Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#278497 lde 2008. szeptember. 12. 19:57
lde
#278490 :: kecskusz (2008. szeptember. 12. 19:52)
Nos,mostmár én is nagy Xbox360-asok családjába tartozok.Ma érkezett meg a baxom,kicsomagoltam(meglepődtem a súlyán,azt hittem könnyeb) rákötöttem a TV-re és apám azóta oda se enged.Álandóan a Zumát nyomatja,meg káromkodik itt. Amúgy kértem bele venti sebesség növelést,h ne keljen a 3ledtől félnem,csak egy a bibi vele.Hogy még a 3 12cm-es ventis gépem is halkabb nála.
kecskusz: küldtem PM-et az aláírásodban lévő Dead Rising miatt de nem válaszoltál.

A sebességnöveléstől függetlenül még nyugodt szívvel félhetsz () a 3 piros ledtől.
#278490 kecskusz 2008. szeptember. 12. 19:52
kecskusz
Nos,mostmár én is nagy Xbox360-asok családjába tartozok.Ma érkezett meg a baxom,kicsomagoltam(meglepődtem a súlyán,azt hittem könnyeb) rákötöttem a TV-re és apám azóta oda se enged.Álandóan a Zumát nyomatja,meg káromkodik itt. Amúgy kértem bele venti sebesség növelést,h ne keljen a 3ledtől félnem,csak egy a bibi vele.Hogy még a 3 12cm-es ventis gépem is halkabb nála.
#278472 Cooler 2008. szeptember. 12. 19:32
Cooler
#278458 :: ddek (2008. szeptember. 12. 18:59)
de nekekem adtak hozzá 1 hónapos xbox live gold kártyát mondták is ahol vettem hogy van hozzá.
Ezt régebben megbeszéltük... Nem adnak hozzá igazából ez csak marketingduma. Ha új profilt hozol létre akkor 1 hónapos trial gold jár hozzá automatica. Nem is létezik egy hónapos live gold kártya... szal már "aktiválva" van a goldod...
#278458 ddek 2008. szeptember. 12. 18:59
ddek
de nekekem adtak hozzá 1 hónapos xbox live gold kártyát mondták is ahol vettem hogy van hozzá.
#278368 Cooler 2008. szeptember. 12. 16:54
Cooler
#278358 :: ddek (2008. szeptember. 12. 16:25)
császtok ugye most vettem nem rég xbox 360-t és nem tom a live gold kártyát vagy mit hogy kell használni mert 1 hónapig jó és valami papírt adtak hozzá de kártyát nem lécci valaki segítsen nagyon jó lenne.
live gold kártyát boltban tucc venni. Hasonló mint a mobilfeltöltőkártya, ittis van egy számsor csak itt 25 jegyű és azt bepötyögöd a marketstorenál lévő redeem code-ba és kész.
#278358 ddek 2008. szeptember. 12. 16:25
ddek
császtok ugye most vettem nem rég xbox 360-t és nem tom a live gold kártyát vagy mit hogy kell használni mert 1 hónapig jó és valami papírt adtak hozzá de kártyát nem lécci valaki segítsen nagyon jó lenne.
#276712 raikoh 2008. szeptember. 09. 20:20
raikoh
Hi.OK akkor legyen Dolmen
A kalapos ipse az Coppola Dracula-ból Vlad,Mindíg sokáig vagyok,tudod játszok,multizok,meg hasonlók ,melóba kialszom magam.
Na lassan újra üzemeltetni kéne a LIve-t,lassan itt a GoW2,Fable 2,már azt se tudom mi van ott,gondolom lesz egy pár meglepi,fogod gyúrni online,úgy szétfűrészelnélek
The games have changed, or gamers ?
#276417 MongooseNX71 2008. szeptember. 09. 14:44
MongooseNX71
Nem szobor az.

