Mi az a "stabil képes felbontás" ? amikor órákig ugyanaz van a képernyőn? hát ezért van a box-nak is screensaver-e.
(elvileg tehát fennállhat a veszélye a beégésnek,gondolom a gyártó is ezért tette ezt bele...)
szerintem még azon a héten megkapod a cuccot,de a 2-3 nap még valószínűbb.
tudod mit? hívd fel őket vagy dobj nekik e-mailt.
én azonban biztosan csak akkor rendelnék bárhonnan ilyesmi cuccost,ha futár hozza és nem a posta.
vannak negatív tapasztalataim ---
nem lehet felvenni a vinyójára a játékot.
némelyik játéknak van instant replay funkciója,amivel pause után az utolsó néhány percet rögzítheted és elmentheted.
aztán felnyomod a live-ra és lehet gizdulni vele...
de ezek általában zabálják a helyet.
vagy esetleg vedd fel kamerával,ha annyira fontos. aztán tedd ki a YouTube-ra vagy akárhová.
ha meglesed,auz ottani ingame filmecskék is mind kamerával készültek.
Amugy én azt halotam hogy a stabil képes felbontásnál égbele a kép a tv-be de nem tudjátok hogy ha rendelek az 576.hu-on valamit(pl:X360) és boltba kérem akkor kb hány nap alatt ér oda?
Amugy a boxon lehett valahogy felvenni hogy játszok ugy hogy a gép rögziti a winyora?
Bocs a floodért csak eszembe jutott még valami: mit jelentenek ezek a felbontások pl Xboxnál hogy 720p, 1080p, 1080i stb? Az én TV-m felbontása 1366x768, milyen felbontáson tudok majd játszani ezen X360al?
Nah megvettem a TV-t. Nagyon ott van. Az Xbox játékok amúgy támogatják a 16:9 képarányt?? mert igen néha pc-n kicsit kellemetlen ahogy megnyújtja a képet...
akkor nyugodtan vegyél tévét.
Van benne normális minőségű hang,kettő HDMI bemenete és még tv tunere is (mi kell még ???).
Jobb a felbontása (1280x1024 vs. 1366 x 768 pixel), a fényereje (300 cd vs. 450 cd), a kontraszt aránya (1000:1 vs. 4000:1).
Mindezeken túl -ahogy néztem- egész pofás kis kinézete van.
persze,ne feledkezzünk meg a közel dupla árról (kb. 40.000 ft vs. kb. 70.000 ft) és arról,hogy a monitor majdnem két évvel ezelőtti
modell,a tévé meg idei konstrukció.
Szóval ha gondolod,vedd és vidd !!!
Bemenetekről pedig az alábbi hsz.-ekben mindent elmondtak a kollégák,úgyhogy nem ragozom túl.
DVD és kábeltévé (vagy műhód)= SCART port, BOX = 1. HDMI port, PC = VGA port ( esetleg BR-player = 2. HDMI port )
Nemrég ugyebár elterveztem hogy Xboxozáshoz egy Samsung 940BW-t veszek. De egyik nap amikor megláttam egy Euronics szórólapon hogy Samsung LCD TV, HD Ready-s 58 cm-es 65.000 HUF akkor kicsit felcsillant a szemem Szerintetek meiket lenne érdemesebb megvennem? A TV pontos típusa: LE23R81BX. Neten úgy láttam hogy van ezen a tv-n Pc bemenet, godnolom vga bemenetre gondoltak, ami igencsak jó lenne mert így monitorként is jó lenne Jah és igen: ilyen esetben ha pl a TV-n vga bemenet is van és HD-s is, ugyanolyan minőségű kép lesz Xboxozáskor, akármelyikkel kötöm össze a boxot? Úgy értem hogy HD VGA kábellel vagy HD AV kábellel.
természetesen LEHET regisztrálni magyarországról és kb. 10 perc alatt +oldható a dolog.
Most nem fogom ide leírni az egész menetét a dolognak,de van egy hely,ahol prímán le van írva minden.
