Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#16641 -=FallenAngel=- 2006. november. 15. 15:55
-=FallenAngel=-
#16546 :: Tenebra (2006. november. 14. 21:24)
Fúúú, pedig szívesen segítenék komolyabban, de eddig csak egy idézős druidám volt, amit kicsit elcsesztem, a Bneten egy farkasom van, tehát átváltozós... Én azzal 30-ig jutottam anno... Főleg vitality-re gyúrtam, meg dexterity-re (mint a nekronál), és beszereztem egy jó íjat, amivel osztottam az észt... De egy tűzgolyóval is érdemes kombinálni, hogy hatékonyabb legyél. Mana-ra remélem nem raksz egy centit sem.... Ha esetleg egy farkasbarkast, vagy medvét csinálnál, náluk a strength-re kell nyomulni, és a vitality-re...
Nekem is volt anno 1 "farkasbarkas"-om és naon lol volt!
Mert normalon Diablo bácsinál... 600-700 körül tolta a damage-ot
De 1 hátulütője volt ha rémesett 1 Iron Madien kicsnéltam magam 2 ütésből
De ez vele jár
Nagyon komoly kari nekem most van 1 kicsi Druidom 5-6 lvlv asszem nemtom de belőle lessz WolverinRage néven futó legenda

Valaki a sorcimal 1 duellre? Most már 31-s lvlv és meg neki az FO
Várom a hullajelölteket!

no comment...
#16546 Tenebra 2006. november. 14. 21:24
Tenebra
Fúúú, pedig szívesen segítenék komolyabban, de eddig csak egy idézős druidám volt, amit kicsit elcsesztem, a Bneten egy farkasom van, tehát átváltozós...

Én azzal 30-ig jutottam anno... Főleg vitality-re gyúrtam, meg dexterity-re (mint a nekronál), és beszereztem egy jó íjat, amivel osztottam az észt... De egy tűzgolyóval is érdemes kombinálni, hogy hatékonyabb legyél. Mana-ra remélem nem raksz egy centit sem....
Ha esetleg egy farkasbarkast, vagy medvét csinálnál, náluk a strength-re kell nyomulni, és a vitality-re...
Post tenebras lux
#16486 maarkoo 2006. november. 14. 20:17
maarkoo
Lenne 1 kérdésem (nah jó nem is egy )
Prológ: én általában az amazonokat kedvelem, és bár rengeteget diabloztam már mégsincs tapasztalatom a többi karakterrel (legalábbis nem akkora, hogy helyt tudnék álnni velük pl. Hellen). Persze vannak quideok a neten, de én inkább a Ti személyes tapasztalataitokra (de szép szó ) lennék kíváncsi.
Nemrég eldöntöttem, hogy a totális egysíkúság elkerülése végett elkezdek komolyabban foglalkozni más karakterosztályokkal is. Választásom a druidára esett, mégpedig az idézős fajtára. MIvel már túllépett a 'drága' a pattanásos kiskamasz korán (46os a kicsike ) várom az 5leteket, hogy mit érdemes használni, melyik set való neki, hol érdemes vele runolni ilyesmi (magyarul minden javaslatot ami can be connected to Druids )

#16443 Tenebra 2006. november. 14. 19:56
Tenebra
Warnen írta, hogy kimaradtam... Jogosan.... Vezetgetni voltam, meg amúgy is: az én 26-os barbim még nem oda való, a 43-as undead-et meg láttátok, mekkora GAS. Bár ökölbe szerintem alázott volna mindenkit... De hát paladinokat, meg sorcikat nem tisztességes barbárral leütni, akinek 140-es a strength-je....

