Nem kell ennyire túlbecsülni a Full HD felbontást, főleg egy monitor esetében. (tehát feltételezem nem akkora a képmegjelenítő, mint egy fal.) A mostani monitorom (2253BW) nagyon jó, a felbontással sincs gondom. Pedig a box még ugye nem támogatja a 16:10es képarányt, egyszóval a Wide monitorokat, így standart felbontással(1640x1080 vagy valami hasonló) nem tudok játszani, csak 1280x720ban. A dashbord frissítés után már ez a probléma is megoldódik. Akkor már nem lehet majd megkülönböztetni a Full hdtól.
Elhatároztam veszek egy konzolt, és xbox 360-ra gondoltam.
Lenne egy pár kérdésem:
1. Van már róla szó, hogy a Microsoft új konzolt akar piacra dobni? Mert nem szeretném hogy megveszem és 1 éven belül új jön ki.
2. A live-t Magyarországról csak úgy lehet elérni ha amerikai, angol vagy német címet adunk meg?
3. Ezért büntethetnek?
4. A live-t, hogy kell bekötni, mi kell hozzá?
5. FPS-t nagyon nehéz vele játszani?
6. Mennyibe kerül egy olyan átalakító, amellyel a billentyűzetet és az egeret rá lehet kötni? Így pontosabban lehet célozni?
7. A silver tagsággal lehet multizni?
8. 22" monitoron hogy fog kinézni a látvány?
9. A játékokhoz van magyarítás? Mert nem igazán értek angolul.
10. Azokat a játékokat amelyek megjelennek pc-re és xboxra is melyikre érdemes megvenni? (mert pc-re olcsóbbak általában)
11. Viszont a gépem nem igazán szolgálná ki maximumon az új játékokat 22" monitoron. Vagy igen?
1.: Leghamarabb 2011-ben akar a Micro új konzolt a piacra dobni.
2. Bármely olyan ország címét ahol van live (xbox.com)
3. Nem
4. 1 darab UTP kábel "megfejelve" Internethozzáférés, Switch vagy router megléte.
5. Nem. Hozzá kell szokni. Javaslom a Halo 3-at mert azon a legkönnyebb megtanulni az FPS-ek irányítását.
6. 17990 (de nem éri megvenni, mert a játékok controllerre vannak optimizálva)
7. Nem tudsz.
8. Jobb mint rendes TV-n (CRT) a HDTV-nél pedig picit gyengébb lesz.
9. Ha a kiadó megcsinálja akkor van. De vannak házilag gyártott magyarítások is, csak ott kell írni egy új DVD-t a játékkal és a magyar file-okkal, meg flashelve kell hogy legyen a meghajtód. De nem vagyok benne biztos hogy ez legális. Ja és ha flasheled a meghajtódat akkor nagy valószínűséggel bannolni fognak a Live-ról.
10. Pénztárca függő. Meg hogy Maxon akarod-e élvezni.
11. Mi a Kérdés????
1. Tervezik az új Xboxot, de kétlem, hogy egy év múlva már ki is adnák.
2. Igen. Az irányítószámnak valósnak kell lennie, amúgy nem engedi megcsinálni.
3. Nem hallottam még ilyenről.
4. Internethozzáférés. A gépet rákötheted a modemre/routerre/PC-re sima ethernet kábellel. Ha rákötöd netre, letölt pár frissítést, aztán meg kell csinálni a Live accountot (vagy fordítva? Már nem emléksze, de nem lényeg).
5. Ha nehéz lenne, senki sem csinálná. Megszokás kérdése az egész. Nekem nehezen menne az átszokás, ezért nem játszok konzolon FPS-t.
6. Ha jól emlékszem olyan 10 000Ft. körül van.
7. Nem, csak letölteni.
8. Nem lesz akkora élmény mint egy méteres HDTV-n, de egy CRT-től jobb.
9. Amit a kiadó magyarosít, az magyar (pl. Viva P inata). Egyébként nincs.
10. Ezt is neked kell tudnod... Ha gamepadon szerinted könnyebb az irányítása, akkor Xboxra veszed meg, ha egérrel+billentyűzettel, akkor PC-re.
11. A mostaniakat még kiszolgálja, ez a későbbiekben változni fog.
Elhatároztam veszek egy konzolt, és xbox 360-ra gondoltam.
Lenne egy pár kérdésem:
1. Van már róla szó, hogy a Microsoft új konzolt akar piacra dobni? Mert nem szeretném hogy megveszem és 1 éven belül új jön ki.
2. A live-t Magyarországról csak úgy lehet elérni ha amerikai, angol vagy német címet adunk meg?
3. Ezért büntethetnek?
4. A live-t, hogy kell bekötni, mi kell hozzá?
5. FPS-t nagyon nehéz vele játszani?
6. Mennyibe kerül egy olyan átalakító, amellyel a billentyűzetet és az egeret rá lehet kötni? Így pontosabban lehet célozni?
