Megvetem! Nagyon jó! Még csak 3 játékom van rá de azok nagyon jók! A CoD3 a Crackdown meg a Gears of War. A legjobb a Gears of War föleg ha Split-scren-ben játszuk a a storyt! Nagyon hangulatos végig harcolni magad a történeten a jó baráttal!
Egyedül is nagyon nagyon hangulat-os a story de 2ten egyenessen kiváló!
A Crackdown is jó. Egész jól tartok benne.
Már tudom ! 50 es a legnagyobb szint , és a fegyverbolt az épülő félben lévő plázában van 1 szűk utca végén ! megéri elküzdeni magad oda , sörétes, távcsöves, onnan nem messze 1 antikbolt , kardok töménytelen mennyiségben !
Sokkal jobb az Elite mint a sima? A játékok valamivel szebbek? Vagy csak a HD DvD lejátszás meg a kábel lesz a legnagyobb dolog? Csak anyi lesz a plusz a gép ,hogy halkabb lesz vagy lesz vmi a RAM-jával meg az ilyenekkel is?
te nagyon el vagy tájolva ... nem lesznek rajta szebbek a játékok és csak egy plussz HDMI csatlakozó lesz rajta meg egy 120gb-os vinyó amit majd külön is meg tudsz venni , és semmi nem fog benen változni ( gyártási technológia stb.) szóval nem érdemes kiadni érte annyit simán megéri a Premium csomagolás is ! az Elite csak ilyen izé nem éri meg
Sokkal jobb az Elite mint a sima? A játékok valamivel szebbek? Vagy csak a HD DvD lejátszás meg a kábel lesz a legnagyobb dolog? Csak anyi lesz a plusz a gép ,hogy halkabb lesz vagy lesz vmi a RAM-jával meg az ilyenekkel is?
Sztem , tök 8 , hogy fekete, vagy fehér gépet veszel , 1 a lényeg , hogy xbox 360- legyen rá írva , és ha hazaviszed , le sem tudod tenni , ha 1-2 ilyesmi játékot beszerzel mint a : Deadrising, Gears of War , Lost Planet , Na meg nézz meg 1 , 2007-es játékmegjelenési listát , hát betojás gamek jönnek idén az tuti 1-2 név : Forza 2 , The Darkness, Dark Sector , Halo 3 , Age of Conan , Turok, Yerico, Crysis , Bioshock, Assassin,s Creed, és sokan mások (amúgy a külömség asszem annyi a fehér és a fekete között , hogy a feketén van HDMI kimenet! )
Annyira nem mindegy, ugyanis SB25 szerintem az Elite változatra gondolt, az pedig mindenképp jobb választás, hiszen 120 gigás HDD van benne, plusz HDMI kábel/csatoló (HD DVD lejátszás, 1080 soros, progresszív megjelenítés, IPTV és hasonlók), ráadásul belül is kicsit kipofozták (ezt nem reklámozzák ), csendesebb, kevésbé melegszik. Ha igaz, az USA-ban majd 29-én kezdik forgalmazni, idehaza nem tudom, a bejelentett ára 479 euró (kb. 120 ezer). Én megvárnám .
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Sztem , tök 8 , hogy fekete, vagy fehér gépet veszel , 1 a lényeg , hogy xbox 360- legyen rá írva , és ha hazaviszed , le sem tudod tenni , ha 1-2 ilyesmi játékot beszerzel mint a : Deadrising, Gears of War , Lost Planet , Na meg nézz meg 1 , 2007-es játékmegjelenési listát , hát betojás gamek jönnek idén az tuti 1-2 név : Forza 2 , The Darkness, Dark Sector , Halo 3 , Age of Conan , Turok, Yerico, Crysis , Bioshock, Assassin,s Creed, és sokan mások (amúgy a külömség asszem annyi a fehér és a fekete között , hogy a feketén van HDMI kimenet! )
Azt akarom kédezni ,hogy sztetek megéri venni egy XBOX360-at? Mert nagy a valószinüségr ,hogy feszek! Jó játékok jelenek meg rá és ráadásul van ami elöbb sokkal mint pc-n... Szóval lehet veszeg egyet.
Premium csomagot vennék és hallotam egy fekete szinű jobb kiadásáról az X360-nak és azt szeretném tudni ,hogy miben jobb mint a premium? Ha sokkal leht azt veszek! De ha nem jobb a fekete szinű a fehérnél akkor premiumot veszek!
Szal miben jobb a fekete a fehérnél?
Szerintetek melyik játékot vegyen meg a 3 közül !: GraW 2 , Call Of Duty 3 , R 6 Vegas ?
