Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#250710 hobbeKiller 2008. augusztus. 02. 18:51
hobbeKiller
Cooler:
A tévédnek az előbb leírt felbontás az optimális.
Ez olyan, mint ha egy lcd monitort nem az optimális felbontáson akarnál üzemeltetni. Ha lejebb veszed, rosszabb lesz a kép. (rosszabb színek, homályosodás, stb....) Használd HDMIvel optimálisan.
#250705 Cooler 2008. augusztus. 02. 18:36
Cooler
#250681 :: MongooseNX71 (2008. augusztus. 02. 17:16)
Kubi ! Mármint a GOLD? Már most is ingyenes időnként,mert néha vannak díjmentes hétvégék vagy időszakok,amikor a SILVER-esek is nyomúlhatnak az online gamékkal. Meg aztán ott van az a 3-4 crossplatform game,amikkel a pécések ellen is lehet menni. Na,azok totál inyen nyújtják a netes játék lehetőségét. A legjobb közűlük (sztem) a Lost Planet. Cooler! Minn játszol? LCD tévén,sima tévén vagy monitoron? Mert ez így kicsit bonyolúlt,amit leírtál (vagy ahogy leírtad,bocccs...).
Arra aproblemre találtam már megoldást ami a 60 Hz-re vonatkozik. Hála a hivatalos Xbox oldalon. De az a problem még mindig fenn áll hogy szal: Akár HD AV akár HDMI kábellel kötöm össze a boxot és az LCD tvt és akár 480p, 720p, 1080i felbontást választoma színek csúnyák, a kép homályos rossz minőségüek a feliratok, sötétebb az egész kép. Magyarul rossz a kép. Ez miért van? HD Ready-s a tvtm. Annyira nem lényeges mert ha HDMI-vel kötöm össze akkor van olyan menüpont h optimal resolution és akkor 1360x768ba megy és annál többet nem lehet kihozni a tvmből. DE ha vmit tudtok arra kiváncsi vok ezzel kapcsolatban.

szerk: Optimalban szép a kép, csak ha én választok felbontást akkor csúnya.
#250681 MongooseNX71 2008. augusztus. 02. 17:16
MongooseNX71
Kubi !

Mármint a GOLD?
Már most is ingyenes időnként,mert néha vannak díjmentes hétvégék vagy időszakok,amikor a SILVER-esek is nyomúlhatnak az online gamékkal.
Meg aztán ott van az a 3-4 crossplatform game,amikkel a pécések ellen is lehet menni.
Na,azok totál inyen nyújtják a netes játék lehetőségét.
A legjobb közűlük (sztem) a Lost Planet.

Cooler!

Minn játszol?
LCD tévén,sima tévén vagy monitoron?
Mert ez így kicsit bonyolúlt,amit leírtál (vagy ahogy leírtad,bocccs...).
#250645 Cooler 2008. augusztus. 02. 14:56
Cooler
Lenne egy kis kérdésem:
Hol tudom átállítani a Hertzet? Mert pl egy két minijáték indításkor kiírja vmi olyasmit h állítsam át 60-ra mert 50-be nem fut. És multkor néztem a Halo 3 borítóját és azon is rajta volt hogy csak 60 Hz-be megy. Hibaüzi azt írja hogy a képernyő beállításoknál de ott nincs ilyesmi. Amúgy megnéztem HD AV kábellel milyen a kép (meg hogy ott úgy hátha át tom állítani a Hz-t). És vmi boorzalmas komolyan átállítottam 720p-be vagy 1080i-be és vmi angyon rossz legalábbis a dashbordon igen játékot nem néztem. HDMI-vel viszont optimal resolutionnál teljesen jó, és olyan nincs a HD AV-nél. Ez mért van? akármelyik úgymond szabvány felbontásra megyek rá csúnya lesz a kép... Legyen az 1080i, vagy 720p vagy akármi... Optimalba teljesen jó, vagyis 1360x768ba...
#250528 kubi 2008. augusztus. 02. 09:38
kubi
Ja de én ugy olvastam hogy valoszinüleg majd ez is ingyenes lesz(jo lenne)
#250512 MongooseNX71 2008. augusztus. 02. 08:16
MongooseNX71
Nem.
Íme az x360 net-lehetőségei (immár milliomodszorra leírva) :

