Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#23006 Mr. Cal 2006. december. 18. 13:27
Mr. Cal
ez nem Diablo 1, itt eltűnnek a földről a cuccok egy idő után

hogy? 20 karinál van tárolva, úgy
#23005 Charles 2006. december. 18. 13:22
Charles
#22980 :: Mr. Cal (2006. december. 18. 00:56)
47.35 milla goldunk van Bonnal zsííír
Ő az meg, hogy lehet? Nekem nem engedett, hogy x összegnél többet tároljak De lehet, hogy az bug volt. Igaz aztán egy bankár szépen meg hagyta nekem a pénzem tízedét.
Elötte meg warnen potionjai tüntek el. Az egyetlen gyanusított Wariv, mivel az emlitett események ideje alatt ő volt egyedül a tett helyszínén. Eközbe mi dueleztünk (pont aznapkezdtem el játszani elctropalával. Emlékszem az elején még jött Warnen is de aztán jött Fallen és a duel)
#22980 Mr. Cal 2006. december. 18. 00:56
Mr. Cal
47.35 milla goldunk van Bonnal zsííír
#22856 Mr. Cal 2006. december. 17. 16:10
Mr. Cal
forti armor arra is jó bármilyen fizik damos karira

az szokványos merc viselkedés...Mr. Plata a "láthatatlant" arra értette, hogy a treachery armor ad fade-et (5% eséllyes lvl15-ös fade-et varázsol, ha eltalálják), akinek volt/van assája, az tudja, hogy a fade-től ilyen félig-áttetsző lesz a kari ^^
#22846 Marka Ragnos 2006. december. 17. 14:35
Marka Ragnos
A mercenarynál a majdnem láthatatlant lehet úgy is venni hogy a zsivány lányka időről-időre csak úgy felszívódik, mer nekem most azt csinálja és van hogy percekig nem is látom aztán előszalad valahonnan legyilkol néhány bushmant majd semmi aztán megyek tovább és a semmiből zúgnak elő a jegesnyilak. Ha ezt most a páncél csinálja vagy valamelyik socketes cucca akkor megnyugodok, már azt hittem, hogy valamikajlaság a patch vagy hiba a játékrészéről.
#22840 -=Silent Angel=- 2006. december. 17. 14:11
-=Silent Angel=-
#22802 :: Charles (2006. december. 17. 12:18)
Helyre állt a rend látszik a hsz-m Na a lényeg 18 éves pala. Régen eladtam egy jó mana gyűrűt. Jó a hammerdin nagyon. Van valakinek manát adó gyűrűje? Naggyából ennyit írtam.
Mr.Cal: Karácsonyi kérés visszavonva druidás cumót kérek!

Ja meg ha van 2 nigerlinged ami fölös megköszöném az ujdonsült druidomnak!

Werewolf lessz most jelenleg a Transform werewolf-ot és a Licanthrophy-t "maxolom" szinkronba tehát 1- Licanthropry-ra egyet a transzformra!
#22802 Charles 2006. december. 17. 12:18
Charles
Helyre állt a rend látszik a hsz-m Na a lényeg 18 éves pala. Régen eladtam egy jó mana gyűrűt. Jó a hammerdin nagyon. Van valakinek manát adó gyűrűje? Naggyából ennyit írtam.
#22801 Warnen 2006. december. 17. 12:16
#22786 Mr. Cal 2006. december. 17. 09:05
Mr. Cal
peace armor helyett rakhatnál treacheryt az a1 mercre, mert nem amazon, ráadásul skillje sincs, szal elég fölös
#22706 nokia 2006. december. 16. 20:15
nokia
Elkeztem netezni és találtam egy cikket Diablo III: Már négy éve készül?!

Érdekes információk jelentek meg a Gaming Steve-en... nevezzük őket inkább pletykának. Az oldal nem kevesebbet állít, mint hogy a Blizzard műhelyében már négy éve készül a Diablo III.

Az "anonimitás" érdekében a fejlesztőcsapatot Snowstormként, míg a Diablo III-at Beelzebub 3-ként emlegeti a cikk. Lássuk hát, miket álílt róla ez a Gaming Steve... A Blizzard North már évekkel ezelőtt közel járt a játék véglegesítéséhez, de a minőséggel nem voltak megelégedve, ezért az egészet átalakították. Ez az egyik valódi oka annak, hogy az említett stúdiót bezárták. Minden ott dolgozót áthelyeztek az irvine-i stúdióba.

