Hello honnan tudom, hogy melyiket viszi a flashelt gépem (Xbox360), NTSC v. PAL?
És mi a különbség köztük? Kösz a segítséget!
Az NTSC és a PAL régiókódok. Az NTSC Amerikára, Japánra vonatkozik, a PAL Európára (A többi hely Region Free-t használ). Értelmezd úgy hogy ha a 360-adat Európában vetted akkor a PAL-t és a Region Free-t viszi.
Hello honnan tudom, hogy melyiket viszi a flashelt gépem (Xbox360), NTSC v. PAL?
És mi a különbség köztük? Kösz a segítséget!
Az NTSC és a PAL közti különbséget remekül megtalálod a wikipedia.org-on, a flashelt gépeddel kapcsolatban pesig biztos szívesen segítenek ott, ahol kiflashelték.
Hát szerintem ezen nincs semmi Ez egy régi ős kövület.
az a baj raikoh hogy nem látom a betűket se igazán
Hát pasz a többi elméletielg AV ba megy át. Vagy scart (ha igy hivják a nagy vastag feketét) Szóval lényeg Av én is meg a koaxon is ugyan az a helyzet ugyan olyan a kép.
Mást nem tok mit kéne. Mert modnom a 10 évesTv én AVén vagy scart ugyan ugy jó.
Ha még van ötlet akkor pls
az előzőban coaxot irtam de rájöttem ez nem coax hanem scart.
Hát szerintem ezne nincs semmi Ez egy régi ős kövület.
az a baj raikoh hogy nem látom a betűket se igazán
Hát pasza többi elméletielg AV ba megy át. Vagy koax (ha igy hivják a nagy vastag feketét) Szóval lényeg Av én is meg a koaxon is ugyan az a helyzet ugyan olyan a kép.
Mást nem tok mit kéne. Mert modnom a 10 évesTv én AVén vagy coaxon ugyan ugy jó.
Gyerünk az elejétöl,a display settingsbe normal tv,hátul a kapcsolón ami gépbe megy ugyan úgy normalra álítva(ha olyan),csartra kapcsoltad? ha valamin keresztül,akkor min,milyen kábel??milyen a jel feldolgozó rendszere??
Hát de mit kéne a beállitásnál? Mert a 10 éves tvén gond nélkül megy a 20 évesen meg nem a menűben is ilyen. Szóvala vibrálás nem azt jelenti hogy zavaró hanem hogy ugrál.
Igy most tudsz segiteni:?
Ez jó ötlet védesd le Egyébként nem tom hogy van e ilyen..
Nagy segitség kéne nekem. Meg van a box de az én tv men csak ugy tom használni ha a videó magnon keresztül kötöm össsze mert atv 1000 éves már. De nem lenne ezzel gond mert a DVD lejátszó gond nélkül megy csak az xbox360nak van olyan képe hogy 2 kép és el vannak csuszva plusz vibrál a cucc.
Ha valaki tud valami meg oldást igy látatlanban vagy van neki valamilyen ötlete pls irja le mert igy nem tok vele játszani.
Ja. Csak kinek érné meg? A nyerslemez ára, az írók ára,nameg valahonnan hozzá is kell(ene) jutni.
Azért 25GB adat nem kevés. Főleg mire lejönne...
Szóval ennyi.
Én még azért hozzátenném,hogy azért AZ a technologia már tényleg megérdemli,hogy ne warezolják. Nem?
Amúgy nézz már utánna,taláklsz-e róla vmit a neten?
Én hulla vagyok. Elteszem magam vízsintesbe és alszok 2-3 órácskát. Este megint meló....
(még jó,hogy a héten 1 percet sem gaméztam...pffff)
Hát nem vagyok egy százasszög ,de olyan meg fejthetetlen dolog se csak rendesen bele kevertél a beszélgetés be inkább valami újról beszél ill. írogassunk.
Ja ha Miugle meg véd minket (mert szeret ugye szeretsz minket ) akkor miből gondolod ,hogy PS3-mon nincs warez?? Bár nem teljes körű a tudásom ,de szerintem ugyan úgy meg lehetne oldani mint a box-on.
Hát akkor sorry,ha bárki lelki világába tiportam ezzel a dologgal. ( te tényleg! )
Semmi gond. Én is most értem haza,átdolgoztam az iccakát,keresztül-kasul jártam a várost,hazacuccoltam a kölköket isiből-oviból-bölcsiből és még se kaja,se zuhany nem volt.
Szóval kicsi vagyok,fáradt vagyok,éhes vagyok (és lehet,még pisilni is kell?)...
Aztán lehet,tényleg túl bonyolult vagyok,vagy te vagy túl 1szerű.
Mindegy. Az eredmény u.a.
Lucifert sem szoktam megidézni,csak néha megemlítem,hogy van.
Ugyanez értendő a warezra.
Nem hinném,hogy korrekt lenne bárkit is azért büntetni,mert megemlíti (azoknak,akik amúgy is tudják,hogy létezik) a dolgot.
Ennyi erővel az is f**iszta,aki tud németül ??? Ez hülyeség...
BOKK !
Én éppen hogy a dolog görbe tükrét mutattam neked.
Persze hogy NINCS a konzolokban VGA sem pedig CPU csere,sem memória bővítés,sem vírus,sem XP sem minden más.
Miért? Komolyan vetted ?
