Eladó 18 db (mind eredeti ,saját dobozában,és könyvével)xbox 360-as játék ! A legöregebb 7 hónapos,a legfrisebb 1 hetes ! AZ ÁR , FELE MINT AZ ÚJJ !!!!!!!!!!!!!!1-2 CÍM : BIOSHOCK,THE DARKNESS, GOW,LOST PLANET, CRACKDOWN,PREY,COD-3,QUAKE 4,FORZA 2, COLIN DIRT, MOTO GP 07, VAMPIRE RAIN,PGR-3,DEAD RISING,MOST WANTED,KARIB TENGER, FIGHT NIGHT 3,CONDEMNED,ÉRD:szosziszabi@t-online.hu !
Nekem lenne egy kérdésem. Szerintetek megérné x360-at venni jövő év május/júliusában?
Mert most jelenleg számomra nem elérhető. De akkorra már összegyűlik a pénzem.
Sziasztok ,és kellemes hétvégét mindenkinek ! A kérdésem a következő : 1 db kontrollerem van a 360-hoz,és szeretnék 1 másikat ,hogy ha átt jön a haver tudjunk 1 kicsit hülyülni !A kérdésem a következő,milyen lépéseket kell megteni,hogy pl tudjunk egymás ellen játszani ! 1 gondolom a 2. kontrollerbe is legyen elem,2 gondolom be kell ugyanúgy élesíteni mint a másikat, 3 gondolom kell 1 másik profil,és még kell valami ? ja és még 1 kérdés, 1 géphez hány kontrollert lehet maxx hozákötni ?
Eredeti gamek olcsón és jó minőségben ,1-2 cím : COD-3, CRACKDOWN,LOST PLANET,QUAKE 4, MOST WANTED,VAMPIRE RAIN, PREY,KARIB TENGER KALÓZAI, érdeklődni lehet a : szosziszabi@t-online.hu e-mail címen .
oké akkor azt választom.. de mikor az adataim kell megadni akkor micsináljak?
Eredeti gamek olcsón és jó minőségben ,1-2 cím : COD-3, CRACKDOWN,LOST PLANET,QUAKE 4, MOST WANTED,VAMPIRE RAIN, PREY,KARIB TENGER KALÓZAI, érdeklődni lehet a : szosziszabi@t-online.hu e-mail címen .
Magyarországról sehogy. Vagy angol, vagy amcsi vagy német livre kell regisztrálnod. A németet válszad, mert így kártyával is elő tudsz majd fizetni. Én az amerikaira regisztráltam és pórul is jártam. Lehet, hogy csinálnom kell egy új profilt.
sry, flood.
Aki mostanában szeretne boxot venni és a választása egy Elitre esett, az gondolja meg jobban, ugyanis előfordul, hogy egyszer csak nem veszi be a lemezeket és /vagy töltőképernyőnél lefagy. Ezek gyakran 1-2 napos használat után jönnek elő.
hello
tegnap vettem egy xbox 360 premiumot és azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnék az Xbox LIVE-ra csatlakozni innen magyarországról?
sry, flood.
Aki mostanában szeretne boxot venni és a választása egy Elitre esett, az gondolja meg jobban, ugyanis előfordul, hogy egyszer csak nem veszi be a lemezeket és /vagy töltőképernyőnél lefagy. Ezek gyakran 1-2 napos használat után jönnek elő.
Heló. Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan tudom megváltoztatni a lakhelyem a GamerCardomon? Mert meg szeretném újítani az előfizetésem, de kártyával csak az Európai accuntot tudom feltölteni.
Sziasztok! Konzol vásárlás előtt fogok állni majd hamarosan (xbox 360) + hdtv, már nagyon várom, azt szeretném kérdezni hogy milyen kontrollerrel célozni egy FPS-ben? Haveromnál játszottam egy PS2-n FPS-t, nagyon nehezen ment, de ez volt az első próbálkozásom, szóval meg lehet szokni igaz?
Remekül meg lehet vele tanulni lőni, én a Vegas-t már boxról vittem végig, és hát valami fantasztikus volt. Nehéz, meg egyelőre nem olyan természetes, mint az egér, de ettől függetlenül brutális
szoszi srácok! halli hol lehet kapni M.o.-n Xbox360at? (mediamarkton kívül, mert ott drága) ha mutattok oldalakat h honann érdemes szerválni azt is megköszönném jah és igen az 576os oldalt is láttam már
Sziasztok! Konzol vásárlás előtt fogok állni majd hamarosan (xbox 360) + hdtv, már nagyon várom, azt szeretném kérdezni hogy milyen kontrollerrel célozni egy FPS-ben? Haveromnál játszottam egy PS2-n FPS-t, nagyon nehezen ment, de ez volt az első próbálkozásom, szóval meg lehet szokni igaz?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.