DOLMEN
(vagy obeliszk? mittomén,melyik a nagyobb ?? )

OFF:

- ki az a kalapos ipse?
- látom,sokáig bírtad ma éjjel. vagy ilyen korán keltél? (03:akármennyi)
- ja, a beírásaid alatt mit jelent az,hogy ZENE KAROM ???
( olcsó pojén,de jót kuncogtam magamban... )
#276358 raikoh 2008. szeptember. 09. 03:59
raikoh
Hi Mongoose,látod ez történik ha elhagyod a őrhelyedet a szobor mellől
The games have changed, or gamers ?
#276357 MongooseNX71 2008. szeptember. 09. 01:51
MongooseNX71
#275736 :: Sliv (2008. szeptember. 07. 22:18)
Bakker! Nem a 360-at szídtam és nem is a ps3-at dícsőítettem, hanem csak az emberi ostobaságra próbáltam rávilágítani, de látom nektek csak az jött le ebből, hogy a ps3-as tulajok irigyek. HammeR van egy rossz hírem. Nem a ps3-om tulajok kezdték el osztani a másik gépet. A jó öreg Mongoose-al vitatkoztunk, hosszú oldalakon át, arról, hogy melyik a jobb konzol. Hangsúlyozom, VITATKOZTUNK. Tudjátok, mikor két ember, ész érvekkel megpróbálja meggyőzni a másikat a saját igazáról. Mert ennek ami itt folyik ídőnként semmi köze sincs a vitához. Én már rég megtanultam a leckét. Hülye emberekkel fölösleges vitatkozni, de azért néha megpróbálok egy kis fényt vinni a sötétségbe, de mind hiába. Cooler elöző hozzászólását pedig felhábórítonak tartom. Hogy van bátorságod nagyképünek nevezni 15 millió embert ( köztük engem is ) csak azért mert nem értesz velük egyett, és eközben a 360-an tulajdonosokat pedig mint valami felsőbrendű fajt beállítani? Ha valami, hát akkor ez a nagyképűség. Őrülhetsz ha nem kapsz ezért minimum egy warn-t. Nekem se kedvem, se türelemem nincs ahoz, hogy veletek vitatkozzak. Csak az ídőmet és az agysejtjeimet pazarlom. ]{redenc néha nagyon tudlak sajnálni, minden nap ugyan az a szélmalomharc. Ja, és elnézést kérnék az off-ért, remélem ez még belefér. Tovább nem is zavarok. Egy ídezettel búcsúznék a topic-tól egy jóídőre. "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein
Júúúúj bazzz ...
(ide nagyon sokmindent leírtam ... aztán kitöröltem,mert felfordúlt a gyomrom ettől az egésztől)
Egy ideig nem jártam erre,mert nyár,meg család,meg építkezés,meg szalmonella,meg minden volt.
De nem gondoltam volna,hogy ide jutunk. Sajnálom.
Én azon vagyok,hogy ITT az találja meg az olvasnivalóját,aki segítségre vár,információkat keres,vagy éppen ad.
Ehelyett megy a gyilok ezerrel,oldalakon át.

A véleményem pedig lesúlytó,mindkét oldalról.
1. Mi a faxt vergődnek itt a PS3-asok az álintelligens agymenéseikkel meg nyálverésükkel ???
Húha,valaki megsértett 15millió PS3 tulajt? Atomjaira szedni iziben !!!
Meg ez a "milyen xar ez a box,bár még sose' láttam" ... Aztán meg " láttam egyet, tényleg nem is olyan xar".
( na,ezek kiverték a biztosítékot nálam totál )
2. Mi a faxnak küszködnek a 360 tulajok a hardverileg egyértelműen erősebb géppel szemben ???
Észérvek kellenek,nem a szidalmazás meg fikázás ( Ja,azért utálom a Ferrarit,mert nekem Porsche-m van ... )

Ez az egész xarakodás nem érdemli meg,hogy fórum-topiknak nevezzük és nem érdemli meg aaz X360 sem (meg a PS3 sem),hogy a gazdáik ilyen BUTA módon viselkedjenek.
A PS3-asok húzzanak a pi... saját topikjukba,a 360-asok meg lássák be,van jobb vas is,mint az övék.
A konzolháborút úgysem a gép,hanem a szoftverek döntik el. Azt pedig ítélje meg mindenki szíve szerint,hogy kinek jut több a jóból.

Szasztok !
#275736 Sliv 2008. szeptember. 07. 22:18
Sliv
Bakker! Nem a 360-at szídtam és nem is a ps3-at dícsőítettem, hanem csak az emberi ostobaságra próbáltam rávilágítani, de látom nektek csak az jött le ebből, hogy a ps3-as tulajok irigyek. HammeR van egy rossz hírem. Nem a ps3-om tulajok kezdték el osztani a másik gépet. A jó öreg Mongoose-al vitatkoztunk, hosszú oldalakon át, arról, hogy melyik a jobb konzol. Hangsúlyozom, VITATKOZTUNK. Tudjátok, mikor két ember, ész érvekkel megpróbálja meggyőzni a másikat a saját igazáról. Mert ennek ami itt folyik ídőnként semmi köze sincs a vitához. Én már rég megtanultam a leckét. Hülye emberekkel fölösleges vitatkozni, de azért néha megpróbálok egy kis fényt vinni a sötétségbe, de mind hiába. Cooler elöző hozzászólását pedig felhábórítonak tartom. Hogy van bátorságod nagyképünek nevezni 15 millió embert ( köztük engem is ) csak azért mert nem értesz velük egyett, és eközben a 360-an tulajdonosokat pedig mint valami felsőbrendű fajt beállítani? Ha valami, hát akkor ez a nagyképűség. Őrülhetsz ha nem kapsz ezért minimum egy warn-t. Nekem se kedvem, se türelemem nincs ahoz, hogy veletek vitatkozzak. Csak az ídőmet és az agysejtjeimet pazarlom. ]{redenc néha nagyon tudlak sajnálni, minden nap ugyan az a szélmalomharc. Ja, és elnézést kérnék az off-ért, remélem ez még belefér. Tovább nem is zavarok. Egy ídezettel búcsúznék a topic-tól egy jóídőre.