MongooseNX71 írta:
Nem hinném,hogy korrekt lenne bárkit is azért büntetni,mert megemlíti (azoknak,akik amúgy is tudják,hogy létezik) a dolgot.
Inkább az a gyanús fasiszta szempontból, aki olaszul beszél, de mindegy is, mert nem a warezről, mint jelenségről való beszélgetést "tiltjuk", hanem a warezolást, mint tevékenységet.
Lucifert sem szoktam megidézni,csak néha megemlítem,hogy van.
Ugyanez értendő a warezra.
BOKK !
Én éppen hogy a dolog görbe tükrét mutattam neked.
Persze hogy NINCS a konzolokban VGA sem pedig CPU csere,sem memória bővítés,sem vírus,sem XP sem minden más.
Miért? Komolyan vetted ?
Na,szééép.
Előbb lefélkészezed,asztán le sz*ozod őket. Háhhh....
Az én gépem (a SAJÁTOM) kb. egyszer SEM volt szervízben,az elmúlt 2 évben.
Nem kellett az oprendszerét újrainstallálni,a memóriáját bővíteni,a procit vagy a vga-t cserélni mert elavult. Nem halt be a hangkártya, a hálókártya, a dvd-meghajtó és nem lett vírusos sem.
Hát "csak" ennyivel sz*rabbak a konzolok.
Ez nem PC. Ez egy darab facsipesz,ahhoz képest. de annak piszokjóóóóó !!!!
Ja, és NINCS BOCSÁNAAAAT !!!!!!
BOX-on van warez,PS3-on nincs.Ennyi.
Ja,a Wii-n is van warez,meg a PSP-n és a DS-en is.
Akit érdekel...
Na,szééép.
Előbb lefélkészezed,asztán le sz*ozod őket. Háhhh....
Az én gépem (a SAJÁTOM) kb. egyszer SEM volt szervízben,az elmúlt 2 évben.
Nem kellett az oprendszerét újrainstallálni,a memóriáját bővíteni,a procit vagy a vga-t cserélni mert elavult. Nem halt be a hangkártya, a hálókártya, a dvd-meghajtó és nem lett vírusos sem.
Hát "csak" ennyivel sz*rabbak a konzolok.
Ez nem PC. Ez egy darab facsipesz,ahhoz képest. de annak piszokjóóóóó !!!!
Bocsánat akkor ezt vissza vonom csak ez jött le az előző hsz.-edből.
Ezt ,hogy a Box átalakítható ez alatt mit értesz?? A plusz beszerelhető wincseszter(bocs a szuper helyesírásért)?? Mert az esetben a PS3-nak 40 ill. 60 GB-s e van.
Ja és nem is gondoltam volna ,hogy ennyi van a konzolok között még amikor tojtam az egészre (illetve amikor elkezdtem az információ felvételt) azt hittem ,hogy van a konzol a drágább játék és az idővel gyengébb grafika mint PC-n na meg nem kell a gépet fejleszteni és pont. Nem hittem ,hogy ennyit kell szervízbe is cipelni.
Én egy szóval sem írtam,hogy "félkészen adják ki" !
Egyszerűen csak az alaplapi konstrukciós hiba és az elégtelen hűtés miatt néhány százalékuk (momentán kb. 7%)
elromlik. Az ilyen hibából adódó problémákat a gyártó teljeskörű garanciában javítja,tehát -elvileg- a vevő anyagilag(!) nem
károsodik.
Más kérdés,hopgy ki a bánat akar várni hetekig-hónapokig a bedöglött gépe szervízből való visszaérkezésére ?!
Aki meg átalakít(at)ja a gépét és azután/attól makkan meg a BOX,annak úgy kell. (meg bátor ember a lelkem...)
De ha már pro és kontra:
A box átalakítható,a ps3 nem.
Tudom,ez elég durva dolog,de hidjétek el,nagyon sokan emiatt (is) döntenek a box mellett.
Még ha rizikósabb is.
Ez van. Pénz beszél,a kulya meg (wao-wao-waoooo....)
De ha azt mondjuk,hogy "félkészen",akkor a Sony is ellőte ezt a PS2 esetében.
Csak ott idejében orvosolták a bajokat (starttól 3-6 hónap múlva már a negyedik modifikációjú gépet adták ki).
Mert ott meg az olvasó halt meg mindíg.
Megszivatták sajátjaikat,mert a pusztuló péesskettők 70%-a japánban adta be a kulcsot.
ezt hívják öngólnak.
Poén,hogy a PS3 ezekután nem fogyott valami fényesen,megjelenése után a felkelőnap országában. Vajon miért is? (bizalom sicc)
Tehát az MS a félkész gépek kiadását volt kitől tanúlja (ha így gondolod) !
Tehát mind a kettő bajos én egyébként azon vagyok ,hogy valahogy valamelyik konzol felé eltudja dőlni (ha vásárlásra adnám a fejem) ,de egy szer ez egyik egyszer a másik kerekedik felül (tudás meg lehetőségekről beszélek).
Az XBox-nál fizetni kell a multi miatt a PS3-nál nem viszont oda több exkluzív cím jelenik meg. Na aztán azt hallottam ,hogy elég hangos az XBox a na meg ha az igaz amit írt MongooseNX71azaza ,hogy még ennyivel utána is fél készen adták ki. Ja és persze ,hogy a XBox elég sokszor elromlik.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.