Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#212534 BoKK 2008. május. 06. 22:15
BoKK
Valaki nem tudom olcsó használt jó állapotú lehetőleg nem sötét múlttal rendelkező Xbox -ot??
#212491 BoKK 2008. május. 06. 21:11
BoKK
MIvan?? Hogy ,hogy csak 13 használható?? És az a 7 GB?? Amúgy ha jól tudom PS3-mon telepíteni kell a GTA4-et. És Xbox-on?? Ja és azt is hallottam ,hoyg elég hangos?? Ez mennyire igaz??

Huu azon a helyen amit belinkeltél talán a legolcsóbb a konzol d,e ha van olcsóbb hely is akkor azt szívesen látnám
#212480 BoKK 2008. május. 06. 20:59
BoKK
Ööö most ez Xbox fórum vagy mi a szösz?? Ha véletlenül abban lennék akkor arra lennék kíváncsi ,hogy az Xbox ardace-hoz lehet wincsesztert csatlakoztatni?? Mert én ezt vettem ki a lejjebbi írásokból ,hogy ezt lehet. ha igen akkor ezek mennyibe kerülnek??
#212477 MongooseNX71 2008. május. 06. 20:53
MongooseNX71
#212460 :: NY124 (2008. május. 06. 20:02)
Link Amúgy a játék RTS, és PC-re készült csak... 11 évig (!) fejlesztették.
Aha.
Ahhoz gépest nem egy nagy durr.
Átlagosnak mondanám,bár nem toltam sokat.
Olyan érdektelennek tűnt.
(vagy csak én nyomattam keveset?)

360-ra valami normális RTS-re tipp a C&C3-on kívül akad valakinek ?
(Gyűrűk urát hagyjuk ki,talán)
#212460 NY124 2008. május. 06. 20:02
NY124
Link

Amúgy a játék RTS, és PC-re készült csak... 11 évig (!) fejlesztették.
#212457 NY124 2008. május. 06. 19:53
NY124
Amúgy a SunAge már kész van. Topikja is van itt a PC Guru Online-on, tesztelte már a Grath is.
#212452 NY124 2008. május. 06. 19:44
NY124
v8506: Nem, csak szeretik azt amit csináltak. Azt még hozzáteszem, hogy ideiglenesen kis időre mnég dolgozott mellettük 10 ember.
#212445 NY124 2008. május. 06. 19:33
NY124
v8506: A Vertex4-ben két ember dolgozik. És ez a két ember csinálta meg a Sunage nevű játékot, Szóval hozzáláthatsz
#212430 NY124 2008. május. 06. 19:17
NY124
Mongoose: Lehetnél kicsit nyitottab CJ érvei felé szerintem nem akart ő veszekedni, te meg ne kötözködj.

NEM AKAROK BELESZÓLNI!
#212375 NY124 2008. május. 06. 18:15
NY124
Ilyen összeesküvés elméletek márpedig vannak. És én ezt teljesen elhiszem.
#212369 Big Slim19 2008. május. 06. 18:03
Big Slim19
Na arra én is kiváncsi lennék hogy mit tudhat eredetileg az x360.
Ja meg lenne egy kérdésem is
Hogyan tudok létre hozni új accuntot?(vagy hogyan írják)
Előre is köcce!
#212060 BoKK 2008. május. 06. 06:57
BoKK
Várjatok elég csekély az angol tudásom. Akkor most a konzolokat lebutítják és hatalmas erő kihasználatlan lesz?? Hmm vajon az újabb konzoloknál is ez van??

#212045 MongooseNX71 2008. május. 06. 00:24
MongooseNX71
CJ_19 !

És aztán mit nem bííííír az az érzékeny lelked?
Tudod,egy fórumon ( néha ) vitázni is szoktak.
Emberi keretek közt. ( majd egyszer elmesélik neked,milyen az,ha magadtól nem tudod )
Sajnálom,ha nem tudsz követni.
Talán ki kéne szakadnod a 20 szavas szókincsedből, aztán újra leülni beszélgetni.
Vagy inkább menj és olvasgass ( meg írogass ) máshol.
A tudatlan 3 sorosaiddal még a saját érveidet sem tudod alátámasztani.
Ki sem fejted,mi a problémád,csak sírsz itt.
Nézd meg a Sliv elvtársat !
Ha valakivel,hát vele lehet ÉRTELMESEN vitatkozni,beszélgetni.
Pedig akkora fan,hogy az még...
Te meg itt mást sem tudsz felmutatni,mint a másik lehurrogását.
Ha valaki,hát itt te vagy a fárasztó. Úgyhogy menjél csak pihenni,mielőtt agyvérzést kapnál !
Látod,látod !
Nem csak te tudsz ledurrogni mást,hanem Téged is le lehet. Öcsi.

