Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#233639 MongooseNX71 2008. június. 29. 17:20
MongooseNX71
Viktor !

Örülök,hogy -ennyirt is- segíthettem.
#233578 raikoh 2008. június. 29. 13:48
raikoh
720p valamivel stabilabb a kép,csak ennyi,de van ahol a 1080i szebb.
The games have changed, or gamers ?
#233574 raikoh 2008. június. 29. 13:41
raikoh
Tévedés,nem csak a Full HD tudják a 1080i-t,vannak HD ready tv-ék melyikek támogatják a 1080i-t.Full hd a 1080p támogatást jelenti.
#233558 Cooler 2008. június. 29. 13:16
Cooler
1080i illetve 1080p felbontásra csak a full hd készülékek képesek? mert az én hd ready tvm használati útmutatójában találtam táblázatokat és ha nem is mondja ki nyiltam az összehasonlításokban szerepel a 1080i felbontás... pedig a tvm 1366x768-as felbontású. most akkor hogy is van ez?
#233533 MongooseNX71 2008. június. 29. 11:19
MongooseNX71
Cooler !

Az utolsó mondartoddal MAXIMÁLISAN egyetértek...
#233472 Cooler 2008. június. 29. 00:12
Cooler
#233412 :: MongooseNX71 (2008. június. 28. 20:02)
Cooler ! Jó neked,hogy egész évben orrba-szájba buli+csajok+pia+döglés. Aztán nyáron meg meló ? Hogy is van ez? Vmi fordítva mülxik nálad. (csak viccelek,ne vedd magadra)
Hétvége az mindig bulis nálam legyen nyár vagy tél így értem de ez sajnos igaz a melóra is nyár vagy tél meló mindig van... Nem vettem magamra értem a viccet Az Xbox meg jol esik mindig, kell szünetet tartani
#233419 kubi 2008. június. 28. 20:21
kubi
#233388 :: MongooseNX71 (2008. június. 28. 17:44)
70-ért szerintem is fölös pénzkidobás prémium BOX-ot venni. Mert pl. ott a HDMI-s ARCADE 45-ért,veszel mellé egy HDD-t kb. 15-20 -ért és legalább egy 5-öst megspóroltál. Amúgy meg gépet inkább a GameCity-ből vegyél,a Gömb utcából. Tőlük is lehet rendelni és a játékok jóval olcsóbbak. Gamét meg legjobb árban a JoeyStation-nál találsz. Kubi ! KÉVÉÉÉS VAAAGY !!! Én egyszer hajnai 4-ig nyomattam a Forza2-t,aztán 5-kor mentem melózni.3-ra hazaértem és folyt.köv. este 10-ig. (aztán 1 hétig rá sem bírtam nézni...) Cooler! Az azért nem tutti,hogy csak karácsonykor,lehet kicsit előbb. Én a szeptembert tudom a modell bevezetésének,de hogy mo.-ra mikor ér,nem tudni. Amúgy is nyáron minek veszel gépet? Ott a strand,a csajok,a buli meg a kert. Majd ha jön az őszi takonyos-ködös szutyok és jó lesz a radiátorra ülve gamézni,na akkor majd érdemes lesz. de addig... Jah,jut eszembe! Láttam minap USB-csatis fűthető papucsot. Mekkora okosság már,a gép előtt görnyedő hosszú estékre. USB-s kávé melegentartóm már van,úgyhogy be kellmostmár szerezni egy ilyent is Lehet,a boxhoz is passzolna ? Oblivion! Naruto nem rossz. Egy platform-kaland-verekedős-rpg. Kicsit hangulat kell hozzá,de király a graf. stílusa. Crash vacak gagyi,csalódnál benne. Inkább Kameo-t vegyél,sokkal jobb. Oblivion hatalmas game és nagyon szép. Halo 3 pedig kihagyhatatlan. Szerintem Te is a Joey-ből rendelj,mert ezek ott elég jó árban vannak. Nehezen hinném,hogy a GTA4 csak attól jobban fut,mert HDD van a gépben. A lemeztok hátulján sem írják,hogy kell hozzá ! Az meg meredek volna,hogy a HDD esetleg átvenné a VGA memória egy részének feledatát vagy kibővítené azt. Mertz amit leírtatok,hogy eltűnnek a textúrák,az kevés VGA-ramra utal(na). Szerintem inkább vagy a játék hibás (cseréltesd kin vagy próbáld ki másik gépben) vagy a géped vacakol. Én 256MB-os memóriakártyával játszok már vagy 2-3 hónapja és egy játék sem szarakodott még.
Ja amerikába a játékok nem haladják nem a 60 $(11500ft) árat:s de maggyar országon igen
#233412 MongooseNX71 2008. június. 28. 20:02
MongooseNX71
Cooler !