A cikk megcáfol egy korábban felrebbent másik pletykát, mely szerint a játék a Mennyországban játszódik, melyet a Pokol a saját hatalma alá akar fordítani. Úgy kellett volna ezt elképzelni, mint a World of Warcraft egy Diablo méretű világban, az abban korábban tapasztalt játszhatósági tulajdonságokkal. Nos, a cikk szerint tehát ez nem igaz. Mindössze annyit erősít meg, hogy a játék teljesen 3D-s, és tényleg fantasztikusan néz ki. A háttérben pedig tényleg a Jó és a Gonosz harca áll - erre épül a történet egy része. Az egyes tárgyak a játék soran "világosról" "sötétre" változhatnak. Állítólag ez volt az egyik fő probléma okozója. Az ugyanis, hogy egy tárgy kinézete vizuálisan átalakul, még nem vonja magával a játékmenetbeli változásokat. Emiatt kellett egészen az alapoktól újragondolni a játékot.

A játékmenet egyébként a Diablo első két részére hajaz, ám a játéktér jóval nagyobb, és sokkal nagyobb tapasztalatot igényel az egész elsajátítása. Természetesen a multiplayer is nagy renováláson esik át, ne lepődjünk meg viszont néhány olyan elemen, ami a World of Warcraftból már ismerős lehet. Itt kiemelte az ellentétes fajokat (Alliance and Horde = Heaven and Hell).

A megjelenésről ő sem tudott semmi pontosan, a Blizzard ugyanis nem sieti el. Következő állítása szerint az évekkel ezelőtt bejelentett konzolos StarCraft Ghost a fejlesztés kezdete óta már a második nagy átalakításon esett át.

Még egyszer felhívnám mindenki figyelmét, hogy a fenti információk a Gaming Steve oldalon található anyagból származnak. Erősen feltételezhető, hogy látogatottságának és ismertségének növelése érdekében publikálták az irományt, de azért ennyire ne legyünk gyanakvóak, ugye...
#22693 Warnen 2006. december. 16. 19:04
Warnen
#22667 :: Mr. Cal (2006. december. 16. 16:15)
Mr. Cal írta: LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erõs, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERÕSEK lesznek (fõleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^)) szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta) az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erõs merc esetén nem érzékelhetõ MI-beli hiányosság szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmû
kuro figyelmes olvasás rulz... "mikorhánycsontimlesz" és hasonló kérdésekkel meg először talán AS-t kéne olvasni...-.-
Toszt aki nemtud amerikaiul!?
#22676 kuroneko 2006. december. 16. 17:23
kuroneko
#22667 :: Mr. Cal (2006. december. 16. 16:15)
Mr. Cal írta: LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erõs, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERÕSEK lesznek (fõleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^)) szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta) az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erõs merc esetén nem érzékelhetõ MI-beli hiányosság szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmû
kuro figyelmes olvasás rulz... "mikorhánycsontimlesz" és hasonló kérdésekkel meg először talán AS-t kéne olvasni...-.-
voltam már rajt, de akkor valamiért még nem találtam bocs.
#22667 Mr. Cal 2006. december. 16. 16:15
Mr. Cal
#22379 :: Mr. Cal (2006. december. 15. 13:24)
LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erős, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERŐSEK lesznek (főleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^)) szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta) az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erős merc esetén nem érzékelhető MI-beli hiányosság szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmű
Mr. Cal írta:

LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erõs, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERÕSEK lesznek (fõleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^))

szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta)

az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erõs merc esetén nem érzékelhetõ MI-beli hiányosság

szerk.: pvp-ben nincs merc, ez egyértelmû

kuro figyelmes olvasás rulz...

"mikorhánycsontimlesz" és hasonló kérdésekkel meg először talán AS-t kéne olvasni...-.-
#22661 Charles 2006. december. 16. 15:59
Charles
#22642 :: Warnen (2006. december. 16. 15:11)
Warnen nagyúr csont-jaffái könnyedén legyűrték a solva Diablót...
És hányas szinten mert, amikor velem ölted gyors volt a halálok. Igaz az én farkaim is
meg kukacom, meg a hányásom is Farkas barkasról mit kell tudni?
#22642 Warnen 2006. december. 16. 15:11
Warnen
Warnen nagyúr csont-jaffái könnyedén legyűrték a solva Diablót...
#22628 kuroneko 2006. december. 16. 12:33
kuroneko
#22609 :: Mr. Cal (2006. december. 16. 10:57)
talán... Bonnal travizunk nagyban, esik gc, fölkapom, be cube-ba, kövi game-ben ideltem csak, és light sk 40 life lett ^_^ 2 game-mel utána, ugyancsak traviban masteries 36 life esett
Hello, jöjjön a szokásos "van egy kérdésem" dolog

A summon nekrónak melyik merc yó? Én act 2-es combat palit használok.
Meg hány szint után jön mindig egy csonti? 1 után 1, 2 után 2, 3 után 3, 6 után 4, 9 után 5
szal 9-es szinten 5 csonti van? mikor lesz a következő? 12-es szinten?
#22609 Mr. Cal 2006. december. 16. 10:57
Mr. Cal
talán...

