Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#20796 ]{redenc 2006. december. 07. 17:46
]{redenc
Ez a PGO, nem MSN vagy chatszoba... Köszi mindenkinek.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#20792 Charles 2006. december. 07. 17:40
Charles
#20780 :: -=FallenAngel=- (2006. december. 07. 16:40)
Mr.Cal Thanks a cumókért!
szintén 10-kor akkor asszem nem leszek
#20791 Mr. Cal 2006. december. 07. 17:23
Mr. Cal
nincs mit majd lesz még egy ilyen adag este 10 körül, legyetek elérhetők
#20780 -=FallenAngel=- 2006. december. 07. 16:40
-=FallenAngel=-
#20775 :: -=FallenAngel=- (2006. december. 07. 16:25)
Ott vagyok én is az uj Bowazonommal de te hol vagy, Mr.Cal?
Mr.Cal Thanks a cumókért!
#20775 -=FallenAngel=- 2006. december. 07. 16:25
-=FallenAngel=-
#20774 :: Charles (2006. december. 07. 16:22)
A szervert nem én csináltam de ott vagyok...
Ott vagyok én is az uj Bowazonommal de te hol vagy, Mr.Cal?
#20774 Charles 2006. december. 07. 16:22
Charles
#20772 :: Mr. Cal (2006. december. 07. 16:18)
van még cucc...gyerünk pcguru//pgo, adom a tancredet
A szervert nem én csináltam de ott vagyok...
#20772 Mr. Cal 2006. december. 07. 16:18
Mr. Cal
van még cucc...gyerünk pcguru//pgo, adom a tancredet
#20770 Charles 2006. december. 07. 16:11
Charles
Neee lemaradtam róla De nekrom legalább fejlődött egy kicsit...
#20762 Tenebra 2006. december. 07. 15:35
Tenebra
#20761 :: Mr. Cal (2006. december. 07. 15:34)
lesz, krea, és várj ott meg, minnyá méék
Elvileg előbb élt, most kiléptem, megcsinálom megint. Tehát 5-6 másodperc innentől.
pcguru//pgo akkor.
Post tenebras lux
#20761 Mr. Cal 2006. december. 07. 15:34
Mr. Cal
lesz, krea, és várj ott meg, minnyá méék
#20760 Tenebra 2006. december. 07. 15:30
Tenebra
#20758 :: Mr. Cal (2006. december. 07. 15:21)
na aki kreál gyors normalon pcguru//pgo-t, az kap pár free itemet
Én benne vagyok.... Csinálsz te, vagy én esetleg? Palámmal mennék... Szerinted számára lesz "nedű"?
Post tenebras lux
#20758 Mr. Cal 2006. december. 07. 15:21
Mr. Cal
na aki kreál gyors normalon pcguru//pgo-t, az kap pár free itemet
#20750 Mr. Cal 2006. december. 07. 14:37
Mr. Cal
és igen, ezt is megértük! életem első hr dropját éltem át: OHM rúna esett hell cs-ben egy mezei monsztából ^^ jiihááá
#20748 Charles 2006. december. 07. 14:36
Charles
MIelött elfelejteném: Ki szokott pcguru/pgo szervert csinálni rajtam és Warnenen kivül? Mert tegnap egy 15lvl (asszem) nekro volt ott meg se mozdult aztán a szerver bemondta az unalmast. Warnen mindenesetre nem lehetett mert az ő nekrojának más a neve...
#20747 Ragnos 2006. december. 07. 14:19
Ragnos
nem rossz a tökfödő , amúgy lehet hogy mostanában én is elkezdek újra Diablo-zni, és esetleg egy 7. karim is elmondhatja majd magáról, hogy Matriarch/Patriarch, lehet hogy Charge pala lesz a jó kis BotD ethereal War Pike-kal , aztán lehet hogy felugrok BNetre is
#20746 Charles 2006. december. 07. 14:12
Charles
#20718 :: Mr. Cal (2006. december. 07. 08:34)
tyűha...csak átfutottam az utsó pár hsz-t, de találtam benne pár súlyos tévedést, majd ha időm engedi, átolvasom jobban és igyekszem kijavítani +tnap haverokkal (Bon, Plata, Yavi, Hunter) toltunk kis hell travi-boci-baalt...én vittem a javámat, Yavi az ele duduját, Mr. Plata és Mr. Hunter a hammerét, Bon pedig a find itemes barbiját Bon és én full goldfindba voltunk öltözve (rajtam 800%, Bonon olyan 1100% extra gold volt) én öltem, Yavi tankolt (amíg volt Mr. Plata és Mr. Hunter, addig ők is öltek), Bon pedig find itemezett....traviban a leölt council memberek ált 10-30K goldot dobtak, a find itemeltek pedig 30-60K-t (!!) 4 run alatt meglett a 2 és fél milla gold gyorsan el is gamble-ztem jah, itemek: esett naj armor, elraktam CheAtisnak, meg esett tancred páncél is, szintén elraktam Charles-nak (?)
Kedves vagy de a Tancred's páncél meg van (meg még az a mulett) Bár járnánk egy évvel előbbre mert akor már bíztos 50LvL-k lennének a mostani tronkövetelőim (druid, sorci, barbi, nekro)
OFFost látom csak milyen jó ez a kép, amit beraktak fölülre...
#20743 Mr. Cal 2006. december. 07. 13:43
Mr. Cal
persze, el szabad baszni egy karaktert, szar fejlesztéssel, hogy normál durielt legyakja, csak aztán majd koppansz nighton vagy hellen
#20736 Marka Ragnos 2006. december. 07. 10:19
Marka Ragnos
Először is már nagyon régen játszottam, másodszor csak szingliben, harmadszor meg ha rendesen elolvastad volna akkor észrevetted volna hogy én is summonos és bone spelles necrót tanácsoltam és nem átkosat. Való igaz kikoptam már egy kicsit a témából de azért még sok mindenre emlékszem. És mivel egy kezdő kért segítséget azthiszem arra még én is tudok váloszolni, hangsúlyozom aki kezdő, aki a normál szintű Durielnél és nem a Hell szintű vagy a pandemonium Diablonál akadt el. Mindegy nem vitázok. láthatólag nagyobb a rutinod, benne.
#20718 Mr. Cal 2006. december. 07. 08:34
Mr. Cal
tyűha...csak átfutottam az utsó pár hsz-t, de találtam benne pár súlyos tévedést, majd ha időm engedi, átolvasom jobban és igyekszem kijavítani

+tnap haverokkal (Bon, Plata, Yavi, Hunter) toltunk kis hell travi-boci-baalt...én vittem a javámat, Yavi az ele duduját, Mr. Plata és Mr. Hunter a hammerét, Bon pedig a find itemes barbiját Bon és én full goldfindba voltunk öltözve (rajtam 800%, Bonon olyan 1100% extra gold volt) én öltem, Yavi tankolt (amíg volt Mr. Plata és Mr. Hunter, addig ők is öltek), Bon pedig find itemezett....traviban a leölt council memberek ált 10-30K goldot dobtak, a find itemeltek pedig 30-60K-t (!!) 4 run alatt meglett a 2 és fél milla gold gyorsan el is gamble-ztem

jah, itemek: esett naj armor, elraktam CheAtisnak, meg esett tancred páncél is, szintén elraktam Charles-nak (?)
#20711 Marka Ragnos 2006. december. 07. 06:21
Marka Ragnos
kuroneko: örömömre szolgál hogy én válaszolhatok neked, ebben az igencsak forgalmas topicban. Annak idején keményen nyomultam a nekróval éshát tudok róla egy smást.

Először is a dexterity az ügyesség, ez csaknem az összes karakterosztálynál nagyon fontos, egyrészt a tárgyak miatt, másrészt meg hogy kevésbé hassanak rád az ellenfelek elementális blokkolásai asszem.

Mivel a Nekró egy varázsló a darálást már eleve vesd is el. Ha ezzel a kaszttal jáccol a második act végére már minimum ötös szinten kell lennie a bone spear nevű varázslatodnak, Nekróval én ezt tudom ajánlani, ezzel és csak ezzel gyaktam le mephistot, Diablot és Baalt is.