Jó neked,hogy egész évben orrba-szájba buli+csajok+pia+döglés.
Aztán nyáron meg meló ?
Hogy is van ez? Vmi fordítva mülxik nálad. (csak viccelek,ne vedd magadra)
#233398 Cooler 2008. június. 28. 19:15
Cooler
Hát ahogy nézem a GameCitynek a honlapján ottis 70 rugó a premium Amúgy szerintem úgy éri meg legjobban ha az ember olyan 60 körül vesz egy premium packot. Mert még ha vesz is az ember egy olcsó helyen 45ér egy arcadeot, és mellé 15ér egy vinyót, az már 60. És pl a Golemkonzolba 62, Multiformatnál is 62, Konzol Stúdióba meg ha jól emlékszem jelengleg 63ér lehet premiumot kapni. Szal plusz 2-3 rugó és kap az ember mellé headsetet, HD AV kábelt, és enthernet kábelt is, annyit sztem megér. Szerintem amúgy a legjobb bolt itt neten a Golemkonzol, én is valszeg onnan fogok rendelni. 75ér egy premium packot GTA IV-el (meg egy HDMI kábelt, de az más tészta)

Mongoose!
Úgy érted már akinek nyáron a strand, csajok, buli és kert, nekem egész nyáron meló van, modnjuk ettől függetlenül úgy ahogy bármikor az évben, bulizok, csajozok, eszek, iszok, alszok. Lételemeim ezek
#233388 MongooseNX71 2008. június. 28. 17:44
MongooseNX71
70-ért szerintem is fölös pénzkidobás prémium BOX-ot venni.
Mert pl. ott a HDMI-s ARCADE 45-ért,veszel mellé egy HDD-t kb. 15-20 -ért és legalább egy 5-öst megspóroltál.
Amúgy meg gépet inkább a GameCity-ből vegyél,a Gömb utcából. Tőlük is lehet rendelni és a játékok jóval olcsóbbak.
Gamét meg legjobb árban a JoeyStation-nál találsz.

Kubi !
KÉVÉÉÉS VAAAGY !!!
Én egyszer hajnai 4-ig nyomattam a Forza2-t,aztán 5-kor mentem melózni.3-ra hazaértem és folyt.köv. este 10-ig.
(aztán 1 hétig rá sem bírtam nézni...)

Cooler!
Az azért nem tutti,hogy csak karácsonykor,lehet kicsit előbb.
Én a szeptembert tudom a modell bevezetésének,de hogy mo.-ra mikor ér,nem tudni.
Amúgy is nyáron minek veszel gépet? Ott a strand,a csajok,a buli meg a kert.
Majd ha jön az őszi takonyos-ködös szutyok és jó lesz a radiátorra ülve gamézni,na akkor majd érdemes lesz. de addig...
Jah,jut eszembe!
Láttam minap USB-csatis fűthető papucsot. Mekkora okosság már,a gép előtt görnyedő hosszú estékre.
USB-s kávé melegentartóm már van,úgyhogy be kellmostmár szerezni egy ilyent is
Lehet,a boxhoz is passzolna ?

Oblivion!
Naruto nem rossz. Egy platform-kaland-verekedős-rpg. Kicsit hangulat kell hozzá,de király a graf. stílusa.
Crash vacak gagyi,csalódnál benne. Inkább Kameo-t vegyél,sokkal jobb.
Oblivion hatalmas game és nagyon szép. Halo 3 pedig kihagyhatatlan.
Szerintem Te is a Joey-ből rendelj,mert ezek ott elég jó árban vannak.