1. SILVER tagság.
Amint regisztrálod magad (illetve a géped) az XBOX LIVE oldalára,ezt megkapod.
Teljesen díjmentes a tagság. A létrehozott játékosprofilod segítségével a többiek látják azt,mivel és mennyit játszol
( nem rosszra gondolni,héé ! ),a játékokban elért játékospontjaid alapján.
Tudsz barátokkal információt cserélni,látod éppen ki mivel nyomúl,tudsz csetelni,stb. közösségi dolog.
A rendszer értesít a géped OS-ét érintő frissítésekről és ha kéred,akár autómatikusan le is tölti azokat.
A meglévő (tehát már játszott) gaméidhoz is ezúton érkezhetnek patch-ek,kiegészítések,új játékokról demók,stb.
Amikért azért néha már fizetni is kell,majd írom hogyan...

2. SILVER tagság mellett a regisztrációt követő első 30 napban GOLD tagként vagy jelen,amivel hozzáférhetsz DÍJMENTESEN az
online játék lehetőségéhez. De ez csupán az első 30napra érvényes. A továbbiakban ( a rendszer jelzi,ha ez lejárni készül ) azonban
már ezért fizetned kell,vagy pedig visszaminősít a LIVE silver tagságra.
Tehát a GOLD az első hónapra ingyenes internetes játékot enged (plusz néha némi extrát is csenget a GOLD tagoknak)
azután elő kell rá fizetni.
Az előfizu hasonló a mobiltelók feltöltőkártyáinak vásárlásához. Megveszed a tikettet,lekaparod a csíkot,bepötyögöd
a LIVE-ra a kódot és onnantól él az előfizuban szereplő időre a GOLD tagságod.
Ha sehol nem tudsz "feltöltőkártyát" venni,akor előfizethetsz közvetlenül a LIVE oldalán,PayPal rendszer szerűen vagy E-bankos hitelkártyával. Gyakorlatilag bármelyik módszer mülködik. Az előfizu díja egy teljes évre kb. 15ezer forint,de van 1/2 éves, 3 és 1 hónapos "feltöltőkártya is.

3. Legyél akár GOLD,akár SILVER tagként jelen a LIVE rendszerén, hozzáférsz a MARKETPLACE-hoz.
Itt VÁSÁROLHATSZ mindenféle jóságokat.
Pl. a gépedre háttereket,témákat,meglévő játékokhoz kiegészítőket (pl. az Ace Combat 6-hoz sok új repcsi,misszió és multi pálya is),
nagyon szuper minijátékokat,stb.
Ezeket mivel fizetheted ki?
Vásárolhasz MS pontokat,az pedig mint afféle valuta fizetőeszközként felhasználható itt.
( pl. CoD4 kieg = 800pont vagy Mass Effect kieg=400pont vagy Halo 3 kieg = 600pont )
Egy minijáték 4-6 vagy 800 MS pont ( ez nem összekeverendő a játékospontokkal !!! ),a többi cucc persze olcsóbb.
MS pontokhoz internetes oldalakon,konzol szaküzletekben juthatsz hozzá,kemény magyar forintokért .