Sliv !

Grat. a jó külföldi beszerzési áraidhoz.
De én (és még a vásárlók 99%-a) is marad(t)unk a belföldi kisker csatornáknál.
Ez némi(?) biztonságérztet ad,mégha ezt alapos felárban is mérik.
Egyszer majd talán én is leszek olyan bátor,jól tájékozott és nyelvismerettel kellően felruházott,hogy némi megtakarítás fejében
belevágjak egy ilyen manőverbe.
Lehet,az a baj,hogy túl hangosak ezügyben a negatív tapasztalattal rendelkezők kritikái. Nem tudom....

off: nem. csak néha. de mostanában inkább csak nem.
#212037 Sliv 2008. május. 05. 23:02
Sliv
#212027 :: MongooseNX71 (2008. május. 05. 22:37)
Siv! (hali !) A kevés-a-dévédé dologra ott van válaszképp a Lost Odyssey. Kiadták 4 DVD-n. Nagy ügy. Szerintem nem gond. Aztán ha ez nem lesz járható út,akkor ott a HD-DVD player. Arra csak elég a kapacitás és el is kell adni azt a sok-sok megmaradt meghajtót is az MS-nak,nem? Csak nem gondolod komolyan,hogy az MS fizetni fog a legnagyobb konkurensének,hogy licenszelhesse a BR-t? Két év múlva meg már erősen agyalni fognak a következő generáción. És lehet,a Sony elég nagy marha lesz,hogy utánnuk megy a váltással és kihasználatlanúl hagyja kifutni a PS3-ast. Bár ne így legyen,de előfordúlhat. (húúúúú,most törnek kerékbe a Szoni-fanok...) És a mégújabb -eljövő- generációnál sem biztos,hogy az MS belemegy a Sony-szabványba. Inkább kifejleszt valami saját formátumot vagy hasonló lépést tesz. Ki tudja? Annó a Nintendo is ezt tette a GameCube-val meg a Sega is a DC GD-ROM -jával. Amúgy szerintem is jó dolog a "simawinyó". Én csak az értékesítés mikéntjét (akkor már miért nem raktak bele nagyobbat,ennyiért) és az arra való hivatkozást (azért kerül ennyibe,mert ilyen van benne) ítélem el. Persze a winyó ki-be szerelésével szerintem ugrik a garija is a gépnek,nem? Akkor meg minek cserélgetni? (javíts ki,ha rosszúl tudom) És a 360-ashoz sem kell 20ezerért megvenni a MédiaMarkt-ban vagy az 576-ban a 20GB-s winyót. Vegyél a konzoliumban 15-ért,vagy máshol 12-ért. Vagy használtan 10-ért. Úgy már csak olcsóbb,nem? Ha meg itthon drágálod a konzolos kiegészítőket,vegyél külföldön. Csak mire megkapod,lehet,többet csengetsz érte,mintha itthon vennéd +. Ha 1általán megkapod...
Az rendben van, hogy egy rpg több dvd-s. De mondjuk vagyünk egy fps-t. Single-ben még ott is elmegy, de multiban ez már nem működik. Vagyis akkor installálni kell a vinyóra ( pl.: Burnout Paradise ), és akkor itt a kövekező probléma. Nincs minden 360 tulajnak vinyója. Akkor az mit csinál akinek nincs, nézze a holdat? A hd dvd-vel is ez a baj. Nincs mindenkinek, vagyis akkor a 360 tulajok elég nagy hányada nem tudna játszani a játékkal, ez meg megint nem éri meg a kiadónak. Ha a 360-ban lesz blu ray lejátszó azt se fogjá használni a kiadók. Kiadják blu ray-en aztán az eddgi 18millió(?) 360 tulaj megint nem tud játszani.

A vinyó kiszerelésével nem ugrik a garija, azzal nem tudsz semmiféle kárt tenni benne. Nekem 60gigás vinyóm van, ez egyenlőre elég de a gta4 az 3 gigát megevett és késöbb gondolom még több kell majd nekik. Asszem 2 terrabájtig lehet bővíteni ha nem lenne elég.

Én Agliából rendelek újabban. Ez egy tévhit, hogy posaköltségell ugyanott leszünk ( ha ez vigasztal én is azt hittem ). Semmivel se több a postaköltség, 3 angol font ( 900 ft ). A gta 4 postaköltséggel együtt volt13500, az Uncharted pedig 11500 ft volt. A gta4-et a megjelnés másnapján már hozta a postás, az Uncharted-et pedig pénteken megrendeltem hétfőn meg már itt volt. Aztán vannak mindeféle akciók. Most, hogy előrendeltem a gta4-et, 6000 ft vehetnék ps3 kontrollert.