Szóval: WARNEN! Én tudtam, éreztem. Nyertem a fogadásban . Ja, hogy nem is volt? .
Post tenebras lux
#16411 Charles 2006. november. 14. 19:23
Charles
#16377 :: Warnen (2006. november. 14. 19:00)
Áh mondtam, hogy nem nagy szám a pala, csak magas a szintje. Charles a fire sorcival egyszer majdnem elkapott. Majdnem...
Ne felejsd el, hogy nála is vagy 10 skillpontot elpazaroltam és 10 szintel kissebb nálad. De ha egy sorci és egy pala vagy barbár azonos szinten megmérkőznek akkor álltalában a sorci győz Bár én most egy új palát nevelgetek, aki zealre és holy shockra költi a költeni valót
#16377 Warnen 2006. november. 14. 19:00
Warnen
#16325 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 14. 17:49)
Igen de mentségemre szóljon hoyg 1 asszem 43 Chalres Fire sorci meg egy nemtom haynas Warnen pala ellne az én MÉG pici Sorceresem-nek aligvolt esélye!... De erről csak én tehetek mert nem tolom eleget! De majd lessz még esély sok... de jó volt! UI:nem let meg duel előtt a 30-s lvl mert az ősök közbe szoltak.. És egyből mentem idő nem volt fejlődeni!
Áh mondtam, hogy nem nagy szám a pala, csak magas a szintje. Charles a fire sorcival egyszer majdnem elkapott. Majdnem...
#16325 -=FallenAngel=- 2006. november. 14. 17:49
-=FallenAngel=-
#16320 :: Charles (2006. november. 14. 17:45)
Az abszolute győztes Warnen volt a többi meg nem
Igen de mentségemre szóljon hoyg 1 asszem 43 Chalres Fire sorci meg egy nemtom haynas Warnen pala ellne az én MÉG pici Sorceresem-nek aligvolt esélye!...
De erről csak én tehetek mert nem tolom eleget!
De majd lessz még esély sok... de jó volt!

UI:nem let meg duel előtt a 30-s lvl mert az ősök közbe szoltak..
És egyből mentem idő nem volt fejlődeni!
#16320 Charles 2006. november. 14. 17:45
Charles
Az abszolute győztes Warnen volt a többi meg nem

#16021 -=FallenAngel=- 2006. november. 13. 18:51
-=FallenAngel=-
#16005 :: Charles (2006. november. 13. 18:26)
Héló emberek engem kiakartok hagyni a jóból Fallen ezt nem bocsátom meg neked! xD talán mégis Warnen te nem tehetsz semmiről, ha még is akkor....mind1, hísz te vagy: 1 a fórum lelke 2 a 2. legidósebb fórumozó 3 Diablo veterán 4 ........ stb Engem nem veszel fel msn-re? Adok palás tanácsokat XD és "Charles a gyermek gondozó"
Nekem megkell bocsátanod Charles!!! Mert én segítetelek hozzá ftp-s szerver kapcsolatához!
Hogy ne legyen teljesen OFF...
A Sorcimat integráltam az userbaromba Na jó ez vicc volt!
Talán még elérem a 30-s lvl-t holnapig és akkor FO
Ez magáért beszél...
#16005 Charles 2006. november. 13. 18:26
Charles
#16000 :: Warnen (2006. november. 13. 18:19)
Ok, akkor legyen holnap 3 után. Bár már 70-szer felvettelek msn-re, sose igazoltál vissza - de holnap du, ha más nem, itt a fórumon találkozunk, aztán megejtjük azt a duelt.
Héló emberek engem kiakartok hagyni a jóból
Fallen ezt nem bocsátom meg neked! xD talán mégis
Warnen te nem tehetsz semmiről, ha még is akkor....mind1, hísz te vagy:
1 a fórum lelke
2 a 2. legidósebb fórumozó
3 Diablo veterán
4 ........ stb
Engem nem veszel fel msn-re? Adok palás tanácsokat XD és "Charles a gyermek gondozó"
#16000 Warnen 2006. november. 13. 18:19
Warnen
#15994 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 13. 18:10)
Időpont... Ma vagy holnap vayg akármikor! 1 kikötés van ha még ma akkor akármikor de ha holnap 3 után! A többi rajtad múlik Warnen!
Ok, akkor legyen holnap 3 után. Bár már 70-szer felvettelek msn-re, sose igazoltál vissza - de holnap du, ha más nem, itt a fórumon találkozunk, aztán megejtjük azt a duelt.
#15994 -=FallenAngel=- 2006. november. 13. 18:10
-=FallenAngel=-
#15985 :: Warnen (2006. november. 13. 18:02)
Tőlem mehet, de nekem csak egy palám van, más karim nincs. Beszéljünk meg egy időpontot, és tójjuk. Az előbb mentem egy nagyot CheRokee-val, de eltűnt, mint Petőfi a ködben...
Időpont...
Ma vagy holnap vayg akármikor!
1 kikötés van ha még ma akkor akármikor de ha holnap 3 után!
A többi rajtad múlik Warnen!
#15985 Warnen 2006. november. 13. 18:02
Warnen
#15896 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 13. 15:21)
Che most ne mond hogy nem mostanában lessz! Én nem igazán Diablo-zok mostanában Mert T2T,Silkroad Online,meg hasonló álltaságokkal tolom! De azért ha te nem is Warnen a héten befuthatna 1 Duelre... Kiváncsi vagyok a Pala-ra meg Sorci-ra és ha vesztek akkor az csak 1 fül lehet más nem!
Tőlem mehet, de nekem csak egy palám van, más karim nincs. Beszéljünk meg egy időpontot, és tójjuk.