Bonnal travizunk nagyban, esik gc, fölkapom, be cube-ba, kövi game-ben ideltem csak, és light sk 40 life lett ^_^ 2 game-mel utána, ugyancsak traviban masteries 36 life esett
#22592 Charles 2006. december. 16. 09:10
Charles
#22588 :: VodevilX (2006. december. 16. 08:27)
Nem lehetne elérhetővé tenni a Diablo II és LoD játékok egykori Pc Gurus tesztjét? sajnos akkor még nem olvastam, de érdekelne
Talán valamikor elérhetővé teszik az egész cikket hísz az 1. Diablo tesztet már lehet olvasni
#22588 VodevilX 2006. december. 16. 08:27
VodevilX
Nem lehetne elérhetővé tenni a Diablo II és LoD játékok egykori Pc Gurus tesztjét?
sajnos akkor még nem olvastam, de érdekelne
#22486 -=Silent Angel=- 2006. december. 15. 17:52
-=Silent Angel=-
#22464 :: Tenebra (2006. december. 15. 17:08)
OFF Ezt mondom én is . Bár igaz az is: ne folytassuk itt az MSN-es humorizálást... Még megárt a nevünknek e topicBAN... S akkor mit szól majd WARNen? ON: Csak nem meglett a Hellfire? Na, te mázlista
Nem lett meg! Még

Amúgy ez érdekes jelnség: Bneten jáccok Charles-al erre ő a crípt-ben hall 1 sikolyt amit én nem!

Aztán valaki Zöld szöveggel beirta (ott láttam ahol azt szokta kiirni h yxy join world...)
Satan-kiraly: Mi a jelszó nem tudok belépni!

Mondom halucinálok mert Charles nem látta!

Aztán megint megkérdezte a "valaki"

És cégül kiirta hogy:"Szerintem jpbb lessz ha visszajössz később!

Nekem van tippem ki voplt de inkább nem akarom az ördögöt a falra festeni!
#22483 Charles 2006. december. 15. 17:48
Charles
Valaki nem tudja, hogy Kajnista=sátánista-király vagy valami ilyesmi? Mert hackelte Fallent (meg valszeg engem) Zöld szövegeket látott én egy sikítást halottam.... Mind ezt closed b.neten.
Szerk:whisppelt volt azt mondja Fallen
#22464 Tenebra 2006. december. 15. 17:08
Tenebra
#22463 :: -=Silent Angel=- (2006. december. 15. 17:06)
Ez humor alapú HSZ-volt nem célzás! Ha nem értik istenem odairtam h a PALA FAN szal félre se leht érteni! NA nem OFF-olok mert meglincselnek! Megyek a "King Of Black"-el jáccani!
OFF

Ezt mondom én is . Bár igaz az is: ne folytassuk itt az MSN-es humorizálást... Még megárt a nevünknek e topicBAN... S akkor mit szól majd WARNen?

ON:

Csak nem meglett a Hellfire? Na, te mázlista
Post tenebras lux
#22452 -=Silent Angel=- 2006. december. 15. 16:52
-=Silent Angel=-
#22448 :: Tenebra (2006. december. 15. 16:48)
Oh, nekem is volt ilyen élmény, Bneten, cloesed-en... Egy francia jött be, és nyomta a "les gmaes fases" szöveget (vagy nemtom, mit )... Én angolul próbáltam vele vartyogni, de valami kisgyerek lehetett, mert egy rohadt szót nem értett... Na, én először lelőttem a chat-elését, majd szegényke kilépett, mert megsértődhetett. Én sajnos nem értek franciául, ő meg angolul, hát még magyarul. Tehát akkor nincs miről beszélni. Meg nehogymár én lépjek ki a játékomból, mikor ő pofátlankodik be (na, jó, akkor pont nem volt jelszó...).
Che ne nyujtogasd a nyelved mert levágják!

Amúgy gyere diablozni Én+te+Charles