- írta: Az is jó de KERESD!quoted
Oké,de addig is,BD!!!!!!!!!!!!!!!!!!(mindjárt 15-ös leszek......amúgy most diablozok is az elsőrészével,tényleg az a varázsló vagy mi a legjobb.
Kettővel együtt jó géped meg reflexeid lehetnek ha stereoban is megy!
Kredenc ha felvexel msn.-re nyomulhatunk b.net-en de nekm most csak egy 26-s lvl sorcim van!
Amúgy demonic a diablo 1-et csak futólag ismerem de nekem az nem teccet annyira mint a 2+LoD sztem az jobb! (a+1 akt miatt több cucc és a runák miatt) De mindekinek más az izlése!
lvl95 palám a legnagyobb bneten...ja és isten vagyok...meg kurva szerény
Én eddig 6-szor nyomtam végig a játékot (single-ben), már volt mindenféle cuccom (BotD is), a játék pedig már nem jelentett kihívást, szal meguntam, de ahogy ez nálam lenni szokott, 1-2 vagy ey kicsit több hónap pihenő után újra elkezdek Dio-zni, végigviszem még néhányszor, megint megunom, és így megy ez éveken keresztül. Mondjuk most már van normális netem, szal lehet, hogy fogok Bnetezni, ahol megint a nulláról kezdem az egészet.
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
Kredenc ha felvexel msn.-re nyomulhatunk b.net-en de nekm most csak egy 26-s lvl sorcim van!
Amúgy demonic a diablo 1-et csak futólag ismerem de nekem az nem teccet annyira mint a 2+LoD sztem az jobb! (a+1 akt miatt több cucc és a runák miatt) De mindekinek más az izlése!
Dihep:jó áron vetted tényleh mert én 3990-ért vettem meg.,de csak egyetlen egyszer toltam végig mióta megvan.elment a hangulatom tőle.Nem tudom miért.Egyszerűen nem tudok neki állni játszani vele,lehet,hogy a sok kombó meg minden elvette a kedvem,de ki tudja majd egyszer lehet kipróbálom bnet-en.
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.
Játékadatlap
Diablo 2
PC 2000. július 01.
Taktika mindenek felett! – Bemutatkozott a Star Wars Zero Company
Ezt a játékot nem véletlenül törölték a netről. Te ki mernéd próbálni?
A következő soulslike-siker? Hamarosan megjelenik a Rise of Rebellion
Az Atomfall köröket vert a Game Pass kínálatának többi játékára
Napokon belül megérkezik a Scorn szellemi örököse
Már mobilon is pörgetheted a Prince of Persia: The Lost Crownt
Őrületes videóval ünnepeljük a Postal 2 szülinapját!
Emlékszel a Battlefield Heroes-ra? Így kap második esélyt a rajzfilmes lövölde
Te is belekavarodtál az Assassin's Creed-szériába? Nyugi, most már tudsz puskázni!
Végre a barátaink oldalán kaphatunk agyvérzést a Dark Soulsban
Must buy 1 502
Játékvilág csevegő 2 060
MotoGP 55
Horror 464
South of Midnight teszt – Délvidéki rege 1x
The Last of Us Part 2 Remastered (PC) teszt – Egy mestermű, amely összetöri a szíved 0x
Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt – Egy újabb magyar siker? 0x
Vékony a pénztárcád? Válassz AMD-t az Nvidiák helyett! 6
Már videó figyelmeztet az Egy Minecraft-film előtt, hogy viselkedj a moziban! 2
BRÉKING! Hazánkban is emelkednek a PlayStation Plus-előfizetések árai! 2
A Ubisoft beadta a derekát: kiveszik a rombolható szentélyeket az AC Shadows-ból 2
Kettőt lépett az öcskös, aztán beborult a bokorba 2
Batman nem fog a régi fényében ragyogni a Rocksteady új játékában 1
Valószínű, hogy nem is hallottál az idei év legjobbra értékelt játékáról 1
A NieR: Automata sikere tízszeresen túlszárnyalta a PlatinumGames elvárásait 1
Amíg nincs új Little Nightmares, jó lesz nekünk az Out of Sight is 1
A Ubisoft összefogott a Tencenttel és egy vadonatúj leányvállalatot hoznak létre 1
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.
HirdetésClair Obscur: Expedition 33 2025. április 24.
Onimusha 2: Samurai’s Destiny Remaster 2025. május 23.
Elden Ring Nightreign 2025. május 30.
Grand Theft Auto 6 ismeretlen
Mafia: The Old Country 2025
Way to the Woods ismeretlen
Shadow Realms törölve
Furious 4 törölve
Hellraid törölve
Project HON törölve
Kossuth Rádió - 25 éves a PC Guru 231x
Kossuth Rádió - E3 2017 interjú 30x
Kossuth Rádió - Gamer megjelenítők interjú 24x
Kossuth Rádió - Hangoskönyvek interjú 21x
Kossuth Rádió - CES 2017 interjú 35x
Kossuth Rádió - Karácsonyi játékok interjú 41x
Előfizetőink számára bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
További részletek: