Hát szerintem se fogok venni, gépen akarom élvezni a játékot Nameg ennyi pénzem nem lenne rá amugy sem, majd max haver Box-án játszok vele.. megjelenésig meg valahogy kibírom, de amugy köszi az infót, örök hála!
Elég neked a Arcade-az a legprimitívebb formája,szóval ugyan azt tudja mint az összes,csak nincs hozzá a 20G,de a gta4 elvileg nem telepít 10gigát mint a ps-verzió,szóval elég neked hozzá egy memory card,olcsóbban úszod meg így,látom nem bírsz magaddal ,végén még bejön nekik a mocskos biznisz,hogy még az is vegyen konzolt aki nem akar,nem mintha ez baj lenne,de szemétség,na a lényeg 55 ezer kb.elég lesz
A GTA IV fog telepíteni (illetve lehetőség lesz rá, hogy telepítsen) 360-on is. Bár azt nem tudom, hogy miért lesz ez így jobb.......
Szerintem sem ér ennyit ha van egy bika géped akkor vár meg míg kijön Pc-re. Én sem ezért vettem hanem azért mert már nem futottak el a legújabb dolgok. Szerintem egy játék miatt felesleges.
Elég neked a Arcade-az a legprimitívebb formája,szóval ugyan azt tudja mint az összes,csak nincs hozzá a 20G,de a gta4 elvileg nem telepít 10gigát mint a ps-verzió,szóval elég neked hozzá egy memory card,olcsóbban úszod meg így,látom nem bírsz magaddal ,végén még bejön nekik a mocskos biznisz,hogy még az is vegyen konzolt aki nem akar,nem mintha ez baj lenne,de szemétség,na a lényeg 55 ezer kb.elég lesz
Van a boxoknak több fajtája ilyen például a Premium, Elit, Arcade, (Core-már nem gyártanak). Én anno Core-t vettem és nem volt hozzá memóriakártya tehát nem tudtam menteni se játszani.
Amugy egy Box az most mennyibe is kerül? Igazából csak a GTA4 miatt érdekelne, szóval mennyit kéne fizetnem a gépért? De ahoz más kiegészítő vagy valami nem kell, nem nagyon vagyok jártas a konzolokba, szóval előre is köszi a választ!
igen,én amikor vettem a boxot,nem volt mindjárt HD,csak simán SD-de márt akkor hanyadt dobdtam magam,csak a apró betűk kicsit olvashatatlanok,aztán megvettem a hd-ét,és majdnem infarktot kaptam a Prey-től
Hamarosan akarok venni egy Xboxot, és egy olyan kérdésem lenne, hogy amik most vannak a boltban kaphatók azok már az átdolgozott hütőrendszerrel vannak szerelve vagy a régivel? Ugy halllottam, hogy a régi rendszerrel sok gép tulmelegedett, de ezek már a garanciális javitás során az uj rendszert kapták.
Az új gépek hűtés sem tökéletes. A Zephyr gyártástechnológiájú gép a Core pack és a Premium pack. Az új Falcon technológiájú az Arcade, az Elite (véleményem szerint Elitet nem érdemes venni mert egy idő után el kezd kockásodni) és a Halo 3 edition.
Hamarosan akarok venni egy Xboxot, és egy olyan kérdésem lenne, hogy amik most vannak a boltban kaphatók azok már az átdolgozott hütőrendszerrel vannak szerelve vagy a régivel? Ugy halllottam, hogy a régi rendszerrel sok gép tulmelegedett, de ezek már a garanciális javitás során az uj rendszert kapták.
Ezek már nem melegednek és jók az esélye a 3 lednek már kevés
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.