Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#297149 raikoh 2008. október. 15. 18:09
raikoh
Ehhez a hírhez csak annyit hogy
most komolyan,aki figyeli a dolgokat,az tudhatja hogy ez mekkora baromság,arról nem is beszélve hogy az említett oldal imádja a flame-t.Maga Kojima kérte meg az embereket,hogy már többet ne is kérdezze senki tőle,ezt a Xboxos dolgot,mert már a sírjába kergetik,csak ezt a boxos média huszárok nem akarják valahogy megérteni .tessék már ezt megérteni kérem szépen,és kicsit reálisan nézni a dolgokat,de majd figyeljétek ott a komenteket,nagy buli lesz...,és aki azeket a hírek megeszi azt is sajnálom
The games have changed, or gamers ?
#297127 Cooler 2008. október. 15. 17:36
Cooler
Úristen srácok mit olvastam a Gamekapcson:
"Újabb pletykák láttak napvilágot Old Snake történetének Xbox 360 konzolra való ellátogatásáról. A forrás elég komoly, ezért ezúttal talán hinni is lehet neki.

A Morningstar nevű japán befektetési kutatóintézet a Tokyo Game Showt követően elkészítette legújabb jelentését, melyben kitért rá, hogy a Tekken, a Final Fantasy és a Resident Evil sorozatok után újabb Playstation exkluzív cím, a Metal Gear Solid is elkészülhet Xbox 360-ra. A kutatásban a Konami PR-osát idézték, aki a MGS4 témához hozzászólva elmondta, hogy "élénken foglalkoztatja a játék Xbox-ra való kiadása".

Ez persze nem hivatalos bejelentés, a dologhoz biztosan lesz egy-két szava a Sonynak is. Ezt követően kezdetét veheti a két nagy konzolgyártó egymást történő túllicitálása, majd jöhet a többi egyéb ilyenkor szokásos herce-hurca. Lényeg a lényeg, hogy a szándék megvan, meglátjuk mi lesz belőle."

- és ezután egy kép Kojimáról ahogy az Xbox standnál áll. Nah srácok, nemrég volt itt Xbox fikázás rendesen, de mostanság úgyérzem ő nagyon tör a konzolok csúcsragadozója címre. Sonytól egy kiló exkluzívat elvesz, plusz a saját télleg Xbox exkluzívak, új Dashboard, olcsó gépek. Microsoft mostanság tudja mi kell..
#296704 MongooseNX71 2008. október. 14. 18:21
MongooseNX71
Kell hozzé vmilyen hi-speed elérés (pölö ADSL),aztán modem,ethernet kábel. (ha egy időben akarsz hálózaton lenni a PC-vel és a BOX-al,akkor nem árt egy router is ugye,de előfordúlhatnak gondok vele...)
Aztán követni kell a gép utasításait,mit hova kell beírni.
Kamu cím és telcsiszám kell,mert itthon hivatalosan még nincs LIVE! szolgáltatás,de simán megoldható a dolog.
Csinálsz egy Teszt csatlakozást (opcióknál megtalálod) és ha vmi nem stimmel,kiírja,hol a gond.
(amúgy minden beállítás maradhat a gyárin vagy autómatában,csak a szolgáltatót és a csatlakozási jelszavadat kell módosítani az Advanced pontban -gyak. ugyanaz,amit a pécés nethez használsz)
Beregisztrálsz hamar,aztán mehet is a móka.
1 hónap ingyen GOLD jár,vagyis nem kell előfizetni az online gaméra.
Aztán ha előfizetsz,ketyeg tovább,ha nem autómatice visszaminősít SILVER-be,vagyis a hálózati játék nem lesz elérhető.
A többi dolog vagy Free (a letöltések) vagy fizetsz értük MS PONT-okal,aminél kb. 5000pont=60 EURO
(innentől nem ügy forintosítani a dolgot...)
Fizethetsz megvásárolt (boltoknál) feltöltőkártyás rendszerben vagy PayPal szisztémában otthonról,bankkártyával.
( azért ehhez vmi normálisabb fajta nem árt !!! )
#295846 MongooseNX71 2008. október. 12. 18:28
MongooseNX71
Még csak annyit ehhez,hogy az egyszerre megjelenő verziók közt elég gyakran csupán az irányítás meg az opciónális lehetőségek (hang,képi beállítások) közt akadhat differencia (pl. Test drive Unlimited). Esetleg a hálózati játék terén. Bár ilyennel még nem találkoztam,de előfordúlhat!
#295843 lde 2008. október. 12. 18:21
lde
#295833 :: Gegex3 (2008. október. 12. 17:57)
Azokban a játékokban melyek megjelennek pc-re is és xbox-ra is van különbság tartalmat illetően? (több pálya, más pályák, bármi ) Például a cod4-ben.
Konkrétan a CoD 4-ben nincs semmi különbség. De vannak játékok amikhez csak boxra jönnek DLC-k, pl.:TRU
#295842 MongooseNX71 2008. október. 12. 18:18
MongooseNX71
CoD 4:
n semmi különbséget nem találtam -bár való igaz,még nem vittem végig PéCén,csak bepróbáltam néhány pályát.
Dettó u.a. a kettő,csak a PéCéshez be kell boltolni egy komolyabb vasra,hogy igazán szép legyen.
Bár nálam még a 8600GT-n futott és egész elfogadható szinten. De egy 2 éves VGA már nem hiszem,hogy nagyot villantana alatta.
Szóval ha van elég zséd,nyugodtan ruházz be a boxos verzára,mert valószínűleg vizuálisan jobban jársz vele.
( persze ha durvajó pécéd van,akkor inkább az a nyerő,merthát ugye FPS a lelkem ... )