Mindenről NAGYON RÉSZLETZESEN ír Dreampage Mester,a saját oldalán.
#250329 CHRISTOPHER 2008. augusztus. 01. 21:16
CHRISTOPHER
#250318 :: snec (2008. augusztus. 01. 21:04)
Amúgy meg a PS3 hardvere a CPU-t kivéve semmiben nem jobb. (De hát én csak ilyen marha vagyok akinek 360-a van, mit ért ezekhez ) Am szerintem a hardver az nem számít annyira, mint a játékok. Íme példának a PS2, amiről írtátok, hogy mennyire szép játékok lettek rá a generáció végén (ami teljesen igaz, és nemis cáfolom meg), attól függetlenül akkor is generációjának leggyengébb hardverével rendelkezett, és a szoftverkínálata adta el. Amúgy egy kis érdekességként: Xbox 360 20,3 millió eladott példány megjelenés óta. PlayStation 3 14,38 millió eladott példány megjelenés óta. Nintendo Wii 29,62 millió eladott példány megjelenés óta. A Nintendo egy zseni.......hülyét csinálnak magukból az idióta játékaikkal és tessék, ez az eredménye. Szarrá veri a másik 2 HD konzolt.
De akkor lehet ha fizetünk rá? Igen. De rendesen az előre viszi fel az egeret
#250318 snec 2008. augusztus. 01. 21:04
snec
Amúgy meg a PS3 hardvere a CPU-t kivéve semmiben nem jobb. (De hát én csak ilyen marha vagyok akinek 360-a van, mit ért ezekhez ) Am szerintem a hardver az nem számít annyira, mint a játékok. Íme példának a PS2, amiről írtátok, hogy mennyire szép játékok lettek rá a generáció végén (ami teljesen igaz, és nemis cáfolom meg), attól függetlenül akkor is generációjának leggyengébb hardverével rendelkezett, és a szoftverkínálata adta el.

Amúgy egy kis érdekességként:
Xbox 360 20,3 millió eladott példány megjelenés óta.
PlayStation 3 14,38 millió eladott példány megjelenés óta.
Nintendo Wii 29,62 millió eladott példány megjelenés óta.
A Nintendo egy zseni.......hülyét csinálnak magukból az idióta játékaikkal és tessék, ez az eredménye. Szarrá veri a másik 2 HD konzolt.

#250303 MongooseNX71 2008. augusztus. 01. 20:52
MongooseNX71
Szerintem a PS3 sem húzza ki 2015-ig. Az még 7 év,ami rengeteg. Szerintem legkésőbb 2013-ban már PS4 lesz. Xnext meg 2011 vagy 12,mer az MS előbb akar lépni.

Netezni szabadon nem tudsz a 360-assal. Csak a Live megy. PS3 free netezést biztosít.
#250300 HammeR 2008. augusztus. 01. 20:49
HammeR
Előre gondolkodnak, tehát nem valószínű hogy "kényszerből" megint félkészen adják ki a cuccost. Már most tervezik, és olyan 2010-2011 körül várható. Persze ez csak feltételezés.
#250275 kubi 2008. augusztus. 01. 20:15
kubi
Tudom jol hogy a PGR5 csak PS3-on lesz amugy se érint engem viszont ténleg jo a grafikája de nekem az x a legjobb
#250274 CHRISTOPHER 2008. augusztus. 01. 20:14
CHRISTOPHER
#250259 :: kubi (2008. augusztus. 01. 19:58)
Mondjuk én se látok különbséget a sony DVD és egy Maxel lemez között az árán kivül amugy is nem tudom mér kell szidni az x-t jo gép ls kész
MongooseNX71

OFF: "Se tévé,se hifi,se mp3,se kamera,se telefon.Még egy rohadt dvd-lemez sincs,ami Sony volna." a telefonnal mi a baj SE

ON: xbox360 lehet internetezni mármint mondjuk megnézem a travian-t meg ilyeneket?
#250271 MongooseNX71 2008. augusztus. 01. 20:12
MongooseNX71
Kubi !
Több dologban igazad van (többben meg nincs).
A Crysis-t szerintem is bírná röhögve az X.
Még akkor is,ha látványban elmaradna a pécés verza VERY-HIGH-HIGH-DETAIL beállításoknál nyújtotta élménytől.
Az achievment-ek ötletének lenyúlása is úgy van,ahogyan írtad,meg az FPS-ek többlemezes mivolta sem lehet gond.
Mert pl. annó a kutyát sem zavarta,hogy a ResiEvil2 hány lemezen van,mert egy bizonyos ponton lezárult egy "kapu"
és nem volt visszamenési lehetőség. Tudom,a Rsi nem fps,hanem horror-akció-kaland. De annál még több volt a
bejárható terület,mint egy átlagos fps-nél. És valóban szép meg nagy a Crysis szigete,de ott sem tudsz bizonyos
területek leküzdése után visszamenni a kiindulópontra.