Az előbb mentem egy nagyot CheRokee-val, de eltűnt, mint Petőfi a ködben...
#15981 maarkoo 2006. november. 13. 17:59
maarkoo
Socketet a legelső act 5 beli küldetés után rakhatsz a cuccaidba. Larzuk a kovács adja a questet, és Shenket az ostrom vezetőjét kell leölni érte (amugy gyakran érdemes látogatni, nighton de főleg hellen szeret set itemeket dobálni )
#15904 -=FallenAngel=- 2006. november. 13. 15:34
-=FallenAngel=-
#15897 :: Charles (2006. november. 13. 15:22)
Tényleg act5-be hol tartotok, mert nekem volt egy hosszú kiesésem? Na és mikor Anya utáni küldetés után rakathatok tárgyba socketet?
Az az ősük után van asszem! De nemtom azt tudom h mikor kiszbadítod a jégből a csajt "belgrívírozza" a neved a tárgyba!
#15897 Charles 2006. november. 13. 15:22
Charles
#15895 :: Csybe2004 (2006. november. 13. 15:20)
Visszaszivárgott hozzám a Diabló kettő, ma játszhatunk. De duelezni MÁR nem akarok, inkább questre menjünk! Soha nem voltam még nightmare!
Tényleg act5-be hol tartotok, mert nekem volt egy hosszú kiesésem?
Na és mikor
Anya utáni küldetés után rakathatok tárgyba socketet?
#15896 -=FallenAngel=- 2006. november. 13. 15:21
-=FallenAngel=-
#15889 :: Charles (2006. november. 13. 15:13)
És azt se felejtsük el, hogy act 1-be dobnak a legtöbb ékszert és varázstárgyat. Ja és Che igazad van, de időnként nagyon jó cuccokat árulna....de ha elmész és utána jössz akkor már csak egy nagy -t árulnak Bár azok a nagyon jó cuccok mostanában a csicskásnak jutnak
Che most ne mond hogy nem mostanában lessz!
Én nem igazán Diablo-zok mostanában
Mert T2T,Silkroad Online,meg hasonló álltaságokkal tolom!
De azért ha te nem is Warnen a héten befuthatna 1 Duelre...
Kiváncsi vagyok a Pala-ra meg Sorci-ra és ha vesztek akkor az csak 1 fül lehet más nem!
#15895 Csybe2004 2006. november. 13. 15:20
Csybe2004
Visszaszivárgott hozzám a Diabló kettő, ma játszhatunk. De duelezni MÁR nem akarok, inkább questre menjünk! Soha nem voltam még nightmare!
#15889 Charles 2006. november. 13. 15:13
Charles
És azt se felejtsük el, hogy act 1-be dobnak a legtöbb ékszert és varázstárgyat. Ja és Che igazad van, de időnként nagyon jó cuccokat árulna....de ha elmész és utána jössz akkor már csak egy nagy -t árulnak Bár azok a nagyon jó cuccok mostanában a csicskásnak jutnak
#15850 Ragnos 2006. november. 13. 13:10
Ragnos
#15815 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 12. 23:20)
Che azthiszed ha lősz meghalok? Szted megvárom még odaér a nyílad? Ezt még viccnek se add elő!! De ha lelassulsz B+olhacc amikor égsz a 600 dmg feletti Fire wallom tüzében 3.6 mp ig
-=FallenAngel=- írta:

Che azthiszed ha lõsz meghalok? Szted megvárom még odaér a nyílad?
Ezt még viccnek se add elõ!!
De ha lelassulsz B+olhacc amikor égsz a 600 dmg feletti Fire wallom tüzében 3.6 mp ig