Nehezen hinném,hogy a GTA4 csak attól jobban fut,mert HDD van a gépben.
A lemeztok hátulján sem írják,hogy kell hozzá !
Az meg meredek volna,hogy a HDD esetleg átvenné a VGA memória egy részének feledatát vagy kibővítené azt.
Mertz amit leírtatok,hogy eltűnnek a textúrák,az kevés VGA-ramra utal(na).
Szerintem inkább vagy a játék hibás (cseréltesd kin vagy próbáld ki másik gépben) vagy a géped vacakol.
Én 256MB-os memóriakártyával játszok már vagy 2-3 hónapja és egy játék sem szarakodott még.
#233295 domigery23 2008. június. 28. 15:03
domigery23
Akkor pl az olyan baj hogy az útnak a vonalazás és a szemét az utról néha eltűnik az a vinyo nélküliségnek köszönthető?
#233281 kubi 2008. június. 28. 14:40
kubi
GTA I bugos?? de hogy nekem semmi baj nincs vele(TÖKÉLETES) amugy hány % enged át a középsö szigetre?
#233271 Cooler 2008. június. 28. 14:26
Cooler
#233185 :: oblivion avatarja (2008. június. 28. 10:17)
hy tegnap meg jöt az én xbox 360 bon is + gta 4 gyel! susulyka jo csak bugos naon mert nics vinyom ezért a textura is szarakodik! jovö hétfön rendelem meg A NARUTO RISE OF NINJA,crash of the titans,oblivion goty valamelyikét vagy a halo 3 mat!
A GTA IV-hez kell nah jó, vagyis erősen ajánlott már vinyó mert másképpen hibák fordulhatnak elő. Így valszeg ezért vannak a hibák...
#233197 domigery23 2008. június. 28. 10:55
domigery23
Hogy értd hogy szarakodik?? A textura???????????????????

Cooler én azt ajánlom hogy nézzél meg olyan oldalakat mint pl a vatera én ott teljesen ujan 50ért vettem és volt egy pici más is ami nagoyn vétel igy. Bár a pici miatt a gari nem volt de láttam ahol minden meg volt gari is és 50 volt.

Egyébkéntz konzol studió.
#233185 oblivion avatarja 2008. június. 28. 10:17
oblivion avatarja
hy tegnap meg jöt az én xbox 360 bon is + gta 4 gyel! susulyka jo csak bugos naon mert nics vinyom ezért a textura is szarakodik!
jovö hétfön rendelem meg A NARUTO RISE OF NINJA,crash of the titans,oblivion goty valamelyikét vagy a halo 3 mat!
#233173 Cooler 2008. június. 28. 09:56
Cooler
Csak karácsonykor lesz Jasper lapos Xbox? addig nem fogok várni. Pedig sok bolt egyre nehezebben tudja beszerezni az arcade és premium packokat én ebből már arra következtettem hogy kezdik ezeket kivonni és jönnek lassan az újak... Hát akkor nem fogok Jasper laposat venni szerintem mondjuk egy hónap mulva veszek boxot talán addigra félre tudok tenni annyi zsét Amúgy ki melyik boltot ajánlja? én inkább netről akarok rendelni mert ott olcsóbbnak tűnnek...
#233145 kubi 2008. június. 28. 08:05
kubi
Hajnali egykor kapcsoltam ki a gépet és már 8-kor jácok vele
Hát igen vér az van böven foleg a GOW-ban
Elöször furcsáltam hogy a winyon mér csak 11,5 gb hely van de aztán rájötem hogy miért.sok demo,+trial)
Amugy 69990ft megérte meg venni? még fa elölapot is kaptam hozzá
#233074 MongooseNX71 2008. június. 27. 20:53
MongooseNX71
Kezdésnek nem rossz...

( nem vagyol egy kissé vérengzős típus ??? )

Már csak egy Burnout és egy Lost Odyssey kell és el vagy látva idénre rendesen...

Hajrá!

p.s.: reggel el ne felejts ágyba bújni...
#233034 kubi 2008. június. 27. 19:30
kubi
2 játékot vettem a gears of war-t és a GTA IV-t: mind kettö nagyon jo gta-hoz adtak térképet is az + pont a gta-nak
#233024 MongooseNX71 2008. június. 27. 19:06
MongooseNX71
Grat. a géphez.

