a képet priv oldalra raktam föl (ha megnézitek a címét, akkor látjátok) és img taggel raktam be (ahogy más, normális fórummotorral ellátott fórumokon is), csak ott nincsenek crap hirdetések, amik rálógnának a képemre -.-
(ezek legyenek elpirulós "hangulatjelek" )
ezt a dátumot megjegyeztem. Csak valaki mondja meg hanyadika van.
És senki se felejtse el: Az az igazi profi, aki:
1 profi
2 mester
3 ezt nem folytatom tovább, de gondolom mindenki tudja, hogy mire gondolok és most nem az uberjóra gondolok
De már gondoltam és őket meglepem egy jó nagy meglepetéssel, ami meglepetés marad...
És ki ne felejtsem a CharliAMajom cselt
Ha nem sikerül akkor kiteszem aláírásnak, hogy: Charles (vagyis én) a legnagyobb n00b Diablo2be
Te Csárli, arra már gondoltál, hogy mi lesz nigtm. végefelé, mikor jönnek a lájgting resziszt démonkák?
De már gondoltam és őket meglepem egy jó nagy meglepetéssel, ami meglepetés marad...
És ki ne felejtsem a CharliAMajom cselt
Ha nem sikerül akkor kiteszem aláírásnak, hogy: Charles (vagyis én) a legnagyobb n00b Diablo2be
Botond666 írta: Milyen aranyos hsz-ek, legalább nem unatkoznak majd a kedves adminisztrátor urak...
Én sosem voltam Diablo-s, de egyszer bele kéne merülni (talán)
Ez is egy aranyos hsz, ha ez a véleményed akkor nem itt a helye. Szimplán nevezhetnénk hunterkedésnek is akár, de 1. azért sikerült a Diablot is belekeverni a hszdbe 2. egy admin a tesód
Pala nightmare act5 földjét tapossa, hogy miért..... no comment
Te Csárli, arra már gondoltál, hogy mi lesz nigtm. végefelé, mikor jönnek a lájgting resziszt démonkák?
Milyen aranyos hsz-ek, legalább nem unatkoznak majd a kedves adminisztrátor urak...
Botond666 írta:
Milyen aranyos hsz-ek, legalább nem unatkoznak majd a kedves adminisztrátor urak...
Ez is egy aranyos hsz, ha ez a véleményed akkor nem itt a helye. Szimplán nevezhetnénk hunterkedésnek is akár, de 1. azért sikerült a Diablot is belekeverni a hszdbe 2. egy admin a tesód
Pala nightmare act5 földjét tapossa, hogy miért..... no comment
SZuper a DiAbLó!!!!!!!!!
Diabló:nekem kéne a játék már játszottam vele de de de de de nagy de nagy de nagyon
kkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááálllllllllllllyyyyyyyy
akos0212 írta:
SZuper a DiAbLó!!!!!!!!!
Diabló:nekem kéne a játék már játszottam vele de de de de de nagy de nagy de nagyon
kkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááálllllllllllllyyyyyyyy
Ha pesten laksz megveszed magad. Én "Vidéken" lakok (Gyöngyössolymos) és 990ft+ért kihozták! Sztem ennyiért még a hülyének is megéri expansion set-el együtt!
sztem mielőtt berakod a képet, painttel vagy akármivel vágd ki a fölös részeket, és csak a fontos rész maradjon benne, vagy rakd fel mondjuk képfeltöltésre, vagy saját honlapra és linkelj rá vagy nem tom, mer ez így nem jó hogy széthúzza a forumot
ja egyébként egy fincsi kép, ami ismerős lehet azoknak aki megnézte a mostani Diablo II rovatot és azon belül is a TTO-t azon belül pedig a Coolt: kép
ma eladtam egy craftolt ow beltet 3hr-re (2 ber meg 1 jah...jobb lett volna 3 ber, de most már mindegy) berekből infi lett, majd tolok föl képet róla, jahot meg berre kéne trade-elni, és akkor lenne belőle coh
el is kezdtem az új amámat, át van rántva norm-nm-hell, hell cs-runoltatjuk, atm 20-as a kicsike
Nekem meg végre le kéne ülni és csinálni a questeket, mert csak farmolok egyfolytában, és az amazonom még mindíg csak 79es szintű
Nah majd hétvégén feltolom hell act 5ig, és meglesz lvl 85 is
Ma lett 46 LvL zeal és holy shock maxolva kaptam egy amuletet, ami illik a páncélom mellé (setesek) A nekromnak 4 vagy 5 fejet találtam...Na jó a Mikulás ad belőle Fallenek is
minden magic wandot/staffot/orbot és emellett a jobb armorokat is felveszem.
Bárcsak felvehetném már a junik ballistát is
Addig 160al tengetem az életem,lycandernél jobb
wf túl lassú fortimmal, ahhoz 60/160/100 light armor illene, de azt meg nem tudom megfizetni, szal maradok faithnél
nl karidnak hogy adom oda? resetkor mellesleg nem kellenek nl cuccok, nem is tudom az nl árát (nem lehet vmi sok) ladderon most 2-3 ist körül mozog kb.
jah....wf-en csak az ml változik, semmi más nézz utána as-en
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.