Nem tudjátok, hogy lehetne a Diablo II LoD-ban kettéválasztani a két hangsávot (Music & Sound FX) egymástól, vagy van valami megoldás arra, hogy a zene az túl halk az effectek meg szétrepesztik a fülemet? (Hozzáteszem a volume csúszka: 100% zene, 10% fx). Esetleg valami telepíthető progi amivel lehet babrálni az ilyen fajta dolgokat?
És ha én ezt elviszem nagybátyámhoz és ott feltesszük, ő is tud majd multizni vele v meg kell neki is venni ?
+ Ha a klienst leszedem battlenetről akkor cd nélkül is megy v az mire jó ?
Igen ő is tud, és igen a kliens megy cd nélkül. Viszont egy keyyel csak egy ember játszhat egyszerre.
És ha én ezt elviszem nagybátyámhoz és ott feltesszük, ő is tud majd multizni vele v meg kell neki is venni ?
+ Ha a klienst leszedem battlenetről akkor cd nélkül is megy v az mire jó ?
Megvan a D2, de ebből a multiból semmit nem értek.
Először is kari csinálásnál mi az a ladder? És hogy lehet játékban chatelni ?
A ladder karakterek rangsoroltak. Bizonyos eventek illetve itemek, runewordök csak ladder charactereknél érhetőek el. Valamint ez azok a karakterek, amelyek nem a saját gépeden kerülnek eltárolásra, hanem a Blizzardnál. Ilyen karaktert indíts, ha multizni akarsz, különben a sok cheater nagyon hamar elveszi a kedved.
Ha singleben vagy, akkor nincs ilyen probléma, bár a ladder eventek nem lesznek elérhetőek (Diablo Clone, Über Tristram). Egyébként a non-ladder multi karakterek azok nagyjából olyanok, mint a single karik, csak a Blizznél tároltak. Az open bnet pedig a saját gépeden tárolt. Laddert indíts szvsz.
Igen, ezt már én is észrevettem. De mikor unokatesóm regizett a D3-ban lányként, lány névvel (mivel lány) vele nem úgy viselkedtek.
Am azért veszem meg, hogy multiban tudjam nyomni.
Egy jó tanács: ne játsz idegenekkel. Nem véletlenül terjedt el a mondás: "if retards could fly, Battle.net would be an airport". Bár szerintem ez alapszabály minden multis játéknál. Különösen idegen magyarokkal nem szabad játszani, ők aztán a ritka tahók.
Másrészt a Diablo 2 szerencsére sokkal fejlettebb, mint a 3. rész, így tudsz single-ben is játszani, offline, internet nélkül. És itt nem sok értelme van a Battletagnek, legalábbis mikor utoljára játszottam vele (kb. áprilisban) még ez a 2. rész esetében semmit nem jelentett. Lehet, mostanra kijött egy patch - abszolút hanyagolom a 2-t (hozzáteszem: sajnos).
Az eu.battle.net-en csak azért van értelme regisztrálni a kulcsod, hogy ne kelljen a CD-ről telepíteni, illetve bárhol letöltheted és felrakhatod így.
Biztos, hogy most is rengeteg játékos van fenn, viszont ugye ha ismerőssel játszik az ember, az mindig jobb. Nem tudom pl a Blizz mennyire szűri a botokat, csalókat. A CD-kulcsot pedig nyugodtan hozzá tudod adni a fiókodhoz, onnantól le is tudod szedni a szerverükről a klienst, nem szükséges a CD-ket "koptatni".
De EU szerveren csak van még ember. Egy ilyen klasszikus játékról van szó.
De most akkor komolyan... a battelneten, a mostani profilhoz hozzá lehet adni a D2-őt, vagy hogy működik ?
Szerintem nem lesz könnyű ehhez itt partnert találnod. Itt van a Steam sales, ráadásul akinek megvan, gondolom, vagy ötszázszor végigjátszotta már. Nekem legalábbis nincs kedvem sokadszorra nulláról nekiindulni...