A nekró alapvetően három irányban tud tovább fejlődni, az átkok mesterévé ami ilyen olyan bónuszokkal sebzésekkel gyengíti a kutyafülét is, én ezt dicsőségesen el is hanyagoltam.
A második lehetőség a csontvarázslatok, ebből is a méreg alapúakkal nem foglalkoztam, itt 1-3 at adj az első, középsőre asszem vampire max egyet az alatta lévőre és a többit a bonespear re. Persze a nekró nem nekró hűséges és persze agyatlan segítői nélkül. Az első actban még a skeletonok is türhetően teljesítenek de ha velük akarsz foglalkozni akkor inkább már a skeleton mage-re és a skeleton masteryre gyúrj, fő bosszok ellen egy rohamot jó ha kibírnak de nagyszámú ellenfél ellen jól jönnek. Mindemellett én jobb szeretem golemeket. Az agyag golem első és a második act elején még elmegy de aztán ahogy tudod fejleszt a tudományodat ilyen téren. Kis segítség vérgolemhez egy hulla kell, vasgólemhez egy eldobott fegyver páncél vagy akármi. LEhetőleg ne valami unique cuccot dobj el a gólem olyan tudású amennyit rá illetve a golem masteryre raksz. Act V ben már megkapod a tűzgolemet is, természetesen ez alegerősebb és ha tovább mégy nightmare fokozatra gyúrjál rá.

Összefoglalva amire én fejlesztettem Golem Mastery, Golemek (mindegyiken volt minimum 3) és Bone spear. Ez a leg hathatósabb varázslat szerintem. A főbosszoknál meg fuss és lőj ki három ilyet és fuss, közben persze ne árt ha JÉG alapú mercenarid is be besegít. nekem a legjobban a harmadik act jégkatonái jöttek be, a többi hogy úgy mondjam kutyafüle.Igaz az ötödik act, jeges pályáin elég sokan ellenálóak velük szemben, dehát mire való a fire golem?

Még egy tanács a potionos tálcádat illetve az övedet, úgy pakold meg. (Bossok ellen)(Gondolom tudod hogy kell nagy lila lötyit készíteni? Ezt általában tartogasd a bosszok ellen.) Abból három négy az első oszlopba (ővtől függ) A lehető legnagyobb Piros lötyiből egy sorozat a második oszlopba, a harmadikba pedig kékből szintén a lehető legjobbat. A negyedik oszlopba townportal tekercsek kerüljenek, sokszor kivéve diablot jól jön. Diablonál meg egyszerűen el kell bújni fent a kanyarban ahol a csontváz testőrök pecsétje volt. Onnan nyugodt szívvel nyithatsz kaput, annélkül hogy csontbörtönbe zárna.
#20706 kuroneko 2006. december. 06. 23:52
kuroneko
ja és ti /players8 on nyomjátok? az ugye csak 1.10 es patchtől müxik? na és még egy extrém hülye kérdés mire való a DEX, mi a lényege mi történik miatta??? csak arra rakom fel hogy tudjak fegyvereket hordani ha kell.
#20705 kuroneko 2006. december. 06. 23:28
kuroneko
hi mindenki, biztos már kérdezte valaki, vagy csak utánna kéne olvasnom, de most komolyan hogy szeditek össze ezeket komoly set-es, unique meg rare dolgokat, állÍttólag ez patch től is függhet meg satöbbi, nekem most alap diablo van meg van a LoD is, de tudom ez részben csalás lenne de melyik patchnél vagy stb nél érdemes maradni hogy hamar meglegyenek a komoly cuccok, hozzáteszem ezek csak single player karik lennének szal csak saját szórakozásra.

másik kérdésem lenne hogy van egy nekromantám, első karim (nagyon kezdő vagyok), és szégyenemre Durielt az Act 2 főellenségét nem tudom egyszerüen ledarálni, minden skillből egy van csak a a sima csontváz van 3 meg ampflify damage 2, level 26.
légyszi segÍtség!
#20685 -=FallenAngel=- 2006. december. 06. 20:59
-=FallenAngel=-
#20679 :: Mr. Cal (2006. december. 06. 20:40)
nocsak, Mr. Plata üdözlet Mr. Platáról azt kell tudni, h több karija van e ladderben, mint nekem összesen bneten valaha is volt xD
FallenAngel vagyok GS-en is!

Tudod a n00b
De már nem vagyok az! Vagyis már tudom az alapokat amik nem teszen n00b-á
Azthiszem bár alátámasztani nem tudom!
Estleg a sorcim ami figylemere méltó..Sőt csak az az
#20679 Mr. Cal 2006. december. 06. 20:40
Mr. Cal
nocsak, Mr. Plata üdözlet

Mr. Platáról azt kell tudni, h több karija van e ladderben, mint nekem összesen bneten valaha is volt xD