Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#27626 Charles 2007. január. 05. 13:01
Charles
#27610 :: Mr. Cal (2007. január. 05. 11:36)
no-cd crack nem warez az csak annyi, hogy nem kell cd-vel bíbelődnöd attól még kell eredeti game (amúgy ha image-ről, daemonnal telepíted, akkor semmiféle crack nem kell, és megy cd nélkül - daemonról) Warnen! ma kötik új netemet, szal amint be van kötve, mehet a hell diarun ...nem warez, de crack... úgyhogy jó lenne mellőzni a témát.
Hell diarun ott akár még in is tudok segíteni Persze Calypsol melett én inkább csak az aura lennék De hatásos lennék ha PLata Kalapala-ja lenne ott Aztán majd jön Warnen a FoH palájával és jól be billent.
Tényleg Che nem kell neked valami ogre axe unque?(két kezes)
#27610 Mr. Cal 2007. január. 05. 11:36
Mr. Cal
no-cd crack nem warez az csak annyi, hogy nem kell cd-vel bíbelődnöd attól még kell eredeti game (amúgy ha image-ről, daemonnal telepíted, akkor semmiféle crack nem kell, és megy cd nélkül - daemonról)

Warnen! ma kötik új netemet, szal amint be van kötve, mehet a hell diarun

...nem warez, de crack... úgyhogy jó lenne mellőzni a témát.
#27602 Tenebra 2007. január. 05. 10:25
Tenebra
#27600 :: ß@Łee (2007. január. 05. 10:16)
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a no-cd cracket az 1.11 vagy 1.10 es verzióhoz? Már 1 hónapja nem diabloztam bele fogok halni
LOL.... Van a Fórum főoldalán egy olyan, hogy szabályzat, ahol az van leírva, hogy nem szabad warezolni a pgo-n. Mivel én sem vagyok a legtisztességesebb ember, így tudom, mi az a crack, tehát az warezzal kapcsolatos . Következtetés: ezt a témát itt gyorsan felejtsd el, mert lesz egy szép felkiáltójel a neved mellett .

Post tenebras lux
#27600 ß@Łee 2007. január. 05. 10:16
ß@Łee
#27598 :: Warnen (2007. január. 05. 10:03)
Calypsol, majd ha ráérsz felrántod a FoH-emet? Ígérem többet nem zaklatlak!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a no-cd cracket az 1.11 vagy 1.10 es verzióhoz?
Már 1 hónapja nem diabloztam bele fogok halni
#27598 Warnen 2007. január. 05. 10:03
Warnen
Calypsol, majd ha ráérsz felrántod a FoH-emet? Ígérem többet nem zaklatlak!
#27550 Mr. Cal 2007. január. 04. 23:45
Mr. Cal
akármilyen bill-re, egérgombra beállíthatod a skilleket options rulez xD
#27469 Ragnos 2007. január. 04. 20:00
Ragnos
#27202 :: Marka Ragnos (2007. január. 04. 14:57)
Larzuk Socketeli a cuccost, a socketek száma függ a nehézségi szinttől. Bizakodom hogy ezúttal legalább kettőt lyukaszt, márha eljutok odáig. Ami elég kétséges, révén Diablo még elhúzza a nótámat 10-20-szor, vagy ha el is jutok csak hetek múlva. Ráadásul igazi főbossal nightmare-n még nem is volt dolgom, de majd Andarielen kipróbálom a tudományomat. Csak az a baj hogy úgyvagyok mint Obivan és Anakin Dookuval. Írtom a tömeget, a láncvillámos pikámmal, de egyetlen erős ellenféllel szemben meg áll a tudomány. Előbb Griswald most Meg Smithy. Futkosok előlük mint egy mérgezett egér, ráadásul Smithyt le sem lehet rázni mert annak ellenére hogy lába alig van olyan gyorsan tud szaladni hogy... Ráadásul ki is fektetett háromszor mert mindig az F1-F2 nyomom amivel a varázslatokat váltanám, ahelyett hogy az itókákat innám. Amúgy Larzuk elfogadja a varázstárgyakat Socketelésre, normálon egy speciális antik pikát ilyen-olyan bonuszokkal és 22-88-as alap sebzéssel socketeltettem. Majd belepakoltam egy Flawless Topázt.: A következő körben Qual-Kehk pedig dobott három szuper rúnát, jutalomként és hát akkor ... kibuktam. Végtére is akkor beszerzek majdan egy síma cuccot amit remélhetőleg Charsi nagyon szuperül fel fog turbozni aztán kijukasztom Larzukkal és letámadom Baalt. Diadémot eddig még nem nagyon találtam, és a boltokban sem láttam. Lehet hogy a szörnyek dobják de socketeseket (kivéve ha karakterspecifikus) meg sem nézem. Jobbára csak dárdákra és lándzsákra vadászok, merthát arra van szükségem.
Marka Ragnos írta:

