Hmm ez derék
Új karakterek születnek, régiek kerülnek a süllyesztőbe...
Mindenesetre GL mindannyiótoknak a karikhoz, jah és boldog karácsonyt, hátha baal bácsi kidob vmi pofás kis cuccot a karácsonyfa alá
BTW mikor lesz reset?
Á ne is mond ezt a rövidítést ismerem BTW vagyis:birka tevét wer Reset ezt meg már sokszor hallottam de, hogy mi azt soha nem mondta meg senki
AdyBaby te most azt akarod, hogy essünk hanyat egy max 2 skillpontos barbártól? Majd úgy 10-05 szint múlva bízonyára jóbban fog minket érdekelni. Meg egy élménybeszámolóra most mit mondjunk, főleg egy ilyen tartalmasra?
Hmm ez derék
Új karakterek születnek, régiek kerülnek a süllyesztőbe...
Mindenesetre GL mindannyiótoknak a karikhoz, jah és boldog karácsonyt, hátha baal bácsi kidob vmi pofás kis cuccot a karácsonyfa alá
BTW mikor lesz reset?
Azt híszem lemaradtál a templomos palám tündökléséről és a hammerdinom születéséről. Hammerdin 31éves szegény véletlenül megölte Baalt Van egy kezdetleges farkasbarkasom jó nagy f*ssz*l. Fallen új accountott krealt és egy farkasbarkason dolgozik. Che úgy gondolja végre csinált egy jó barbárt. Warnen törölte a régi paláját van helyette új és egy nekrot idomit.
Jól mondod! Alakulgat a villanyszerelő shocker-zealot...
Charles mi vagy te kém?
Mellesleg igaz részemről nyugtázom az infot!
Nem csupán megvillantottam a való tudásom egy kis szegmensét. Vagyis, hogy igazából kiváló memoriám van, de csupán konfliktus helyzetek elkerülése érdekében inkább elfelejtek néha ezt azt...Hú majdenm írtam magamról egy esszét Hammerdinnek csak egy baja van, hogy helyezkedni kell, hogy eltaláld az ellent
szerk:Jaj azt elfelejtettem, hogy Cal karácsonyi ajándékozárt tart hamarosan
szerk2: én is adok ajándékot de azok nem annyira értékesek.
Azt híszem lemaradtál a templomos palám tündökléséről és a hammerdinom születéséről. Hammerdin 31éves szegény véletlenül megölte Baalt Van egy kezdetleges farkasbarkasom jó nagy f*ssz*l. Fallen új accountott krealt és egy farkasbarkason dolgozik. Che úgy gondolja végre csinált egy jó barbárt. Warnen törölte a régi paláját van helyette új és egy nekrot idomit.
Elszállt a modemem és több mint 1 hétig tartott újat szerezni...
Kénytelen voltam a diablot hanyagolni
Az egyéb emberi kapcsolataimnak meglepően jót tett a szünet
Helyzet változott? Nem volt időm még elolvasni a hszeket...
Hányasok a karik? Bowazonod Fallen? Charles neked mik vannak? Che?
Elszállt a modemem és több mint 1 hétig tartott újat szerezni...
Kénytelen voltam a diablot hanyagolni
Az egyéb emberi kapcsolataimnak meglepően jót tett a szünet
Helyzet változott? Nem volt időm még elolvasni a hszeket...
Hányasok a karik? Bowazonod Fallen? Charles neked mik vannak? Che?
Amivel most játszom egy kisgyerek lovagka, főbb jellemzői:
Erő=1
Dex=1
Élet=3
Mana=az nincs neki, hülye szegény...
Legfontsabb skillje a marihónalja, mert szegénykém olyan büdös, hogy közeledtére a szörnyek ilyedten szétszaladnak...
A főellenségeket általában a hülyeségével blokkolja, Andariel megmérgezte magát, Duriel lefagyott, Mefisto-t be kellett zárni, mert ön-és közveszélyes lett, Diablo fejest ugrott a lávába, Baal pedig megfejelte a világkövet.
Duel valaki...?
Ez egy új paladin Warnen? Mert még azt mondtad, hogy funból shockert csinálsz de szerintem ez egy hammerdinre hasonlít.
Matriarch Archmage
lvl 90 Sorceress(FO+FW) (kb.10 milla xp kell a lvl91-hez)
cuccok: full Tal set, Chance Guard, 2x Nagel, War Travi,Vita charmok
Jelenleg cuccokat keresgélek meg xp-t szerzek.
Single kari, de sztem néhány nap múlva megyek Bnet-re(mármint nem ezzel a karival , elég érdekes lenne).
Amivel most játszom egy kisgyerek lovagka, főbb jellemzői:
Erő=1
Dex=1
Élet=3
Mana=az nincs neki, hülye szegény...
Legfontsabb skillje a marihónalja, mert szegénykém olyan büdös, hogy közeledtére a szörnyek ilyedten szétszaladnak...
A főellenségeket általában a hülyeségével blokkolja, Andariel megmérgezte magát, Duriel lefagyott, Mefisto-t be kellett zárni, mert ön-és közveszélyes lett, Diablo fejest ugrott a lávába, Baal pedig megfejelte a világkövet.
Na igen odáig ment hogy karakter meg europa onnantól voltam tehetetlen...