Ám akad néhány game,aminél van különbség.
Pl. a GoW pécén több tartalommal bír.
Általában(!) jellemző,hogy amik egyszerre jelennek meg mindkét platformra,azok dettó egyformák (meg a PS3 verza is).
Pl. jellemzően az EA játékok,más egyéb sport gamék vagy az Orange Box,BattleStation Midway,Blazing Angels széria is ilyen volt
De ha akad pár hónap vagy év megjelenés a verziók között,akkor a később megjelenő mindíg több tartalommal bír !
Aztán néha meg lusták a fejlesztők (vagy bezárt a bazár időközben) és egy évvel később kiadják adott gaménak
a tükörmásolatát egy másik platformra. Mint pl. a Lost Planet.
#295833 Gegex3 2008. október. 12. 17:57
Gegex3
Azokban a játékokban melyek megjelennek pc-re is és xbox-ra is van különbság tartalmat illetően? (több pálya, más pályák, bármi )
Például a cod4-ben.
#295812 lde 2008. október. 12. 16:59
lde
#295810 :: Gegex3 (2008. október. 12. 16:56)
Mi az a Slim?
Vékonyabb verzió.
#295810 Gegex3 2008. október. 12. 16:56
#295807 lde 2008. október. 12. 16:50
lde
#295802 :: Gegex3 (2008. október. 12. 16:47)
Sziasztok! Valaki nem tudja mikor jön az új xbox? Érdemes még belefektetni egy xbox 360-ba?
2011 körül. Idén decemberben pedig jön a Slim.
#295806 Gegex3 2008. október. 12. 16:50
Gegex3
És mikor jön az új?
#295802 Gegex3 2008. október. 12. 16:47
Gegex3
Sziasztok! Valaki nem tudja mikor jön az új xbox? Érdemes még belefektetni egy xbox 360-ba?
#295772 Cooler 2008. október. 12. 16:11
Cooler
#295738 :: kecskusz (2008. október. 12. 14:48)
És a dashboard frissítést automatikusan szedi le a live-ről,vagy nekem kell majd?Valaki leírná miben lessz jobb a gép,a frissítés után?
Automatikusan letölti majd indításnál. Sok minden változik keress rá googleba. (pl. teljesen új 3d-s felület, merevlemezre való másolhatóság,új avatar-rendszer stb.)
#295738 kecskusz 2008. október. 12. 14:48
kecskusz
És a dashboard frissítést automatikusan szedi le a live-ről,vagy nekem kell majd?Valaki leírná miben lessz jobb a gép,a frissítés után?
#295712 Cooler 2008. október. 12. 13:39
Cooler
#295571 :: kecskusz (2008. október. 11. 23:25)
Hi all! Hogy tehetném halkabbá az boxomot?Mert most eléggé hangos,sőt annyira,h nem hagy a játékra sem koncentrálni!Nincs valami módszer erre?
Hát egy hűtésmoddolt boxtól ne várj mást. Mondjuk nekem teljesen gyári és nem hangos, csak néha picit hallom h pörgeti a disket, de különben nincs nagy hangja.
#295614 MongooseNX71 2008. október. 12. 09:08
MongooseNX71
Kecsusz !