A trailer-eket meg szerintem azért x-es verzióról teszik küzzé,mert arra általában hamarabb elkészülnek az adott game verziói.
( lásd a kicsit alábbi eszmefuttatást )
És a reklámnak tök mind1,milyen gépen készül.
Mondjuk arra kíváncsi lennék,honnan látod,hogy pl. a FIFA08 tv-spotjában melyik gépről rögzítették a gamét?
Mert csak a legvégén,fekete háttér előtt viríta a sokféle platform neve / logója amire megjelenik.
( na jó,valószínűleg nem a DS verzát teszik a tévébe )

Gondolom,a PGR5-öt,mint XBOX gamét emlegeted,amit már a következő masinára ígértek be,nyitócímként.
Csak hogy a félreértéseket elkerüljük...
#250259 kubi 2008. augusztus. 01. 19:58
kubi
Mondjuk én se látok különbséget a sony DVD és egy Maxel lemez között az árán kivül amugy is nem tudom mér kell szidni az x-t jo gép ls kész
#250251 MongooseNX71 2008. augusztus. 01. 19:54
MongooseNX71
Lopásnak nevezik azt,amikor valaki JOGTALANÚL alkalmaz valamit,amiért nem fizetett,nem licenszelte,stb.

Namármost hadd emlékeztesselek a Sony DualShock technológiájának kálváriájára.
Mennyit is fizetett érte ???
Semennyit. Mert LOPTA.
Be is bukta a mutatványt,amúgy rendesen.

Amúgy meg kíváncsi vagyok,milyen oprendszert használsz?
Jó eséllyel Vista vagy Xp. (na ne vakítsál már,hogy Linux )
Naés azt ki a fene gyártotta?
Talán csak nem az MS ?
Olyan cég termékét használod,akit tolvajnak (nem is kicsinek) nevezel.
Hát akkor miről is beszélünk?
Óóóó,igen,nincsen alternatíva? De igen. Használj MacOS-t,és senkit sem fog zavarni,hogy tolvajnak titulálod Bill-éket.
Ne érts félre,szerintem is nagy kókler banda. De maximum jól lehúzzák a népet a cuccaikkal. De nem nevezném tolvaj bandának.
Sajnálom,de nem akartam ebből elvi kérdést csinálni (aztán mégis csak az lett,hihi...)

Csak annyit még,hogy nálam nincs itthon EGYETLEN "Sanyi" termék sem.
(nem direkt,de ha jobban belegondolok,tényleg nincs)
Se tévé,se hifi,se mp3,se kamera,se telefon.Még egy rohadt dvd-lemez sincs,ami Sony volna.
Hoppá,megvan,erre mit mond a Sony fan !
A minőségi cuccokat meg kell fizetni.
(én meg ilyen csóró vagyok,hogy Panasonic a tévém meg a hifim,Thomson az Mp3-am,Maxell lemezeket veszek és Motorola a telóm)

De amúgy igaz a fenti mondás.
A MINŐSÉGET meg kell fizetni.
De visszatérve az alapokhoz:
Annyival nem jobb BÁRMELYIK sony termék,hogy azt vegyek,annyival többért.