Ráadásul ki is fektetett háromszor mert mindig az F1-F2 nyomom amivel a varázslatokat váltanám, ahelyett hogy az itókákat innám.

a varászlatokat az egér görgőjével is tudod váltogatni ha egyszer már beraktad F1-F2-Fakármennyi-be

Diadem-ot majd csak Hell-en fogsz találni.
#27305 Warnen 2007. január. 04. 17:26
Warnen
#27299 :: Charles (2007. január. 04. 17:21)
Már csak egy kérdésem van: Mire érdemes áldozni a skillpontokat nála? Mert ezek még értem: First of the Havens, Holy shield, (v-vel kezddő offensiív aura, aminek a nevét már megint elfelejtettem) Gondoltam, hogy talán jó neki is a vigor de szerintem nem nagyon... Esetleg a Holy Freez (nem kifejezett pvp pala szeretne lenni megakar állni a saját lábán mindenhol) Vjáhá megvan meditation-t neki ki kell maxolnia (legalábbis remélem).
Foh: először is Foh (ki gondolta vóna mi?) aztán HS, Convi, Holy Shock, ééééés ennyi.
Palának meg nem kell mana, elég amit kap. Dex is csak annyi, hogy a block max legyen.
Erő az armorhoz, a többi Vitalityra.

Szerk: De jó hogy már Cal. leírta. Már megint többet írok, mint olvasok...
#27299 Charles 2007. január. 04. 17:21
Charles
#27218 :: Mr. Cal (2007. január. 04. 15:27)
energyre rakni? ha es sorc, akkor y, de fohernél? str cuccokhoz dex hs-sel legyen max blokkod többi szigorúan vit
Már csak egy kérdésem van: Mire érdemes áldozni a skillpontokat nála? Mert ezek még értem: First of the Havens, Holy shield, (v-vel kezddő offensiív aura, aminek a nevét már megint elfelejtettem) Gondoltam, hogy talán jó neki is a vigor de szerintem nem nagyon... Esetleg a Holy Freez (nem kifejezett pvp pala szeretne lenni megakar állni a saját lábán mindenhol) Vjáhá megvan meditation-t neki ki kell maxolnia (legalábbis remélem).
#27218 Mr. Cal 2007. január. 04. 15:27
Mr. Cal
energyre rakni? ha es sorc, akkor y, de fohernél? str cuccokhoz
dex hs-sel legyen max blokkod
többi szigorúan vit
#27208 Charles 2007. január. 04. 15:15
Charles
FEc: Én veled dueleztem vagy csak láttad? Jobban örültem ha az én szintemet mondod (vagy az az enyém volt?) vagy a karaktered nevét. Hogy kiket öltem meg eddig azt nem is tudom sorolni (Calypsol>>>:bow 1 értelmetlen gyüjteni kivéve ha tényleg értékes név 2 csak foglalja a helyet...
Marka: Imunibibazálni (XD) nem rosz dolog főleg egy 200 akárhány defenses páncélt...(Eddig, ami "jó" volt csak azt spékeltettem meg)
Most meg kérek egy kis tanácsot : P: a stat pontokat FoH palánál, hogy érdemes elosztani? Én naggyábol így gondoltam: str kb 120; dex kb max 60; mana 50; life sok
#27202 Marka Ragnos 2007. január. 04. 14:57
Marka Ragnos
Larzuk Socketeli a cuccost, a socketek száma függ a nehézségi szinttől. Bizakodom hogy ezúttal legalább kettőt lyukaszt, márha eljutok odáig. Ami elég kétséges, révén Diablo még elhúzza a nótámat 10-20-szor, vagy ha el is jutok csak hetek múlva. Ráadásul igazi főbossal nightmare-n még nem is volt dolgom, de majd Andarielen kipróbálom a tudományomat.
Csak az a baj hogy úgyvagyok mint Obivan és Anakin Dookuval. Írtom a tömeget, a láncvillámos pikámmal, de egyetlen erős ellenféllel szemben meg áll a tudomány. Előbb Griswald most Meg Smithy. Futkosok előlük mint egy mérgezett egér, ráadásul Smithyt le sem lehet rázni mert annak ellenére hogy lába alig van olyan gyorsan tud szaladni hogy...
Ráadásul ki is fektetett háromszor mert mindig az F1-F2 nyomom amivel a varázslatokat váltanám, ahelyett hogy az itókákat innám.