Játék alatt (amikor szól a gép,mint állat ) pakolj rá vastag takarót vagy párnákat. Tutti hamar elcsendesedik
#295572 snec 2008. október. 11. 23:30
snec
kecskusz: Meg kell várni a novemberi dashboard frissítést, akkor majd jön az az új "fícsör", hogy felmásolhatod a gépre a játékokat, így a drive-nak nem kell pörögnie. Ezzel nem csak, hogy halkabb lesz, hanem a 3LED-es meghibásodást is nagyon(!) jelentősen leredukálják.
#295571 kecskusz 2008. október. 11. 23:25
kecskusz
Hi all!
Hogy tehetném halkabbá az boxomot?Mert most eléggé hangos,sőt annyira,h nem hagy a játékra sem koncentrálni!Nincs valami módszer erre?
#295131 Cooler 2008. október. 11. 15:12
Cooler
#295027 :: vlad90 (2008. október. 11. 11:13)
Naszóval úgy döntöttem csatlakozok elkezdek én is liveozni! végülis miért ne? Rátoltam a boxot a routerre, majd 1 kapcsolódási teszt után az ip ellenőrzésnél kiakadt (IP Address Failed)! pedig kapott IP-t a routertől. Utána azt olvastam ,hogy valamit azzal is babrálni kell, de én Elekrós vagyok nem értek az ilyesmikhez. Ez egyébként egy SMC Barricade SMC7004VBR típusú holmi. Köszönök minden segítséget.
Ugyanilyen routerem van és én is PC és Box közé használom. Hát nekem semmi problémám nem volt. Routert összekötöd a modemmel és a gépet meg a boxot rádugod a routerre... Én semmit nem állítottam be és egyszerűen tökéletes minden... (lehet ez a titka nem kell semmit tenni)
#295045 MongooseNX71 2008. október. 11. 11:52
MongooseNX71
Próbáltad a rúter kihagyása nélkül ?
Mert ha úgy megy,akkor azzal van a problem és vagy a rúter beállításaival játszol,amíg oksa lesz minden (kevés a sansz erre mondjuk)
vagy eleve nem fexik a rútered a boxnak (van ilyen nah) és kár is vele küzdeni.
De sztem nem itt lesz a gond,hanem a box SETUP-jában kell átírnod vmit.
Emléxem,az elején én is ilyesmivel küzdöttem,aztán felhívtam a vevőszolgálatukat
( Télleg, Te próbáltad? Hátha akad ott is értelmes szakember... )
és a rendkívül bájos hangú operátor hölgyemény elmondta a teendőket. Persze utánna figyelmeztetett,hogy ez a dolog azért nem teljesen legális,merthogy hivatalosan ilyenben nem segíthet,mert nincs hivatalosan itthon LIVE! szolgáltatás,ugye.
A dolog mülködött és azóta semmi gond nincs a cuccal.
Mégegyszer mondom,ez rúter-mentes közegben történt.
( Csóró magyar vagyok. Nekem bőven jó,ha kihúzom az Ethernet-kábelt a PC-ből és bedugom a Box-ba,ha LIVE-olok.
Legalább nem nyaggat asszony az IWIW-mániájával )
De lehet,nálad is bejön.
Konkrétan a szolgáltató adatainak és a kapcsolódási jelszónak kell megfelelőnek (u.a. mint amit a PC-vel használsz) és a jó helyre beírva lennie. Utánna minden OK.
Remélem sikerrel jársz !!!
#295027 vlad90 2008. október. 11. 11:13
vlad90
Naszóval úgy döntöttem csatlakozok elkezdek én is liveozni! végülis miért ne? Rátoltam a boxot a routerre, majd 1 kapcsolódási teszt után az ip ellenőrzésnél kiakadt (IP Address Failed)! pedig kapott IP-t a routertől. Utána azt olvastam ,hogy valamit azzal is babrálni kell, de én Elekrós vagyok nem értek az ilyesmikhez. Ez egyébként egy SMC Barricade SMC7004VBR típusú holmi. Köszönök minden segítséget.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
#293120 Cooler 2008. október. 07. 19:54
Cooler
Hát régebbi HSZ-be azt írtad h 2 tomb raideres gamet miért csinálnak... Sztem elírtad, de nem kell egymást szidni. Amúgy meg DLC lesz, méghozzá 2 db, nem külön game. (X360-ra amúgy ez a 3. Tomb Raider game lesz.)
#293107 pocok19 2008. október. 07. 19:42
pocok19
ide gondolkozz már mielöt lehordanál másokat kösz vagy máskép nézél utána

Idén karácsonykor, szintén az Xbox LIVE Marketplace-en jelenik meg az első, Xbox 360 exkluzív Tomb Raider: Underworld extra fejezet, a Tomb Raider: Underworld – Beneath the Ashes. Ez egy játékosos kiegészítő lesz, az Underworld vége után játszódik (írtak még mellé „új területek, új ellenfelek, új titkok” blablát is, de ez egy ilyen jellegű játéknál szerintem magától értetődik).

Valamikor 2009 elején pedig érkezik a második, szintén Xbox LIVE Marketplace-en megjelenő, Xbox 360 exkluzív extra fejezet, a Tomb Raider: Underworld – Lara's Shadow. Ez szintén egy játékosos kiegészítő lesz, az anyag szerint egy „új típusú” játszható karaktert mutat be. Ez számomra nem egyértelmű, hogy mit jelent, talán Lara lesz másmilyen, talán mellette választhatunk más karaktert is, vagy talán Lara helyett más karakter lesz a kiegészítő kulcsfigurája (sőt az „új típusú” akár egy állatot is takarhat, szerintem).

csak egy kis részlet
kiegészitöööööööö ráadásul 2 db és exkluzív
gondolkozál már ember