Na,erről beszéltem,az 576-al kapcsolatban.
Nem értenek hozzá,setétek,mint állat.
Mi az,hogy új modell meg nem lehet flash-elni ?!
BÁRMIT lehet,új modell meg legkorábban karácsonyra

Jó kis akció-rpg még a Viking-Battle for Ashgard
GTA-klón a Saint's Row
Autós városi racing a PGR4
Nagyon komoly RPG a Lost Odyssey
Platformernek ott a mesés Kameo-Elements of Power
Horrornak pedig legjobb a Condemned 2-Bloodshot
Hentelésnek a Dead Rising
Sport-játéknak a legjobb a Virtua Tennis 3.
Multiban pedig erős még a The Club
És mégaz Ace Combat 6,ha egy csini-szupi repcsis cuccra vágysz !

De persze ne feledjük azokat a címeket,amihez PC-n erőmű kellett,hogy teljes pompájában élvezhesd.
Mint a Colin Dirt,a Bioshock,az Assassins Creed,a Frontlines,a Gears of War,a Jericho,az Overlord és az Oblivion.

Kapásból asszem ennyi...
#232899 kubi 2008. június. 27. 13:12
kubi
#232898 :: raikoh (2008. június. 27. 13:08)
Nem jött ki mostanában új model,és az összes boxot lehet flashelni,de ha nem akarod ,akkor nem mindegy. De ha kiflasheled akkor nem biztos ,hogy fogsz tudni multizni. Ja a Halo 3-majdem kihagytam,ott igazi harcok vannak multiba , vagy ha még nem toltad a Cod4-ott vannak legtöbben a liveon.
Ok majd akkor lehet válogatni a játékok közül
de nekem az eldo azt mondta hogy nme lehet flasheltetni csak gondoltam megkérdem
#232898 raikoh 2008. június. 27. 13:08
raikoh
Nem jött ki mostanában új model,és az összes boxot lehet flashelni,de ha nem akarod ,akkor nem mindegy.
De ha kiflasheled akkor nem biztos ,hogy fogsz tudni multizni.
Ja a Halo 3-majdem kihagytam,ott igazi harcok vannak multiba , vagy ha még nem toltad a Cod4-ott vannak legtöbben a liveon.
#232893 kubi 2008. június. 27. 13:02
kubi
#232891 :: raikoh (2008. június. 27. 12:56)
Kubi-ha hard core gamer vagy-Ninja Gaide 2-pillanatnyilag nincs jobb ebben a műfajban ha meg nincs kedved szívni akkor-autós-Burnout Paradise co-op akció-Army of two Gow light-Dark Sector(nekem nagyon bejött) rpg-Mass Effect,Lost Odysey h'n's-DMC4 hangulatos horror fps-Darknes cuki jrpg-Eternal Sonata milyen témában kell játék???
Bármien témában johett a game
de az érdekelne hogy az a xbox amit most veszek az már az ujabb fajta e mer azt mondta a srác hogy ezeket már nem lehett flasheltetni amugy se flasheltetem volna ki és még hdmi-je is van?:!. ez már az ujabb?
#232891 raikoh 2008. június. 27. 12:56
raikoh
Kubi-ha hard core gamer vagy-Ninja Gaide 2-pillanatnyilag nincs jobb ebben a műfajban
ha meg nincs kedved szívni akkor-autós-Burnout Paradise
co-op akció-Army of two
Gow light-Dark Sector(nekem nagyon bejött)
rpg-Mass Effect,Lost Odysey
h'n's-DMC4
hangulatos horror fps-Darknes
cuki jrpg-Eternal Sonata

milyen témában kell játék???
#232878 kubi 2008. június. 27. 12:19
kubi
#232876 :: MongooseNX71 (2008. június. 27. 12:11)
Nézd meg őket: www.konzolium.hu
Ö most hivtam az 576 ot és pont jött egy szoval ma már tolom azt mondta a srác hogy ez már olyan hogy ezt nem lehhet flasheltetni akkor ez már jo nem akkor ez az ujabb fajta?igaz? MOngoose mondj nekem egy jo x360 játékot(a GTA IV-n kivül)