dimogery: lehet hozzá venni
jemax: az a Live Gold Accunthoz kell ha jól tudom ha megadod havonta levonnak 3-4 eurót Gold acc. kell a multizáshoz sajnos
balu:a falcon az új hűtésrendszert jelenti (ami megint rossz lett) jövőre jön az Ultimate aminek lesz tökéletes hűtése (Elit, Halo ed., Arcade a falcon technológiájú)
Kbence: Prémuim és az attól újabb boxok alapban rendelkeznek HDMI kábellel
Üdv! X360 és HDTV vásárlását tervezem júniusban. Szeretném a konzolt a TV-vel HDMI porton keresztül összekötni. A problémám az, hogy nem tudom, melyik X360 típust vegyek (Premium, Elit). Elvileg az XBox 360 Premiumnak is van HDMI portja, de ehhez valami speciális (drága) kábel kell, vagy sima HDMI-HDMI kábellel kell összekötnöm a TV-vel? És milyen kábel kell az Elie esetén (ott adnak hozzá asszem)?
A jelenleg forgalomban lévő hdmi-s premiumok mind falcon chippel vannak ellátva? (Bocsi, már biztosan vol téma.
A cpu cseréje megnövelte egyáltalán a gép megbízhatóságát? Azért érdekelne, mert 1-2 héten belül beruháznék egybe és nem szeretném megtapasztalni a red ring-et. Tulajdonképpen már fontolgattam, hogy a konfurencia termékét választom, de nem kötnek le túlságosan a ps3 jövőbeli exkluzív címei.
Köszönöm.
Tudtommal nem sikerült a falconnal kijavítani a problémát, de már készül egy még újjabb változat. Asszem újjabban a Live is rakoncátlankodik.
A jelenleg forgalomban lévő hdmi-s premiumok mind falcon chippel vannak ellátva? (Bocsi, már biztosan vol téma.
A cpu cseréje megnövelte egyáltalán a gép megbízhatóságát? Azért érdekelne, mert 1-2 héten belül beruháznék egybe és nem szeretném megtapasztalni a red ring-et. Tulajdonképpen már fontolgattam, hogy a konfurencia termékét választom, de nem kötnek le túlságosan a ps3 jövőbeli exkluzív címei.
Köszönöm.
BUÉK Minden gamernek ! 1 kérdésem lenne,jelenleg van 1 360-as gépem és pc-m is ,de szeretnék venni még 1 konzolt ! Most kéne a segítség,hogy ez 1 Wii legyen,vagy PSP,vagy DS köszi a választ !
Ilyesmiért nem bannolnak. Rengetegen vagyunk itthon, akik fake címmel használják a Live!-ot. Nem mindig lehet kicselezni a gépet, pl. néha nem enged demo-t letölteni, de ettől függetlenül minden oké, az online játékot semmi nem gátolja. Szóval nyugodtan bele lehet vágni.
Talán már vólt szó róla, de valaki felvilágosítana, hogy Magyarországon akkor lehet-e teljes értékűen online játszani és letölteni xbox 360-nal? Tehát nem akadály, hogy kis hazánkban nincs Live támogatás, és a csatlakozásnál szimplán más ország megadásával lehetséges az online játék? Vagy ezt esetlegesen a Microsoft bannolással honorálja?
amúgy a boxos controller sokkal jobb mint a ps-es engem idegesitett hogy ha a 2 analógot ellentétes irányba forgatom összeér a két ujjam
FPSek irányitását is 4 óra alatt meg lehet szokni
Bate: a controller valóban fejleszti a kézügyességet ezért van a nap 24 órájából 30 órában a kezemben
Nem tudom miért elképzelhetetlen: az embernek tíz ujja van a két kezén... Hüvelykujjakkal irányít az ember, mutatóujjakkal meg lő és ugrik (meg csinál mindent, amit kell). És ez még csak négy ujj. Szerintem a kontroller használata nagyban segíti a kézügyesség fejlődését, ugyanúgy, ahogy a Guitar Hero fejleszti a reflexeket.
Egyébként az egyik analóg karral irányítasz, azzal mész jobbra balra, előre, hátra - ha nyomod, akkor haladsz is az adott irányba, a másik analóg karral célzol, és a jobb és bal ravasszal lősz... Marha egyszerű szisztéma és öt perc alatt meg lehet szokni.