Íme a LINK a regisztráció menetéről
Lényeg az,hogy legyen stabil és viszonylag gyors DSL net elérésed,aztán regisztrálj.
Megtalálod a menüpontok közt,csak az utasításokat kell követned értelem szerűen.
Ha elakadnál,figyelmesen olvasd újra az angol szövegeket és biztosan menni fog.
Amennyiben sikeresen regisztráltál,akkor a LIVE oldalán tudod érvényesíteni az éves GOLD előfizudat,de az első 1 hónapos
INGYEN GOLD elérésedet mindenképpen használd ki és csak utánna érvényesítsd az előfizudat
A rendszer úgyis figyelmeztet,ha lejárni készül...
Ahogy mondod. Semmi kavarc fölöslegesen...
A DVI csatit inkább hagyd meg a PC-nek és ott azt kösd rá.
Én is így csináltam és teljesen jó.
Csak a moncsin kell átváltani,melyikről kapott jelet rakja ki a képernyőre és kész is.
Más ? jel van még ???
( hihihi... ha lenyomod a CAPS LOCK-ot,akkor NAGY kérdőjel va,ha meg nem,akkor marad a kicsi ... de gyönge pojén )
Nem, nincs más sem kis sem nagy kérdőjel ha van valami akkor ide írok mert itt a Mongoose (nem gyenge az a poén mert és nagyot röhögtem rajta xD, miután leesett xD)
ááá most találtam neten hogy a d-sub ugyanaz mint a vga akkor nem kell ide semmilyen átalakító mert csak ráteszem a d-sub azaz vga bemenetre
Ahogy mondod. Semmi kavarc fölöslegesen...
A DVI csatit inkább hagyd meg a PC-nek és ott azt kösd rá.
Én is így csináltam és teljesen jó.
Csak a moncsin kell átváltani,melyikről kapott jelet rakja ki a képernyőre és kész is.
Más ? jel van még ???
( hihihi... ha lenyomod a CAPS LOCK-ot,akkor NAGY kérdőjel va,ha meg nem,akkor marad a kicsi ... de gyönge pojén )
Van a fejemben egy nagy kérdőjel az iránt, hogy akkor ha monitorhoz kötöm a boxot, ugyebár vga kábellel, akkor hozzá tudom a kábellel kötni oylan monitorhoz amin DVI van? Mert egy Samsung 940BW-t akarok venni, de megnéztem neten és DVI, meg D-sub csati van rajta. Hogy lehet akkor azt rátenni? Vagy én nem vagyok eléggé tisztába a csatlakozókkal Valaki lécci világosítson fel hogy vannak ezek a csatik
Ja ,meg észre vetted a 1440p-ami csak közeljövőben felbukkanó tévék fogják támogatni,addig még csak prototípusok vannak,hát érdekes lesz
igen,láttam.
csak azért nem említettem,mert nem tudtam mire vélni,hülyeséget meg nem akartam mondani.
mondjuk sztem ökörség.
dehát ők tuggggyák...
inkább a 3d megjelenítést kéne már elterjeszteni. úgy hallottam,van már olyan. csak csiszolni kell a technológiát.
megnézném.
Phah...alig több,mint 65ezer HUF belőle 1 méter.
De garantálják az 1080p -t még 15 méterre is.
És a HDMI v1.3 támogatás se gyengusz,nomeg a 99,9...% oxigénmentesség.
Azért a cég X360 VGA kábele se semmi.
Kábé 11-12ezerért jó,hogy lehet kapni Mindjárt kettőt is kérek !
Mondjuk bármelyik alkalmas játékra....
Haver 80-ért vett Auchan-ban Orion 70akárhányast.
Abban is Samsung panel van,csak a felszereltség,szolgáltatások és az elektronika nem ugyanaz.
Teljesen príma a 360-as alatt.
De mondjuk a filmek (BR) már nem olyan tuttik rajta.
Az analóg jel meg egyenesen borzalom...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.