekelnek cserébe ha van valami jó. Írjatok mitek van cserébe.
Inni Bombajó!!
#257237 raikoh 2008. augusztus. 12. 21:30
raikoh
CD rip,és kész
mondjuk ez engem zavar hogy az x-ről nem tudom a zenéket a telómra másolni,ps-en egyszerűen copy és kész.
The games have changed, or gamers ?
#257232 kubi 2008. augusztus. 12. 21:26
#257217 danidevito 2008. augusztus. 12. 21:09
danidevito
Felmásolni csak audio cd-t lehet.
#257118 kubi 2008. augusztus. 12. 19:44
kubi
Odáig nekem is megy és a zenéket tudom is halgatni de hogy lehett felmásolni a winyora?
#257112 kubi 2008. augusztus. 12. 19:40
kubi
VALAKI SEGITSEN!!!! hogy lehett felmásolni a x360 winyojára zenéket?