Most ez iróni vagy komoly?
24-én jön a Gold kiadás.
Régen nagybátyámnál láttam, meg játszottam vele. Jobb lesz azon a multi , jobban tetszett mint a 3 (nem mintha a 3 nem lenne jó).
Vannak itt emberek akik jönnének majd a D2-re?
eClipse írta: Lehet az a baj, hogy single playerben játszol, ugyanis kulcsokat ott is dob, de Über Tristramba csak bnet-en lehet bemenni.
Igaz, hogy régen játszottam, de úgy rémlik először a szerveket kell megszerezned a kulcsokból, és a szervek segítségével tudsz elmenni Tristramba.
Sőt nem csak bnet, hanem ladder kari is kell hozzá. Apropó azt nem lehet összehozni valahogy, hogy ladder karik és non-ladder vagy open multi karik valahogy egy szerverre kerüljenek?
Jah tényleg, igazad van. Amúgy lehet: megvárod a resetet, míg a régi karid non-ladder lesz
Lehet az a baj, hogy single playerben játszol, ugyanis kulcsokat ott is dob, de Über Tristramba csak bnet-en lehet bemenni.
Igaz, hogy régen játszottam, de úgy rémlik először a szerveket kell megszerezned a kulcsokból, és a szervek segítségével tudsz elmenni Tristramba.
eClipse írta:
Lehet az a baj, hogy single playerben játszol, ugyanis kulcsokat ott is dob, de Über Tristramba csak bnet-en lehet bemenni.
Sőt nem csak bnet, hanem ladder kari is kell hozzá. Apropó azt nem lehet összehozni valahogy, hogy ladder karik és non-ladder vagy open multi karik valahogy egy szerverre kerüljenek?
Igen, azt tudom, de ahhoz, hogy letudjak menni a szervekért, be kellene mennem a kapukon, amit megnyitok a kulcsokkal. de akkor az lehet a baj, h single playerben vagyok? háttez bosszantó. pedig mit küzdöttem értük
köszönöm azért!
Igen, azt tudom, de ahhoz, hogy letudjak menni a szervekért, be kellene mennem a kapukon, amit megnyitok a kulcsokkal. de akkor az lehet a baj, h single playerben vagyok? háttez bosszantó. pedig mit küzdöttem értük
köszönöm azért!
Sziasztok! Meglepő, hogy van még "élő" diabló 2 fórum, bár gondolom a 3 miatt is Szóval lenne egy kereszt kérdésem. Diabló 2 LOD-ról lenne szó. Összeszedtem a 9 darab kulcsot, key of destruction, key of hate, key of terror, most kellene összemixelnem egyet-egyet a horadric cube-ban act 5-ön, de nem engedi, vagyis konkrétan nem csinálja meg. Miért lehet ez? a magyarítás esetleg lehet probléma? vagy nem jó az 1.13-as patch? végre megvannak a kulcsaim, és nem tudok vele mit kezdeni, ezen kivagyok!
KÖSZI ELŐRE IS!
Sziasztok! Meglepő, hogy van még "élő" diabló 2 fórum, bár gondolom a 3 miatt is Szóval lenne egy kereszt kérdésem. Diabló 2 LOD-ról lenne szó. Összeszedtem a 9 darab kulcsot, key of destruction, key of hate, key of terror, most kellene összemixelnem egyet-egyet a horadric cube-ban act 5-ön, de nem engedi, vagyis konkrétan nem csinálja meg. Miért lehet ez? a magyarítás esetleg lehet probléma? vagy nem jó az 1.13-as patch? végre megvannak a kulcsaim, és nem tudok vele mit kezdeni, ezen kivagyok!
KÖSZI ELŐRE IS!
Én is rendszeresen újrakezdtem pár emeletenként, viszont emlékeim szerint (vagy nekem legalábbis úgy tűnt annak idején) minden újrakezdésnél erősödnek kicsit az ellenfelek.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.