Ő az meg, hogy lehet? Nekem nem engedett, hogy x összegnél többet tároljak De lehet, hogy az bug volt. Igaz aztán egy bankár szépen meg hagyta nekem a pénzem tízedét.
Elötte meg warnen potionjai tüntek el. Az egyetlen gyanusított Wariv, mivel az emlitett események ideje alatt ő volt egyedül a tett helyszínén. Eközbe mi dueleztünk (pont aznapkezdtem el játszani elctropalával. Emlékszem az elején még jött Warnen is de aztán jött Fallen és a duel)
forti armor arra is jó bármilyen fizik damos karira
az szokványos merc viselkedés...Mr. Plata a "láthatatlant" arra értette, hogy a treachery armor ad fade-et (5% eséllyes lvl15-ös fade-et varázsol, ha eltalálják), akinek volt/van assája, az tudja, hogy a fade-től ilyen félig-áttetsző lesz a kari ^^
A mercenarynál a majdnem láthatatlant lehet úgy is venni hogy a zsivány lányka időről-időre csak úgy felszívódik, mer nekem most azt csinálja és van hogy percekig nem is látom aztán előszalad valahonnan legyilkol néhány bushmant majd semmi aztán megyek tovább és a semmiből zúgnak elő a jegesnyilak. Ha ezt most a páncél csinálja vagy valamelyik socketes cucca akkor megnyugodok, már azt hittem, hogy valamikajlaság a patch vagy hiba a játékrészéről.
Helyre állt a rend látszik a hsz-m Na a lényeg 18 éves pala. Régen eladtam egy jó mana gyűrűt. Jó a hammerdin nagyon. Van valakinek manát adó gyűrűje? Naggyából ennyit írtam.
Helyre állt a rend látszik a hsz-m Na a lényeg 18 éves pala. Régen eladtam egy jó mana gyűrűt. Jó a hammerdin nagyon. Van valakinek manát adó gyűrűje? Naggyából ennyit írtam.
Elkeztem netezni és találtam egy cikket Diablo III: Már négy éve készül?!
Érdekes információk jelentek meg a Gaming Steve-en... nevezzük őket inkább pletykának. Az oldal nem kevesebbet állít, mint hogy a Blizzard műhelyében már négy éve készül a Diablo III.
Az "anonimitás" érdekében a fejlesztőcsapatot Snowstormként, míg a Diablo III-at Beelzebub 3-ként emlegeti a cikk. Lássuk hát, miket álílt róla ez a Gaming Steve... A Blizzard North már évekkel ezelőtt közel járt a játék véglegesítéséhez, de a minőséggel nem voltak megelégedve, ezért az egészet átalakították. Ez az egyik valódi oka annak, hogy az említett stúdiót bezárták. Minden ott dolgozót áthelyeztek az irvine-i stúdióba.
A cikk megcáfol egy korábban felrebbent másik pletykát, mely szerint a játék a Mennyországban játszódik, melyet a Pokol a saját hatalma alá akar fordítani. Úgy kellett volna ezt elképzelni, mint a World of Warcraft egy Diablo méretű világban, az abban korábban tapasztalt játszhatósági tulajdonságokkal. Nos, a cikk szerint tehát ez nem igaz. Mindössze annyit erősít meg, hogy a játék teljesen 3D-s, és tényleg fantasztikusan néz ki. A háttérben pedig tényleg a Jó és a Gonosz harca áll - erre épül a történet egy része. Az egyes tárgyak a játék soran "világosról" "sötétre" változhatnak. Állítólag ez volt az egyik fő probléma okozója. Az ugyanis, hogy egy tárgy kinézete vizuálisan átalakul, még nem vonja magával a játékmenetbeli változásokat. Emiatt kellett egészen az alapoktól újragondolni a játékot.
A játékmenet egyébként a Diablo első két részére hajaz, ám a játéktér jóval nagyobb, és sokkal nagyobb tapasztalatot igényel az egész elsajátítása. Természetesen a multiplayer is nagy renováláson esik át, ne lepődjünk meg viszont néhány olyan elemen, ami a World of Warcraftból már ismerős lehet. Itt kiemelte az ellentétes fajokat (Alliance and Horde = Heaven and Hell).
