Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#13655 NightBagoly 2006. november. 05. 15:47
NightBagoly
#13652 :: Kise (2006. november. 05. 15:42)
Hi!Sztem ne vegyél konzolt,legalább is PS 2 vagy Xbox-t,ha már naon akarsz venni,akkor az x360 ajánlom!de csak ha naon akarsz venni!a játékok drágábabk rá,és egy idő után a pc megin jobb,szeb lesz,és a pc-n mást is csinálhatsz,ha meg gamepados vagy,istenem!költezs rá picit,és veszel egy JO gpadot!ha kijön a crysis,meg az assasin creed,főleg a crysis,a konzolok megin elmehetnek a busba!nemtom láttad e már a képeket,videot rola,de a konzol soha nem fogja elérni azt a szintet,amit egy PC,legalábbis,amig a konzolokban is lehet majd ezt azt cserélni,ujitani!addig is Pc-t ajánlok,arra kültsd a pénzed!
Ez akkora butaság, mint kettő ház, megpróbálom kifejteni, miért. A konzoloknak pont az a varázsa - tessék megkapaszkodni - hogy NEM KELL fejleszteni. Valamint telepíteni sem, meg úgy nagyjából semmit sem: fogod, használod, kezit csókolom. Ahhoz képest, hogy egy PC soha nem ér utol egy konzolt, a mostani PS2-es felhozatalban is vannak olyan csodák - Shadow of the Colossus, Tekken... - amelyek simán, helyből képesek lestartolni a mai csúcsszámítógépek teljesítményét, mert a hardver adott, így nem kell minden egyes lehetséges videókártyára, processzora optimalizálni. No persze ezt mondhatom - bizonyára olcsóbb félévenként 50 ropit elkölteni egy játékszámítógépre, mint négyévenként kétszer ennyiért venni egy konzolt, de gondoltam, hátha nem a levegőbe beszélek.

Azt amúgy tudtad, hogy az Assasin's Creed eredetileg PS3-ra jön, de többek között box360-on is debütál? És bizonyára olcsóbb lesz a doboz, mint egy PC, amin a játék szépen fut majd... de jó, inkább befogom
#13652 Kise 2006. november. 05. 15:42
Kise
#12055 :: fifaguru (2006. október. 31. 16:55)
Bocs ezt rossz helyre írtam,de azért légyszi válaszoljatok.
Hi!Sztem ne vegyél konzolt,legalább is PS 2 vagy Xbox-t,ha már naon akarsz venni,akkor az x360 ajánlom!de csak ha naon akarsz venni!a játékok drágábabk rá,és egy idő után a pc megin jobb,szeb lesz,és a pc-n mást is csinálhatsz,ha meg gamepados vagy,istenem!költezs rá picit,és veszel egy JO gpadot!ha kijön a crysis,meg az assasin creed,főleg a crysis,a konzolok megin elmehetnek a busba!nemtom láttad e már a képeket,videot rola,de a konzol soha nem fogja elérni azt a szintet,amit egy PC,legalábbis,amig a konzolokban is lehet majd ezt azt cserélni,ujitani!addig is Pc-t ajánlok,arra kültsd a pénzed!
#12564 SDmemory 2006. november. 02. 13:26
SDmemory
Bocsáss meg kedves Kredenc, hogy ide irom a gondjaimat, legközelebb jobban odafigyelek...
Amugy meg azért kédeztem azt, amit kérdeztem, mert nem tudtam mi az, és gondoltam itt leírjátok, nem leszóltok.
Amugy kitörölném, de valami miatt még módosítani se tudom, szal légyszi ha te tudod, akkor töröld.
THX
#12538 ]{redenc 2006. november. 02. 12:09
]{redenc
Urak, ugye mindenki tud olvasni, és ismeri a Fórumszabályzatot is? Ez az XBOX topik. Van PS3 topik is, és aki a PS2-ről akar beszélgetni, csináljon neki topikot, arra is van mód.

Még valami: ott se kellene beszélni a "chippelésről", lévén az ugyanúgy warez kategória, mint PC esetében a játékok törése, és figyelmeztetés, halmazati büntetésként kirúgás jár érte.

Kösz.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#12055 fifaguru 2006. október. 31. 16:55
fifaguru
#12053 :: fifaguru (2006. október. 31. 16:52)
Szerintetek érdemes karácsonyra még PS2-t kérnem vagy a korszaka már nem tart sokáig? Nagyon köszönöm előre is a választ.
Bocs ezt rossz helyre írtam,de azért légyszi válaszoljatok.
#12053 fifaguru 2006. október. 31. 16:52
fifaguru
Szerintetek érdemes karácsonyra még PS2-t kérnem vagy a korszaka már nem tart sokáig?
Nagyon köszönöm előre is a választ.
#11975 SDmemory 2006. október. 31. 12:44
SDmemory
Szasztok!
Lassan szeretnék valamilyen konzolt venni, talán
Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora különbség van egy PS2es és egy XBOX grafikája között, és sztetek melyik a jobb?
Szeretnék inkább xbox 360ast, de az drága dolog még
Ugyhogy a régebbi konzoloknál maradok.
Amugy ha tudnátok, irjatok má ide 1 linket, ahol vannak képek PS2-es meg xbox os képek, mármint amikor játék megy rajtuk, hogy milyen is a kinézete egy-egy gamának
Na ennyi lenne rövidke megszólalásom

Bye
#8113 Blase5 2006. október. 20. 19:58
Blase5
Jó gazdag lehetsz vaze.Nem tudom én inkább maradok a PC-nél bár elhiszem hogy jó leeht battlefieldezni mikrofonnal de ez az Xbox drága dolog....