"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein
#275433 Cooler 2008. szeptember. 07. 14:01
Cooler
Tényleg abba kellene már hagyni... Mondjuk a legtöbb helyen ezt művelik a PS3-asok... De a Boxosok is tudnák ezt csinálni, szal nem értem, lehet a nagy pénztárcához nagy arc is jár vagy nem tudom. De már egyre kevesebb kedvem van Xbox topikba jönni mert mindig ez van...
#275259 HammeR 2008. szeptember. 07. 10:26
HammeR
Még egy utolsó megjegyzést ejtenék... Érdekes módon az Xboxosok nem jártak állandóan a PS topicba ócsárolni azt, viszont fordítva igen sokszor megtörtént ez. Nem értem miért van ez, lehet, hogy irigykednek.
Én kérem most meg a mindenáron-megvédem-az-általam-használt-konzolt (jelen eseten PS3) típusú embereket, hogy tartsák meg maguknak a véleményüket, főleg azért, mert már nem egyszer le lettek ide írva. Köszönöm...
#275251 ]{redenc 2008. szeptember. 07. 10:08
]{redenc
Még egyszer, utoljára felhívom a figyelmet, hogy ez nem a konzolháború topic. Ez az Xbox topic, ahol a Microsoft konzoljáról kell diskurálni. Remélem, nem kell újra és újra lefutnunk ugyanazt a kört...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#275239 Sliv 2008. szeptember. 07. 09:34
Sliv
#275133 :: HammeR (2008. szeptember. 06. 22:57)
Te Citroghost. Ha a minap játszottál először Box-szal, akkor eddig miért mondtad el mindennek a cuccot? Szerintem alap dolog az, hogy nem nyílvánítunk véleményt (főleg ilyet nem) egy hardverről/szoftverről/akármiről, míg nem próbáltuk ki mi magunk. Akkor az eddigi véleményeid nagy részét vehetjük értelmetlen fröcsögésnek, nem?
Erről van szó! Szerencsétlen gyerek beírja, hogy a 360 jobb mint gondolta erre a 360 fanboy-ok nekiesnek és hülye hasonlatokkal bombázzák. Hogy miért??? Azt szerintem ők se tudják. Na én ezért nem is akarok vitatkozni erről. Az ész érveknek az emberi ostobaság ellen esélye sincs. Jó, hogy azért nem öleltátok le, mert ps3 tulajdonosként hozzá mert érni egy 360-hoz. És még valami, minden fórumozónak szól! Amíg nem érsz 360 kontrollerhez addig nem is tudsz róla semmit. Aki azt meri állítani, hogy a 360 nem a legistenkirályabbüberbrutál konzol annak ne hidj mert hazudik. Ne hidj az interneten olvasotaknak se mert nem tudhatod, hogy a cikk írója fogott e már 360 kontrollert a kezében. De ha már fifázott is rajta akkor biztos minden tud róla, úgyhogy neki már lehet hinni. Örömmel látom, hogy azért Magyarországon elég sokan vesznek így konzolt.
#275196 danidevito 2008. szeptember. 07. 01:03
danidevito
Azért mert én láttam képeken, videókban, olvastam Bill Gatesről ezért én minősíthetem hogy milyen családapa? Ez csak egy hasonlat volt...
#275133 HammeR 2008. szeptember. 06. 22:57
HammeR
Te Citroghost. Ha a minap játszottál először Box-szal, akkor eddig miért mondtad el mindennek a cuccot? Szerintem alap dolog az, hogy nem nyílvánítunk véleményt (főleg ilyet nem) egy hardverről/szoftverről/akármiről, míg nem próbáltuk ki mi magunk. Akkor az eddigi véleményeid nagy részét vehetjük értelmetlen fröcsögésnek, nem?
#274720 ddek 2008. szeptember. 06. 11:39
ddek
ugye ugye???citroghost
#272561 kubi 2008. szeptember. 02. 16:21
kubi
Mert mér kénne örökre lezárni?
#272556 NY124 2008. szeptember. 02. 16:18
NY124
#270134 :: ]{redenc (2008. augusztus. 30. 14:12)
Úgy tűnik, hétvégén felborulnak a hormonok, vagy csak mindenki ennyire ráér... Mivel nem látom értelmét a továbbiaknak, a topikot hétvégére lezárom. Mindenki szálljon magába, és inkább üljön le a saját, kedvenc konzolja vagy PC-je elé, játsszon egy jót, vezesse le magából a feszültséget. Szerk.: citroghost és ddek kapott egy-egy hónap figyelmeztetést flame-elésért, utóbbi káromkodással is súlyosbította...
Én örökre lezárnám XD
#270134 ]{redenc 2008. augusztus. 30. 14:12
]{redenc
Úgy tűnik, hétvégén felborulnak a hormonok, vagy csak mindenki ennyire ráér... Mivel nem látom értelmét a továbbiaknak, a topikot hétvégére lezárom. Mindenki szálljon magába, és inkább üljön le a saját, kedvenc konzolja vagy PC-je elé, játsszon egy jót, vezesse le magából a feszültséget.

Szerk.: citroghost és ddek kapott egy-egy hónap figyelmeztetést flame-elésért, utóbbi káromkodással is súlyosbította...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#270125 ddek 2008. augusztus. 30. 14:09
ddek
jó azt visszavonom hogy trágya de akkor is jobb a box nézőpont kérdése.
#270118 ddek 2008. augusztus. 30. 14:06
ddek
én az elött is te fikáztad nem?
#270116 quorthon 2008. augusztus. 30. 14:05
quorthon
Csak úgy halkan egy elöbbi kommentre válaszolván, hogy a Fable 2 nem jön Pc-re és Xbox exkluzív. Ja és most jött a hír hogy a Gears Of War 2 sem jön Pc-re.
#270109 ddek 2008. augusztus. 30. 14:04
ddek
már nekem is elegem van a box fikázásból én szerintem jobb olcsóbb, élesebb kép, jobban néz ki stb........ a ps szerintem sehol se ér 100 ezret jobban teszed ha befejezed a fikázást menny inkább a ps 3 topicba írogassad, hogy mien szuper a ps 3!!!!

Olvastad már? ×