Diabloval annak idején sokat játszttam, de mindig csak singliben és soha nem multiban gondolom egyértelmű miért. Nem , nem warez csakhát internet nélkül elég körülményes dolog lett volna.
Most meg már nem mertem megkérdezni, de végül azért csak rászántam magam.
Mindensetre kössz. Meg fogok vele próbálkozni.
#23780 :: Marka Ragnos (2006. december. 21. 20:44)
Én csak Singliben nyomom
::: nemtom hogy kell használni a batlenetet :::
Most csak egy fiatal Spearamazon lánykát terelgetek aki Farah név alatt fut, (originál íjásznak készült, aztán valahogy mégis a lándzsáknál kötött ki)
Most 30 as szintű épp kóvályog az Areat fensíkon, és lighnintg Strikeal ölöm a pokol szüleményeit, illetve küldök vissza minden hullát a halál ölelésébe.
A gsen azt írják Valkyrie kimaxolni. De a megidézett csaj fog egyáltalán mozogni ne adj isten harcolni, mert annak az előzményére adtam egy pontot, aztán megidéztem önmagam tükörképét aki csak állt ott majd 10 sec múlva eltünt.
Ööö... Bnetet nem használni kell, hanem connect. Egyszerű: rámész a Battle.net-re a Diablo II-ben, csinálsz egy account-ot, majd bejelentkezel a European Realm-ba. Itt csinálsz egy karit (Ladder-t lehetőleg, mert akkor tudsz velünk is játszani ), és vagy Create Game, vagy Join egy másikat... Értelemszerű, mikor, melyiket kell. Nem olyan nehéz az...
Javaslom a Bnet-et... LAG-ol, mint zsírdisznó, de az igazán jó cuccok és élmények itt érnek...
Most csak egy fiatal Spearamazon lánykát terelgetek aki Farah név alatt fut, (originál íjásznak készült, aztán valahogy mégis a lándzsáknál kötött ki)
Most 30 as szintű épp kóvályog az Areat fensíkon, és lighnintg Strikeal ölöm a pokol szüleményeit, illetve küldök vissza minden hullát a halál ölelésébe.
A gsen azt írják Valkyrie kimaxolni. De a megidézett csaj fog egyáltalán mozogni ne adj isten harcolni, mert annak az előzményére adtam egy pontot, aztán megidéztem önmagam tükörképét aki csak állt ott majd 10 sec múlva eltünt.
Jaj olvastam ezt a 3 kis karakter leírását gondoltam leírom milyen az enyém. De aztán rájöttem, hogy egy kis élménybeszámolóval többett eltudok mondani: Diablo bácsi a n00b erőt használta de még így is könnyedén fejbekalapácsoztam az én kis hammerdinommal a venomjait, doomjait és oblivionjait. Innen is köszönet CheAttillának és Majornak A felszerelése meg már családi gyüjteménybe illik.
Na, én is leírom akkor.
Barbarian
Level: 40
Class: Mace Mastery, de saját elnevezésem szerint Son of Sigmar, ugyanis Warhammer-rel nyomul .
Használt skill-ek: Concentrate, WarCry
LOL? Nem tudom, de nekem működik!
Druida:17 lvl
Skillek: Transform Wererwolf,Licantrophy
egyelőre ezek vannak
Ja meg faszájos cuccok hála Calypsol-nak!
Eh... Én ezért nem megyek fel este tíznél előbb . Ilyenkor tele van n00bl6m3r-ekkel... Gondolom, a kisgyerekek ilyenkor mennek fel trolloskodni, hogy az esti lámpaoltás nehogy kereszteb tegyen.... Persze igazából mindannyian tudjuk, hogy Kajnista miatt LAG-ol...
A múltkori kis party-nk mondjuk egy kivételes eset volt, mert csak a nekro-sereg miatt volt kicsit akadós, de megoldottuk . LAG akkor nem volt...
Mondanám, hogy OpernBnet, vagy
Hamachi
, de abban nincs fehling
Warnen énis most akrtam jáccani és failed to join game LAG-LAG-LAG!
Hogy szakadna össze a rohadt B.net!!! Hát nem bírok 3 percig játszani, mert lag-lag-lag, aztán végképp kifagy!
Eh... Én ezért nem megyek fel este tíznél előbb . Ilyenkor tele van n00bl6m3r-ekkel... Gondolom, a kisgyerekek ilyenkor mennek fel trolloskodni, hogy az esti lámpaoltás nehogy kereszteb tegyen.... Persze igazából mindannyian tudjuk, hogy Kajnista miatt LAG-ol...
A múltkori kis party-nk mondjuk egy kivételes eset volt, mert csak a nekro-sereg miatt volt kicsit akadós, de megoldottuk . LAG akkor nem volt...
D2-nek igenis jó a sztorija, jobb, mint vmelyik könyvé bár tény, azért némely D2 könyv odabasz erőst
Az Árnyak birodalmát mondják "szarnak".... Nekem a Vér szava is tetszett, de különösen a Gonosz ösvénye. Bár abban nagy szerepe volt a kis pszichoanalitikus megközelítésnek .
Egyébként írtam e-mail-t, ide inkább nem írom le, mi áll benne. Ott úgyis meglátod . Remélem, értelmesen írtam meg, próbáltam azt írni, amit kértél .
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.