Nagyon kiváncsi leszek a magar szinkronra, főleg, hogykis hazánkban még igencsak gyerekcipőben jár a szinkronizálás. Így a tapasztalat az, hogy ami elkészül az többé-kevésbé ( kevésbé? ) jó minőségű.
Van valaki aki rajtam kívül az Amazonokért van oda? Mármint a diablo-béli amazonokra gondolok, nem az ágyon fölédhajoló, 90es mellbőségű, vadmacsak szőke-kinézetűre...
Jó az a mace-barbár! Egyik paladinom 86-os szinten (single) a Legendary Mallet-tel nyomul, bár inkább hömpölyög..... kevés dolog áll ellen. Bár Hellen a Static Charge nem sokat ér, azért jó, hogy a piszkos munka felét elvégzi... már ahol.
Skacok a pofám leszekad ezt sasojátok>>>D2-LoD magyar szinkron! hát kihitte volna de igaz bár nem végleges de én csak a véglegeset szedem majd le! LooooooooooooooooL Ettől a hírtől sokkot kaptam!
Jelenleg egy Bnetes karim sincs, kivéve egy lvl6 palát, amivel alig játszottam, azelőtt meg a legmagasabb szintű Bnet karim lvl25 körül volt. Amiket itt leírtam, mind single-s. Amúgy az a barb nem annyira über-barb de azért aprít rendesen. Ja, és nem tud valaki véletlenül vmi jó kis mazo-fejlesztést?
rohadt életbe, vmiért nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásomat, úgyhogy egy újat írok. Sztem ha többi cuccot van egy csomó IAS, akkor a fegyver sebessége nem annyira lényeges, Én Concentrate-nél jobban szeretem a WW-t, igazi tömegpusztító.
Ja, meg új patch is jöhetne már!
A nép nevében követeljük:
A Diablo III-ban legalább 10 karakter legyen, mindegyik legalább 40 skillel, meg vmilyen synergy rendszer is jöhet!
Gyakori patcheket!
Többezer unique,set,runeworded cuccot!
2x annyi alapcuccot!
Több class-spec cuccot!
Rengeteg újdonságot!
2007 első félévi megjelenést!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a Blizzard nem teljesíti követeléseinket, évekig tüntetni fogunk!
gyakori patchek nem kellenek mert az azt jelentené hogy megint tele van hibával
Én is Diablo3-at akarok és most rögtön!!! Akár még mapeditort is adhatnának hozzá!!! A 10 kaszt az a minimum, inkább 15 és 999-es maximum szint meg vagy 20 act!!!
Ja mostmár én is újra felrakom mer bneten még nem nyomtam vmi sokat. Csak az a kár h kollégista vagyok úgyhogy csak hétvégén tok jáccani
Beatman írta:
Én is Diablo3-at akarok és most rögtön!!! Akár még mapeditort is adhatnának hozzá!!! A 10 kaszt az a minimum, inkább 15 és 999-es maximum szint meg vagy 20 act!!!
Ja mostmár én is újra felrakom mer bneten még nem nyomtam vmi sokat. Csak az a kár h kollégista vagyok úgyhogy csak hétvégén tok jáccani
Ha ennyi mindent beleraknak a DiabloIIIba akkor 20 év múlva sem jelenik meg
A Diablo III-ban legalább 10 karakter legyen, mindegyik legalább 40 skillel, meg vmilyen synergy rendszer is jöhet!
Gyakori patcheket!
2x annyi alapcuccot!
Több class-spec cuccot!
Rengeteg újdonságot!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ragnos írta:
NightBagoly írtaIABLO HÁRMAT A NÉPNEK!!! (
Gyakori patcheket!
2x annyi alapcuccot!
Több class-spec cuccot!
Rengeteg újdonságot!
2007 elsõ félévi megjelenést!
Veled vaygok! aki nem velünk az ellenünk halál a lusta Blizzardra!
Szegénykém, én is azt javaslom, vásárolj be belőle - mondjuk a galaxisban - egy példányt, és garantáltan jól fogsz szórakozni. A grafikától csodát pedig ne várj - jó, jó, ugyan lehet 800x600-ban játszani a küldetéslemezben, de megszépülni nem fog, viszont csoda jól szórakozhatsz, ha bejön a stílus.
DIABLO HÁRMAT A NÉPNEK!!! (
Gyakori patcheket!
2x annyi alapcuccot!
Több class-spec cuccot!
Rengeteg újdonságot!
Hát akkor kjénytelen leszek megvbenni. de nem onnan fogom megrendelni,Angel,hiszen így egy ezrest bukok.4000-ért beszerzem kiegészítőkkel együtt,és kész.
Nightbagoly:pedig régebben játsdzottam rajta,és valamivel jobb grafikára emlékeztem.
Az emberi elme már csak ilyen. Ne tudd meg, 10 év után milyen volt újra látni az "álleejtős DOOM 1-et"
Hát akkor kjénytelen leszek megvbenni. de nem onnan fogom megrendelni,Angel,hiszen így egy ezrest bukok.4000-ért beszerzem kiegészítőkkel együtt,és kész.
Nightbagoly:pedig régebben játsdzottam rajta,és valamivel jobb grafikára emlékeztem.
Megvan a d2! De csak shareware és csak barbárral lehet lenni,és szar a grafikája.
Szegénykém, én is azt javaslom, vásárolj be belőle - mondjuk a galaxisban - egy példányt, és garantáltan jól fogsz szórakozni. A grafikától csodát pedig ne várj - jó, jó, ugyan lehet 800x600-ban játszani a küldetéslemezben, de megszépülni nem fog, viszont csoda jól szórakozhatsz, ha bejön a stílus.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.