A megjelenésről ő sem tudott semmi pontosan, a Blizzard ugyanis nem sieti el. Következő állítása szerint az évekkel ezelőtt bejelentett konzolos StarCraft Ghost a fejlesztés kezdete óta már a második nagy átalakításon esett át.
Még egyszer felhívnám mindenki figyelmét, hogy a fenti információk a Gaming Steve oldalon található anyagból származnak. Erősen feltételezhető, hogy látogatottságának és ismertségének növelése érdekében publikálták az irományt, de azért ennyire ne legyünk gyanakvóak, ugye...
Mr. Cal írta: LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erõs, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERÕSEK lesznek (fõleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^))
szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta)
az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erõs merc esetén nem érzékelhetõ MI-beli hiányosság
szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmû
Mr. Cal írta: LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erõs, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERÕSEK lesznek (fõleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^))
szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta)
az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erõs merc esetén nem érzékelhetõ MI-beli hiányosság
szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmû
LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erős, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERŐSEK lesznek (főleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^))
az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erős merc esetén nem érzékelhető MI-beli hiányosság
szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmű
Mr. Cal írta:
LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erõs, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERÕSEK lesznek (fõleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^))
talán...
Bonnal travizunk nagyban, esik gc, fölkapom, be cube-ba, kövi game-ben ideltem csak, és light sk 40 life lett ^_^ 2 game-mel utána, ugyancsak traviban masteries 36 life esett
Hello, jöjjön a szokásos "van egy kérdésem" dolog
A summon nekrónak melyik merc yó? Én act 2-es combat palit használok.
Meg hány szint után jön mindig egy csonti? 1 után 1, 2 után 2, 3 után 3, 6 után 4, 9 után 5
szal 9-es szinten 5 csonti van? mikor lesz a következő? 12-es szinten?
Bonnal travizunk nagyban, esik gc, fölkapom, be cube-ba, kövi game-ben ideltem csak, és light sk 40 life lett ^_^ 2 game-mel utána, ugyancsak traviban masteries 36 life esett
OFF
Ezt mondom én is . Bár igaz az is: ne folytassuk itt az MSN-es humorizálást... Még megárt a nevünknek e topicBAN... S akkor mit szól majd WARNen?
ON:
Csak nem meglett a Hellfire? Na, te mázlista
Nem lett meg! Még
Amúgy ez érdekes jelnség: Bneten jáccok Charles-al erre ő a crípt-ben hall 1 sikolyt amit én nem!
Aztán valaki Zöld szöveggel beirta (ott láttam ahol azt szokta kiirni h yxy join world...)
Satan-kiraly: Mi a jelszó nem tudok belépni!
Mondom halucinálok mert Charles nem látta!
Aztán megint megkérdezte a "valaki"
És cégül kiirta hogy:"Szerintem jpbb lessz ha visszajössz később!
Nekem van tippem ki voplt de inkább nem akarom az ördögöt a falra festeni!
Valaki nem tudja, hogy Kajnista=sátánista-király vagy valami ilyesmi? Mert hackelte Fallent (meg valszeg engem) Zöld szövegeket látott én egy sikítást halottam.... Mind ezt closed b.neten.
Szerk:whisppelt volt azt mondja Fallen
Ez humor alapú HSZ-volt nem célzás! Ha nem értik istenem odairtam h a PALA FAN szal félre se leht érteni!
NA nem OFF-olok mert meglincselnek!
Megyek a "King Of Black"-el jáccani!
OFF
Ezt mondom én is . Bár igaz az is: ne folytassuk itt az MSN-es humorizálást... Még megárt a nevünknek e topicBAN... S akkor mit szól majd WARNen?
Oh, nekem is volt ilyen élmény, Bneten, cloesed-en... Egy francia jött be, és nyomta a "les gmaes fases" szöveget (vagy nemtom, mit )... Én angolul próbáltam vele vartyogni, de valami kisgyerek lehetett, mert egy rohadt szót nem értett... Na, én először lelőttem a chat-elését, majd szegényke kilépett, mert megsértődhetett. Én sajnos nem értek franciául, ő meg angolul, hát még magyarul. Tehát akkor nincs miről beszélni. Meg nehogymár én lépjek ki a játékomból, mikor ő pofátlankodik be (na, jó, akkor pont nem volt jelszó...).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.