Amúgy Larzuk elfogadja a varázstárgyakat Socketelésre, normálon egy speciális antik pikát ilyen-olyan bonuszokkal és 22-88-as alap sebzéssel socketeltettem. Majd belepakoltam egy Flawless Topázt.: A következő körben Qual-Kehk pedig dobott három szuper rúnát, jutalomként és hát akkor ... kibuktam.

Végtére is akkor beszerzek majdan egy síma cuccot amit remélhetőleg Charsi nagyon szuperül fel fog turbozni aztán kijukasztom Larzukkal és letámadom Baalt.

Diadémot eddig még nem nagyon találtam, és a boltokban sem láttam. Lehet hogy a szörnyek dobják de socketeseket (kivéve ha karakterspecifikus) meg sem nézem. Jobbára csak dárdákra és lándzsákra vadászok, merthát arra van szükségem.
#27192 Mr. Cal 2007. január. 04. 14:37
Mr. Cal
én csak 1 dolgot szoktam imbue-val megspékelni, mégpedig diademet
#27183 Tenebra 2007. január. 04. 14:24
Tenebra
#27172 :: Marka Ragnos (2007. január. 04. 14:05)
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha Act1 ben Charsi Horadric Malus c. küldetését követően nem használom el, a jutalmat. Tehát mikor valamelyik nem varázs cuccot, feltápolja. Akkor tovább menvén, és Andarielt megölvén, elismeri-e a játék hogy vége az Act 1-nek, és megnyílik e az Act2. Minderre csak azért lenne szükségem mert ha ezt meghagyhatom, akkor majd Act5ben Larzuk lyukasztós jutalmával együtt használnám fel Baal ellen.
Persze hogy engedi. Amúgy is érdemesebb normalon is későbbre tartogatnia az Imbue-t, mert jobb fegyverek vannak ugyebár, jobb cuccok, s ezekre érdemes "elpazarolni". Bár azt nem tudom, hogy Larzuk az Imbue után kompatibilis-e, de hát próba szerencse . Tehát nem gond, hagyhatod későbbre az Imbue-t. Végül is ez csak egy jutalom, a quest-nek attól még vége.