És akkor most mindenki példát vehet rólunk, így kell kulturáltan beszélgetni/vitatkozni.

Ja még annyi. A Toshiba és a Sony együtt csináltai a cell procit. Aztán ugyanezt a Toshiba harcolt a Sony blu ray-e ellen az ő hd dvd-jével. Nem számít, hogy ki mit gondol a másikról. Náluk csak a haszon számít.

off: Mongoose te nem cs-zel?
#212033 BoKK 2008. május. 05. 22:52
BoKK
Ezt nem értem. Sokan nyögik ,hogy a PS3 jobban bírja. Na ,de kérem ha ezer egyszer és még ennyiszer egymás mellé tették ugyan annak a játéknak a PS3-mas és Xbox 360-os változatát és mindig azt mondták ,hogy semmi szemmel látható különbség nincs.

Na jó talán tényleg valamennyivel jobb vas van a PS3-ban na ,de kérem minnél később veszel a PC-nbe is cuccokat annál jobbat tudsz ugyan annyiért.

Bár még kulturáltak vagyunk maradjunk is ilyen keretek között.

Amúgy meg említettétek ,hogy be lehet tenni wincsesztert (jól van már álmos vagyok) akkor ha én veszek egy arcade-t akkor bepakolhatok mellé egy ilyet?? És kb. mennyi az áruk?
#212027 MongooseNX71 2008. május. 05. 22:37
MongooseNX71
#212018 :: Sliv (2008. május. 05. 22:01)
Csá Mongoose, régen beszéltünk! A blu ray-nél nem csak azért rakták be mert a blu ray-t akarják népszerűsíteni, azért rakták bele mert tudják ami ma még elég nem biztos, hogy egy vagy két és múlva elég lesz. Már most gond van a dvd-vel és mi lez késöbb? Az, hogy simavinyó van hozzá igen is jó! Mennyibe is kerül az 360-hoz egy 20 gigás vinyó? 20k? Annyiért veszek egy egy 500 gigás vinyót a ps3-amba. Nem tom hol láttál te ennyiért controllert, de ott elég rendesen átverik az embereket. Alapba nem éri magyarországon ilyen dolgokat vásárolni. Ha már az anyagiaknál tartunk a psn még mindig ingyenes. Nameg lesz itt még home is, ha még ebben az évszázadban befejezik. Davidkaboy ha arra a ps3 tesztre gondolsz amit sg.hu írtak a ps3-ról, az egy vicc! Akora baromságokat írtak oda, hogy ... Na mind1. A gametrailer-es videókra gondolsz? Arról mindenki tudja, hogy úgy szar az egész ahogy van. Az a 7% meghibásodási arány az az új falcon-os gépekről szól és azt a Ms írta, vagyis lecsaltak abból valamennyit biztos, de aztán lehet, hogy én vagyok rosszindulatú. Egyébként egyik céget se kell félteni! Ez egy medő vita, a fanboyokat semmivel se lehet meggyőzni a magad igazáról, vagyis engem se. Jah és a ps3 kontroller bluetooth-os és akkumlátoros!
Siv!
(hali !)

A kevés-a-dévédé dologra ott van válaszképp a Lost Odyssey. Kiadták 4 DVD-n.
Nagy ügy. Szerintem nem gond.
Aztán ha ez nem lesz járható út,akkor ott a HD-DVD player.
Arra csak elég a kapacitás és el is kell adni azt a sok-sok megmaradt meghajtót is az MS-nak,nem?
Csak nem gondolod komolyan,hogy az MS fizetni fog a legnagyobb konkurensének,hogy licenszelhesse a BR-t?
Két év múlva meg már erősen agyalni fognak a következő generáción.
És lehet,a Sony elég nagy marha lesz,hogy utánnuk megy a váltással és kihasználatlanúl hagyja kifutni a PS3-ast.
Bár ne így legyen,de előfordúlhat. (húúúúú,most törnek kerékbe a Szoni-fanok...)
És a mégújabb -eljövő- generációnál sem biztos,hogy az MS belemegy a Sony-szabványba.
Inkább kifejleszt valami saját formátumot vagy hasonló lépést tesz. Ki tudja?
Annó a Nintendo is ezt tette a GameCube-val meg a Sega is a DC GD-ROM -jával.

Amúgy szerintem is jó dolog a "simawinyó".
Én csak az értékesítés mikéntjét (akkor már miért nem raktak bele nagyobbat,ennyiért) és az arra való hivatkozást
(azért kerül ennyibe,mert ilyen van benne) ítélem el. Persze a winyó ki-be szerelésével szerintem ugrik a garija is
a gépnek,nem? Akkor meg minek cserélgetni? (javíts ki,ha rosszúl tudom)
És a 360-ashoz sem kell 20ezerért megvenni a MédiaMarkt-ban vagy az 576-ban a 20GB-s winyót.
Vegyél a konzoliumban 15-ért,vagy máshol 12-ért. Vagy használtan 10-ért. Úgy már csak olcsóbb,nem?