Attol függ, hogy modernkori kommandós, illetve 2. világháborús játékkal akarsz játszani. a COD3 átkozottul jó játék, valami elképesztő részletes, kidolgozott, hangulatos játék. Élvezet vele játszani. a Rainbow Six Vegas és a GRAW 2 közt az a különbség, hogy a Rainbow-ban mezei kommandós, míg a GRAW 2-ben elitharcos vagy. GRAW 2-őt én is tervezem megvenni. Az a baj, hogy egyikben sincs vér... 3 játék közűl amúgy a GRAW 2-őt ajánlanám, utána rögtön a COD3-at.
nem lesz drágább, sőt: olcsóbb lesz ha jól értettem, 479$ ami kb 85k vagy vmi hasonló. asszem am a www.gametrailers.com fenn van az xbox is meg a gta 4 is.
mégegyszer csak ajánlani tom mindenkinek ezt az oldalt, eccerűen oan jó. mind a 10 platformról vannak fenn reviewek-previewek, eccerűen minden!
sztem mindenki talál vmit rajta ami őt érdekli!
nem lesz drágább, sőt: olcsóbb lesz ha jól értettem, 479$ ami kb 85k vagy vmi hasonló. asszem am a www.gametrailers.com fenn van az xbox is meg a gta 4 is.
mégegyszer csak ajánlani tom mindenkinek ezt az oldalt, eccerűen oan jó. mind a 10 platformról vannak fenn reviewek-previewek, eccerűen minden!
dragon, kicsit késve írok mert sajna nem mindennap jutok gépközelbe, de most itt vok
hallod, szentem is kira az oldal ezér montam,
meg nemtom láttad-e már az új xbox360ról a videót.őrült jól néz ki, az a neve hogy elite és 120gb s vinyóval lehet kapni, htmi (écstíemáj ) kábel meg még egy csomó cuccos van a dobozban, most nem sorolnám fel.
mégegyszer szeretném elmondani hogy van egy nagyon jó oldal www.gametrailers.com
ja, és a gta4 trailer holnap debutál, azt is meglehet tekinteni,ahogy a költő mondja:
"Vigyázó szemetek gametrailers-re vessétek"
legalábbis holnap
Tegnap este bejelentették az Xbox 360 Elitet! A gép immár gyönyörő mélyfeketében pompázik. Kapott egy HDMI csatlakozót, hozzá adnak egy ajándék kábelt. Illetve a pénzünkért kapunk még egy 120 gigás winyót is. Ha már az áránál tartunk:479$-ra kell számítanunk. Amerikai megjelenés: április 29.
Sasoljátok meg, hogy mit írtam a PS3 topicba! Reggeljetek és ha szorgosak vagytok nyerhettek egy XBOX360-at!!!!!Nem átverés, egyik haverom tegnap kapta meg!
Gondolom neketek is gondot okoz a megfelefő és olcsó alapanyag beszerzése!!!
írható dvd-k és ícd-k a legjobb árakon
admin: Vedd fel a kapcsolatot a hirdetésfelvétellel, ha reklámozni akarsz az oldalunkon! Továbbiakban ajánlom figyelmedbe a Fórumszabályzatot... Ennek többszörös megszegéséért figyelmeztetésben részesülsz.
Új, bontatlan eredeti Crackdown (12,5e) Xbox360-ra. Régió független, minden gépen működik PAL (európai) és NTSC (amerikai, japán) gépeken is! Ugyanitt Gears of War (10,2e) ez is régió független és bontatlan. Tel: 70/561-9054 Email: zkon@freemail.hu
azt halotam hogy az XBOX 360-ant lehet egérel és billenytyüvel irányitani
Új, bontatlan eredeti Crackdown (12,5e) Xbox360-ra. Régió független, minden gépen működik PAL (európai) és NTSC (amerikai, japán) gépeken is! Ugyanitt Gears of War (10,2e) ez is régió független és bontatlan. Tel: 70/561-9054 Email: zkon@freemail.hu
mindenkinek ajánlom figyelmébe a következő oldalt: www.gametrailers.com
itt minden platformról van előzetes, trailer, minden, mi szem-szájnak ingere. főleg azok figyelmébe ajánlom akik a 360on tolják, mert itt nézhetnek gamekről előzetest, és bár tudom hogy ez csalóka, de itt találnak in-game dolgokat is, és ez alapján el tudják dönteni hogy melyik gamet érdemes megvenni majdan
(jaaj ez de hosszú mondat! )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.