Ja, és bocs, hogy én segítettem... A nagyokosok biztos beleszólnak majd...
Post tenebras lux
#27172 Marka Ragnos 2007. január. 04. 14:05
Marka Ragnos
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha Act1 ben Charsi Horadric Malus c. küldetését követően nem használom el, a jutalmat. Tehát mikor valamelyik nem varázs cuccot, feltápolja. Akkor tovább menvén, és Andarielt megölvén, elismeri-e a játék hogy vége az Act 1-nek, és megnyílik e az Act2. Minderre csak azért lenne szükségem mert ha ezt meghagyhatom, akkor majd Act5ben Larzuk lyukasztós jutalmával együtt használnám fel Baal ellen.
#27142 Warnen 2007. január. 04. 12:30
Warnen
#27140 :: Mr. Cal (2007. január. 04. 12:25)
egy trapper assa egy hammer pala (éppencsak, de sikerült ) másodjára már izi volt 90-es hammer mass ownage 94-es hammer 90-es assa na, ilyen trófeái vannak a foheremnek 50-es
Lehet egyszer gyártok egy FoH-ot, csak a buli kedvéért, ha lesz aki áthúz normon, meg hellen.
#27140 Mr. Cal 2007. január. 04. 12:25
Mr. Cal

egy trapper assa

egy hammer pala (éppencsak, de sikerült )

másodjára már izi volt

90-es hammer

mass ownage

94-es hammer

90-es assa

na, ilyen trófeái vannak a foheremnek 50-es
#27136 Mr. Cal 2007. január. 04. 12:17
#27132 Mr. Cal 2007. január. 04. 11:54
Mr. Cal

lvl50 assa ownage

Warnen tévedsz, ez az amu jó így azok is tudnak telézni, akik nem 60+ dueleznek pl. Hunter lvl49 necije ^^
#27122 Warnen 2007. január. 04. 11:15
Warnen
Charles: Mittaláltam!

"Prizmás amulett, a teleportáló
All resist 17
+1 teleport 22/22"

MUHAHAHAHAHAHAAA!!!

Cal, és Plata: nem röhögni, a láma ennek is örül.
#27097 Warnen 2007. január. 04. 05:26
Warnen
Kezdem azt hinni hogy nem nekem való karakter a pala. Valahogy "nem jön át".
#26884 Charles 2007. január. 03. 17:51
Charles
Most láttam csak (vagy jóbban figyeltem) milyen eszme csere alakult itt ki. Én már láttam duelezni Calypsol 50-s FoH-ját és ha jól emlékszem egy 80 valahányas volt ott a legnagyobb emberke és azt is megölte...
#26724 Charles 2007. január. 03. 14:18
Charles
Nem kell félni a végén megatláltuk egy mást

És igen nem csalodtam 3-r sikerül fültövet vágnom, vagyis ütnöm Onnantól meg csak nekem volt
Warnen csak most kapcsolok enigma hammeromnak kell meg majd FoH palának is.
Calypsol szerinted honnan vettem az ötletem, hogy FoH pala éegyen a 'Logistaseye'?
Duel meg magyar szerverekre én is beszoktam nézni aztán muszáj duelezni ha az ember akar valamit látni Magyar szervereken addig nincs duel ameddig egy nagyobb karakter oda nem megy.
#26700 Warnen 2007. január. 03. 12:11
Warnen
#26625 :: Mr. Cal (2007. január. 02. 22:24)
hehe...na ja ezért ölöm én az 50-es foheremmel a 8x-9x-es hammerokat 93-as hammer az eddigi legmagasabb lvl-ű trófeája
Úgysenemhiszem.
#26625 Mr. Cal 2007. január. 02. 22:24
Mr. Cal
#26508 :: Warnen (2007. január. 02. 19:34)
FoH pala PvP-ban teleport nélkül igen rosszul járhat. Ha kifog egy brutál kalapalát, annyi neki...
hehe...na ja ezért ölöm én az 50-es foheremmel a 8x-9x-es hammerokat 93-as hammer az eddigi legmagasabb lvl-ű trófeája