Ha meg itthon drágálod a konzolos kiegészítőket,vegyél külföldön.
Csak mire megkapod,lehet,többet csengetsz érte,mintha itthon vennéd +. Ha 1általán megkapod...
#212018 Sliv 2008. május. 05. 22:01
Sliv
Csá Mongoose, régen beszéltünk!
A blu ray-nél nem csak azért rakták be mert a blu ray-t akarják népszerűsíteni, azért rakták bele mert tudják ami ma még elég nem biztos, hogy egy vagy két és múlva elég lesz. Már most gond van a dvd-vel és mi lez késöbb? Az, hogy simavinyó van hozzá igen is jó! Mennyibe is kerül az 360-hoz egy 20 gigás vinyó? 20k? Annyiért veszek egy egy 500 gigás vinyót a ps3-amba. Nem tom hol láttál te ennyiért controllert, de ott elég rendesen átverik az embereket. Alapba nem éri magyarországon ilyen dolgokat vásárolni. Ha már az anyagiaknál tartunk a psn még mindig ingyenes. Nameg lesz itt még home is, ha még ebben az évszázadban befejezik.

Davidkaboy ha arra a ps3 tesztre gondolsz amit sg.hu írtak a ps3-ról, az egy vicc! Akora baromságokat írtak oda, hogy ... Na mind1. A gametrailer-es videókra gondolsz? Arról mindenki tudja, hogy úgy szar az egész ahogy van. Az a 7% meghibásodási arány az az új falcon-os gépekről szól és azt a Ms írta, vagyis lecsaltak abból valamennyit biztos, de aztán lehet, hogy én vagyok rosszindulatú.

Egyébként egyik céget se kell félteni! Ez egy medő vita, a fanboyokat semmivel se lehet meggyőzni a magad igazáról, vagyis engem se. Jah és a ps3 kontroller bluetooth-os és akkumlátoros!
#212011 MongooseNX71 2008. május. 05. 21:50
MongooseNX71
#211879 :: NY124 (2008. május. 05. 17:39)
Mongoose írta: Mert azt se felejtsük el,hogy a 360-ast az MS már mikor elkezdte fejleszteni. (2003 asszem,de javítson ki,aki jobban tudja). ezzel lépéselőnybe került és komoly eladásokat produkált,míg konkurencia sehol sem volt még.
És azt se felejtsük el, hogy kb. két hónapja jött egy hír miszerint az MS bevallotta, hogy azért dobták ki hamarabb az Xbox 360-at, mert meg akarták előzni a PS3-at. És éppen emiatt volt sok a meghibásodás, és 30 százalékos a meghibásodási arány, míg a Sony tisztességesen képes volt megcsinálni egy konzolt, és nem szemét, kapitalista módon.
NY124 írta:

És azt se felejtsük el, hogy kb. két hónapja jött egy hír miszerint az MS bevallotta, hogy azért dobták ki hamarabb az Xbox 360-at, mert meg akarták előzni a PS3-at. És éppen emiatt volt sok a meghibásodás, és 30 százalékos a meghibásodási arány, míg a Sony tisztességesen képes volt megcsinálni egy konzolt, és nem szemét, kapitalista módon.

Aha.Tisztességéesen. Mint a PS2-t.
Ők is éppen ilyen "kapitalista" módon adták ki az előző konzoljukat.
Csak éppen nem 30százalékos,hanem 50 közeli hibarátával. JAPÁNBAN. (jól átverték a saját tesóikat)

A Sony TISZTESSÉGES, Az ms KAPITALISTA ???
Lesd már meg,mennyibe kerül pl. egy Sony joy a konzolhoz és mennyibe egy 360-as.
Sony= 14-16ezer, MS= 8-10ezer,attól függ,hol veszed meg.
Mindkettő wifi. Az egyikben mozgásérzékelő van,a másikban meg rezgés.

Barátom!
Érzem,ahogy fröcsögsz a képernyőre és közben üvöltöd,hogy halááááál a MikroFos-ra.
"...Sony tisztességesen...szemét,kapitalista..."
Jaaaaj !
Félre már az indulatokkal,halihó !
Aki a PS3-at szereti,ballagjon át a saját fórumába. Aki meg a 360-ast,az meg ne álljon már le itt mérgelődni.
Részemről a téma lezárva !

Ja,és még kapok a fejemre is,mert túl sokat írtam...Bocsesz érte,alőre is !