7. A silver tagsággal lehet multizni?
8. 22" monitoron hogy fog kinézni a látvány?
9. A játékokhoz van magyarítás? Mert nem igazán értek angolul.
10. Azokat a játékokat amelyek megjelennek pc-re és xboxra is melyikre érdemes megvenni? (mert pc-re olcsóbbak általában)
11. Viszont a gépem nem igazán szolgálná ki maximumon az új játékokat 22" monitoron. Vagy igen?
THX,úgy hallotam,h ha fektetve van akkor kisseb az esély rá,h túlmelegszik.Azé jó,h szóltatok,akkor meg veszek hozzá olyan kit-et.
Play and Charge Kit nagyon frankó dolog. Kapsz a csomagba egy akkut és egy zsinórt, aksit beteszed az elemek helyére (joyba), a zsinórnak meg töltés közbe egyik vége az Xbox 360 USB portján kell legyen, a másik pedig a kontroller elején. Röviden ennyi. Én pl az enyémet 4500ér vettem asszem...
Na jó,rászedtem magam,jövő hónapban veszek egy boxot!
De még van itt egy-két kérdés.
A vezeték nélküli kontrollerhez kapok,az Arcade csomagban,töltőt is,vagy az elemes?
A másik meg,h hallotam a híres Xbox betegségről,a 3 ledes problémáról,amit a gép túlmelegedése okoz.Nos van egy jó kis kütyü amit vennék a box-hoz,a hűtőállványról beszélek.Az képes annyira hűteni a gépet,h ne legyen 3 ledes veszély?
Még mielőtt bárki is megpróbálna lebeszélni az Arcade csomagról!Majd veszek hozzá külön HDD-t,tehát nekem fölösleges a Premium,mivel a többbi kütyüt se használnám,ami benne van.
Joyhoz a legjobb egy play and charge kit. Lemerülsz játék közbe csak rádugod a boxra és folytatod nagyon hasznos cucc. Arcadeot akkor sem éri meg venni mert egy plusz winyó hozzá és árba ott vagy ahol a premiummal. 3 led hát... régebben sokat beszélgettünk erről hogy hogy használd a boxot hogy helyezd el stb. hűtőállvány pénzkidobás, semmit se ér (helyette inkább add nekem azt a pénzt és eliszom)
Mindengyik csomagban elemes a joy de ha van tölthetö elemed és elemtöltöd akkor már meg van oldva az elem probléma a 3 led-röl meg annyi a mostaniak már nem annyira hajlamosak rá enyém sincs hütés még is jol megy(ezt lekopogom) a hütö állványok meg ugy tudom hogy semmit se érnek
Na jó,rászedtem magam,jövő hónapban veszek egy boxot!
De még van itt egy-két kérdés.
A vezeték nélküli kontrollerhez kapok,az Arcade csomagban,töltőt is,vagy az elemes?
A másik meg,h hallotam a híres Xbox betegségről,a 3 ledes problémáról,amit a gép túlmelegedése okoz.Nos van egy jó kis kütyü amit vennék a box-hoz,a hűtőállványról beszélek.Az képes annyira hűteni a gépet,h ne legyen 3 ledes veszély?
Még mielőtt bárki is megpróbálna lebeszélni az Arcade csomagról!Majd veszek hozzá külön HDD-t,tehát nekem fölösleges a Premium,mivel a többbi kütyüt se használnám,ami benne van.
SRY,nem akartam az OFF-ot.Rosz linkre kattintottam.
Amúgy,h kötöm össze a box-ot a PC-vel?USB?
neeem. konrétan a pc-box kötögetés és a többi engem nem foglalkoztat szal tapasztalatom nincs. Amúgy gondolom routerrel felismeri, már ha van a pc-n media center (de erről nem is rég beszélgettünk lejjebb).
Az előfizu attól függ hogy milyen kell neked, hogy melyik országba regeltél. Ajánlatos vagy USÁ-ba vagy UK-ba regelni. Már elöttem leírták hogy mért. Ha usára regeltél akkor amerikai feltöltőkari kell neked, ha angliára akkor meg európai ennyi. Bár M.o.-n többet látni európaiból szal sztem azt jobban megéri választani. Plusz a credit pontoknál is külön van EU és USA. HDTV nélkül Xboxozni? hááát. Döntsd el magad. Közel sem lesz akkora élményed mint HD-ba de azé elmegy az is.
Én nagyon jól jártam! XD Kaptam egy XBOX-ot 2006 karácsonyára egy éven belül vissza vonták az összes játékot, mert jött a 360-as szária én meg ott voltam 20 játékkal. A gépem szar volt tehát csak XBOX-on trudtam Gamesni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.