Amúgy az Xboxon hogy kell irányítani a játékokat? láttam már képet a kontrolerről de nem tudom elképzelni. Mész előrre és közben hogy lősz? mert ez egyik ujjadal nyomod az előrét és még kettő kéne amivel az analogokat hogy célozz meg amelyikkel lősz. de ezt összeegyeztetni hogy na csak sz@rakodjak. meg az egyik analog feljebb van mint a másik, na ettől én végképp elakadtam, mert nekem még a PS2 irányítani is kész csoda, bár gyakorlat teszi a mestert...
persze hogy fenn ál a 3 piros led a túlmelgedést jelenti
a Falcon gyártású gépek amire te gondolsz ez kapható Mo.-n is pl.: az Elite, Arcade és a Halo ed.
ittugyanolyyan az esélye a 3 lednek mint a többinél mert ami szar volt az eredetiben azt kijavitották, ami jó volt azt meg elrontották
Az lenne a kérdésem, hogy még mindíg fennáll a nálunk kapható Xboxoknál a megjelenő "3 ledes" hiba?
Mert állítólag már új gyártástechnológiát alkalmaznak e miatt, de lehet hogy nem Mo.-ra küldik a legújabb darabokat.
A kérdésed lényegi részére nem tudok válaszolni, de ha nem teszel semmi olyat, ami garanciavesztéssel jár, akkor a 3 piros lámpa esetén kérdés nélkül kicserélik (nem javítják, futár elviszi a boxot, és három hét múlva kapsz egy zsír új gépet).
Az lenne a kérdésem, hogy még mindíg fennáll a nálunk kapható Xboxoknál a megjelenő "3 ledes" hiba?
Mert állítólag már új gyártástechnológiát alkalmaznak e miatt, de lehet hogy nem Mo.-ra küldik a legújabb darabokat.
X360 játékokat nem csak 16ezerért lehet kapni.
És nem muszálj az 576Shopban vagy a MédiaMarkt-ban bevásárolni belőlük.
Vannak a kicsi konzol-boltok,ahol a legdrágább gamék sem drágábbak egy tizesnél és sokat akcióznak.
Pl. a Nyugati átjáróban 3-5 ezerért megkapod a régebbi cuccokat,az újabbakat meg 8-10ezerért.
Ha okosan vásárolsz,könnyen jól is járhatsz.
Amúgy vajon mennyibe fájnak a PéCés top-játékok (természetesen eredetiben) ???
Azok is keményen a 10ezer körüli összegnél vannak.
Pl. Crysis,UT3 és barátai.
Ja,ahhoz meg kell egy minimum negyedmillás gép,hogy élvezetesen fussanak.
Ha meg veszel egy X360-at (kb. 80ezerért) vagy PS3-at (90-100ezerért),a maximális
vizuális élvezet garantált.
(Oké,kell egy "normálisabb" tévé is mellé,meg esetleg egy delejesebb hangrendszer maximum...)
vermes:
a 3 ledet könnyű megelőzni pl. 2 óra játék 10 oerces szünetekkel , játszol 10-11 órát és miután abba hagytad a Dashboardon hagyod pihenni egy órát vagy felet
Kár,hogy már van egy.
Ha nem volna,most tutti vennék...
Tényleg,melyik TESCO-ban láttad ???
Kicsit off,de azért leírok ide egy sztorit:
Kb. 2 évvel ezelőtt éppen az egyik TESCO-ban jártamban megláttam 20ezer forintért Nintendo DS-t,spéci kiadásban.
Óriási vételnek számított volna,mert akkoriban 35-40ezer volt egy olyan cucc.
Hazarohantam gyorsan zsetonért,gondoltam,veszek is 5-6 darabot belőle,aztán szép csendben elpasszolom őket,egy kis haszonnal.
Mire visszaértem a lóvéval,beszedték az ÖSSZES gépet a polcról és azt mondták,két napja elfogyott. Páffff....
Szóval csak hamar vegyetek gépet,ha nagyon príma árban van,mert lehet,fél óra múlva már 1 darab sem lesz...nektek.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.