Hűűű,igy visszaolvasva de sok marhaságot írtam ide.
Biztos keveset aludtam...
#250243 kubi 2008. augusztus. 01. 19:49
kubi
Sony lopta az achivementeket is csak ökk trophy-nak hivják simmán + x simmán elbirná a crysis-t DX9-en szerintem meg a gears of war nálam aláza az mgs-t amugy is az fps-eknél holt mindegy hogy hány lemezen van mer ott meglehett oldani elviszed az játékokot x részig ahhon már másik lemez kell berakod és ennyi ennyi mozgás meg ugy se árt játék közben amugy is 2011-ben kön a következő box annak meg mit tomén lesz egy 80 magos proceszora azt neszeneked PS3-om amiböl még 2015-ig minimum nem látunk ujjat szoval az x böven kihuzza ezt a 3 évet másik meg az ha akora atomul néznek ki a multiplatform játékok mér azon rögzitik a trailerek merhát azokat x-n rögzitik(pl.:GTA IV) más részt PS3 bonyultab is fejlesztenni gondolom ezér adják ki a PGR5-t csak 2011-ben ami állitolag a PS3 éve lesz de akkor jöna következö box szoval ennyit a PS3 évéröl
#250177 MongooseNX71 2008. augusztus. 01. 18:18
MongooseNX71
Nah,azért a Sanyi sem szégyenkezhet,a lopás terén.

Lásd pölö a DualShock technológia,utánna meg a SixAxis vakítás,amit az N-től kopiztak.
Kíváncsi vok,mi lett volna,ha a Nintendo annó nem dobja be ezt a dolgot még a Revolution-project kezdetén a köztudatba?
Most lenne szegény-szegény szonikának egy eccerű SNES-jojsztikkja.
És ha már ezen a vonalon vagyunk (mármint a vezérlési metódusok),az analóg kontrollt is az N-től nyúlta...

Ami meg a hardver kiismerését illeti,szerintem tényleg kellett 3-4 év,mire annó a PS2-t kiismerték.
Valószínűleg a MGS2 megjelenésének idejére tehető az áttörés,mert onnantól jöttek az igazán szép játékok.
Emléxem,amikor a PS2-met vettem (megjelenés után kb. 1/2 évvel) micsoda borzalmak voltak rá a gamék.
Persze a PSX-hez képest óriási lépés volt,de mondjuk a Sega DreamCast még vagy 1-2 évig alázta helyenként.
(lásd ShenMue,SoulCalibur,CrazyTaxi2,stb.)
Aztán amikor belejöttek a srácok a vas kezelésébe,jöttek a közel olyan szép gamék PS2-re,mint a jóval fejlettebb XBOX-ra.
(pl. a Black,GodOfWar,DevilMayCry3,MGS3 vagy a WRC4)

De tetszik,hogy a PS3 fanok megszállták a 360-as fórumot.
Ám semmi gond,hadd küzdjenek...
MI AKKOR IS KECSKEVÉRT ISZUNK A 360-ASNAK EMELT KŐOLTÁR MELLŐL !!!!!

#250102 raikoh 2008. augusztus. 01. 16:31
raikoh
off- "flémelsz" bakker?? ,inkább regisztráld már magad a mgs online-ra,estére ott legyél
The games have changed, or gamers ?
#250100 raikoh 2008. augusztus. 01. 16:26
raikoh
Azért nem szabad őket leírni,nagy harcos a MIcrosoft
#250062 kubi 2008. augusztus. 01. 15:40
kubi
DirectX 10 miatt nem birja az egyik konzol se
#250053 raikoh 2008. augusztus. 01. 15:25
raikoh
Ja gondolom a Blikk írta
#250028 kubi 2008. augusztus. 01. 14:36
kubi
De olyan pletyo is van hogy a ps3 is gyenge hozzá:s
#249889 domigery23 2008. augusztus. 01. 11:01
domigery23
Hát ja de azért hátha sikerül mert végre szeretnék egy játékot élvezni szépen.
#249867 domigery23 2008. augusztus. 01. 10:49
domigery23
Én is reménykedek mert volt olyan pletyka hogy a crysis azért nem jön boxra mert nem elég erős neki.