De ha GA-t lő, megszívod, és nézheted a Your character have died. Press Esc to Continue. feliratot. Vagy esetleg mindig megpróbálsz elteleportálni a nyíl elől.
#15828 Warnen 2006. november. 13. 09:20
Warnen
Na, asszem a lámák kora lejárt...
#15815 -=FallenAngel=- 2006. november. 12. 23:20
-=FallenAngel=-
#15784 :: Tenebra (2006. november. 12. 22:10)
Nem Warnen, nem hisszük, hogy egy kockafejű Diablo-buzzancs vagy... Legalábbis én a képen elég kerek fejedet láttam . Jó, valóban nem az az állítás, hogy egy hú-de-kocka-idegbeteg-addikt vagy, de azért tudod, hogy kell nyomni (meg hát adtam pár jó cuccot )... Te tanítottál meg set-et csinálni, meg rúnacuccokat kreálni... Úgyhogy "neked jár tisztelet" . Tehát a szerénység egy hatalmas harcost rejt... Én láttam. Bár az is igaz, hogy néha igen gyakran halt ő is . De hát melyik pro az, aki nem halt meg még egyszer sem? Nem szégyen a halál... A szégyen az, ha valaki a Diabloban nem mer kockáztatni... Na, az már az. MARKOO: Kösz a tippeket! Mana-ra szerencsére nem tettem semmit... Az Arreat Summit-on ( a Battle.net-es Diablo II portál...) már elolvastam a javaslatot az amazonnál... És igen, dexterity-re gyúrtam főleg. Életre sem nagyon, de az a szisztémám, hogy azt majd az Act III-ben végig. Strength-re nem nagyon fogok pakolni... De elkéne már egy faszájos nyíl, amivel aratni lehet, hogy Charles és Fallan hulljanak, mint a legyek . A szörnyek már hullanak a Battle Bow-tól... Ja, és el ne felejtsem: Bowazonom van .
Che azthiszed ha lősz meghalok? Szted megvárom még odaér a nyílad?
Ezt még viccnek se add elő!!
De ha lelassulsz B+olhacc amikor égsz a 600 dmg feletti Fire wallom tüzében 3.6 mp ig
#15784 Tenebra 2006. november. 12. 22:10
Tenebra
#15708 :: Warnen (2006. november. 12. 19:04)
Először is, mindenkinek postázom a csokit. Másodszor is nem vagyok én olyan nagy szám. Csak még mielőtt azt hinnétek, hogy kockafejű Dio.-buzzancs vagyok, aki éjszakába nyúlóan számolgatja a skilljeit, és egyéb ilye-olyan sebzés, meg resist pontjait. (asse tudom hogy kell) Egyszerűen csak szeretem a Diablo-t.
Nem Warnen, nem hisszük, hogy egy kockafejű Diablo-buzzancs vagy... Legalábbis én a képen elég kerek fejedet láttam .
Jó, valóban nem az az állítás, hogy egy hú-de-kocka-idegbeteg-addikt vagy, de azért tudod, hogy kell nyomni (meg hát adtam pár jó cuccot )... Te tanítottál meg set-et csinálni, meg rúnacuccokat kreálni... Úgyhogy "neked jár tisztelet" .
Tehát a szerénység egy hatalmas harcost rejt... Én láttam. Bár az is igaz, hogy néha igen gyakran halt ő is . De hát melyik pro az, aki nem halt meg még egyszer sem? Nem szégyen a halál... A szégyen az, ha valaki a Diabloban nem mer kockáztatni... Na, az már az.

MARKOO: Kösz a tippeket! Mana-ra szerencsére nem tettem semmit... Az Arreat Summit-on ( a Battle.net-es Diablo II portál...) már elolvastam a javaslatot az amazonnál... És igen, dexterity-re gyúrtam főleg. Életre sem nagyon, de az a szisztémám, hogy azt majd az Act III-ben végig. Strength-re nem nagyon fogok pakolni... De elkéne már egy faszájos nyíl, amivel aratni lehet, hogy Charles és Fallan hulljanak, mint a legyek . A szörnyek már hullanak a Battle Bow-tól... Ja, és el ne felejtsem: Bowazonom van .
Post tenebras lux
#15708 Warnen 2006. november. 12. 19:04
Warnen
Először is, mindenkinek postázom a csokit.
Másodszor is nem vagyok én olyan nagy szám. Csak még mielőtt azt hinnétek, hogy kockafejű Dio.-buzzancs vagyok, aki éjszakába nyúlóan számolgatja a skilljeit, és egyéb ilye-olyan sebzés, meg resist pontjait. (asse tudom hogy kell)

Egyszerűen csak szeretem a Diablo-t.